Konto kustutamine
Re: Konto kustutamine
Tere, Revolver!
Kuna kasutaja ise neid toiminguid teha ei saa, siis kirjuta mulle või sipsikule privaatsõnum, mida sa täpselt soovid ning teeme ära.
Kuna kasutaja ise neid toiminguid teha ei saa, siis kirjuta mulle või sipsikule privaatsõnum, mida sa täpselt soovid ning teeme ära.
-
Juustup
Ära mine ära. Sa oled äge vestluskaaslane.
/Juustup
-
Külaline
Ei pea ära minema, aga taktitunnet võiks küll õppida. Viisakas suhtlemine oleks abiks, pole vaja lambist solvata ala sa oled selline ja selline. Ja siis niikuinii on nii. Sest on nii. Sest küll mina juba tean, et on nii. Ja üldse kõik naised on sellised ja tegid nii.
-
Juustup
Mina pole seda tähele pannud, et ta solvaks. Minu hinnangul on teda rohkem maha tehtud kui tema teisi,temast tehti ju lausa eraldi teema, on see normaalne või?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 23:46 Ei pea ära minema, aga taktitunnet võiks küll õppida. Viisakas suhtlemine oleks abiks, pole vaja lambist solvata ala sa oled selline ja selline. Ja siis niikuinii on nii. Sest on nii. Sest küll mina juba tean, et on nii. Ja üldse kõik naised on sellised ja tegid nii.
/Juustup
-
Külaline
Eks teema tehti ikka asja pärast. Mina enam ei lähe vaatama teemasid, kuhu olen juba vastanud. Just nende tänitavate ja hukkamõistvate kommentaaride tõttu. (Ma olen see vihatud keskealine, lahutatud, lastega.) Juba on tunne, et peaks vist ära surema hakkama.Juustup kirjutas: ↑24 Juun 2024 23:50Mina pole seda tähele pannud, et ta solvaks. Minu hinnangul on teda rohkem maha tehtud kui tema teisi,temast tehti ju lausa eraldi teema, on see normaalne või?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 23:46 Ei pea ära minema, aga taktitunnet võiks küll õppida. Viisakas suhtlemine oleks abiks, pole vaja lambist solvata ala sa oled selline ja selline. Ja siis niikuinii on nii. Sest on nii. Sest küll mina juba tean, et on nii. Ja üldse kõik naised on sellised ja tegid nii.
/Juustup
Keegi veel vihasem Külaline on siin ka, pole ta ainuke naistevihkaja.
-
Juustup
Ära võta lihtsalt neid kommentaare hinge. Ma peaksin surnud olema kui ma kõike foorumites enda kohta kirjutatud jura südamesse võtaksin. Keegi tegelikult ei tea teineteisest väga midagi. No on üksikuid näiteid, aga see on väike protsent. Me peaksime üritama foorumit "üles ehitada" just selleks, et üksteisele pigem nõu anda ja vaidlemine peab ka lubatud olema. Mind on ka täna lollakaks, algharidusega nais-ossiks jne sõimatud- sügavalt suva. Ja seda ei ole teinud mitte kordagi registreeritud kasutaja. Ma tõesti ei saa kedagi siin millekski kohustada, aga ma lihtsalt ei saa mainimata jätta et minul on küll kahju kui erinev rahvas siit ära kaob, nii kukub foorum lihtsalt varem või hiljem kokku. Lõviosa postitusi on siiski ajaviitejutud ning pereelu ja suhete rubriigis. Need titejutud ja muu on vähemuses, nii et kui nö "aktivistid" ära peletada pole teil endal ka varsti kuskil midagi lugeda.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 00:04Eks teema tehti ikka asja pärast. Mina enam ei lähe vaatama teemasid, kuhu olen juba vastanud. Just nende tänitavate ja hukkamõistvate kommentaaride tõttu. (Ma olen see vihatud keskealine, lahutatud, lastega.) Juba on tunne, et peaks vist ära surema hakkama.Juustup kirjutas: ↑24 Juun 2024 23:50Mina pole seda tähele pannud, et ta solvaks. Minu hinnangul on teda rohkem maha tehtud kui tema teisi,temast tehti ju lausa eraldi teema, on see normaalne või?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 23:46 Ei pea ära minema, aga taktitunnet võiks küll õppida. Viisakas suhtlemine oleks abiks, pole vaja lambist solvata ala sa oled selline ja selline. Ja siis niikuinii on nii. Sest on nii. Sest küll mina juba tean, et on nii. Ja üldse kõik naised on sellised ja tegid nii.
/Juustup
Keegi veel vihasem Külaline on siin ka, pole ta ainuke naistevihkaja.
/Juustup
Sa oled üks normaalsemaid kasutajaid siin! Ära mine ära
Ära allu provokatsioonile
-
Külaline
Kusjuures mul võtab päris kõhedaks kui selle külalisvihkaja postitusi loen. Kuidas ta kasutab naisi seksimiseks ära, siis viskab nad minema ja hakkab mööda küla kuulutama, et ta ohver on lits ja peast lihtne. See on ainult aja küsimus, kui mõni ohver suurest alandusest ja südamevalust omale käe külge paneb. Seda vast pole vaja mainidagi, et siinsed vallalised ei julge omale varsti kuhugi enam kontot teha, sest mine tea, äkki satuvad ka mõne psühhi otsa. Pärast koli ühest kohast teise ja peida ennast.Keegi veel vihasem Külaline on siin ka, pole ta ainuke naistevihkaja.
-
Külaline
Valikuline tähelepanemine? Tunnelvisioon kus revolvri poole suunatud kriitika paistab?Juustup kirjutas: ↑24 Juun 2024 23:50Mina pole seda tähele pannud, et ta solvaks. Minu hinnangul on teda rohkem maha tehtud kui tema teisi,temast tehti ju lausa eraldi teema, on see normaalne või?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 23:46 Ei pea ära minema, aga taktitunnet võiks küll õppida. Viisakas suhtlemine oleks abiks, pole vaja lambist solvata ala sa oled selline ja selline. Ja siis niikuinii on nii. Sest on nii. Sest küll mina juba tean, et on nii. Ja üldse kõik naised on sellised ja tegid nii.
/Juustup
-
Juustup
Kas eriarvamus on solvamine?Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 21:35Valikuline tähelepanemine? Tunnelvisioon kus revolvri poole suunatud kriitika paistab?Juustup kirjutas: ↑24 Juun 2024 23:50Mina pole seda tähele pannud, et ta solvaks. Minu hinnangul on teda rohkem maha tehtud kui tema teisi,temast tehti ju lausa eraldi teema, on see normaalne või?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 23:46 Ei pea ära minema, aga taktitunnet võiks küll õppida. Viisakas suhtlemine oleks abiks, pole vaja lambist solvata ala sa oled selline ja selline. Ja siis niikuinii on nii. Sest on nii. Sest küll mina juba tean, et on nii. Ja üldse kõik naised on sellised ja tegid nii.
/Juustup
Palun mõnda konkreetset viidet kohtadele kus ta kedagi solvanud on.
/Juustup
-
Külaline
Kaks konkreetset, ütles ühele kasutajale “lase endale k*st peale tõmmata ja tee näpp
“Sa osutad vanakestele s*ksteenuseid”
Täpne sõnade kasutus võib erineda, kuid nii ta umbes kirjutas. Mõlemad kustutati moderaatorite poolt ilmselgelt kiirelt ära, midagi viidata ma sulle ei saa. Kui sa ei usu jääb sulle vabadus neilt küsida kas sellised kommentaarid eksisteerisid
-
Juustup
Mis ma seal ikka enam küsin, ta läks ära. Need fraasid pole kõige kenamad küll, aga laiemas plaanis kui kenasti paluda mitte nii kirjutada, oleks sellest olnud kindlasti rohkem abi kui teha "kambakas" ja ta välja süüa. Rumal ta kindlasti polnud, kui lugeda ta postitusi, kohati krõbeda ütlemisega vaidKülaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 21:50Kaks konkreetset, ütles ühele kasutajale “lase endale k*st peale tõmmata ja tee näppseks”
“Sa osutad vanakestele s*ksteenuseid”
Täpne sõnade kasutus võib erineda, kuid nii ta umbes kirjutas. Mõlemad kustutati moderaatorite poolt ilmselgelt kiirelt ära, midagi viidata ma sulle ei saa. Kui sa ei usu jääb sulle vabadus neilt küsida kas sellised kommentaarid eksisteerisid
/Juustup
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist