Väga tore kaaslane, kes peab mehe pärast mehe võistlema. Ja vennal on õde, kes käib teda ja tema valikuid võõraste inimestele taga rääkimas. No on ikka põhjust muretseda küll kui nüüd aus olla.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2025 16:05Tere sapiprits!Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2025 15:55Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑30 Jaan 2025 15:33
Halvustama oled meister. Mina kes selle kirjelduse kirjutasin olen juhtumisi naine. Ja vabandust sa õel tähenärija. 2x nädalas ostis külmkapi toitu täis. Et ennetada sinu järgmist pahatahtliku purtsatust stiilist kust ma tean nii täpselt siis tagasihoidlikult mainin, et tegemist on minu noorema vennaga.
Aga kas muidu riivas palju? Tundsid ennast ära?
Minu vennas on elus väga hästi hakkama saav kahe ägeda lapsega üksikisa. Peaaegu üksikisa kuna tal on väga tore kaaslane. Kellega tõsi küll koos ei els. Seega tänud muretsemast. Sellega kõik korras.
Mis puudutab sinu muud kriitikat siis see siin on anonüümne foirum ja sul ei ole võimalik kuidagi teada saada kellest juttu on. Ja kui saadki teada siis pole ka probleemi. Ma lihtsalt jagasin oma kogemust. Loomulikult kuna see oli teise külje pealt ja ei toetanud sinu narratiivi sellest kuidas kõik mehed halvad ja naised head hakjasid suhteliselt taktitundetult ja matslikult ilkuma.
Ma ei arva, et kõik mehed on halvad. Sinu enda näites tuli ju lõpuks välja, et ei mees ega naine teinud midagi valesti, ainult üks täiesti kõrvaline ja asjasse mittepuutuv naisterahvas urgitses kõrval. Milleks vaenlased kui on sellised sugulased