Naaskelsaba, ehk linaluu ussid.

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mine osta uued padjad, need maksavad alla kümneka, tekid samuti.
Sul ainult "ei saa, ei saa". Mul pole kunagi ühtegi tekki ega patja ribastatud, sul läheb kõik katki või tõmbub kokku.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 08:10 Mine osta uued padjad, need maksavad alla kümneka, tekid samuti.
Sul ainult "ei saa, ei saa". Mul pole kunagi ühtegi tekki ega patja ribastatud, sul läheb kõik katki või tõmbub kokku.
Ja sellega siis tekitada prügi juurde.
Mul pole ei saa, saab ju küll. Külmik on ju olemas.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Külmik ei tapa parasiite, paneb vaid talveunne.
Ja nüüd sa muretsed prügi pärast. Las lapsed elavad parasiitide käes.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 19:53 Külmik ei tapa parasiite, paneb vaid talveunne.
Ja nüüd sa muretsed prügi pärast. Las lapsed elavad parasiitide käes.
Mina lugesin Terviseameti lehelt, et -8 kraadi juures hävivad munad 16 tunni jooksul. Seega -18 juures peaksid nad ju hävima veel kiiremini. Parasiitide käes nad ju ei ela isegi siis kui üldse mune ei hävitaks, sest ravi kestab 6 nädalat, munad hukkuvad kuni 4 nädalaga.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Ja neil ongi vale ibfo. Miks nad ometi kaasaegseid uuringuid ei jälgi, on müstika. Mutid ei oska inglise keelt?
Mingi -6 või -18 ei tee parasiitidele midagi. Vähemalt nädal minimaalselt -21 võib nad disaktiveerida, aga niipea, kui üles sulatada, ärkavad nad uuesti ellu.
Ehk liha külmutamine-sügavkülmas ei lähe halvaks, aga kui üles sulatada, tuleb siiski kuumtöödelda söömiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 07:44 Oh jumal küll.
Ole nüüd kordki normaalne inimene ja pese riided ja linad 95 kraadiga. Jah, ka kõikvõimalikud mänguasjad ja põrandad ja uste käepidemed ja wc pott ja veekraanid. Ja õpi lõpuks ometi KÄSI pesema, seebiga.
Ei, külmutamine ei hävita mune.
Ole ise ka kordki normaalne inimene ja ära hakka lihtsalt mölisema ja vinguma kui teine inimene normaalselt nõu küsib! Oled ikka #€%* küll...
Külaline

Lihtsalt jagan oma kogemust: meie oleme aastaid surnud ringis ussidega. Algas kui vaiksem laps 2. Tema nüüdseks 11. Vahepeal pole, paar kuud pausi, siis jälle tagasi. Ma olen ise kodune ja koristan palju. Pesen põrandaid tihti, riided pesen 60 kraadiga, kuivatit kasutan. Kaisuloomi pesen tihti, käsi peseme. Jne. Aga lõplikult lahti ei saa.
Olen ausalt öeldes lõpetanud lastele mebendasooli andmise - neil pole mingeid sümptomeid. Ei sugele, väljaheites usse ei näe. Mina (laste ema) olen ainuke, kellel sümptomid välja löövad aegajalt. Magusaisu, peavalu, sügelemine.
Tegime mitu mitu korda tervele perele tabletikuuri, samal ajal kõik 2 x päevas pesus. Vahetasin sisuliselt iga päev voodipesu ja kateratte, kaisuloomad pesin ja panin kilekottidesse ära, koristasin nagu segane. Siis mõnda aega vaikus, ja kõik kordub. Lõpuks lõin sellele hullumeelsusele käega. Koristan-pesen korralikult, võtan ise rohtu. Lapsed juba suuremad, ei oska välja mõelda kes ja kust neid koju toob.
Külaline

Vastus viimasele postitajale: kusagilt sa need ikkagi saad. Mõtle järele oma külaskäigud, koduloomad toovad oma karvkattega jne. Edu!
Külaline

Mul sõbrannal ühel lapsel olid pievalt ussid. Teised lapsed ei nakkunud. Koduloomi tal pole.
Perearst ütles talle, et osade inimeste seedesüsteem ongi neile vastuvõtlikum.
Lõpuks laps kasvas välja.

Äkki siis tasuks immuunsüsteemi tugevdada, et uuesti nakkust ei saaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 13:15 Vastus viimasele postitajale: kusagilt sa need ikkagi saad. Mõtle järele oma külaskäigud, koduloomad toovad oma karvkattega jne. Edu!
Aitäh kaasa mõtlemast. Mees kusjuures pakub ka kassi "allikaks". Me elame väiksemas linnas, kass käib läbi oma luugi sisse-välja. Kui kass toob oma karvkattega, siis ei kujuta ette, kuidas saaks seda võitlust üldse võita...
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 16:41 Mul sõbrannal ühel lapsel olid pievalt ussid. Teised lapsed ei nakkunud. Koduloomi tal pole.
Perearst ütles talle, et osade inimeste seedesüsteem ongi neile vastuvõtlikum.
Lõpuks laps kasvas välja.

Äkki siis tasuks immuunsüsteemi tugevdada, et uuesti nakkust ei saaks.
Mul lapsed ka vannuvad, et nemad ei tunne mitte kui midagi, ei sügele, ei valuta kõht. Ja mina mõtlen, et ei saa võimalik olla, et ühel on ja teistel mitte (seda enam, et ma siiani kahtlustanud, et noorem laps toob neid koju. koolis mitte keegi käsi kunagi ei pese).
Võib olla küll seedesüsteemi teema - kusjuures ussiroht paneb ka korraliku paugu mulle. Megakrambid ja peavalu.
Aitäh samuti kaasa mõtlemast, järsku siis nt probiootikumi kuur, hapukapsast süüa tihti jne.
oksadavlatte
Kontakt:

Postitus Postitas oksadavlatte »

Vermoxiga on ikka nii, et võtad ühe tableti (kõik pereliikmed, ka need, kel kaebusi pole), siis kümme päeva jälgid väga hoolega hügieeni - kätepesu, öö- ja voodipesu vahetus, triikimine, korralik dušš õhtuti-hommikuti jne. Ja siis 10 päeva pärast võtad teise tableti - see peaks siis puhta töö tegema. Kass, jah, ei pea üldse osaline selles ussivärgis olema, neid saab kõikjalt.
Aga see, et nad ära ei kao - no ega kohe esimesel päeval küll mitte, aga kolmandaks päevaks ei tohiks küll enam mingit muret olla. Vermox on ikka väga tõhus ravim - https://euhealth247.com/et/drug/vermox
Viimati muutis oksadavlatte, 26 Veebr 2025 08:22, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

oksadavlatte kirjutas: 30 Jaan 2025 08:23 Pesu pesta, eriti aluspesu ja triikida mõlemalt poolt. Põrandad pesta. Viin ei aita. On tabletid, mõni apteek annab retseptita, mõni mitte. Aga minge paluge ilusti. Ilma rohuta on raske lahti saada. Ja käte, puuviljade ja muu pesemine.
Mitteükski apteek, vähemalt Eestis, ei anna retseptiravimit ilma retseptita, olenemata sellest kui ilusti küsida ja seda ei olegi vaja- arstilt saab ju ometigi retsepti küsida ja arst selle ka väljastab kui diagnoos selge. Toidulisandeid saab retseptita aga nende toime ei ole selge.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 08:10 Mine osta uued padjad, need maksavad alla kümneka, tekid samuti.
Mis krdi padi sul 10-ka maksab. Ming Jyski keemiat täis padi. Korralikud padjad maksavad 100 ja enam eurot. Lapsi panna magama mingi keemia sisse on kuritegu. Mingi komas eesti oled või?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 09:35
oksadavlatte kirjutas: 30 Jaan 2025 08:23 Pesu pesta, eriti aluspesu ja triikida mõlemalt poolt. Põrandad pesta. Viin ei aita. On tabletid, mõni apteek annab retseptita, mõni mitte. Aga minge paluge ilusti. Ilma rohuta on raske lahti saada. Ja käte, puuviljade ja muu pesemine.
Mitteükski apteek, vähemalt Eestis, ei anna retseptiravimit ilma retseptita, olenemata sellest kui ilusti küsida ja seda ei olegi vaja- arstilt saab ju ometigi retsepti küsida ja arst selle ka väljastab kui diagnoos selge. Toidulisandeid saab retseptita aga nende toime ei ole selge.
Elame riigis, kus mebendasooli saab kosmeetikapoest ilma igasuguse retseptita ja ei maksa ka sisuliselt midagi.

Aga lisan update- mina see, kes koguaeg peseb ja ussidest lahti ei saa. Lõppes sellega, et vanem laps nägi oma väljaheites ka usse, ja siis ka noorem laps. Kuna viimane mebendasooli tablett viis mind päevaks selliste krampidega voodisse, siis otsustasin kuskilt hankida pyranteli. Nt Soomes kasutatakse just seda toimeainet usside vastu. Mina tellisin Prantsusmaalt e-apteegist. Tegin tervele perele ühe ringi ja sellest piisas. Koikidel ussid läinud ja mitu mitu kuud pole tagasi tulnud. Peale aastaid kannatamist on see suur asi minu jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 13:41
Elame riigis, kus mebendasooli saab kosmeetikapoest ilma igasuguse retseptita ja ei maksa ka sisuliselt midagi.

Aga lisan update- mina see, kes koguaeg peseb ja ussidest lahti ei saa. Lõppes sellega, et vanem laps nägi oma väljaheites ka usse, ja siis ka noorem laps. Kuna viimane mebendasooli tablett viis mind päevaks selliste krampidega voodisse, siis otsustasin kuskilt hankida pyranteli. Nt Soomes kasutatakse just seda toimeainet usside vastu. Mina tellisin Prantsusmaalt e-apteegist. Tegin tervele perele ühe ringi ja sellest piisas. Koikidel ussid läinud ja mitu mitu kuud pole tagasi tulnud. Peale aastaid kannatamist on see suur asi minu jaoks.
Ma mingi kosmeetikapoe letialust kraami ei usaldaks ja sinu postitust lugedes ka põhjusega.
Külaline

Soovitan nadalakese kyyslaugu kuuri. Pepu sisse tykk kyyslauku ja iga päev uus. Saad lahti!
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 20:30
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 13:41

Ma mingi kosmeetikapoe letialust kraami ei usaldaks ja sinu postitust lugedes ka põhjusega.
Drugstore, müüakse nii kosmeetikatooteid kui ka ravimeid. Mebendasooli siin ei Olegi võimalik retseptiga osta, kuna sellele retsepte ei väljastata. Nii et ei ole mingit letialust kahtlast kraami. Aga mebendasool ehk siis ametlik ussirohi
Mind ei aidanud ja pohjustas koledaid kõrvalnähte.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist