Fear of love?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 12:04
Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 10:09 Mina ilmselt kardan armastust ja tundeid. Pole kunagi vastastikust armastust olnud ja ei tea mis see on. Tundmatu asi ja see hirmutab.
Palju lihtsam on olla koos kellegagi keda ei armasta, kelle vastu pole tundeid. Ja sellist elu ma kujutan ette, sest nii on mul tavaliselt elu olnud.
Samas olles ise armunud ja suured tunded teise vastu keda väga tahaks, aga ei kujutaks ette elu temaga kui tal peakski midagi minu vastu tundeid tekkima. Ma ei kujutaks ette temaga suudelda ja kallistadagi kuidagi tunnetega. See nagu poleks võimalik. Liiga ilus et olla tõsi, et nii ka saab olla.
Postitus on kustutatud
Sa ju ise välistas naised, kes otsivad püsisuhet. Need pidid ju meeleheitel olema. Valid omale mõne suure läbisõiduga liblika ja siis mõtled, et suudad ta ära kodustada.

Veel hakkab sinu heietustest silma, et naised kipuvad vingerdama ja ära kaduma. Asi on siiski sinus, kui ükski naine sinuga pikemat plaani ei tee. Neljaviiekümbine soovib tõenäolisemalt võrdset ja muhedat seltskonda, mitte olla kellegi seksiv kodumasin.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 12:02
Kui te naised ei taha, et keegi mees sinu armuks, siis ärge niisama naeratage. Jätke see naeratus neile keda tahate.
Pärast muidu ise hädas ja armunud mees ka kannatab.
Kas on tõesti olemas inimesi, kelle jaoks ei ole absoluutselt vahet, kes neile mingisugustki tähelepanu pöörab? Kas IGALE isikule, kes su vastu huvi üles näitab annad suhteks võimaluse? Kohe kõik inimesed meeldivad sulle piisavalt, nii välimuselt kui olemuselt?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 12:04
Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 10:09 Mina ilmselt kardan armastust ja tundeid. Pole kunagi vastastikust armastust olnud ja ei tea mis see on. Tundmatu asi ja see hirmutab.
Palju lihtsam on olla koos kellegagi keda ei armasta, kelle vastu pole tundeid. Ja sellist elu ma kujutan ette, sest nii on mul tavaliselt elu olnud.
Samas olles ise armunud ja suured tunded teise vastu keda väga tahaks, aga ei kujutaks ette elu temaga kui tal peakski midagi minu vastu tundeid tekkima. Ma ei kujutaks ette temaga suudelda ja kallistadagi kuidagi tunnetega. See nagu poleks võimalik. Liiga ilus et olla tõsi, et nii ka saab olla.
Postitus on kustutatud
Sina, mis sina!
Kui juhtudki printsessi otsa, mõnitad - printsess selline! Igasuguseid täiesti loomulikke asju mõnitad millegipärast.
Külaline

Ei karda naised armastust. Sul on endal mingi kiiks selle asjaga. Maailma muutmist alusta iseendast.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 09:16
Tolmukübe kirjutas: 27 Jaan 2025 08:17 Kardavad haiget saada. Et paistab nagu liiga hea, et olla tõsi, lasevad lähedale, siis võib "armastus" otsa saada ja ongi kogu moos. Vbl näitad liiga palju oma sümpaatiat välja, see neid hirmutab, või on nad lähisuhetes haiget saanud ja kardavad seda uuesti saada. Kas on viga sinus, või valid ebasobivaid partnereid. Millegi järgi sa kedagi ju armastama hakkad.
Panid naelapea pihta. Ebakindlus mida varjatakse bravuuri taha. Otsustusvõimetus. Argus. Ülim egoism. Saamatus. Ja mis seal salata ka rumalus. Lisame sinna juurde meedias kultiveeritud ajupesu stiilis, et kõik mehed on vaimselt, majanduslikult ja füüsiliselt vägivaldsed. Et naine (eesti) on midagi jumaliku ja palju rohkem väärt siis tulemuseks ongi tutvumisportaalides olevate "püsisuhet"otsivate naiste meeletu hulk. Lühidalt. 50% on julgelt suhtekõlbmatu kaup.
Revolver jälle märatsemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 12:02 Kas ka naeratasid talle? Millegagi sa ju ta ära võlusid. Kas sa oma mehega ei kirjutanud ja ei helistanud. Sinu juurde ta ei tulnud?
Iga normaalselt arenenud sotsiaalse tajuga inimene saab ju aru, kas tema naeratusi-kirju-helistamisi tahetakse, talutakse või vaevu kannatatakse ja ei soovita üldse pealepressimist. Või ei? Kui asi on vastastikune, siis need kõik on oodatud, muidu mitte. Ma arvan, et ikkagi lendasid värsketele tutvustele liiga hooga peale (ei, ega sellised ise kunagi ei arva, et nad seda teeksid), või lihtsalt polnud tõmme vastatikune. A mis siis nendest sai, kes ise sind taga ajasid, need ka lõpuks ei tahtnud enam? Midagi on siis mäda selles loos.
Külaline

Panid naelapea pihta. Ebakindlus mida varjatakse bravuuri taha. Otsustusvõimetus. Argus. Ülim egoism. Saamatus. Ja mis seal salata ka rumalus. Lisame sinna juurde meedias kultiveeritud ajupesu stiilis, et kõik mehed on vaimselt, majanduslikult ja füüsiliselt vägivaldsed. Et naine (eesti) on midagi jumaliku ja palju rohkem väärt siis tulemuseks ongi tutvumisportaalides olevate "püsisuhet"otsivate naiste meeletu hulk. Lühidalt. 50% on julgelt suhtekõlbmatu kaup.
Te panete Tolmukübemega mõlemad mööda. Need inimesed mitte ei ole ebakindlad, ei karda, ei ole otsustusvõimetud, ei ole rumalad. Nad EI TAHA TEID. Kuidas mõnel inimesel on nii raske sellest aru saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 09:52
Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 09:18
Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 08:38 Mul on tööl üks selline austaja, kes väidab, et olen tema eluarmastus. No väga jube on. Meie vahel ei ole midagi olnud, küll aga ta tülitab mind tööl, helistab mulle, kirjutab pidevalt. Vahel käivad peal ka sellised agressiivsemad hood, et no mis mul siis viga on, et sa mind ei taha. Kogu aeg selline süüdistamine ja ahistav käitumine. Ma tõesti põgeneks ta eest maailma lõppu, kui saaks. Ja jutt on täpselt sama, miks naised kardavad armastust. Naised ei karda armastust, lihtsalt see mees ei ole sobiv.
Postitus on kustutatud
Ei ole see, kellele vastad, aga mina saan aru küll. Need ongi sihukesed tüübid, kel pole peas kõik korras. Naine tööl vastu tulles korra naeratab, ja see tegelane loob silmapilk oma peas talle kuldse kuu selga ja on oma mõtetes päeva lõpuks juba isaks viiele lapsele, kes kõik teda andunult kui oreliviled reas vaatavad, kõige ees naisuke, sekspesu seljas ja köögis kümnekäiguline lõuna ootamas.

Sattusin kunagi ise sellise otsa. Töökohal korraldati mingi koolitus, kus mängiti nn tutvumismänge, ja seal sattusin temaga viieks minutiks paarilisteks. No ja pärast seda läks lahti tõeline ahistamine. Lõputud kirjad, kõned, mu koju ukse taha ilmumised, kui ise oma abikaasaga õhtul kodus olin. Ehkki ütlesin kohe, et mul on suhe, ma pole vaba. Ta ei reageerinudki. Minu vaatest polnud meie vahel mitte midagi. Aga tema vaatest... need kujutelmad, milles ta viibis, ületasid minu mõistmisvõime. Et kuidas saab nii vähesest kujutleda nii paljut?
Tolmukübe ju täpselt samasugune.
Külaline

Sinu häda vist oli see, et oled hõivatud selle inimese sihiliku ignoreerimisega, kuna just nimelt kardad. Aga mida teeksid juhul, kui nt keegi kõiketeadja ütleks sulle, et tegelikult sa meeldid sellele inimesele?
Külaline

Kui te naised ei taha, et keegi mees sinu armuks, siis ärge niisama naeratage. Jätke see naeratus neile keda tahate.
Pärast muidu ise hädas ja armunud mees ka kannatab.
Kas sul on mingi häire, et ei saa aru, kas naine niisama naeratab või on huvitatud? Ma siis selgitan, kuigi Tolmukübe ei saanud selgitusest aru. Kui naine (mees) ei soovi sinuga kokku saada, ei soovi sinuga peale selle naeratuse rohkem suhelda, siis ta ei ole huvitatud, Normaalsele inimesele ei pea seda selgitama. Mulle naeratavad tööl paljud mehed, ma ei arva, et nad on sellepärast minusse ära armunud. Nad on lihtsalt viisakad, see on teine asi.
Külaline

Frederic kirjutas: 26 Jaan 2025 23:27aga kohe kui tunned kelleski ära eluarmastuse, oled tema jaoks nagu mingi monster, kurjategija vms.. mida rohkem armastad, seda rohkem põgeneb!? Ja ma ei ole liiga kiiret tempot peale surunud. Vb mõned naised oskavad sellele vastata, miks armastus nii hirmuäratav tundub, et selle eest peab ära jooksma või kahuritega tulistama hakkama?
Vot see lõik tekitas kõhedust minus.
Eluarmastua peaks ju vaid üks olema...
Kui "eluarmastus" on mitmetes naistes, siis on asi mäda ja asi sinus 😃
Külaline

No osa mehi lihtsalt mõjub eemaletõukavalt ja tekitab kõhedust.

Ise olen noorena paar korda sellise otsa sattunud. Juba sellise mehe ilmudes tekib pinge. Aga on nemadki endale lõpuks naised leidnud ja lapsed saanud. Ju siis need naised nii ei tundnud või surusid selle tunde maha. Inetud need mehed kusjuures ei olnud, täitsa vinks-vonks. Kõik need mehed olid pealetükkivalt "romantilised", ilma, et minu poolt mingit signaali selleks oleks olnud.

Enda mees on selline, kellega saan tunda ennast vabalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 12:04Postitus on kustutatud
Mul tekkis küsimus. Kuidas mõõta naise läbisõitu? Kas "urg" kulub suuremaks? kas mõõtmiseks peab olema kalibreeritud mõõteriist?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 14:26 No osa mehi lihtsalt mõjub eemaletõukavalt ja tekitab kõhedust.

Ise olen noorena paar korda sellise otsa sattunud. Juba sellise mehe ilmudes tekib pinge. Aga on nemadki endale lõpuks naised leidnud ja lapsed saanud. Ju siis need naised nii ei tundnud või surusid selle tunde maha. Inetud need mehed kusjuures ei olnud, täitsa vinks-vonks. Kõik need mehed olid pealetükkivalt "romantilised", ilma, et minu poolt mingit signaali selleks oleks olnud.

Enda mees on selline, kellega saan tunda ennast vabalt.
Milline see sinu signaal on? Kas see käib koos naeratusega?
Külaline

Frederic kirjutas: 26 Jaan 2025 23:27 ... aga kohe kui tunned kelleski ära eluarmastuse
Mitu neid "eluarmastusi" sul juba siis olnud on?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 15:22
Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 15:16 Milline see sinu signaal on? Kas see käib koos naeratusega?
Postitus on kustutatud
Ainult naeratusest ei piisa. Midagi muud on ka, see miski eriline mis paneb mõtlema ja vaatama. Ise ka ei saa aru.
Aga mis vahe on kuidas sa siis naeratad viisakusest ja naeratus signaaliga?
Külaline

Frederic kirjutas: 26 Jaan 2025 23:27 .. aga kohe kui tunned kelleski ära eluarmastuse, oled tema jaoks nagu mingi monster, kurjategija vms.. mida rohkem armastad, seda rohkem põgeneb!?
Kas said siit omale ammendava vastuse?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 9 külalist