Tutvumisportaalid
-
Külaline
Tutvumisportaalid
Palun soovitusi, millisesse portaali konto teha. Soovitatavalt sellised, kus oleks rohkem 10 kasutajat, et oleks ikka kelle vahel valida ka, mitte võta või jäta.
Tinderit juba tean, soovitage alternatiive.
Ette tänades
Tinderit juba tean, soovitage alternatiive.
Ette tänades
-
Külaline
Keskealiste imedepõld on Amoremi. Nad seal peavad ennast paremaks kui Tinderdajad. Kuigi tegelikult ei ole. Eriline valik on seal alates 45 vanuses naisi.
-
Külaline
Avalehel on kirjas, et kasutajate keskmine vanus on 51 aastat. Mis see on mingi pensionäride päevakeskuse online versioon või midagi?
-
Külaline
Amoremis on nooremaid ka, aga tõsi ta on, et enamus seal mingi 45 ja enam. Muideks see on tasuline ja mutikesed arvavad, et nemad ei maksa, sest mees peab maksma. Kui ükskpool maksab saab suhelda. Ju kuna mutikesed ei maksa siis on see üsna surnud lihaturg.
Aga kui vaeva näha siis ikka saab. Päris maha kanda seda saiti ei tasu. Kuigi see % peast opakaid on seal päris suur. Ei tea kas see on kesmisest vanusest tingitud või mis, aga nii see on.
Aga kui vaeva näha siis ikka saab. Päris maha kanda seda saiti ei tasu. Kuigi see % peast opakaid on seal päris suur. Ei tea kas see on kesmisest vanusest tingitud või mis, aga nii see on.
-
Külaline
Vastab tõele, sest tegemist on tõeliselt napakate ja hingelt katkiste inimestega kes nutavad taga oma noorust. Ja mängivad kedagi kes nad tegelikult ei ole. Aga meelelahutuseks sobib küll. Ütles vanarahvaski, et kehval ajal on ka kärbes liha.
Aga ega muudki portaalid palju ei erine. 1/3 kasutajaid samad. Ülejäänutel samad vead küljes. Tõenäoliselt on ka kuskil mõni pärl aga see nopitakse ruttu ära. Otsi sa siis nõela heinakuhjast. Seega tuleb minna, olla nii, et ei sea endale mitte ühtegi eesmärki peale.......
Aga ega muudki portaalid palju ei erine. 1/3 kasutajaid samad. Ülejäänutel samad vead küljes. Tõenäoliselt on ka kuskil mõni pärl aga see nopitakse ruttu ära. Otsi sa siis nõela heinakuhjast. Seega tuleb minna, olla nii, et ei sea endale mitte ühtegi eesmärki peale.......
-
Külaline
Kui FB konto juba olemas, siis ma soovitaks FB Dating kasutusele võtta. Mujal äppides sain kontod tehtud, aga rehitsema ei jõudnudki, sest FB-s jooksis üks inimene ette, kellega olime u 6000 aastat tagasi kogemata kohtunud ja mulle hakkas ta juba siis meeldima. Pani mulle like, ma talle ka ja järgmisel päeval läksid kõik äpid ja kontod prügikasti. Minul vähemalt, tema kohta ei oska öelda, aga loodan, et tal ka.
-
Külaline
Kui siin kommenteerivaid mehi lugeda, kaob igasugune austus kogu meessoo vastu. Nõu ei oska anda, aga tutvumisportaalidest peale seksi midagi vaevalt leiab. Ja see seks on ka ilmselt selline poolkõva, miks nad muidu hästi ruttu järgmise võtavad.
"Lõbutsemiseks", ja-jahh
"Lõbutsemiseks", ja-jahh
-
Külaline
Arvad, et need pärlid sind soovivad, kui saavad teada, et sa "otsingute" käigus pool küla oled läbi magatanud?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 15:47 Vastab tõele, sest tegemist on tõeliselt napakate ja hingelt katkiste inimestega kes nutavad taga oma noorust. Ja mängivad kedagi kes nad tegelikult ei ole. Aga meelelahutuseks sobib küll. Ütles vanarahvaski, et kehval ajal on ka kärbes liha.
Aga ega muudki portaalid palju ei erine. 1/3 kasutajaid samad. Ülejäänutel samad vead küljes. Tõenäoliselt on ka kuskil mõni pärl aga see nopitakse ruttu ära. Otsi sa siis nõela heinakuhjast. Seega tuleb minna, olla nii, et ei sea endale mitte ühtegi eesmärki peale.......![]()
-
Külaline
Ja miks sa siis ise räuskad? Miks sinu räuskamist rohkem peaks tolereerima? Mine õue parem, tooda seal taimedele süsihappegaasi või midagi.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 17:28On sul kunagi üldse austust kellegi vastu olnud? Pakun, et mitte. Isegi iseenda vastu ei ole. Sina oled vaene kannataja. Elu on sinu suhtes ebaõiglane. Sa väärid parimat. Aga näe kuidagi sul ei vea. Ei meestega. Ei tööga. Ei mitte millegiga. Kuidas sa siis saad mehi austada?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 16:06 Kui siin kommenteerivaid mehi lugeda, kaob igasugune austus kogu meessoo vastu. Nõu ei oska anda, aga tutvumisportaalidest peale seksi midagi vaevalt leiab. Ja see seks on ka ilmselt selline poolkõva, miks nad muidu hästi ruttu järgmise võtavad.
"Lõbutsemiseks", ja-jahh![]()
Ära hakka siin nii räuskama nagu seda perekoolis tegid. Äkki pannakse see kohtki kinni või veel hullem sind blokeeritakse. Siis oled täiesti üksi. Isegi poolkõva seksi pole kuskilt võtta.
-
Külaline
Ma ei ütle neile. Nagu ei räägi ka naised, et viimase paari aasta jooksul on nad magatanud poolt taksoparki. Aga pahatihti käib nende kuulsus neist ette. Alati on kuskil keegi kes teab ahhh, et see malle sealt portaalist. Mul 1 sõber põrutas teda. Aga oli selline lihtsakene ja peale pari korda ei viitsinud rohkemKülaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:13Arvad, et need pärlid sind soovivad, kui saavad teada, et sa "otsingute" käigus pool küla oled läbi magatanud?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 15:47 Vastab tõele, sest tegemist on tõeliselt napakate ja hingelt katkiste inimestega kes nutavad taga oma noorust. Ja mängivad kedagi kes nad tegelikult ei ole. Aga meelelahutuseks sobib küll. Ütles vanarahvaski, et kehval ajal on ka kärbes liha.
Aga ega muudki portaalid palju ei erine. 1/3 kasutajaid samad. Ülejäänutel samad vead küljes. Tõenäoliselt on ka kuskil mõni pärl aga see nopitakse ruttu ära. Otsi sa siis nõela heinakuhjast. Seega tuleb minna, olla nii, et ei sea endale mitte ühtegi eesmärki peale.......![]()
-
Külaline
Ikka tõsine eitede kamp teilKülaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:36Ma ei ütle neile. Nagu ei räägi ka naised, et viimase paari aasta jooksul on nad magatanud poolt taksoparki. Aga pahatihti käib nende kuulsus neist ette. Alati on kuskil keegi kes teab ahhh, et see malle sealt portaalist. Mul 1 sõber põrutas teda. Aga oli selline lihtsakene ja peale pari korda ei viitsinud rohkemKülaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:13Arvad, et need pärlid sind soovivad, kui saavad teada, et sa "otsingute" käigus pool küla oled läbi magatanud?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 15:47 Vastab tõele, sest tegemist on tõeliselt napakate ja hingelt katkiste inimestega kes nutavad taga oma noorust. Ja mängivad kedagi kes nad tegelikult ei ole. Aga meelelahutuseks sobib küll. Ütles vanarahvaski, et kehval ajal on ka kärbes liha.
-
Külaline
Mehed on teinekord hullemad külamutid kui naised ise.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:41Ikka tõsine eitede kamp teilKülaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:36Ma ei ütle neile. Nagu ei räägi ka naised, et viimase paari aasta jooksul on nad magatanud poolt taksoparki. Aga pahatihti käib nende kuulsus neist ette. Alati on kuskil keegi kes teab ahhh, et see malle sealt portaalist. Mul 1 sõber põrutas teda. Aga oli selline lihtsakene ja peale pari korda ei viitsinud rohkemKülaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:13
Arvad, et need pärlid sind soovivad, kui saavad teada, et sa "otsingute" käigus pool küla oled läbi magatanud?![]()
-
Külaline
No mina ei aruta sõbrannadega oma suguelu, mingite tuttava tuttavate Malledega ammugi mitte.
-
Külaline
Neile? Sa oled sealt heinakuhjast juba mitu nõela leidnud, aga ikka istud portaalis edasi ja songid muda? Või mis nendest sa räägid?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:36Ma ei ütle neile. Nagu ei räägi ka naised, et viimase paari aasta jooksul on nad magatanud poolt taksoparki. Aga pahatihti käib nende kuulsus neist ette. Alati on kuskil keegi kes teab ahhh, et see malle sealt portaalist. Mul 1 sõber põrutas teda. Aga oli selline lihtsakene ja peale pari korda ei viitsinud rohkemKülaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:13Arvad, et need pärlid sind soovivad, kui saavad teada, et sa "otsingute" käigus pool küla oled läbi magatanud?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 15:47 Vastab tõele, sest tegemist on tõeliselt napakate ja hingelt katkiste inimestega kes nutavad taga oma noorust. Ja mängivad kedagi kes nad tegelikult ei ole. Aga meelelahutuseks sobib küll. Ütles vanarahvaski, et kehval ajal on ka kärbes liha.
-
Külaline
Kui mina olen portaalist leidnud naise ja sellega maganud ja siis on meie teed lahku läinud ja avastan, et minu sõber või ka tuttav on sama reha otsa astumas ütlen küll neile,et vot alles nädal tagasi põrutasin teda. Sealt edasi otsustavad ise. Tahad ju ikka inimestele head.
-
Külaline
Äkki sõbra jaoks oleks ta ideaalne naine, lihtsalt sinuga ei sobinud? Või sõber peaks omale süütu naise otsima?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 22:59Kui mina olen portaalist leidnud naise ja sellega maganud ja siis on meie teed lahku läinud ja avastan, et minu sõber või ka tuttav on sama reha otsa astumas ütlen küll neile,et vot alles nädal tagasi põrutasin teda. Sealt edasi otsustavad ise. Tahad ju ikka inimestele head.
-
Külaline
Alati on olnud põhjus üks. Avatud tagauksed. Erinevates portaalides kontod mis jäävad avatuks ka nn "suhtes" olles. Mina nimetan seda litsakuseks ja ei soovi sellist kaaslast pikaks ajaks.
-
Külaline
Siis tasub natuke iseendasse vaadata ja mõelda, miks mitte ükski naine ei võta sind piisavalt tõsiselt, et sinuga suhtlemist suhteks pidada ja ringivahtimine lõpetada.
-
Külaline
Tean portaalidest üsna vähe, ma ei oska nende kohta suurt midagi öelda. Mul oli Tinderis konto. Eks värske liha lüüakse seal esimesena letti, sest laike tuli selgelt liiga palju. Seksi oleks kohe saanud. Minu jaoks liiga odav... Nüüd pole mul ühelgi sellisel "platvormil" kontot.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 00:31 Alati on olnud põhjus üks. Avatud tagauksed. Erinevates portaalides kontod mis jäävad avatuks ka nn "suhtes" olles. Mina nimetan seda litsakuseks ja ei soovi sellist kaaslast pikaks ajaks.
Veidi utreerin, aga litsakas olemiseks poleks üldse kontot vaja.
Küll nõustun täiesti, et suhtes olles oleks väga piinlik oma kaaslane mõnest sellisest kohast leida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline