Miks mees joob?
-
Juustup
Järelikult on tegu joodikuga ja ilmselt ta kaua ei ela.
/Juustup
-
Juustup
Siin mängib ju ka rolli kui palju ja mida ta joob. On ikka vahe kas on sopajoodik või on "asjaarmastaja", kes lakub vabal ajal õlut. Mina arvan, et kui tahab, las joob, seni kuni see teisi ei kahjusta.
/Juustup
Muidugi. Ma arvasin, et TA pidas silmas joomist, mis on problemaatiline. Saaks ka vastata, et joob kuna on janu
Suur vahe kas viisakalt paar klaasi veini nädalas või kaks õlu jalka kõrvale või alkohoolik. Alkoholismi puhul ongi hull see, et kahjustab ka teisi, lisaks endale. Ja vabandust kõikide võrdõiguslaste ees, aga mulle isiklikult tundub hullem olevat, kui naine joob. Ehk Joob nagu alkohoolik.
-
Juustup
Oi, alkohoolikust naine on oluliselt jubedam tõesti. Tean enda kogemusest. Mehed saavad selle haigusega kuidagi paremini hakkama. Lisaks on minu meelest naisalkohoolikud haigemad ja neil on raskem ka alkoholisõltuvusest vabaneda.Leevike kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:26Muidugi. Ma arvasin, et TA pidas silmas joomist, mis on problemaatiline. Saaks ka vastata, et joob kuna on januja joob siis vett.
Suur vahe kas viisakalt paar klaasi veini nädalas või kaks õlu jalka kõrvale või alkohoolik. Alkoholismi puhul ongi hull see, et kahjustab ka teisi, lisaks endale. Ja vabandust kõikide võrdõiguslaste ees, aga mulle isiklikult tundub hullem olevat, kui naine joob. Ehk Joob nagu alkohoolik.
Õudne.
/Juustup
Just, mul sama moodi lähiringkonnas alkohoolik naine, vanemas eas. Imekombel käib tööl ja funktsioneerib, aga näost on juba nii pundunud. Aastakümneid kestnud probleem. Pidevalt mingid kukkumised ja see valede hulk... kohutav.Juustup kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:41Oi, alkohoolikust naine on oluliselt jubedam tõesti. Tean enda kogemusest. Mehed saavad selle haigusega kuidagi paremini hakkama. Lisaks on minu meelest naisalkohoolikud haigemad ja neil on raskem ka alkoholisõltuvusest vabaneda.Leevike kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:26Muidugi. Ma arvasin, et TA pidas silmas joomist, mis on problemaatiline. Saaks ka vastata, et joob kuna on januja joob siis vett.
Õudne.
/Juustup
-
Külaline
Tegelikult nii ei ole, lihtsalt meeste alkoholismi suhtutakse leebemalt. Mehed ju ikka joovad ja kodune elu on naise asi nagunii. Kui sellisel alkohoolikult viinaninal on korralik naine kõrval, kes teda kantseldab, siis ta saab paremini eluga hakkama jah. Naisalkohoolikut ei hakka ükski mees kantseldama ega tema eest hoolitsema, tema jäetakse maha ja siis tundubki, et meesalkohoolik saab joomisega kuidagi paremini hakkama. Naise suhtes on hukkamõist suurem.Oi, alkohoolikust naine on oluliselt jubedam tõesti. Tean enda kogemusest. Mehed saavad selle haigusega kuidagi paremini hakkama. Lisaks on minu meelest naisalkohoolikud haigemad ja neil on raskem ka alkoholisõltuvusest vabaneda.
Õudne.
-
Külaline
Sa näed neid vähem lihtsalt, alkohoolikust mehi on kõvasti rohkem ja silm on nende välimuse ja olekuga rohkem harjunud.
Ei ütleks, et pudelisse kukkunud mees paremini hakkama saab. Mehed näitavad väljapoole vähem välja, aga pere on see, kes peab kogu selle jamaga tegelema, kui suhtlemist päris ära lõpetatud ei ole. Paljud lõikavad ka alkohooliku elust välja ja mis sellisel ikka muud üle jääb, kui tuleb endal kuidagi hing sees hoida.
-
Juustup
Naisalkohoolikud nagu vajuvadki kiiremini ära, suitsetamine teeb ka muidugi oma töö, geenid loevad jne. Mulle meenub sellega üks kunagine riigikogu liige Vabaerakonnast, kelle hääl ja välimus reetsid kohe ära, et ta pole just kõige tervislikumalt elanud.Leevike kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:54Just, mul sama moodi lähiringkonnas alkohoolik naine, vanemas eas. Imekombel käib tööl ja funktsioneerib, aga näost on juba nii pundunud. Aastakümneid kestnud probleem. Pidevalt mingid kukkumised ja see valede hulk... kohutav.Juustup kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:41Oi, alkohoolikust naine on oluliselt jubedam tõesti. Tean enda kogemusest. Mehed saavad selle haigusega kuidagi paremini hakkama. Lisaks on minu meelest naisalkohoolikud haigemad ja neil on raskem ka alkoholisõltuvusest vabaneda.Leevike kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:26
Muidugi. Ma arvasin, et TA pidas silmas joomist, mis on problemaatiline. Saaks ka vastata, et joob kuna on januja joob siis vett.
Õudne.
/Juustup
Samuti on mul üks funktsioneeriv naisalkohoolik tutvusringkonnas. Ta on 61 aastane, välimust ei oska kommenteerida, sest nüüdseks pole oma silmaga teda aastaid näinud. Ta tuleb rahaliselt suurepäraselt toime, on elu jooksul kogunud arvestatava summa ning tal on väliselt kena elu. Reaalsuses on aga tema kõrvalt ära kadunud tema sõbrannad ning ka tema abikaasa on hakanud jooma senisest rohkem. Elatuvad üürirahast(neil on kõvasti kinnisvara) ja joovad. Jube.
/Juustup
-
Juustup
Jah, ma joon tõesti üle normi. Elu see siiani otseselt ei sega, aga ega see hea muidugi pole. Probleemi tunnistamine on pool võitu. Miks ma seletada ei või?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 22:37Mida sa juust seletad? Ise oled ju ka alkohoolik viewtopic.php?t=114Juustup kirjutas: ↑24 Juun 2024 22:30Naisalkohoolikud nagu vajuvadki kiiremini ära, suitsetamine teeb ka muidugi oma töö, geenid loevad jne. Mulle meenub sellega üks kunagine riigikogu liige Vabaerakonnast, kelle hääl ja välimus reetsid kohe ära, et ta pole just kõige tervislikumalt elanud.
Samuti on mul üks funktsioneeriv naisalkohoolik tutvusringkonnas. Ta on 61 aastane, välimust ei oska kommenteerida, sest nüüdseks pole oma silmaga teda aastaid näinud. Ta tuleb rahaliselt suurepäraselt toime, on elu jooksul kogunud arvestatava summa ning tal on väliselt kena elu. Reaalsuses on aga tema kõrvalt ära kadunud tema sõbrannad ning ka tema abikaasa on hakanud jooma senisest rohkem. Elatuvad üürirahast(neil on kõvasti kinnisvara) ja joovad. Jube.
/Juustup
Ma usun et siin foorumis on nii mõnelgi üks või teine probleem, lihtsalt sellest ei räägita või räägitakse külalisena.
/Juustup
-
Külaline
Paljud alkohoolikud ei tahagi paraneda ning lähedastel on kopp ees nende päästerõngaks olemisest ja nendega kemplemisest. Jäävad või kõigest oma elus ilma, aga oma kallist pudelit juba ei jäta. Terve pere psüühika kannatab nende tõttu. Tunnete ja emotsioonidega aitab tegeleda psühholoog, mitte alkohol.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 22:51 Mõnikord mehed ei saa teisti. Näiteks kui mina peaks elama mõne perekooli kanaga kes nüüdseks on siia tulnud jooksin ka kõvasti. Sest teisiti poleks elu elamist väärt.
Aga see alkohoolikute (ja mis või kes on alkohoolik?) halvustamine on üle võlli. Inimesed on tegelikult hädas ja kui nad pole veel täiesti põhjas ei ole neid sinnapoole ka nügida oma halvustamisega.
-
Külaline
Alkohoolik pole mingi suhteline mõiste, vaid diagnoos, millel on kindlad tunnused. Söödik muidugi pole mingi diagnoos, diagnoos on selle tagajärg, ehk rasvumine. Mulle sina ka just eriti õnnelik ei tundu, päris palju sappi pritsid ja ega jooma ka ei hakata suurest õnnest. Ikka on mingi tung reaalsest elust ennast välja lülitada, mis näitab rahulolematust, mitte meeletut õnne. Ja kes see PK kana on, sina oled samasugune kana, keda sa siin halvustad.Mõiste "alkohoolik" on tegelikult tõesti suhteline, samamoodi nagu "söödik" või "ahelauitsetaja".
Need PK kanad on enamus meeleheitel meesteotsijad just selle hüsteeritsemise pärast, et kunagi midagi ei sobi. Mitte keegi, mitte miski. Väga kurb tegelikult kui palju õnnetuid inimesi siin ilmas on, aga eks see "õnn" ole ka suhteline määratlus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor, SeaTongue ja 7 külalist