Parfüümiga üle kallatud naised
-
Külaline
Parfüümiga üle kallatud naised
Mis toimub nende inimeste peas, kes end parfüümiga üle uhavad?! Eriti närvi ajavad need isekad jobud, kes sellise lõhnapahvakaga pikamaabussi või lennukisse ronivad. Võiks ometi aru saada, et see räme imal lõhnabukett, mis sulle endale imehea tundub, on teiste jaoks sama vastik kui suitsuhais või pesemata hammaste lebra.
-
Külaline
Mitte ainult naised. Ka mehed teevad seda.Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 21:33 Mis toimub nende inimeste peas, kes end parfüümiga üle uhavad?! Eriti närvi ajavad need isekad jobud, kes sellise lõhnapahvakaga pikamaabussi või lennukisse ronivad. Võiks ometi aru saada, et see räme imal lõhnabukett, mis sulle endale imehea tundub, on teiste jaoks sama vastik kui suitsuhais või pesemata hammaste lebra.
Mul eks oli selline, et "pittu" minnes tõmbas ikka korralikult 10 törtsu vänget lõhna peale. Mind kohutavalt häiris. See lausa mattis hinge. Üritasin talle öelda ka viisakalt, et 1-2 täitsa piisab. Aga ei. Jätkas samamoodi. Õnneka igapäevaselt nö tööle minnes ta ennast lõhnaga üle ei kallanud, vaid piirdus kaebla alla deodorandiga.
Linna peal ringi käies on meesteparfüümide kogumid samamoodi liikumas.
-
Külaline
Minu meelest on see parfüümidega liialdamine jube. Mõned ikka üldse ei mõtle, kui omale kohutava koguse lõhna peale törtsutvad.
Ma elan välismaal ja siin on koolides, laste- ja raviasutuses igal pool sildid üleval, et palume parfüümi mitte kasutada. Ei tahaks küll olla selle hambaarsti nahas, kes lõhnaõliga liialdanud kliendi hambaid peab ravima.
Ma elan välismaal ja siin on koolides, laste- ja raviasutuses igal pool sildid üleval, et palume parfüümi mitte kasutada. Ei tahaks küll olla selle hambaarsti nahas, kes lõhnaõliga liialdanud kliendi hambaid peab ravima.
-
Külaline
Mis selle lõhnastamise mõte muidu on?
Ma ise ei kasuta ja pole kunagi kasutanud neid.
Ma ise ei kasuta ja pole kunagi kasutanud neid.
-
Külaline
Panen vahel tilga randmele ja hõõrun randmed kokku. Mõnikord lasen sutsu õhku ja olen seal all, kui piisad maha langevad. Kleidil on veel paar kuud lõhn juures.
Mulle meeldib, kui inimesed on tagasihoidlikult lõhnastatud. Mu väimees lõhnab imehästi, aga seda on tunda vaid siis, kui tervituseks kallistame. Tütre juures lõhna üldse ei tunne, aga kui ta mantel on olnud nagis minu mantli peal, siis tunnen hiljem head lõhna veel mitu päeva.
Mees lõhnastab end igal hommikul. Temale õige lõhna otsimine on terve teadus. Sest see, mis oli see päris õige, kadus jälle tootmisest. Ongi raske leida lõhna, mis ei mataks kunagi kellegi hinge, aga oleks ikka kergelt tuntav lähedal olles.
Mulle meeldib, kui inimesed on tagasihoidlikult lõhnastatud. Mu väimees lõhnab imehästi, aga seda on tunda vaid siis, kui tervituseks kallistame. Tütre juures lõhna üldse ei tunne, aga kui ta mantel on olnud nagis minu mantli peal, siis tunnen hiljem head lõhna veel mitu päeva.
Mees lõhnastab end igal hommikul. Temale õige lõhna otsimine on terve teadus. Sest see, mis oli see päris õige, kadus jälle tootmisest. Ongi raske leida lõhna, mis ei mataks kunagi kellegi hinge, aga oleks ikka kergelt tuntav lähedal olles.
-
Külaline
Ma elan Soomes ja siin on sama, et sildid väljas "Palun tule lõhnastamata"Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 23:40 Minu meelest on see parfüümidega liialdamine jube. Mõned ikka üldse ei mõtle, kui omale kohutava koguse lõhna peale törtsutvad.
Päris suures haiglas ei ole silmanud aga hambaarstil ja tervisekeskuses on küll sildid väljas.
-
Külaline
Ma ise olen pigem tagasihoidlik lõhna kasutaja. Kord nädalas või isegi harvem ehk lasen ühe suraka kuklasse, juuste alla. See lõhn püsib ka jope krael ja sallil tükk aega veel.
Mul lihtsalt läheb meelest ära kasutada tihedamalt.
Ma ei tea, miks osad tahavad ihapäevaselt lõhnapilves hõljuda. Ju siis neil endal on juba nina tundetu, et muudkui uhavad seda juurde.
Mul lihtsalt läheb meelest ära kasutada tihedamalt.
Ma ei tea, miks osad tahavad ihapäevaselt lõhnapilves hõljuda. Ju siis neil endal on juba nina tundetu, et muudkui uhavad seda juurde.
-
Külaline
Võib arvata mis nende peas toimub. Kui oled kasutanud mõnd aega sama parfüümi, siis enam seda lõhna nagu ei tunnegi nii tugevalt.
Teine asi on lennukis olev lõhnapilv su ümber. Enne lendu käiakse läbi poest. Ajaviiteks. Oo, uued lõhnad, odavavamad kui poes. Leiad nagu sobiva. Lased testiks peale endale. Tegemaks kindlaks, kas ikka meeldib, kaua püsib. Ühe käe peale üht, teisele teist. Kolmandat lased nt salli peale veel.
Teine asi on lennukis olev lõhnapilv su ümber. Enne lendu käiakse läbi poest. Ajaviiteks. Oo, uued lõhnad, odavavamad kui poes. Leiad nagu sobiva. Lased testiks peale endale. Tegemaks kindlaks, kas ikka meeldib, kaua püsib. Ühe käe peale üht, teisele teist. Kolmandat lased nt salli peale veel.
-
Külaline
Lenujaamades on kohe tasuta ju, kalla (või proovi) niipalju ja nii mitut kui soovidKülaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 22:14 Mitte ainult naised. Ka mehed teevad seda.
Iseenda lõhnapilve nad ei tunne lihtsalt.
Ravi jm asutustest on ka sellepärast sildid vajalikud, et nt astmaatikule selline haisupilv (olgem täpsed, mis inimesele endale on hea lõhn, on teistele vängena lihtsalt hais) ei sobi.
-
Külaline
Mul meesülemus-miljonär. Parföngiga üle valatud, samas suust tuleb sellist lehka, et meetri kaugusele tunda. Rääkides pritsib veel sülge kah.
-
Külaline
Jeah, tahtsin paari nädala eest sellist teemat teha!
Käisin kinos, väärtfilm. Saal oli täiesti välja müüdud. Minu kõrvale jäid pimedaks minevas saalis aga kaks kohta vabaks. Film oli kestnud kümme minutit kui saali saabus kaks tšikki kaasas alusetäis sooje snäkke ja kohv. No oma keskosas kohtadele nad trügisid. Enne tulekut olid nad jõudnud veel mõnes sama maja parfüümipoes endale kõikvõimalikke lõhnu peale lasta - segubukett ja siis veel toidulõhnad. Peitsin nina jope kraesse ja mõtlesin, et pagan, neid viisaka käitumise õpikuid võiks ikka uuemaid trükke ka üllitada. Ma saan aru, et igaüks käib riides nagu tahab, lõhnab nagu tahab, sööb mida ja kus tahab ja saabub siis kui parajasti aega on (sest makstud on), aga kuidagi võiks tunnetada, et egoistik vabadus lõpeb seal, kus see kõrvalolijaid ei häiri.
Käisin kinos, väärtfilm. Saal oli täiesti välja müüdud. Minu kõrvale jäid pimedaks minevas saalis aga kaks kohta vabaks. Film oli kestnud kümme minutit kui saali saabus kaks tšikki kaasas alusetäis sooje snäkke ja kohv. No oma keskosas kohtadele nad trügisid. Enne tulekut olid nad jõudnud veel mõnes sama maja parfüümipoes endale kõikvõimalikke lõhnu peale lasta - segubukett ja siis veel toidulõhnad. Peitsin nina jope kraesse ja mõtlesin, et pagan, neid viisaka käitumise õpikuid võiks ikka uuemaid trükke ka üllitada. Ma saan aru, et igaüks käib riides nagu tahab, lõhnab nagu tahab, sööb mida ja kus tahab ja saabub siis kui parajasti aega on (sest makstud on), aga kuidagi võiks tunnetada, et egoistik vabadus lõpeb seal, kus see kõrvalolijaid ei häiri.
-
Külaline
Jah, teatris on ka tihtilugu kole piin, sest kõrvalistuja on endale pudeli parfüümi peale kallanud.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2025 16:22 Jeah, tahtsin paari nädala eest sellist teemat teha!
kunagi ühel tööintervjuul oli intervjueerijatädi ennast terve pudelitäiega üle valanud. kuna oli parasjagu väga kuum ja lämbe suvepäev, siis ju ta tahtis higihaisu varjata. mul aga läks süda pahaks. mõni kohe ei tunne piiri. 
-
Külaline
intervjueeritädi peen nimetus on personalijuht
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], elke, kahupea, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 4 külalist