Miski viirus - mis viirus? Soovitage tervenemise nippe!

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Miski viirus - mis viirus? Soovitage tervenemise nippe!

Postitus Postitas Külaline »

Olin eile õhtul täiesti terve. Magama läksin hilja. Vastu hommikut hakkasin lahtiselt röga köhima ja seejärel aevastama. Nohu ei ole (ka enne ei olnud) Päeva jooksul arenes räige peavalu ja tekkis vappekülm. Palavik on 37,2 ehk paracetamoli võtta ei saa. Päeva jooksul selgus, et kolleeg oli selle haigusega terve nädala tööl käinud - ju ma sealt saingi. Väga hirmus köha olla vaid öösiti ja tundub, et viirusnakkus… kolmiktest negatiivne ja paari kuu eest olin koroonas. Võtsin 1000mg c-vitamiini ja olen terve päeva taimeteed joonud. Rahuoleku pulss 90-100 (tavaliselt nii 80)
Palun soovitusi - mul on kaua oodatud sündmus nädala lõpus ja püüaksin end terveks turgutada. Eks need rinoviirused ole hooajalised. Ehk on kellelegi tuttav tõbi ja oskab öelda, kas asjatu lootus ruttu paraneda või mitte.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Perearsti poole pole vast mõtet pöörduda?
Ilmselt kroonilisest nakkavast kiilaspäisusest tingitud düsenteeria.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Kas TA pole ammu haige olnud?
Tavaliselt väga kiiresti köhast lahti ei saa, aga enesetunne võib paari päevaga normaalsemaks minna, esimesed päevad (ja eriti ööd) ongi kõige vastikumad.

Maga palju, joo ohtralt, sh ka sooja jooki (aga mitte kuuma, pole kurgule ega palavikuga hea), söö vitamiinirohkeid kergeid toite, kui vähegi isu on, ega muud teha polegi. Peavalu või nn kondivaluga võib ikka ibukat või paratsetamoli võtta, mitte palaviku alandamiseks, aga valust vabanemiseks. Kiiret tervenemist!
Külaline

Praegu liigub palju A grippi. Just põdesin. Seda peaks apteegist ostetud test näitama.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 11:17 Praegu liigub palju A grippi. Just põdesin. Seda peaks apteegist ostetud test näitama.
TA kirjutas, et kolmiktest oli negatiivne.
Aga samas - v-o tegi liiga vara? Mina olen positiivse tulemuse saanud alles 3.-4. päeval, mitte kohe esimesel hommikul.
Külaline

TA olen. Veider viirus. Võtsin eile ibuprofeeni 200 mg, peamiselt peavalu vastu. Täna hommikul ärkasin terve ja väljapuhanuna... Jäänud on mõned köhatused ja õrn valu peas. Mees, kes samamoodi üleöö eile koos minuga haigeks jäi, vaevleb aga higistades kõrges palavikus ja nohus kohutavate köhahoogude käes.
Tavaliselt tekib köha ikka nohu tagajärjel. Minu elus on see esmakordne, kus õhtul tervena magama minnes ärkan tugeva rögase köhaga ja järgmisel hommikul taas ilma. Kui mees haige poleks, võiks arvata, et nägin und.
Külaline

Mul on praegu midagi sarnast. Tuli ühtäkki tugeva peavaluga ja järgmisel päeval ka köhahoogudega. Kohutav jõuetus on ka. Ma neid teste ei viitsi teha, ega see mind targemaks nagunii ei tee. Ravin ikka nagu "tavalist" külmetust ja loodetvasti läheb see jama kähku üle.
Külaline

Mul oli sama mis TA kirjutas. Samas koroona kolmikkiirtest ei näidanud mingit viirust. Tegin testi haiguse kolmanda päeva hilisõhtul. Ka minul olid südameprobleemid, pulss väga kõrge, süda hüppas sees.Aga 4-5 päevaga suhteliselt kiirelt kõik see taandus.Võtsin iga päev 1 c-vitamiini ja jõin Ferveksit.
cat
Kontakt:

Postitus Postitas cat »

Hetkel pidigi Eestis olema äge ülemiste hingamisteede gripp ehk muteerunud koroona.
Winnipuuuuuh
Kontakt:

Postitus Postitas Winnipuuuuuh »

Kasutan juba ise aastaid meie peres filtreerimata mett. Nii kui miski veider tunne sees, siis supilusikatäis filtreerimata mett sisse. Filtreerimata mees leidub kordades rohkem aminohappeid ja muid vajalikke mikroelemente, mida tavalises mees ei leidu. Lisaks on seal õietolmu, mesilasvaha ja taruvaigu osakesi. Super asi. Minu teada saab Eestis ainult ühest kohast filtreerimata mett tellida. See kohalik mesi Lõuna-Eestist. Tellime iga aasta kohe suuremas koguses, et jätkuks terveks aastaks. Tarvitame seda muidu ka pea igapäevaselt nagu mett ikka, aga kui mingi tõbi hakkab tulema, siis suurem "doos" kohe sisse :D Meie tellime siit: www.pyvi.eu/shop
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist