Uus teema - tutvumisportaalid v.a Tinder

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:04
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:02
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 11:55 Kas sellepeale ei tule, et siis tuleb selline suhe lõpetada? Mitte elada koos ja samal ajal suhekda, otsida tutvumisportaalidest uut?
Postitus on kustutatud
Ka siis võib aus olla? Millegipärast naised arvavad, et nemad võivad. Mehed ei või. Huvitav miks?
Minu arust paras punt kõik, kõik panevad kõiki, keegi kedagi ei austa. Suhtle normaalsetega, ole ise normaalne ja saad ka teistsuguse kohtlemise.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:03
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 11:52
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 11:19
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Aga miks sa sellist käitumist õigustad?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:06
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:02
Postitus on kustutatud
Ka siis võib aus olla? Millegipärast naised arvavad, et nemad võivad. Mehed ei või. Huvitav miks?
Minu arust paras punt kõik, kõik panevad kõiki, keegi kedagi ei austa. Suhtle normaalsetega, ole ise normaalne ja saad ka teistsuguse kohtlemise.
Aga kust sellist leida. Arvad, et oled leidnud. Ja siis selgub, et ikkagi käib suhtlus sõpradega tutvumisportaalidest. Kõik nad on lihtsalt sõbrad. Kas minus on siis viga, et mulle see ei sobi? Saan aru, et see on uus normaalsus, aga mina olen nn vana kooli naine ja mulle ei sobi. Kas kõik või mitte midagi. Mina suhet ei jaga arvukate endiste ja tulevaste seksisõpradega kuskilt portaalist.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:12

Aga kust sellist leida. Arvad, et oled leidnud. Ja siis selgub, et ikkagi käib suhtlus sõpradega tutvumisportaalidest. Kõik nad on lihtsalt sõbrad. Kas minus on siis viga, et mulle see ei sobi? Saan aru, et see on uus normaalsus, aga mina olen nn vana kooli naine ja mulle ei sobi. Kas kõik või mitte midagi. Mina suhet ei jaga arvukate endiste ja tulevaste seksisõpradega kuskilt portaalist.
Leia oma inimene mujalt, kui portaalist.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:13
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:09
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:07

Aga miks sa sellist käitumist õigustad?
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kas on avaldatud vastastikku tundeid, veedetakse vaba aeg koos, käiakse koos ringi, reisimas, restoranis, sõpradega. Arutatakse igapäevaseid asju ning tehakse ühiseid plaane.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:16

Kuidas? Kust?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:17
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:13
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:09 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kas on avaldatud vastastikku tundeid, veedetakse vaba aeg koos, käiakse koos ringi, reisimas, restoranis, sõpradega. Arutatakse igapäevaseid asju ning tehakse ühiseid plaane.
Kogemused räägivad midagi muud. Kõik see on olnud v.a kooselu. Oleks võibolla olnud ka kooselusid kui poleks olnud vastaspoolel avatud uste päevu. See pole ainult naiste probleem. Mehed räägivad sama. Kes tahaks mingit kooselu kus on igavene tuuletõmne mis hoiab uksi lahti.
Külaline

Aaahhhaaaaa. Mina mehena loobusin nüüd juba üle 5 aasta tagasi unelmast, et tänapäeva keskealise naisega, kes on kogenud saritutvuja. Ja seda nad enamus portaalides on. Et sellistega saab mingitki usaldusväärset pikka suhet luua. Muutsin prioriteete ja võtan elu ja naisi rõõmuga :D Ütlen ausalt. Selline elu pakub palju enamat kui mingi lootus nn püsisuhtele, perele jne. Mul pole selle aja jooksul ühtegi pettumust olnud. Kõike tuleb võtta ajutiselt. Alati tuleb mitu rauda tules houda. Üks tuleb. Teine läheb.Ja ka vaheldus on erutav ja huvitav.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:45
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:39 Aaahhhaaaaa. Mina mehena loobusin nüüd juba üle 5 aasta tagasi unelmast, et tänapäeva keskealise naisega, kes on kogenud saritutvuja. Ja seda nad enamus portaalides on. Et sellistega saab mingitki usaldusväärset pikka suhet luua. Muutsin prioriteete ja võtan elu ja naisi rõõmuga :D Ütlen ausalt. Selline elu pakub palju enamat kui mingi lootus nn püsisuhtele, perele jne. Mul pole selle aja jooksul ühtegi pettumust olnud. Kõike tuleb võtta ajutiselt. Alati tuleb mitu rauda tules houda. Üks tuleb. Teine läheb.Ja ka vaheldus on erutav ja huvitav.
Postitus on kustutatud
Aga seal pole ju ainult mina ja mehed. Seal on palju naisi kelkedel enamuses profiilil kiri. Püsisuhe :lol: Kas nemad on ka põhjakiht?
Külaline

[/quote]
Postitus on kustutatud
[/quote]

Kuidas ja kus tööinimene tutvuma peaks? Polegi nagu eriti muud varianti.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 14:45
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 14:07 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
[/quote]
Postitus on kustutatud
[/quote]
Postitus on kustutatud
[/quote]

Rumal ja sisutühi vastus. Digiprügi tootmine. Kui saaksid loetud tekstist aru siis mõistaksid, et mulle selline elu sobib. Ja ka paljudele meestele.
Jätsid ütlemata, et põhjakiht ja mis need sinu sõimusõnad on. Mehed ei hädalda. Naised hädaldavad, et kõik mehed on sead. Unustavad sealjuures peeglisse vaadata ja analüüsida miks nad selliste sigade voodides maanduvad. Et sul elu kergem oleks siis üheks põhjuseks ongi see mitmel rindel rapsimine. Koos sellega tuleb suur läbisõit ja rikutud psüühika. Miks peaks üks elus hästi hakkama saav mees mõne sellise endale koju vedama. Siduma oma elu sellisega. Mehed on pragmaatikud. Ka nad oskavad oma vigadest õppida.
Külaline

Jahh nii võib tõesti olla, et enamus mehi ei võta sealseid naisi tõsiselt. Neil on ka selleks põhjus. Kogemused.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:39 Aaahhhaaaaa. Mina mehena loobusin nüüd juba üle 5 aasta tagasi unelmast, et tänapäeva keskealise naisega, kes on kogenud saritutvuja. Ja seda nad enamus portaalides on. Et sellistega saab mingitki usaldusväärset pikka suhet luua. Muutsin prioriteete ja võtan elu ja naisi rõõmuga :D Ütlen ausalt. Selline elu pakub palju enamat kui mingi lootus nn püsisuhtele, perele jne. Mul pole selle aja jooksul ühtegi pettumust olnud. Kõike tuleb võtta ajutiselt. Alati tuleb mitu rauda tules houda. Üks tuleb. Teine läheb.Ja ka vaheldus on erutav ja huvitav.
Mul on nii kahju sinust. Kirjutad, et teed seda ja teist, käid siin ja seal. Aga ümbrust ei näe, kaaslast ei näe. Kirjutad, et käid reisil, aga samal ajal mõtled portaalidele ja foorumitele. Sinu kaaslane ei saa sinust ju mingit osa. Tilbendab lihtsalt sinu foorumitesisese elu kõrval, suhelda ei saa, pühenduda ei saa, reisidest ja oma sissepandud raha eest mingit naudingut ei saa. Teised mehed näevad sinu kaaslast, aga nagu ütled, pole sobilik ka nendega suhelda samal ajal. Mis tunne niimoodi jääb? Ei jää head muljet sinust. Miks lähevad? Mõtlevad sinust kui ärakasutajast. Kõrvaloleva mehe pilk on palju sügavam.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:29

Kuidas? Kust?
Sõbranna leidis minu juurest grillipeolt, teine restorani trepilt, mina ise teises riigis sõprade juurest õhtusöögilt, viimati leidis mu 3a vallaline sõbranna aastavahetuse Kultuurikatla ürituselt. Iga päev inimesed tutvuvad-trennis, tööl, hobide kaudu, lennukis, reisil jne. Tutvusportaal oleks viimane koht.
Külaline

Tundub, et ka naised on sellest unelmast loobunud. Ahahahaa.
Külaline

Milline see unelm oleks?
Olen olnud pikka aega “suhtes”, aga ega see ka mingi unelm pole. Pigem on sellel tinderdajal parem elu. Vaheldusrikas ja erutav. See oleks ju unelm?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 21:07
Mul on nii kahju sinust. Kirjutad, et teed seda ja teist, käid siin ja seal. Aga ümbrust ei näe, kaaslast ei näe. Kirjutad, et käid reisil, aga samal ajal mõtled portaalidele ja foorumitele. Sinu kaaslane ei saa sinust ju mingit osa. Tilbendab lihtsalt sinu foorumitesisese elu kõrval, suhelda ei saa, pühenduda ei saa, reisidest ja oma sissepandud raha eest mingit naudingut ei saa. Teised mehed näevad sinu kaaslast, aga nagu ütled, pole sobilik ka nendega suhelda samal ajal. Mis tunne niimoodi jääb? Ei jää head muljet sinust. Miks lähevad? Mõtlevad sinust kui ärakasutajast. Kõrvaloleva mehe pilk on palju sügavam.
Ma loen siit, et sellist tegevust peetakse täiesti normaalseks. Naised siinsed on seda ju korduvalt öelnud, et mis siis, et koos, aga see pole päris koos. Ja tutvumisportaalides olevatesse postkastidesse peab ikka piiluma. Seal ju kõik suured sõbrad. Ja sõpradele peab ikka vastama, sest mine sa tea. Juhus on pime ja ehk tuleb mõni parem isend. Ja kes on see praegune kaaslane, et talle ei meeldi, et mina NAINE elan sellist elu nagu mina NAINE tahan.
Aga ära utreeri. Nii hull see sinu näitena toodud reis ka pole. kui just proua ise ei otsi võimalust oma postkastis olevate sõpradega suhelda.
Ja veel. Usaldus on vaja välja teenida ja see pole tänapäeval enam mees kes peab pükstest välja hüppama ja ennast tõestma. Miks ta peaks? Meil on võrdõiguslikus mida naised on tõlgendanud nii nagu neile parajasti meeldib.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 22:09
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 12:29
Kuidas? Kust?
Sõbranna leidis minu juurest grillipeolt, teine restorani trepilt, mina ise teises riigis sõprade juurest õhtusöögilt, viimati leidis mu 3a vallaline sõbranna aastavahetuse Kultuurikatla ürituselt. Iga päev inimesed tutvuvad-trennis, tööl, hobide kaudu, lennukis, reisil jne. Tutvusportaal oleks viimane koht.
Vanasõna tead. Ütle, kes on sinu sõbrannad jne, jne, jne. Ma tunnen kaasa nendele meesohvritele kes sinu sõbrannade otsa kukkusid. Kui nad on sinu mõttemaailmaga siis nojahhhh igaüks on oma õnne sepp ja peab oma ämbrid ise kolistama.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 00:29
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 21:07
Ma loen siit, et sellist tegevust peetakse täiesti normaalseks. Naised siinsed on seda ju korduvalt öelnud, et mis siis, et koos, aga see pole päris koos. Ja tutvumisportaalides olevatesse postkastidesse peab ikka piiluma. Seal ju kõik suured sõbrad. Ja sõpradele peab ikka vastama, sest mine sa tea. Juhus on pime ja ehk tuleb mõni parem isend. Ja kes on see praegune kaaslane, et talle ei meeldi, et mina NAINE elan sellist elu nagu mina NAINE tahan.
Aga ära utreeri. Nii hull see sinu näitena toodud reis ka pole. kui just proua ise ei otsi võimalust oma postkastis olevate sõpradega suhelda.
Ja veel. Usaldus on vaja välja teenida ja see pole tänapäeval enam mees kes peab pükstest välja hüppama ja ennast tõestma. Miks ta peaks? Meil on võrdõiguslikus mida naised on tõlgendanud nii nagu neile parajasti meeldib.
Siin käid milleks? Su postitused on äratuntavad, sama jauramine.
Ma naisena nii sportlikust huvist küsin, kellele ja mida sa tõestada üritad?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 00:00
Tundub, et ka naised on sellest unelmast loobunud. Ahahahaa.
Täpselt nii ongi. Seda ju siin pikalt üritatakse selgitada. Enam ammu pole teisel-kolmandal ringil üle neljakümnesel naisel kombeks üks mees korraga. Ikka on sõbrad tutvumisportaalidest ja ikka on aktiivsed kontod siin ja seal märkega "vallaline" ja "otsin püsisuhet" Võta nüüd kinni kes siis on pada ja kes on katel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline