Trump on president
-
Külaline
Oleks tunginud, poleks tunginud. Vaatame parem, mida Trump kääbikuga ette võtab. Kas keerab sanktsioone karmimaks. Vene majandus niigi ei ela praegu üle oma paremaid aegu.
-
Külaline
Mis te oletate ja targutate, isegi meie eliitmeedia avaldas selle https://www.delfi.ee/artikkel/95685985/ ... le-kutsuda
-
Külaline
No Biden andis ju ennetaval oma pesakonnale. Mingile 10-le sugulasele armu viimasel päeval. Ju on karta midagiKülaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 20:22 Mis te oletate ja targutate, isegi meie eliitmeedia avaldas selle https://www.delfi.ee/artikkel/95685985/ ... le-kutsuda
-
Külaline
Tal jah palju kurjategijatest sugulasi ja lausa pereliikmeid ka, mingi 5 vist oli.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 22:42No Biden andis ju ennetaval oma pesakonnale. Mingile 10-le sugulasele armu viimasel päeval. Ju on karta midagi
-
Külaline
Nimetas kuberner Newsomi Newscum’iks. Algkooli tasemel kiusamine. Täielik kloun see Trump. Fännid kindlasti plaksutavad.
-
Külaline
Jaa, Helme perekond käis kohe isiklikult USA-s Trumpi auks, et olla iidolile tähtsal päeval lähemal. Mardil oli lausa ekstaatiline pilk Trumpist rääkides. Suur iiidol ja inspiratsiooni allikas. Kui võimule said, proovisid ka sama stiili järgida, aga ei vedanud välja.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 04:29 Nimetas kuberner Newsomi Newscum’iks. Algkooli tasemel kiusamine. Täielik kloun see Trump. Fännid kindlasti plaksutavad.
-
Külaline
Millise riigi majandus elab praegu oma parimaid aegu? Mitmed suurriigid ägavad majanduslanguse all, paljud seisavad silmitsi veel suuremate jamadega nagu näiteks massilised tootmiste sulgemised. See omakorda tekitab järgmisi probleeme.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 20:09 Oleks tunginud, poleks tunginud. Vaatame parem, mida Trump kääbikuga ette võtab. Kas keerab sanktsioone karmimaks. Vene majandus niigi ei ela praegu üle oma paremaid aegu.
Loodan tõesti, et Trump teeb, mis on lubanud ja et ka Euroopa liidritel tuleb mõistus koju.
Trumpi sõnul USA ei peaks panustama Euroopa kaitsesse, kuna Eurooplased ju ameeriklasi ei kaitse.
Keegi võiks talle meelde tuletada, et Afganistani ja Iraagi sõda ei olnud ju Eurooplastel vaja, aga ometigi kaotati seal inimelusid.
Keegi võiks talle meelde tuletada, et Afganistani ja Iraagi sõda ei olnud ju Eurooplastel vaja, aga ometigi kaotati seal inimelusid.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Trump olla nüüd öelnud ka, et Ukraina ise sõjas süüdi. On see tõsi, et nii ütles. Fox Newsile antud intervjuus.
-
Külaline
Ütles tõesti midagi sellist. Igatahes on tal nüüd plaanis Ukrainale abi andmine lõpetada.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 17:49 Trump olla nüüd öelnud ka, et Ukraina ise sõjas süüdi. On see tõsi, et nii ütles. Fox Newsile antud intervjuus.
-
Külaline
Päris naljakas, et sa kurdad korraga alternatiivmeditsiini keelustamise ja teaduse devalveerimise üleKülaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 09:34Alternatiivmeditsiini keelustamine alates 1.09.25, lastekaitseseaduse muutmine (pange tähele seda kõnekat vaikust praegu), kohe tuleb vihakõneseadus, teaduse devalveerimine jne.
Ja mida valet on lastekaitseseaduse muutmises ja vihakõneseaduses? Ma pole ühestki probleemist sellega seoses lugenud. Olgu, vihakõneseaduses tuleb jälgida, et tasakaalupunkt oleks õige, kuid põhimõtteliselt on see siiski vajalik seadus. Ammugi siis latsekaitseseadus.
Aga ilmselt sa ei saa sellest aru, kuna kurdad korraga alternatiivmeditsiini ja teaduse üle...
-
Külaline
Vaata kulla lakedi. See oli USA rahva soov. Võit oli ülekaalukas. Samal ajal valiti ka senatit ja sinna said ka enamus vabariiklased, Kes oled sina, et targutad siin ja otsustad USA rahva eest. Lumpen oled, aga pead ennast jube tähtsaks.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 04:29 Nimetas kuberner Newsomi Newscum’iks. Algkooli tasemel kiusamine. Täielik kloun see Trump. Fännid kindlasti plaksutavad.
-
Külaline
No tegelikult nad ju tõesti norisid pikalt Venemaaga tüli.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 17:49 Trump olla nüüd öelnud ka, et Ukraina ise sõjas süüdi. On see tõsi, et nii ütles. Fox Newsile antud intervjuus.
-
Külaline
Neil oli kõva selatagune ju. Kaja ja tema bande lubasid ju venemaa kiviaega peksta
-
Külaline
Mis see lakedi veel on? Lakei on see sõna. Lakei.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2025 22:57Vaata kulla lakedi. See oli USA rahva soov. Võit oli ülekaalukas. Samal ajal valiti ka senatit ja sinna said ka enamus vabariiklased, Kes oled sina, et targutad siin ja otsustad USA rahva eest. Lumpen oled, aga pead ennast jube tähtsaks.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 04:29 Nimetas kuberner Newsomi Newscum’iks. Algkooli tasemel kiusamine. Täielik kloun see Trump. Fännid kindlasti plaksutavad.
Miks sa arvad, et kui ma siin foorumis olen ja eesti keelt räägin, ka Eestis elan? Äkki ma olen ka osa USA rahvast?
-
Külaline
Räägi meile ka, kuidas Ukraina Venemaaga tüli noris?
-
Külaline
No ikka samamoodi nagu Eesti 1930ndatel-1940ndatel.
-
Külaline
Järjekordne vale. Kas sa oled Putinist või kasulik idioot, et sellist juttu ajad. Venemaale see meeldib.
-
Külaline
Tiblade jaoks oli probleemiks NATO-sse trügimine. Umbes sama lugu kui tiblad Kuubale raktid tassisid. See ei õigusta tiblade käitumist, aga kahjuks on Ukraina tiblade naaberja geopoliitika mängib suurt rolli.
Millest ma aru ei saa on Ukraina korruptsiooni suurus. Isegi sõda kasutatakse ära.Aga sõja ajal oleks lihtne korruptsioon välja juurida. Sõja aja seadused. Aga ju pole vaja.
-
Külaline
Mina arvan, et teadus on devalveerunud juba praegu, kui sobivaid uuringuid on võimalik tellida. Tellivad näiteks ravimifirmad, keemiafirmad ja rohetöösturid. Rääkida teadlaste konsiiliumist on juba omette naeruväärne.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2025 10:40Päris naljakas, et sa kurdad korraga alternatiivmeditsiini keelustamise ja teaduse devalveerimise üleKülaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 09:34Alternatiivmeditsiini keelustamine alates 1.09.25, lastekaitseseaduse muutmine (pange tähele seda kõnekat vaikust praegu), kohe tuleb vihakõneseadus, teaduse devalveerimine jne.![]()
Ja mida valet on lastekaitseseaduse muutmises ja vihakõneseaduses? Ma pole ühestki probleemist sellega seoses lugenud. Olgu, vihakõneseaduses tuleb jälgida, et tasakaalupunkt oleks õige, kuid põhimõtteliselt on see siiski vajalik seadus. Ammugi siis latsekaitseseadus.
Aga ilmselt sa ei saa sellest aru, kuna kurdad korraga alternatiivmeditsiini ja teaduse üle...
Kenasti ajupestuna ei näe inimene probleemi vihakõneseaduses, mis on suurepärane tööriist meie paisuvale ametnike armeele, kui on vaja inimene rääkima panna neile (võimule) vajalikul viisil.
Ruineeritakse ka peavoolust erinevad arvamused, arvamuste paljusus lämmatatakse.
Alternatiivmeditsiini alla läheb kõik, mis pole saanud teaduslikku kinnitust. Ka see, mida pole uuritudki ja see, mida on uuritud, aga tulemus pole üheselt mõistetav. Põhimõtteliselt võiks samasse potti panna ka psühholoogia ja sooja joogi soovitamise, samuti ravimtaimed. Muidugi lükatakse siin esiritta kloorijoojad, kuid tähelepanuta jääb, et kui soovitada avalikult närvide rahustamiseks piparmündi teed, siis eesrindlik ametnik saab sulle mõned tuhanded trahvi väänata. See on lihtsalt näide - ma pole lihtsalt viimase aja piparmündi teadusuuringutega kursis. Võib-olla saaks ka lapsed sellest "kahtlasest keskkonnast" eemaldada. Ennustan, et kloorijoojatega nii lähebki.
Põrgutee võib olla sillutatud heade kavatsustega. Minu probleem on, et olen kaotanud usu sellesse süsteemi, mis riiki juhib. Liiga palju on bürokraatiat ja ametnikke, see lämmatab tootlikkuse ja selle vähesegi, mis väikest riiki arengus edasi viiks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bubbletea, Google [Bot], käguan ja 12 külalist