Kas Wismari veenisüst aitab alkoholismi puhul?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 22:18
Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 15:46
Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 15:40

Miks sa teda lihtsalt maha ei jäta? Ta ju pole ainult joodik, vaid ka halb inimene.
Maha jätta? Pole ju öeldud, et elukaaslane on.
Lähedane võib olla vabalt ka lähisugulane.
No üsna ilmselgelt on ta siiski elukaaslane. Vaevalt, et keegi elab täiskasvanud sugulasega koos.
Pensionäridest emad peavad tihti oma joodikutest poegi üleval. Olen mitut näinud sellist. Meil oli tööl ka üks selline naine, poeg vahel käis meil ka tööampse tegemas, kui nats kainem oli.
oksadavlatte
Kontakt:

Postitus Postitas oksadavlatte »

Antabuse ilma retseptita - https://euhealth247.com/et/drug/antabuse Soovitan.
Viimati muutis oksadavlatte, 26 Veebr 2025 08:18, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

oksadavlatte kirjutas: 30 Jaan 2025 08:16 Minu mure siis selline, tarvitasin ennem palju alkoholi, kui oli võimalus, võtsin alati napsu, nädalavahetustel mitu päeva jutti. Elukaaslasele see loomulikult ei meeldinud ja lõpuks endale ka mitte, pidime korduvalt lahku minema, kui ma ennast ei muuda. Proovisin, aga algul ei tulnud välja midagi. Olid ainult lubadused. Aga siis võtsin kätte ja läksin Wismarisse ja lasin endale süsti teha. Olen olnud kaine seitse kuud, elukaaslasega saime hästi läbi, kõik oli ilus ja tore, kuni nädal aega tagasi ta mu maha jättis. Ütles, et kui ma jõin, siis olin teda hoidnud, kallistanud ja oma tundeid välja näidanud. Võib olla tõesti tegin seda vähem natuke, aga ma armastan ja hoolin oma naisest väga-väga. Olen proovinud talle seda selgeks teha, aga tulemusteta.
Ja nüüd ongi suur tahtmine ennast täis juua ja korralikult. Kuna olen teinud endale süsti ja öeldi, et võib surra, aga ma ei usu, et inimese elu saab niimoodi ohtu panna, sest paljud ju ei suuda vastu pidada. Tahaksingi ennast täis juua, nagu öeldakse, muresid pudeli põhja uputama. Võin ma siis surra?
Ta oleks niikuinii läinud. Jood või mitte. Tal hakkas igav. Eriti veel kui kaine olid. Seega enbast süüdistada pole mõtet.
Ravi on lihtne. Pidutse ja plaasterda oma hingehaavu teiste naistega. Neile ära oma hingehaavadest ja eksist räägi. Lahkuminekust ütle, et möldas üle aasta. Räägi, et otsid püsisuhet ja oled kodulembeline. Alkot ka ära maini. Kõige lihtsam on Tinder, Amoremi jne. Profiili pane rasvaselt vallaline ja otsin püsisuhet. Seal on lademtes neid 40bja üle plaasterdajaid kes otsivad plaastrit oma hädadele. Las arvavad, et sa oled neile plaaster mitte vastupidi. Ära ainult armu ja nendega plaane tee. Hoia ennast. Ainult tarvita neid. Need naised võivad ilma igasuguse hoiatuse ja põhjenduseta su maha jätta ja maanduda järgmise voodis. Selles suhtes ära illusioone loo.
Ja ühel hetkel näed ja avastad, et aeg on läinud linnulennul ja haavad paranenud. Ja veel. Oma eks lülita elust täiega välja. Ei suhtle,kirjuta. Mitte midagi. Null suhtlemist. Lõpuks avastad, et elu on tegelikult ilus.
Külaline

oksadavlatte kirjutas: 30 Jaan 2025 08:16 Minu mure siis selline, tarvitasin ennem palju alkoholi, kui oli võimalus, võtsin alati napsu, nädalavahetustel mitu päeva jutti. Elukaaslasele see loomulikult ei meeldinud ja lõpuks endale ka mitte, pidime korduvalt lahku minema, kui ma ennast ei muuda. Proovisin, aga algul ei tulnud välja midagi. Olid ainult lubadused. Aga siis võtsin kätte ja läksin Wismarisse ja lasin endale süsti teha. Olen olnud kaine seitse kuud, elukaaslasega saime hästi läbi, kõik oli ilus ja tore, kuni nädal aega tagasi ta mu maha jättis. Ütles, et kui ma jõin, siis olin teda hoidnud, kallistanud ja oma tundeid välja näidanud. Võib olla tõesti tegin seda vähem natuke, aga ma armastan ja hoolin oma naisest väga-väga. Olen proovinud talle seda selgeks teha, aga tulemusteta.
Ja nüüd ongi suur tahtmine ennast täis juua ja korralikult. Kuna olen teinud endale süsti ja öeldi, et võib surra, aga ma ei usu, et inimese elu saab niimoodi ohtu panna, sest paljud ju ei suuda vastu pidada. Tahaksingi ennast täis juua, nagu öeldakse, muresid pudeli põhja uputama. Võin ma siis surra?
Ja mis siis edasi saab? Joodki edasi? Siis ei lähe ju kunagi naistega hästi ja ise jood ennast ka põhja, hakkavad kannatama töö ja kõik muu elus. Mina jätsin ka joodikust mehe maha, ei suutnud enam. Naisi on tal peale mind olnud, aga mingit normaalset suhet ei tule, sest ta ju joob.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 21:12
Ja mis siis edasi saab? Joodki edasi? Siis ei lähe ju kunagi naistega hästi ja ise jood ennast ka põhja, hakkavad kannatama töö ja kõik muu elus. Mina jätsin ka joodikust mehe maha, ei suutnud enam. Naisi on tal peale mind olnud, aga mingit normaalset suhet ei tule, sest ta ju joob.
Kui palju peab jooma mees, et ta maha jätta ja joodikuks tituleerida? Ma pigem arvan, et see on selline vabandus, et väljaspoole kõik koššer paistaks. Nohh nagu vaimne vägivald. Ütled, et mees oli joodik ja kõik naised noogutavad pead ja tunnevad kaasa ning sisitavad krdi joodikukalts. Õigesti tegid. Et tegelikult oldi lihtsalt tüdinenud ja taheti nagu mugavuspagulane paremat ja ägedamat elu. Mõtlesid ja hakkas enda vastu kurb. Kas tõesti pean selle mehega elulõpuni ühes voodis magama. Ei saagi teada kuidas on seks mõne teise mehega.

Miks sa arvad, et tal mingit õiget suhet ei tule. Ta ei saa ju põhjas olla kui tal naisi on. Äkki ta ei tahagi mingit püsisuhet vaid naudib elu. Vaheldust erinevate naiste näol näiteks.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 21:34
Postitus on kustutatud
Miks hävitsuliku? Täiesti mõistlikud nõuanded. Katkisel inimesel pole mõtet suhtesse minna. Aga peab temagi elama ja oma haavad parandama. Mis on parem plaaster kui kasutada selleks naisi kes arvavad, et see nn asendussuhe on nende pärusmaa. Kõik tutvumisportaalid on neid äsja lahku läinud memmesid täis kes muudkui mehi vahetavad. Need on hea ja kerge saak. Südametunnistuse piinasid ei pea tundma. Saab alati nii mõelda, et nad on seda korduvalt ise teinud. Lõhkunud ja teinud katki ennem sind nii mõnegi mehe. Ja sinu näol tuleb karma neile külla. :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 21:44
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 21:34

Postitus on kustutatud
See tüüp siin üritab väita jah, et nii tore on kõik, aga ei ole ju, kui ühte ja sama plaati aina käiab. Viis aastat ainult mingeid Tinderi juhunaisi keppida pole ju kuidagi õnnelikumaks teinud, kui see hala siin ei lõppe ega lõppe. Joogiprobleem tundub ka sellel inimesel olevat tõesti, aga mina pole veel ühtki õnnelikku joodikut näinud. Inimeste baasvajadus on lähisuhted, inimesed pole loodud üksi olema ja pole õnnelikud, kui neist keegi ei hooli ja nemad ei hooli ka teistest.
Ta ei ole ju üksi. Nädala sees on kolleegid. Nädalalõpus lapsed või pruudid. Seega pole vaja halvustada. Igaüks elab nii nagu talle meeldib.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 06:29
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 01:08
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 21:44

See tüüp siin üritab väita jah, et nii tore on kõik, aga ei ole ju, kui ühte ja sama plaati aina käiab. Viis aastat ainult mingeid Tinderi juhunaisi keppida pole ju kuidagi õnnelikumaks teinud, kui see hala siin ei lõppe ega lõppe. Joogiprobleem tundub ka sellel inimesel olevat tõesti, aga mina pole veel ühtki õnnelikku joodikut näinud. Inimeste baasvajadus on lähisuhted, inimesed pole loodud üksi olema ja pole õnnelikud, kui neist keegi ei hooli ja nemad ei hooli ka teistest.
Ta ei ole ju üksi. Nädala sees on kolleegid. Nädalalõpus lapsed või pruudid. Seega pole vaja halvustada. Igaüks elab nii nagu talle meeldib.
Postitus on kustutatud
See võib naistel nii olla, et suva mehega magamine ei tee õnnelikuks. Aga siiski magavad. Meestel teistmoodi see asi. Pinged saab maha ehk füüsiline pool rahuldatud. Võidurõõm, et saavutati eesmärk ja saadi naine voodi. Emotsionaalne pool rahuldatud. Kuna on intiimsuhetes ka lähedus siis ka läheduse vajadus rahuldatud. Boonuseks veel ajaviide ja adrenaliini laks. Kui seda korrapäraselt teha tekib rutiin. Nagu kooselus ainult, et põnevam.
Alko kohapealt olen peaaegu nõus. Pidutsemiseks ja lõõgastuseks hea küll, aga kui liiale minna siis ei suuda ju endale nädalavahetuseks seltsilist leida. Ja siis võibki olla nii nagu kirjeldad. Minul ja paljudel vabadel meestel seda probleemi pole.
Seega kõik elavad nagu oskavad. Kas on parem püüelda nn õnneliku kooselu ja nn pere poole? Kus sa oled ikka üksi kuna lisanduvad naise järeltulijad, eksid, sõbrannad jne. Ja mees pole teps selles järjekorras esimese kolme seas. Pole bende vastu aga mingid prioriteedid võiksid ikka paigas olla. Miks võtta enda õlgadele sellist koormat. Miks elada kellegiga koos kui tead, et mingil hetkel keerab tutvumusrakenduses kaasale ette sobivam profiil mida peab kindlasti proovima. Üritatakse musta valgeks rääkuda, et mees ise süüdi kui nii on jne. Aga minu kogemused räägivad midagi muud. Isegi paaril esimesel kuul ei suudeta ennast tagasi hoida. Tutvumine ja proovimine ,valimine ja katsetamine käib täie hooga. Kuidas üldse saab tekkida usaldus või suhe kui pühendumist pole. Kui pühendutakse ainult aina uutele ja uutele profiilidele. Minul pole selle vastu midagi kuna olen oma peas asja selgeks mõelnud. Sellised igipõlised otsijad teevad minu elu kergeks. Seega muretse pigem nende igaveste otsijate pärast kes kõikjal kisavad, et üksi parem ja miks mul üldse meest vaja. Ja kõik mehed on halvad ja koledad joodikud. Nemad jälle nooruslikud, toredad naised.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 11:55
See võib naistel nii olla, et suva mehega magamine ei tee õnnelikuks. Aga siiski magavad. Meestel teistmoodi see asi. Pinged saab maha ehk füüsiline pool rahuldatud. Võidurõõm, et saavutati eesmärk ja saadi naine voodi. Emotsionaalne pool rahuldatud. Kuna on intiimsuhetes ka lähedus siis ka läheduse vajadus rahuldatud. Boonuseks veel ajaviide ja adrenaliini laks. Kui seda korrapäraselt teha tekib rutiin. Nagu kooselus ainult, et põnevam.
Alko kohapealt olen peaaegu nõus. Pidutsemiseks ja lõõgastuseks hea küll, aga kui liiale minna siis ei suuda ju endale nädalavahetuseks seltsilist leida. Ja siis võibki olla nii nagu kirjeldad. Minul ja paljudel vabadel meestel seda probleemi pole.
Seega kõik elavad nagu oskavad. Kas on parem püüelda nn õnneliku kooselu ja nn pere poole? Kus sa oled ikka üksi kuna lisanduvad naise järeltulijad, eksid, sõbrannad jne. Ja mees pole teps selles järjekorras esimese kolme seas. Pole bende vastu aga mingid prioriteedid võiksid ikka paigas olla. Miks võtta enda õlgadele sellist koormat. Miks elada kellegiga koos kui tead, et mingil hetkel keerab tutvumusrakenduses kaasale ette sobivam profiil mida peab kindlasti proovima. Üritatakse musta valgeks rääkuda, et mees ise süüdi kui nii on jne. Aga minu kogemused räägivad midagi muud. Isegi paaril esimesel kuul ei suudeta ennast tagasi hoida. Tutvumine ja proovimine ,valimine ja katsetamine käib täie hooga. Kuidas üldse saab tekkida usaldus või suhe kui pühendumist pole. Kui pühendutakse ainult aina uutele ja uutele profiilidele. Minul pole selle vastu midagi kuna olen oma peas asja selgeks mõelnud. Sellised igipõlised otsijad teevad minu elu kergeks. Seega muretse pigem nende igaveste otsijate pärast kes kõikjal kisavad, et üksi parem ja miks mul üldse meest vaja. Ja kõik mehed on halvad ja koledad joodikud. Nemad jälle nooruslikud, toredad naised.
Postitus on kustutatud
1. Mul on kolm last. Suured juba
2. Mul pole majanduslike probleeme
3. Mul on ilus kodu
3. Mul on tervis korras
4. Mul on üde ja venbad kelledega suhted head
5. Mul on mõlemad vanemad elus. Tervis neil ok
6. Mul on palju sõpru,häid kolleege
7. Mul on põnevad, erutavad suhted ja neid on palju.
8. Mul on palju vaba aega

Mida mul veel vaja on? Oleks imelik kui eluga rahul pole.

Suhetest. Olin üle 20 abielus. Peale abielu tegin kontod suhtlusportaalidesse ja läbisin põhimõtteluselt suhete alase kõrgkooli. Pikast suhtest tulnuna olin elanud silmaklappidega. Millegipärast arvasin, et petmine ja muu selline on meeste pärusmaa. Sain oma vitsad mis olud suhteliselt valusad. Tõusin püsti. Kloppisin põlved puhtaks ja otsustasin oma suhtumist ellu muuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 13:36
Sain oma vitsad mis olud suhteliselt valusad. Tõusin püsti. Kloppisin põlved puhtaks ja otsustasin oma suhtumist ellu muuta.

Postitus on kustutatud
Mitu korda peab kirjutama, et pole. Vastupidi. Oleks teadnud, et on nii rahuldust pakkuv ja värvikirev oleks juba ammu sellist elu elanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 14:33 Mees kuulas naist ja jättis joomise maha. Täitsa maha. Hakkas karsklaseks. Polnud ka ennem põhjas. Tulemus. 7 kuud hiljem jäeti maha. Visati nagu narts ära ja maanduti uues voodis. Vabandus veel eriti nõme.
Loo moraal. Oleks joonud või mitte joonud. Vahet ei ole. Pakun välja. Vanus seal 40-te keskel. Algas inna aeg. Sellises vanuses on veel paar vallalist ja indlevat sõbrannat kelledel on ülierutav suguele erinevate meestega. Bioloogiline kell ka tiksub. Kuna siis veel kui nüüd ja kohe. Sellel õnnetul mehel polnudki võimalus midagi päästa. Temast ei olenenudki midagi. Kui sugutung kutsub ja kõhus ilma liblikateta kratsib siis naine läheb.

Seega miks peab mees kodus üksi piinlema? Isegi pudelisse ei saa oma muret uputada. Plaasterdagu oma hingehaavu siis oma eksnaiste taolistega. Ettevaatust, et mõnes profiilis eksi otsa ei satu. Roiskuma läinud liha pile hea tarbida. Sõbrannad on täitsa OK.
Siin võib olla ka see, et joomise ajalt tehti palju haiget ja kahju, mida ei suuda unustada. Andestada jah võib aga unustada ei. Paljud liigtarvitajad reaalselt ei mäletagi. Või ei taha mäletada mis soga kokku räägiti või lausa tehti.

Sellest on väga raske üle saada.

Mul eksmees jõi väga väga harva(kord vb kahe kuu jooksul) aga kui jõi, siis ikka täiega. Kaks päeva jutti. Ja kui ta koju laekus umbjoobes oli minul nutt kurgus, sest ta oli kohutavalt tüütu, vastik(lausa füüsiliselt) ja ütles halvasti. Ei lasknud mul ka normaalselt magada. Ja aru ei saanud ta grammi ka mis ma rääkisin. Pohmaka päeval või kui kaineks sai, siis tema mitte kunagi "ei mäletanud".
Mingi hetk ma keelasin tal joogisena koju tulla ja palusin sõprade juures enamvähem kaineks magada. Sest ka laps kannatas selle jubeduse all. Jumal tänatud, et see nii harva juhtus. Aga häiriv oli ikkagi.
Aga eks on ta muudel põhjustel. See oli üks väike killuke osa tema häirivast käitumisest.
Külaline

Postitus on kustutatud
Mina jälle küsiks miks on neid kibestunud inimesi nii palju? Meeste kui naiste hulgas. Vastan ise. Inimesed. Nii naised kui mehed toidavad oma tegudega kibestumist. Inimlikus on täiesti kadunud. Ja siis kasvatatakse kaitsekiht endale selga, et keegi hinge ei poeks. Loen seda teemat ja siin on palju kurjust ühe inimese vastu. Pole mingi ime, et ta sellist elu elab. Te sõimajad pole ju ühti paremad.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 19:16
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 14:33 Mees kuulas naist ja jättis joomise maha. Täitsa maha. Hakkas karsklaseks. Polnud ka ennem põhjas. Tulemus. 7 kuud hiljem jäeti maha. Visati nagu narts ära ja maanduti uues voodis. Vabandus veel eriti nõme.
Loo moraal. Oleks joonud või mitte joonud. Vahet ei ole. Pakun välja. Vanus seal 40-te keskel. Algas inna aeg. Sellises vanuses on veel paar vallalist ja indlevat sõbrannat kelledel on ülierutav suguele erinevate meestega. Bioloogiline kell ka tiksub. Kuna siis veel kui nüüd ja kohe. Sellel õnnetul mehel polnudki võimalus midagi päästa. Temast ei olenenudki midagi. Kui sugutung kutsub ja kõhus ilma liblikateta kratsib siis naine läheb.

Seega miks peab mees kodus üksi piinlema? Isegi pudelisse ei saa oma muret uputada. Plaasterdagu oma hingehaavu siis oma eksnaiste taolistega. Ettevaatust, et mõnes profiilis eksi otsa ei satu. Roiskuma läinud liha pile hea tarbida. Sõbrannad on täitsa OK.
Siin võib olla ka see, et joomise ajalt tehti palju haiget ja kahju, mida ei suuda unustada. Andestada jah võib aga unustada ei. Paljud liigtarvitajad reaalselt ei mäletagi. Või ei taha mäletada mis soga kokku räägiti või lausa tehti.

Mul eksmees jõi väga väga harva(kord vb kahe kuu jooksul) aga kui jõi, siis ikka täiega. Kaks päeva jutti. Ja kui ta koju laekus umbjoobes oli minul nutt kurgus, sest ta oli kohutavalt tüütu, vastik(lausa füüsiliselt) ja ütles halvasti. Ei lasknud mul ka normaalselt magada. Ja aru ei saanud ta grammi ka mis ma rääkisin. Pohmaka päeval või kui kaineks sai, siis tema mitte kunagi "ei mäletanud".
Mingi hetk ma keelasin tal joogisena koju tulla ja palusin sõprade juures enamvähem kaineks magada. Sest ka laps kannatas selle jubeduse all. Jumal tänatud, et see nii harva juhtus. Aga häiriv oli ikkagi.
Aga eks on ta muudel põhjustel. See oli üks väike killuke osa tema häirivast käitumisest.
Üllatuseks on ka siin inimesi kes suudavad mõistlikult kirjutada. Ilma igasuguse halvustamiseta ja püsida ka teemas. Tegelikult ülejoonud inimesed pahatihti ei mäletagi millega nad hakkama saavad. Ja miks nad midagi teevad nagu teevad. See on neil mingi selline umbjoobes olek kus aju on endast parema osa välja lülitanud ja kuskilt ajusopist hakkavad siis välja tulema tumedad asjad. Ja inimene ongi nii ehitatud, et kui kaineks saab siis hakkavad tööle kaitserefleksid mis ei lase asju mäletada.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 01:10
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 19:16

Üllatuseks on ka siin inimesi kes suudavad mõistlikult kirjutada. Ilma igasuguse halvustamiseta ja püsida ka teemas. Tegelikult ülejoonud inimesed pahatihti ei mäletagi millega nad hakkama saavad. Ja miks nad midagi teevad nagu teevad. See on neil mingi selline umbjoobes olek kus aju on endast parema osa välja lülitanud ja kuskilt ajusopist hakkavad siis välja tulema tumedad asjad. Ja inimene ongi nii ehitatud, et kui kaineks saab siis hakkavad tööle kaitserefleksid mis ei lase asju mäletada.
Lisan juurde, et see jutt polnud joodikute teguviiside õigustamiseks. Kui teab, et ära pöörab ärgu joogu.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 09:05
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 12:37
Ok, sina oled lihtsalt kibestunud ja ei usu enam häid lähisuhteid. Äkki siis need üheöönaised on tõesti parem kui mitte midagi. Aga mingit lähedust seal pole. Kui sul oleks kunagi olnud hea lähisuhe, saaksid vahest aru, aga pole vist olnud. Eks selliseid kibestunud inimesi on palju ja nemad käituvadki nii nagu sina. Ei saa kunagi õnnelikuks.
1. Mul on kolm last. Suured juba
2. Mul pole majanduslike probleeme
3. Mul on ilus kodu
3. Mul on tervis korras
4. Mul on üde ja venbad kelledega suhted head
5. Mul on mõlemad vanemad elus. Tervis neil ok
6. Mul on palju sõpru,häid kolleege
7. Mul on põnevad, erutavad suhted ja neid on palju.
8. Mul on palju vaba aega

Mida mul veel vaja on? Oleks imelik kui eluga rahul pole.

Suhetest. Olin üle 20 abielus. Peale abielu tegin kontod suhtlusportaalidesse ja läbisin põhimõtteluselt suhete alase kõrgkooli. Pikast suhtest tulnuna olin elanud silmaklappidega. Millegipärast arvasin, et petmine ja muu selline on meeste pärusmaa. Sain oma vitsad mis olud suhteliselt valusad. Tõusin püsti. Kloppisin põlved puhtaks ja otsustasin oma suhtumist ellu muuta.
Postitus on kustutatud
Muidugi tegi. Muidugi. Ma ise ka väga rahul. Muidu vegeteeriksin poolsurnud suhtes edasi. Ja paljud asjad jääksid proovimata.
Külaline

Kes siis on joodik? Kui palju peab inimene jooma, et teenida välja teietaoliselt austav nimetus joodik.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 22:47 Kes siis on joodik? Kui palju peab inimene jooma, et teenida välja teietaoliselt austav nimetus joodik.
Kõige lihtsam definitsioon on see, et joomine muudab sinu käitumist. Näiteks jääb kuskile minemata, kuhu plaanisid, hommikuti muretsed, kas oled ikka piisavalt kaine, et rooli istuda, oled konfliktne ka kaine peaga, jood rohkem kui plaanisid jne, jne. Kui juba peres keegi hakkab ütlema, et ära joo nii palju, siis võid olla kindel, et siin on põhjus olemas. Ma muidugi ei räägi sellisest olukorrast, kus näiteks elukaaslase isa oli alkohoolik ja ta ei kannata üldse alkoholilõhna ja nimetab sind joodikuks ka siis, kui jood paar korda aastas klaasi vahuveini. Aga kui sõpru, kaaslasi, perekonda häirib liigne alkoholitarvitamine, oled joodik.
Külaline

Aga kuidas sul endal, normaalne suhe leitud või sellest käratsed siin?
Külaline

[/quote]
[/quote]

Tänan küsimast, mul on olemas väga tore mees. Tundub, et oled ka ise joodik, kelle on paljud naised sellepärast maha jätnud, sellest nii valuline reageering ja huvi teise joodiku armuelu vastu. Jah, selle mehe kõik suhted on ära rikkunud liigne alkoholitarvitamine. Võta sina sellest õppust ja ehk saad enna surma veel elu korda.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 15:18
[/quote]

Tänan küsimast, mul on olemas väga tore mees. Tundub, et oled ka ise joodik, kelle on paljud naised sellepärast maha jätnud, sellest nii valuline reageering ja huvi teise joodiku armuelu vastu. Jah, selle mehe kõik suhted on ära rikkunud liigne alkoholitarvitamine. Võta sina sellest õppust ja ehk saad enna surma veel elu korda.
[/quote]

Miks siis siin foorumis oled, oled ka ise joodik? Toreda mehe kõrvalt hommikust õhtuni jaurata joodikutega...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot] ja 2 külalist