Kui naine ei tee süüa

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
kurari
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kurari »

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 16:03
Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 15:40Te ei suuda kamba peale isegi ühtegi taime nimetada, ometi olete kõik kindlal veendumusel, et ürginimesed toitusid peamisel mingisugustest müstilistest naiste korjatud juurikatest. Täiesti loogikavaba jutt. Iga lause.
Mis sa tahad nüüd öeldagi? Et korilust pole kunagi eksisteerinud või?
Ta tahab öelda, et ürgajal sõid kõik inimesed ainult liha, taimed on inimesele mürgised, mitte keegi ei tohiks taimset toitu süüa ja ainus õige toitumisviis, mis inimesele sobib, on karnivoorlus.

Ta on ka teistes teemades oma religiooni kuulutamas käinud.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 22:01
Vaat nii võib juhtuda, kui naine kodus süüa ei tee....
See ei olnud teemasse, kahjuks.
Kindlasti saab mõni naine kodus peksa, sest soe toit ei ole õigel ajal laual.
Ma ei alahindkas selle laulu sõnumit.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2025 14:58
Külaline kirjutas: 24 Jaan 2025 11:34
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 12:44 Jah, see on veider, kui naine istub päevad läbi kodus, mees tuleb õhtu töölt ja hakkab süüa tegema. Mis see naine siis üldse kodus teeb?
Mul ühel sõbral oli selline tegelane kodus. Süüa tegi. Aga ainult endale. Sest tema sõi ainult juurikaid. Õhtul ei teinud isegi 12 aastasele lapsele. Seekäis külmkapi kallal viinereid nosimas. Siis õhtul isa tuli ja tegid kodus koos süüa. Päris sööki. Loomulikult on see abielu praeguseks laiali. Laps tahtis isa juurde jääda ja jäigi. Naine ulub mööda maailma, interneti ja ka kohtuid, et talle tehti liiga. Isegi elatist nõuab kuigi laps elab isaga.
Kas ta tegi reaalselt ühe inimese portsu või mees ja laps ei söönud, kuna neile toit ei maitsenud? Seal on ju suur vahe sees.
Kuna laps ja mees ei tahtnud idusid, seemneid ja muud sellist süüa siis ta ei teinudki muud sööki. Ja rohkem ka, sest keegi ei söönud seda. Ta käis igasuguste šamaanide, tervendajate, terapeutide juures. Need siis ütlesid mida süüa. Kaaluga probleeme polnud, aga kord kvartalis olid paastulaagrid jne. Lõpuks ei ostnud enam koju ka süüa midagi muud kui oma idandatud seemneid jne. Ja oligi selline elu, et mees täitis 2x kuus külmkappi ja tegi õhtutu korraliku sooja toitu. Loomulikult tasus mees kõik arved jne. Proua raha läks enda paremaks inimeseks muutmise peale. Selliseid peresid on palju. Lihtsalt mehed ei kriiska mööda maailma. Praeguseks nad lahus. Ja eks kaasa alustas kohtulahinguid.
Külaline

Selliseid keskealisi ja vaimust nõtrasid prouasid on eestimaal palju. Äsja nägin kuidas FB oli 1 guru nõid kes ütles, kirjutas, et ta on teuste aitamisest väsinud. Pani konto nr ja kirjutas, et aidake mind soojale maale puhkusele. Sadakond kommentaari stiilis kallike, me oleme sinufa, sa oled imeline ja veel rohkem südamekesi oli. Kas raha anti? Ei usu. KH teemas lubati püha sõja nimel viimnegi penn hinge tagant ära anda. Tulemus suur O.
P.s googeldasin seda suurt väenaist. 2 alaealist last elavad isaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 09:59 Selliseid keskealisi ja vaimust nõtrasid prouasid on eestimaal palju. Äsja nägin kuidas FB oli 1 guru nõid kes ütles, kirjutas, et ta on teuste aitamisest väsinud. Pani konto nr ja kirjutas, et aidake mind soojale maale puhkusele. Sadakond kommentaari stiilis kallike, me oleme sinufa, sa oled imeline ja veel rohkem südamekesi oli. Kas raha anti? Ei usu. KH teemas lubati püha sõja nimel viimnegi penn hinge tagant ära anda. Tulemus suur O.
Kes see väenaine on, kas see kaunis saarlanna? Või see, kes Bali templis toimetamisega vahele jäi?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 09:59 Selliseid keskealisi ja vaimust nõtrasid prouasid on eestimaal palju. Äsja nägin kuidas FB oli 1 guru nõid kes ütles, kirjutas, et ta on teuste aitamisest väsinud. Pani konto nr ja kirjutas, et aidake mind soojale maale puhkusele. Sadakond kommentaari stiilis kallike, me oleme sinufa, sa oled imeline ja veel rohkem südamekesi oli. Kas raha anti? Ei usu. KH teemas lubati püha sõja nimel viimnegi penn hinge tagant ära anda. Tulemus suur O.
Mul tekib hoopis küsimus, kuidas nii on läinud? Mis on ühiskonnas valesti ja mis on selle algsed põhjused?
Kuidas neid uugapuugatajaid nii palju on?
Külaline

Ja mis ... paganama väestamine? Nagu päriselt?
Külaline

Palju tundub neid siis, kui sa ise ümbritsed ennast selliste inimesega ja nende kohta koguaeg midagi otsid ja urgitsed, loed kommentaare, otsid FB-st jne. Mis selle mõte on muidu?
Mul endal isiklikult ei ole ühtegi sellist tuttavat ning minu suhtlusringkond on üsna lai.
Külaline

Mitte keegi ei pea mitte midagi. Teen kõigile süüa, kui tuju on ja tean, et kõik ka tehtavat söövad. Enamasti on meil selle viimasega peres kõvasti probleeme - lapsed noored täiskasvanud ning mõlemal oma väga kindlad veendumused, kuidas on õige toituda, samuti on omad kindlad eelistused mehel. Seega on üksikud söögid, mis kõigile sobivad.
Mingit kohustust mehele õhtuks süüa teha ma loomulikult ei tunne, miks peaks. Kui juhtub, et õhtust ühel ajal sööme, siis muidugi koopereerume, aga harilikult söön mina varem, tema jõuab alles peale 19 koju, ma ei oota küll nii kaua enda söögiga ning siis teeb ta ikka ise endale süüa.

Minu isa pole ka kunagi söögitegemist kartnud, siiamaani (90-aastane) teevad emaga koos. Mehe isa oli aga klassikaline nõukaaegne külamees. Sünnipäeval isegi torti ei tõstnud ise endale taldrikule ega toonud kohvi, ikka naine tegi. Väga hirmus. Muidu oli tore, väga tore mees, aga selline tava sisse juurdunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 13:12 Mul tekib hoopis küsimus, kuidas nii on läinud? Mis on ühiskonnas valesti ja mis on selle algsed põhjused?
Neid uhhuutajaid on alati olnud, see pole mingi uus trend. Selle lõksu langevad inimesed, kes on muidu ka pisut omamoodi. Neile ei meeldi teadus, paljusid fenomeene selgitatavad nad vaimude ja klristallide abil. Tavamditsiin on saatanast jne.

Ma ise olen ka pigem see taimedega ravija, aga samas ma usaldan ka arste ja meditsiikiteadust. Seega minu puhul on asi tasakaalus.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 11:15
Külaline kirjutas: 24 Jaan 2025 11:34

Mul ühel sõbral oli selline tegelane kodus. Süüa tegi. Aga ainult endale. Sest tema sõi ainult juurikaid. Õhtul ei teinud isegi 12 aastasele lapsele. Seekäis külmkapi kallal viinereid nosimas. Siis õhtul isa tuli ja tegid kodus koos süüa. Päris sööki. Loomulikult on see abielu praeguseks laiali. Laps tahtis isa juurde jääda ja jäigi. Naine ulub mööda maailma, interneti ja ka kohtuid, et talle tehti liiga. Isegi elatist nõuab kuigi laps elab isaga.
Kas ta tegi reaalselt ühe inimese portsu või mees ja laps ei söönud, kuna neile toit ei maitsenud? Seal on ju suur vahe sees.
Kuna laps ja mees ei tahtnud idusid, seemneid ja muud sellist süüa siis ta ei teinudki muud sööki. Ja rohkem ka, sest keegi ei söönud seda. Ta käis igasuguste šamaanide, tervendajate, terapeutide juures. Need siis ütlesid mida süüa. Kaaluga probleeme polnud, aga kord kvartalis olid paastulaagrid jne. Lõpuks ei ostnud enam koju ka süüa midagi muud kui oma idandatud seemneid jne. Ja oligi selline elu, et mees täitis 2x kuus külmkappi ja tegi õhtutu korraliku sooja toitu. Loomulikult tasus mees kõik arved jne. Proua raha läks enda paremaks inimeseks muutmise peale. Selliseid peresid on palju. Lihtsalt mehed ei kriiska mööda maailma. Praeguseks nad lahus. Ja eks kaasa alustas kohtulahinguid.
Minu meelest on selline mees puhta uhhuu, kes ostab 2x kuus (!) külmkappi toitu, millest iga õhtu korraliku (!) õhtusöögi suudab valmistada ( mida naine ei söö) ja kõige tipuks on uhke ka veel, et ise enda eest neil kordadel maksab :roll:
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 23:44Minu meelest on selline mees puhta uhhuu, kes ostab 2x kuus (!) külmkappi toitu, millest iga õhtu korraliku (!) õhtusöögi suudab valmistada ( mida naine ei söö) ja kõige tipuks on uhke ka veel, et ise enda eest neil kordadel maksab :roll:
Mis selles uhhuud on, kui mees enda ja laste eest hoolitseb? Kust lugesid välja, et ta toidu ostmise pärast uhke on?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 23:44

Minu meelest on selline mees puhta uhhuu, kes ostab 2x kuus (!) külmkappi toitu, millest iga õhtu korraliku (!) õhtusöögi suudab valmistada ( mida naine ei söö) ja kõige tipuks on uhke ka veel, et ise enda eest neil kordadel maksab :roll:

Nõus. Eriti et tegemist on mehepoolse kirjeldusega, siis mulle tundub ka, et paras uhhuu mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 14:32 Mitte keegi ei pea mitte midagi. Teen kõigile süüa, kui tuju on ja tean, et kõik ka tehtavat söövad. Enamasti on meil selle viimasega peres kõvasti probleeme - lapsed noored täiskasvanud ning mõlemal oma väga kindlad veendumused, kuidas on õige toituda, samuti on omad kindlad eelistused mehel. Seega on üksikud söögid, mis kõigile sobivad.
Mingit kohustust mehele õhtuks süüa teha ma loomulikult ei tunne, miks peaks. Kui juhtub, et õhtust ühel ajal sööme, siis muidugi koopereerume, aga harilikult söön mina varem, tema jõuab alles peale 19 koju, ma ei oota küll nii kaua enda söögiga ning siis teeb ta ikka ise endale süüa.

Minu isa pole ka kunagi söögitegemist kartnud, siiamaani (90-aastane) teevad emaga koos. Mehe isa oli aga klassikaline nõukaaegne külamees. Sünnipäeval isegi torti ei tõstnud ise endale taldrikule ega toonud kohvi, ikka naine tegi. Väga hirmus. Muidu oli tore, väga tore mees, aga selline tava sisse juurdunud.
Ja ilmselt ei löönud ka sellise mehe naine eales ühtegi naela seina. Vaja perepilt seinale riputada, kutsus mehe ja see tegi ära, naine vaatas pealt, käed vaheliti.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 13:05
Kes see väenaine on, kas see kaunis saarlanna? Või see, kes Bali templis toimetamisega vahele jäi?
Mu meelest oli mingi kunagine väike lunna missike. Abiellus kohaliku ärimehega. Siis lahutas. Teeb mingeid aroomi massaazi rännakuid. Puhastab su vaimu esivanemate taagast. Ja on ka suhete kogemusnõustaja. Nohh täiskomplekt. Elas kuskil Põlva-Võrumaal nüüd.
See bali jumalannast väestaja pakkus mu meelest mingi peene nimega massazi mis lõppes õnnelikult :lol:
Külaline

Halvustama oled meister. Mina kes selle kirjelduse kirjutasin olen juhtumisi naine. Ja vabandust sa õel tähenärija. 2x nädalas ostis külmkapi toitu täis. Et ennetada sinu järgmist pahatahtliku purtsatust stiilist kust ma tean nii täpselt siis tagasihoidlikult mainin, et tegemist on minu noorema vennaga.
Aga kas muidu riivas palju? Tundsid ennast ära?
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 13:14 Ja mis ... paganama väestamine? Nagu päriselt?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 13:12
Mul tekib hoopis küsimus, kuidas nii on läinud? Mis on ühiskonnas valesti ja mis on selle algsed põhjused?
Heaolu ühiskond. Mitte mingi pole püha. Tänulikus elu ja kaaslaste vastu null. Tahetakse aina rohkem kogeda. Ääretu egousm.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 15:55
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 15:33

Halvustama oled meister. Mina kes selle kirjelduse kirjutasin olen juhtumisi naine. Ja vabandust sa õel tähenärija. 2x nädalas ostis külmkapi toitu täis. Et ennetada sinu järgmist pahatahtliku purtsatust stiilist kust ma tean nii täpselt siis tagasihoidlikult mainin, et tegemist on minu noorema vennaga.
Postitus on kustutatud

Hahaa. Aga näed, polnudki mees midagi valesti teinud. Õel on lihtsalt kade meel, et keegi ta venna endale ära krabas. Nüüd üritab anda endast parimat, et vend oma meheks tagasi saada. Vahel on ämmad sellised, siin näites siis õde. Vaene vend ja vennanaine, kes peavad sellist tüütut sugulast taluma.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 15:55
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 15:33

Postitus on kustutatud
Tere sapiprits!
Minu vennas on elus väga hästi hakkama saav kahe ägeda lapsega üksikisa. Peaaegu üksikisa kuna tal on väga tore kaaslane. Kellega tõsi küll koos ei els. Seega tänud muretsemast. Sellega kõik korras.
Mis puudutab sinu muud kriitikat siis see siin on anonüümne foirum ja sul ei ole võimalik kuidagi teada saada kellest juttu on. Ja kui saadki teada siis pole ka probleemi. Ma lihtsalt jagasin oma kogemust. Loomulikult kuna see oli teise külje pealt ja ei toetanud sinu narratiivi sellest kuidas kõik mehed halvad ja naised head hakjasid suhteliselt taktitundetult ja matslikult ilkuma.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist