Kust leida pluss suuruses ilusaid riideid naistele?
-
olessepimme
- Kontakt:
+1 Aliexpress - aliexpress.com Väga hea odav kaup ja olen väga rahul teenustega.
Viimati muutis olessepimme, 21 Veebr 2025 08:13, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Füüsilistest poodidest on pluss-suurused müügil nt Lindexis, Sodonases, Takko Fashoinis, Pepocos, N-Trendis. E-poodidest Plussriided https://plussriided.ee/pood/ (outlet), Horos https://horos.ee/.
-
Külaline
1. Võta kaalust alla süües vähem
2. Mida need ilusad riided raskelt ülekaalusilesele annavad?
-
Külaline
Ja mida see vastus sulle andis? Tunned kuidagi paremini ennast nüüd või?Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 21:09 1. Võta kaalust alla süües vähem
-
Külaline
Ma pole see, keda tsiteerid, aga minu arvates on tal õigus. Raskelt ülekaalulisel peaks olema ükskõik, mis tal seljas on. Nagunii on ta kole.
-
Külaline
Sa kannad riideid ainult ilu pärast või on äkki mingi muu funktsioon veel?Külaline kirjutas: ↑03 Veebr 2025 06:49Ma pole see, keda tsiteerid, aga minu arvates on tal õigus. Raskelt ülekaalulisel peaks olema ükskõik, mis tal seljas on. Nagunii on ta kole.
-
Külaline
Vot mina ei ole nõus selle rumala jutuga. Igas kaalus inimese puhul on vahe, mida ta kannab. Maitsetud kõrendid ei ole kuidagi kaunimad, kui hästi riides paks.Külaline kirjutas: ↑03 Veebr 2025 06:49Ma pole see, keda tsiteerid, aga minu arvates on tal õigus. Raskelt ülekaalulisel peaks olema ükskõik, mis tal seljas on. Nagunii on ta kole.
-
Külaline
Ütlust nagu sea seljas sadul olete kuulnud?
-
Külaline
Asjakohatu küsimus, sest TA otsib just nimelt ILUSAID riideid. Muu funktsiooniga riideid saab soetada igaüks, ka ülekaaluline.Külaline kirjutas: ↑03 Veebr 2025 08:00Sa kannad riideid ainult ilu pärast või on äkki mingi muu funktsioon veel?
-
Külaline
Korraks vaatasin ja see shein on minu gmaili postkasti reklaame täis saatnud. Ma ei teinud mingit liitumist. Jube!Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 18:59Sheinist
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline