Missugust teenusepakkujat mobiili puhul kasutate?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Missugust teenusepakkujat mobiili puhul kasutate?

Postitus Postitas Külaline »

Olen aastaid kasutanud Elisa teenust ja no nüüd on nende rahaahnus küll ületanud minu valuläve. Liitusin nendega siis, kui kuumakse oli midagi 3 eurot sentidega. Nüüd aga on tõstnud nad oma teenuse hinna 18,99 eurole. Seoses sellega olen sunnitud vaatama uute teenusepakkujate järele.

Kuna viibin enamiku ajast kas kodus või tööl, on ka mu mobiilis automaatselt kodu või töö wifi. Enamiku asju toimetan arvutis. Telefon on põhimõtteliselt ainult helistamiseks, sõnumite saatmiseks ja mõnikord tundmatut trajektoori mööda sõites Google Mapsi kasutamine. Selle taustal on Elisa kuutasud paras röövellikkus.

Milliseid teenusepakkujaid teie kasutate ja kui palju oma mobiili eest igakuiselt tasute? Ehk leian endalegi uue.
Külaline

Misasja, 18,99 eurot?! 🙄 Millega nad sellist hinnatõusu põhjendavad? See ei saa ju olla tõsiseltvõetav hind. Kindlasti leiad mujalt mõne parema pakkumise.
Külaline

Offtopic, aga Google maps on jama. Lae omale alla app Waze, see pn palju parem, kui GM.
Külaline

Mul on tele2. Kuumakse 20 eur aga ma elan välismaal ja kasutan siin selle tele2 internetti telefonis. Iga aastaga roamingus euroopas netimaht suureneb. Nüüd on juba 26GB Euroopa Liidus. Vanasti oli 12gb. Eestis on piiramatu nett. Lisaks on EL tund aega tasuta helistamist ja mobiili-id.
Paketi hind on sama olnud juba aastaid.
Külaline

Huvitav, mul Elisa 17.56, aga sellest 12.47 seadme järelmaks.
Külaline

Mul 3 Telia numbrit, igaühe eest maksan 5.09 eurot, netipakette ei ole, sest enamus ajast viibivad kõik need 3 numbrit wifides ja seega pole mobiilne internet nii oluline, ongi rohkem numbrite olemasoluks ja smart-id kasutamiseks vajalikud.
Külaline

Tavaliselt liitumisel tehaksegi mingiks perioodiks väga väike tasu ja siis kui see periood läbi saab, siis tasu on kordades suurem, see on suht kõikide teenusepakkujate juures nii. Piisab, kui alustad numbri liikumist ja siis tehakse sulle sealt elisast uus ja parem pakkumine. Vähemalt mul on see alati toiminud. Iga 3 aasta tagant umbes tuleb jälle niiöelda hakata ära minema, siis pakutakse parem hind.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Jaan 2025 11:15 Olen aastaid kasutanud Elisa teenust ja no nüüd on nende rahaahnus küll ületanud minu valuläve. Liitusin nendega siis, kui kuumakse oli midagi 3 eurot sentidega. Nüüd aga on tõstnud nad oma teenuse hinna 18,99 eurole. Seoses sellega olen sunnitud vaatama uute teenusepakkujate järele.

Kuna viibin enamiku ajast kas kodus või tööl, on ka mu mobiilis automaatselt kodu või töö wifi. Enamiku asju toimetan arvutis. Telefon on põhimõtteliselt ainult helistamiseks, sõnumite saatmiseks ja mõnikord tundmatut trajektoori mööda sõites Google Mapsi kasutamine. Selle taustal on Elisa kuutasud paras röövellikkus.

Milliseid teenusepakkujaid teie kasutate ja kui palju oma mobiili eest igakuiselt tasute? Ehk leian endalegi uue.
Elisa Huub täielik pa.k. Elisa Elamused täielik pa.k. Niikaua kui mul tuli kõik tavalise antenni kaudu läbi õhu oli kõik OK. Nüüd aga :oops:
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Elisal on sellised paketid:
https://www.elisa.ee/et/eraklient/koned ... etelefonis
Ise kasutan suvilas olles neti lisamahu ostmist, linnas olles istun niikuinii igal pool wifi võrgus.
Aga ettevaatust, leitakse alati, kuidas nöökida.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Ma ei hoia mune ühes korvis.
Kodunett on Tele2 piiramatu mahuga telefonipakett, U 10eur/kuu. Tähtajaline ja aeg saab lähiajal täis.
Tahvlis on piiramatu mahuga Elisa u 11eur/kuu, tähtajaline. Saadud ka tasuta tahvel kaasa.
Telefonis on Telia kõnepakett mingi 5eur/kuu, mul nuputelefon, seega netimahuvajadus puudub.
Erinevas korvis seetõttu, et 2023 novembris olid Raplamaal seoses märja lumega ulatuslikud elektrikatkestused ja katkestuste ajal kadus ära Elisa netilevi sootuks, mul oli toona nii tahvel kui kodunett Elisas ja olin praktuliselt netita, tõsi, mingi aeglase ühenduse sain, kui viisin tahvli õue ja jagasin sellega Wifit, kuid telekavaatamiseks sellest ei piisanud.
Sestap vahetasin poisiga 4g ruuterid ringi.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Olen teemaalgataja ja sain täna Elisalt sihukese kirja, kus seisis, et nad tõstavad mu mobiiltelefoni kasutamise kuutasu, lisades senisele 18,99 eurole veel 1,99 eurot otsa! Mida kuradit?
Elisa kiri algas loomulikult lääge enesekiidulauluga, et "Hoolime väga, et meie kliendid saaksid kasutada aina kvaliteetsemat ja ootustele vastavat mobiilsideteenust." Edasi jutt ikka Elisa kiirusest. Endisel kiirusel polnud viga midagi, mis hirmus häda mul selle veel suurema "kiirusega" olema peaks, ega ma sünnitama tõtta! Ma ei taha suuremat kiirust, tahan Elisa ahnuritelt normaalsemat hinda :twisted:
Külaline

Alata numbriliikumine kuhugi mujal (suva esinduses, aga võid ikka nend epakkumisis ka vaadata, nt Tele2), hakkavad liigutama alles siis. Mitte keegi ei hinda pikaajalist lojaalset korralikku klienti, kahjuks. Olen nii minema läinud Teliast ja olen hetkel Tele2s 4 perenumbriga (mai teagi, palju neil kokku kuumakse on, aga oleme välismaal ja nende pakettidel on tasuta mingi maht El netti ja kõnesid). Levil poe enaaatsakümneid midagi häda võrreldes teistega, netikiirus on mul suht vähetähtis, nagunii mahtu täis ei tule, sest enamasti olen wifides ja mod.internetti läheb vaja ainult autos ehk.
Külaline

Kasutan Comviq-i teenust. Kuutasu kahele telefonile koos piiramatu netiga on umbes 20 eurot.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Jaan 2025 13:26 Mul 3 Telia numbrit, igaühe eest maksan 5.09 eurot, netipakette ei ole, sest enamus ajast viibivad kõik need 3 numbrit wifides ja seega pole mobiilne internet nii oluline, ongi rohkem numbrite olemasoluks ja smart-id kasutamiseks vajalikud.
Einoh, eriti normaalne, täna laekus Telialt mail, milles nad esitlevad uhkusega, kuidas nad on parimad ja plapla ja siis tuleb lõik:

"Oma teenuste kaasajastamiseks sulgeme osad mobiilipaketid, mille müügi oleme juba varasemalt lõpetanud. Viime nende pakettide kasutajad üle tänapäevasematele pakettidele, milles pakume sulle lisandväärtusena 100 täiendavat SMS-i saatmiseks Eestist ükskõik millisesse Euroopa Liidu riiki."

Ja siis allpool:
Numbri +372 xxxxx pakett:
Sinu senine mobiilipakett: Mobiilse elu kõnepakett, kõne/SMS maht Eestis ja EL-s piiramatu, hind 5,087 € kuus.
Sinu uus mobiilipakett: Mobiilse elu kõnepakett, kõne/SMS maht Eestis ja EL-s piiramatu, hind 5,99 € kuus.

Et siis nagu mis täpsemalt mul muutus? Ja kui mul on piiramatud sms-id juba senini olnud, siis mis lisandväärtust annab veel 100 täiendavat sms-i? Täiesti müstiline, millega nad välja suudavad tulla, öelgu siis, et krt tahaks rohkem raha saada lihtsalt, mitte ärgu hämagu mingist lisandväärtusest või mingi paketi ärakaotamisest. Või olen ma loll ja ei suuda tekstist aru saada?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 21:03
Et siis nagu mis täpsemalt mul muutus? Ja kui mul on piiramatud sms-id juba senini olnud, siis mis lisandväärtust annab veel 100 täiendavat sms-i? Täiesti müstiline, millega nad välja suudavad tulla, öelgu siis, et krt tahaks rohkem raha saada lihtsalt, mitte ärgu hämagu mingist lisandväärtusest või mingi paketi ärakaotamisest. Või olen ma loll ja ei suuda tekstist aru saada?
Sa said juurde 100 sms-i Euroopa Liitu saatmiseks! Enne olid sul paketis ainult Eestisisesed SMS-d, kui välismaale saatsid, tulid arvele lisaks. Iseasi, kui palju sul neid üldse, vaja on.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 21:16
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 21:03
Sa said juurde 100 sms-i Euroopa Liitu saatmiseks! Enne olid sul paketis ainult Eestisisesed SMS-d, kui välismaale saatsid, tulid arvele lisaks. Iseasi, kui palju sul neid üldse, vaja on.
No ei saanud ju, paketi järgi olid mul kõned ja sms-id nii Eestis kui EL-is ju piiramatult olemas, isegi paketiselgituses on täpselt sama jutt nii uuest kui vanas paketis.
Külaline

Ega nendega peab nii tegema, et ütled, et vahetad teenusepakkujat, kui paremat paketti ei pakuta ja saad kohe soodsama. Mul oli ka mingi ca 20-eurone pakett. Võtsin Tele2-st odavama pakkumise, ütlesin Elisale, küsisid otse, et mis summas pakkumine on ja tegid 1 euro soodsama. Nüüd on 7€ pakett, internet Eestis piiramatu, EL-is mingis mahus, kõned suures mahus.
Andy
Kontakt:

Postitus Postitas Andy »

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 21:20

No ei saanud ju, paketi järgi olid mul kõned ja sms-id nii Eestis kui EL-is ju piiramatult olemas, isegi paketiselgituses on täpselt sama jutt nii uuest kui vanas paketis.
Said küll! Püüa paketitingimusi lugedes kasutada oma aju! Seni olid sul paketis sms-d Eestis ja EL-s saatmiseks, nüüd said juurde 100 tk Eestist EL-i saatmiseks. Neid pakett ei sisaldanud.
Külaline

Andy kirjutas: 02 Veebr 2025 07:14Said küll! Püüa paketitingimusi lugedes kasutada oma aju! Seni olid sul paketis sms-d Eestis ja EL-s saatmiseks, nüüd said juurde 100 tk Eestist EL-i saatmiseks. Neid pakett ei sisaldanud.
Kas sellest loogikast lähtuvalt siis võiks arvata, et selles paketis on endiselt tasulised mingid sms-id suunal EL-st Eestisse? Nagu Eesti ise poleks ka EL-is.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 02 Veebr 2025 05:11 Ega nendega peab nii tegema, et ütled, et vahetad teenusepakkujat, kui paremat paketti ei pakuta ja saad kohe soodsama. Mul oli ka mingi ca 20-eurone pakett. Võtsin Tele2-st odavama pakkumise, ütlesin Elisale, küsisid otse, et mis summas pakkumine on ja tegid 1 euro soodsama. Nüüd on 7€ pakett, internet Eestis piiramatu, EL-is mingis mahus, kõned suures mahus.
Olen tähele pannud, et inimesed ei pane tähele, mis asi neil piiramatu on. Kunagi piirati,et said kasutada ainult 3G võrku, maksa: siis 4G. Nüüd räägitakse juba ammu mahust. Kui 7 € eest saab piiramatu netimahu siis karjatage, ma tahaks ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Tolmukübe ja 3 külalist