Ma hakkan kohe 7. kuud neid võtma ja ilmselt rohkem kui 2 kuud ei olegi vaja võtta. Ülekaal maas.
Rybelsys
-
Külaline
-
Külaline
Mul on 25kg ülekaalu. See on nüüd kogunenud 2 aasta jooksul vaikselt. Viimase lapse saamisest on möödas 1a3kuud. Sünnitama minnes ma kaalusin isegi vähem kui nüüd.
Aga mul ei ole meeletut söögiisu. Kas see ravim toimib ka siis, kui kaalitõus pole otseselt söögiga seotud? Või siis see süstitav ozempic?
Ma ise kahtlustan hormoonide paigast ära olekut, sest on üks autoimmuunhaigus ja mul ongi märtsis visiit. Muidugi räägin siis oma kaalu muret reumatoloogile. Kilpnääre on korras. Seda kontrolliti peale lapse sündi.
Aga mul ei ole meeletut söögiisu. Kas see ravim toimib ka siis, kui kaalitõus pole otseselt söögiga seotud? Või siis see süstitav ozempic?
Ma ise kahtlustan hormoonide paigast ära olekut, sest on üks autoimmuunhaigus ja mul ongi märtsis visiit. Muidugi räägin siis oma kaalu muret reumatoloogile. Kilpnääre on korras. Seda kontrolliti peale lapse sündi.
-
Külaline
Et sööd väga vähe ja ainult tervislikult ja kaal tõuseb?Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 15:26 Mul on 25kg ülekaalu. See on nüüd kogunenud 2 aasta jooksul vaikselt. Viimase lapse saamisest on möödas 1a3kuud. Sünnitama minnes ma kaalusin isegi vähem kui nüüd.
-
Külaline
Kus ta seda mainib, et "ainult tervislikult"?Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 16:18Et sööd väga vähe ja ainult tervislikult ja kaal tõuseb?Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 15:26 Mul on 25kg ülekaalu. See on nüüd kogunenud 2 aasta jooksul vaikselt. Viimase lapse saamisest on möödas 1a3kuud. Sünnitama minnes ma kaalusin isegi vähem kui nüüd.
-
Külaline
Võib-olla see inimene küsis seda sellepärast, et ega Rybelsus tervislikumaid toiduvalikuid tegema ei pane. Kui sööd rämpsu edasi, siis see tablett kaalu kaotada ei aita.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 17:44Kus ta seda mainib, et "ainult tervislikult"?Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 16:18Et sööd väga vähe ja ainult tervislikult ja kaal tõuseb?Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 15:26 Mul on 25kg ülekaalu. See on nüüd kogunenud 2 aasta jooksul vaikselt. Viimase lapse saamisest on möödas 1a3kuud. Sünnitama minnes ma kaalusin isegi vähem kui nüüd.
-
Külaline
Just nimelt. Kui inimene sööb ikka sefiiritorti edasi, siis pole mõtet hakata rääkima, et tal pole meeletut söögiisu ja Rybelsus ei toimi.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 18:28Võib-olla see inimene küsis seda sellepärast, et ega Rybelsus tervislikumaid toiduvalikuid tegema ei pane. Kui sööd rämpsu edasi, siis see tablett kaalu kaotada ei aita.
-
Külaline
Kui Rybelsus toimib, siis ei tohiks seda sefiiritordi isu üldse tekkidagi. Kui ravim isu ei vähenda, siis pole seda tõesti mõtet võtta. Minu arust probleem ongi see, et paljudele see tablett üldse ei mõju. Tuttav, kes korralikult alla võttis, ütles, et konkreetselt söögiisu läks ära ja peale paari ampsu toitu oli kõht juba täis.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 12:31Just nimelt. Kui inimene sööb ikka sefiiritorti edasi, siis pole mõtet hakata rääkima, et tal pole meeletut söögiisu ja Rybelsus ei toimi.
-
Külaline
Valesti oled aru saanud. Rybelsus võtab ära näljatunde, aga isusid ta ära ei võta. Kõht saab samuti kiiremini täis, aga osad just siis selle väiksema isuga hkkavadki sööma torti ja šokolaadi, sest kapsahautise järele isu ei ole. Mis sa arvad siis, mis on tulemus.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:03Kui Rybelsus toimib, siis ei tohiks seda sefiiritordi isu üldse tekkidagi. Kui ravim isu ei vähenda, siis pole seda tõesti mõtet võtta. Minu arust probleem ongi see, et paljudele see tablett üldse ei mõju. Tuttav, kes korralikult alla võttis, ütles, et konkreetselt söögiisu läks ära ja peale paari ampsu toitu oli kõht juba täis.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 12:31Just nimelt. Kui inimene sööb ikka sefiiritorti edasi, siis pole mõtet hakata rääkima, et tal pole meeletut söögiisu ja Rybelsus ei toimi.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 18:28
Võib-olla see inimene küsis seda sellepärast, et ega Rybelsus tervislikumaid toiduvalikuid tegema ei pane. Kui sööd rämpsu edasi, siis see tablett kaalu kaotada ei aita.
-
Külaline
Võtan ise Rybelsust ja kirjutan sellele viimasele kahe käega alla. Isu on nullis, nii et tõesti mõte kapsahautisest ajab oksele, kuid keha ju tahaks "midagi" ja siis ongi väga kerge libastuda valedele asjadele.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 13:49Valesti oled aru saanud. Rybelsus võtab ära näljatunde, aga isusid ta ära ei võta. Kõht saab samuti kiiremini täis, aga osad just siis selle väiksema isuga hkkavadki sööma torti ja šokolaadi, sest kapsahautise järele isu ei ole. Mis sa arvad siis, mis on tulemus.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:03Kui Rybelsus toimib, siis ei tohiks seda sefiiritordi isu üldse tekkidagi. Kui ravim isu ei vähenda, siis pole seda tõesti mõtet võtta. Minu arust probleem ongi see, et paljudele see tablett üldse ei mõju. Tuttav, kes korralikult alla võttis, ütles, et konkreetselt söögiisu läks ära ja peale paari ampsu toitu oli kõht juba täis.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 12:31
Just nimelt. Kui inimene sööb ikka sefiiritorti edasi, siis pole mõtet hakata rääkima, et tal pole meeletut söögiisu ja Rybelsus ei toimi.
-
Külaline
No kui midagi ei söö, siis isudele järgi andmine ja need paar ampsu sefiiritorti ei tohiks ju suurt midagi teha. Et kui libastudki, siis ju palju nagunii ei jaksa süüa, rahuldad isu ja kokkuvõttes see kaalulangust suuresti ei tohiks ju mõjutada. Ja vaevalt enamus tabletivõtjaid ainult ebatervislikule keskenduvadki.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 14:23Võtan ise Rybelsust ja kirjutan sellele viimasele kahe käega alla. Isu on nullis, nii et tõesti mõte kapsahautisest ajab oksele, kuid keha ju tahaks "midagi" ja siis ongi väga kerge libastuda valedele asjadele.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 13:49Valesti oled aru saanud. Rybelsus võtab ära näljatunde, aga isusid ta ära ei võta. Kõht saab samuti kiiremini täis, aga osad just siis selle väiksema isuga hkkavadki sööma torti ja šokolaadi, sest kapsahautise järele isu ei ole. Mis sa arvad siis, mis on tulemus.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:03
Kui Rybelsus toimib, siis ei tohiks seda sefiiritordi isu üldse tekkidagi. Kui ravim isu ei vähenda, siis pole seda tõesti mõtet võtta. Minu arust probleem ongi see, et paljudele see tablett üldse ei mõju. Tuttav, kes korralikult alla võttis, ütles, et konkreetselt söögiisu läks ära ja peale paari ampsu toitu oli kõht juba täis.
Tahan lihtsalt aru saada, sest mina olen see, kel kahe kuuga pole muutunud ei isud ega kaal.
Viimane vastaja - kuidas sul, kui millegi järgi isutab, kas siis rahuldudki väikese kogusega ja mis mõttes on kerge libastuda?
-
Külaline
Ma pole see, kellelt küsid, aga avastan oma kogemuse põhjal.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 14:56No kui midagi ei söö, siis isudele järgi andmine ja need paar ampsu sefiiritorti ei tohiks ju suurt midagi teha. Et kui libastudki, siis ju palju nagunii ei jaksa süüa, rahuldad isu ja kokkuvõttes see kaalulangust suuresti ei tohiks ju mõjutada. Ja vaevalt enamus tabletivõtjaid ainult ebatervislikule keskenduvadki.
Tahan lihtsalt aru saada, sest mina olen see, kel kahe kuuga pole muutunud ei isud ega kaal.
Viimane vastaja - kuidas sul, kui millegi järgi isutab, kas siis rahuldudki väikese kogusega ja mis mõttes on kerge libastuda
See ongi see "võltskindlustunne", et ma niigi söön vähe ja siis võin lubada. Natuke seda ja natuke toda. Analoog trennis käima hakkajatel. Olin täna nii tubli ja võin selle tordilõigu või lisaportsu rosoljet lubada küll.
On ikka suur vahe, kas sa sööd 200 grammi kapsa-hakklihahautist (234kcal) või 200 grammi sefiiritorti (494 kcal). Vahe pole mitte ainult kalorites vaid ka selles, et üks liigutab veresuhkrut kõvasti rohkem ja tekitab isusid juurde.
Hesburgeri friikad on 100 grammi 280kcal ja no sellest ei saa ju kõht täis ja tahad ikka midagi varsti juurde ja üsna ruttu.
Mina ütleks selle tableti kohta pigem nii, et see aitab hoida täiskõhutunnet. Valikud koguste ja produktide osas pead ikka ise teadlikult tegema.
Mina panin julmalt nii, et vähendasin toiduportsjonid pea pooleks. Ma nimelt ei viitsi toitu kaaluda ja arvutada pidevalt. Silma järgi panin poole vähem toitu taldrikule, kui tavaliselt oleks pannud. Üsna kiirelt avastasin, et selle kogusega seisab kõht täis küll järgmise toidukorrani.
Aga ma pole magusat ja jahutooteid väga kunagi söönud. Harva ikka juhtub. Seega ma ei muutnud menüüs midagi peale koguste ja see oli lihtne ravimi abiga. Muidu ma oleks juba tunni aja pärast uuesti süüa tahtnud nii väikse lõuna puhul. Tööl olles oleks see olnud mingi mõttetu vahepala, mida automaadist saab. Või siis kohe pärast tööd enne koju minekut oleks poest mingi kiire ampsu võtnud. Kodus oleks sellele lisaks ikka õhtusöögi ka tavaportsu söönud. Nüüd ei meenugi enne õhtuööki, et peaks sööma või näksima midagi. Ennemalt ikka sai sahtlist pähkleid või kartulivahvleid enne tööpäeva lõppu võetud. Nüüd enam mitte. Ei meenugi, et tahaks.
Algul oli veidike iiveldust ka tabletiga nagu siin ka keegi väitis, aga iivelduse ajal mul küll polnud mõttes söök või oleks olnud mingi isu. Aga inimesed on erinevad ja mõnel võib olla tekib iiveldusega just isu. Esimesel kuul kadus kaalu 1-1,5kilo nädalas. Hiljem vähem, aga siiski stabiilselt languses. Poole aastaga kaotasin 16 kilo.
-
Külaline
Ma ei saa sellest hästi aru, et kui inimene teab, et on ülekaalus, siis ikka ta ostab ja sööb kartulivahvleid ja pähkleid. Kas mõistus on siis koju ununenud, kui poes pähklipakk korvi läheb?
-
Külaline
Kas sul hakkas nüüd kergem, kui selle siia kirjutasid?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 15:55 Ma ei saa sellest hästi aru, et kui inimene teab, et on ülekaalus, siis ikka ta ostab ja sööb kartulivahvleid ja pähkleid. Kas mõistus on siis koju ununenud, kui poes pähklipakk korvi läheb?
Kindlasti ei saa sa paljudest asjadest hästi aru, aga selle jaoks kahjuks tabletti pole leiuatud.
Sama hästi võid seda laiendada iga selle postituse osa kohta. Kas mõistus oli siis kodus, kui lõunaks täisprae võtsid? K Proovi oma sapipristimist laiendada ja lajata veel millegi suunas!
-
Külaline
See on lihtsalt ehe tõestus, et paksud on sageli loevad ja tahtejõuetud. Selle asemel, et osta töö juurde kodujuustu või puuvilju, ostetakse pähkleid ja kartulivahvleid ja siis on vaja ravimeid, et kaalust alla võtta.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 16:06
Kas sul hakkas nüüd kergem, kui selle siia kirjutasid?
Kindlasti ei saa sa paljudest asjadest hästi aru, aga selle jaoks kahjuks tabletti pole leiuatud.
Sama hästi võid seda laiendada iga selle postituse osa kohta. Kas mõistus oli siis kodus, kui lõunaks täisprae võtsid? K Proovi oma sapipristimist laiendada ja lajata veel millegi suunas!
-
Külaline
On veel see tõestus, et paksudel on võimalus ühel või teisel moel kõhnaks saada, aga sina jääd endiselt rumalaks ja õelaks.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 16:29See on lihtsalt ehe tõestus, et paksud on sageli loevad ja tahtejõuetud. Selle asemel, et osta töö juurde kodujuustu või puuvilju, ostetakse pähkleid ja kartulivahvleid ja siis on vaja ravimeid, et kaalust alla võtta.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 16:06
-
Külaline
No näed, paksudel on nüüd tablett olemas, aga sinu sita iseloomu jaoks pole midagi suudetud leiutada.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 16:29See on lihtsalt ehe tõestus, et paksud on sageli loevad ja tahtejõuetud. Selle asemel, et osta töö juurde kodujuustu või puuvilju, ostetakse pähkleid ja kartulivahvleid ja siis on vaja ravimeid, et kaalust alla võtta.
-
Külaline
Tegelikult pole mingit vahepala vaja toidukordade vahel, kui su veresuhkur ja "täiskõhu tunde hormoon" on paigas. Pole seda kodusjuustu ja puuvilja ka kõhnadel vaja tööle kaasa tassida, kui lõunasöök söödud. Vahe ongi selles, et inimeste organism on erinev ja mõni kõhn suudab rohkem kaloreid sisse süüa kommide ja pähklite näol, aga tema kaal ei tõuse.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 16:29See on lihtsalt ehe tõestus, et paksud on sageli loevad ja tahtejõuetud. Selle asemel, et osta töö juurde kodujuustu või puuvilju, ostetakse pähkleid ja kartulivahvleid ja siis on vaja ravimeid, et kaalust alla võtta.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 16:06
Postituses oli konkreetselt kirjas, et nüüd enam pole vahepeal näljatunnet ja piisab poolest lõunast õhtusöögini. Arukas inimene järeldaks sellest, et ju oli kõrvalist abi selleks vaja ravimi näol.
Aga ehk läheks nüüd Rybelsuse teemaga edasi. Jätaks selle paksude mõnitamise siin ära. Paksuvihkajad võivad oma teema ju teha ja seal panna nii kuis jaksavad.
-
Külaline
Ma tegelikult kahtlen, et see sulle välja kirjutati, sest siis ta teaks ka õiget kirjapilti. Sa lihtsalt tahtsid teha teemat, mis läheks käima ja tekitaks vaidlust ja vastuolusid.Tolmukübe kirjutas: ↑01 Jaan 2025 15:45 Arst kirjutas mulle selle välja, aga hind on ca 100€. Nüüd mõtlengi, kas ikka osta. Palju tal seda effekti on, äkki kaal tuleb tagasi ja mis need kõrvaltoimed on äkki ei kannatagi ja 100€ maha vistatud. Apteeker ütles küll, et aitab. Rybelsys pidi söögiisu vähemaks võtma. Söön lihtsalt vähem ja ongi loomulik Rybelsys.. ?
-
Külaline
Ta ka ei lõpeta nende ühe-kahelauseliste teemade vorpimist. Ei tea, kas palka saab selle eest või?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 16:58Ma tegelikult kahtlen, et see sulle välja kirjutati, sest siis ta teaks ka õiget kirjapilti. Sa lihtsalt tahtsid teha teemat, mis läheks käima ja tekitaks vaidlust ja vastuolusid.Tolmukübe kirjutas: ↑01 Jaan 2025 15:45 Arst kirjutas mulle selle välja, aga hind on ca 100€. Nüüd mõtlengi, kas ikka osta. Palju tal seda effekti on, äkki kaal tuleb tagasi ja mis need kõrvaltoimed on äkki ei kannatagi ja 100€ maha vistatud. Apteeker ütles küll, et aitab. Rybelsys pidi söögiisu vähemaks võtma. Söön lihtsalt vähem ja ongi loomulik Rybelsys.. ?
-
Külaline
Mina mingi päev nii naersin, kui ta rääkis, et käib Maine Coon tõugu kassiga arsti juures nii, et paneb ta suuremasse kilekotti. Kujutasin seda ette, no ikka päris naljakas.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 17:18Ta ka ei lõpeta nende ühe-kahelauseliste teemade vorpimist. Ei tea, kas palka saab selle eest või?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 16:58Ma tegelikult kahtlen, et see sulle välja kirjutati, sest siis ta teaks ka õiget kirjapilti. Sa lihtsalt tahtsid teha teemat, mis läheks käima ja tekitaks vaidlust ja vastuolusid.Tolmukübe kirjutas: ↑01 Jaan 2025 15:45 Arst kirjutas mulle selle välja, aga hind on ca 100€. Nüüd mõtlengi, kas ikka osta. Palju tal seda effekti on, äkki kaal tuleb tagasi ja mis need kõrvaltoimed on äkki ei kannatagi ja 100€ maha vistatud. Apteeker ütles küll, et aitab. Rybelsys pidi söögiisu vähemaks võtma. Söön lihtsalt vähem ja ongi loomulik Rybelsys.. ?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist