Kuidas küüneseenest lahti saada?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Kuidas küüneseenest lahti saada?

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas olete küüneseenest lahti saanud. Ma mitu aastat juba maadlen sellega.
Külaline

See on üsna keeruline. Kas Sa perearstiga oled rääkinud? Ta peaks proovi võtma ja rohud määrama. Aga kui see on juba läbikäidud tee, siis ei oskagi midagi tarka soovitada. Osad kiidavad teepuuõliga regulaarselt õlitamist.
Mul endal on ka juba mõnda aega küüneseen mureks: ravin raviküünelaki ja viilimisega seene ära, kõik on ilus-puhas, jalanõud desinfitseeritud jms, aga suve tulles, kui on rohkem paljaste varvastega käimist ja lakin varbaküüned ära tavaküünelakiga, siis hiljem lakieemaldamisel on näha, et küüneseen on tagasi. Ja nii juba mitmendat aastaringi. Korra sain perearstilt ka tabletid, aga selle kõrvalnähtudega oleksin ise peaaegu otsad andnud.
Külaline

Mind see Exotafin küünelakk aitas. Määrisin peale igapäevaselt ja mõjus, aga vähemalt 40 päeva( seal on 30 kirjutatud). Ma ei kannata ka neid tablette, just otsi andma ei pidanud aga ikka päris ebameeldivad tagajärjed.
Külaline

Kas seen on teistele nakkav? Pereliikmetele, kui käia toas paljajalu või ühises dushiruumis?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 22:46 Kas seen on teistele nakkav? Pereliikmetele, kui käia toas paljajalu või ühises dushiruumis?
Jah, on nakkav.
oksadavlatte
Kontakt:

Postitus Postitas oksadavlatte »

+1 Nailrox - https://topeuro-shop.com Ravi kestab nii kaua kuni haige küüs on välja kasvanud ja asendunud täies mahus terve küünega
Viimati muutis oksadavlatte, 26 Veebr 2025 08:20, muudetud 1 kord kokku.
cat
Kontakt:

Postitus Postitas cat »

Kas veri on korras? Eriti hemoglobiin? Küüneseen vohab tavaliselt siis kui organismis on kaugele arenenud HIV nakkus.
Minu küüneseen kadus 1 kuulise C vitamiini kuuriga.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 10:47 Mind see Exotafin küünelakk aitas. Määrisin peale igapäevaselt ja mõjus, aga vähemalt 40 päeva( seal on 30 kirjutatud). Ma ei kannata ka neid tablette, just otsi andma ei pidanud aga ikka päris ebameeldivad tagajärjed.
Kas see on retseptiga?
Külaline

ei ole, aga suhtkallis on. Osta kohe suurem pudel, ca 45EUR, väiksem on umbes 36EUR.
Külaline

cat kirjutas: 30 Jaan 2025 12:44 Kas veri on korras? Eriti hemoglobiin? Küüneseen vohab tavaliselt siis kui organismis on kaugele arenenud HIV nakkus.
Minu küüneseen kadus 1 kuulise C vitamiini kuuriga.
Et sul on ka siis AIDS(kaugele arenenud HIV)?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 20:15
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 19:23 Kuidas olete küüneseenest lahti saanud. Ma mitu aastat juba maadlen sellega.
Postitus on kustutatud
Selle seene saad väga tõenäoliselt käies paljajalu spordiklubi duširuumis või ujulas. Saab ka poest, kui mõni seenetanud jalg on enne sind jalatsit proovinud. Saab ka kodus pereliikmelt, kes ilma plätadeta spordiklubis dušiall käis.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 23:59
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 19:23 Kuidas olete küüneseenest lahti saanud. Ma mitu aastat juba maadlen sellega.
Postitus on kustutatud
Selle seene saad väga tõenäoliselt käies paljajalu spordiklubi duširuumis või ujulas. Saab ka poest, kui mõni seenetanud jalg on enne sind jalatsit proovinud. Saab ka kodus pereliikmelt, kes ilma plätadeta spordiklubis dušiall käis.
Ja imelikul kombel on mõni selle vastu täiesti immuunne. Mul on ühel varbal seen palju aastaid, määrin seda kõikvõimalike asjadega ka aastaid. Lahti pole saanud, teistele küüntele edasi pole ka nakanud. Päris hulluks pole ka läinud.
Aga mu mehel, kellega jagame duširuumi, sauna ja käime paljajalu samadel põrandatel, pole seenest mingit jälgegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 00:12
Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 23:59

Postitus on kustutatud
Ja imelikul kombel on mõni selle vastu täiesti immuunne. Mul on ühel varbal seen palju aastaid, määrin seda kõikvõimalike asjadega ka aastaid. Lahti pole saanud, teistele küüntele edasi pole ka nakanud. Päris hulluks pole ka läinud.
Aga mu mehel, kellega jagame duširuumi, sauna ja käime paljajalu samadel põrandatel, pole seenest mingit jälgegi.
Siis suure tõenäosusega pole tegu ikkagi küüneseenega.
Mul endal on ka ühe suure varba küünenurk selline kahtlane. Ka pikalt ravisin aga ei mingit muutust. Lastele pole nakkunud ja tesaed küüned ka normaalsed.
Ilmselt on tegu ikkagi vigastusega. Minu puhul turvakingade kandmisest.

Ja mu emal oli üks pöidlaküüs aastakümneid nagu küüneseenega nakkunud. Täpaelt selline nägi välja aga tal jäi see kunagi mingi masina vahele tööl ja sai seal viga. Perearst pidi siis ka lõpuks tõdema, et tegu pole seenega. Korra ema lasi isegi selle eemaldada aga kasvas ikka samasugune tagasi.
Külaline

küüneseen on siis, kui nahaarst on teinud analüüsi ja see näitab seent.
mingi valge küüneserv ei ole mingi seen. nahaarst tahtis mulle ka kohe kõige vingema seeneravimi välja kirjutada. nõudsin analüüse ja need ei näidanud mingit seent. tegi kordusanalüüsi - ikka ei mingit seent. aga arvas, et ma võiksin ikka igaks juhuks neid vahvaid rohtusid süüa ja oma maksa pekki keerata. saatsin ta puu taha ja määrisin küüneserva teepuuõliga, kuini välja kasvas ja rohkem pole tulnud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist