Dubai shololaad

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 14:04
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 13:57
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 12:49

"Kõigest" kahekordne? Et sinu jaoks pole suurt vahet, kas 10 või 20, 50 või 100... Minu jaoks on küll vahet, kas maksan 60 või 23 eurot.

Sellisel taustal naljakas lugeda FB sendisaagijate nõuandeid, kuidas ühest sinisest poekanast viieliikmeline perekond nädal otsa söönuks peab saama.
Postitus on kustutatud
Haige jutt. Ega asi pole selles, kas mul on mingi asja jaoks raha olemas või mitte, vaid lihtsalt ei maksa, kui on kehv hinna-kvaliteedi suhe. Seda soovitaks sullegi, siis ei aetaks iga saasta eest hinda nii kalliks. Huvitav, et teistes maades osatakse seda palju paremini. Minu tuttav soomlane, kes on miljonär, ütles, et soomlased ei maksaks paljude asjade eest sellist hinda mitte iialgi, mis siinsetelt inimestelt küsitakse. Sest siin on mõnel ikka mingi vaesuri mentaliteet, et mida rohkem maksan, seda rikkam paistan. Rikas inimene teeb finantsiliselt normaalseid otsuseid ja ei maksa millegi eest üle, mis pole seda väärt. Kui võimalik, kasutab allahindlusi, kaupleb hinda alla ka oma luksusauto eest. Milleks visata raha tuulde. Kui ma sinu eeskujul oleks iga asja eest oma maja ehitamisel maksnud töömeestele sellist hinda, mida nad iga asja eest esimese hooga küsisid, siis mu maja oleks läinud kaks korda kallimaks. Ma pigem võtan endale teise maja veel, mitte ei nuuma ehitajaid. Mis absoluutselt ei tähenda, et mul poleks seda raha olnud, ma lihtsalt ei loobi seda, kui pole põhjust. Aga sulle pole mõtet seletada, sest sul päriselt ju raha pole, oled lihtsalt trollimas.
Raha kõvasti, aga ikka passib sendisaagijate grupis? See on ihnuri äärmus.
Külaline

Ära muretse, mul on päris kindlasti raha rohkem kui sul. Mis ei tähenda, et ma allahindlusi ei kasutaks või raha tuulde loobin. Soko on asi, mida söön tahvli kuus-paaris, seega tõesti, mingeid allahindlusi seetõttu taga ei aja. Pole eluks esmavajalik, seega vahet pole.
Sina nüüd küll ei tea, kui palju kellelgi raha on. Õpetus eluks: ära iialgi eelda midagi, mida sa ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 15:16Jummaluke ega ma mõelnudki, et sa isiklikult peaksid š-tähte otsima või kasutama. Kutsu ülemteener ja las tema teeb. Kontrolli ainult, et tal valged kindad käes oleks, muidu pagan teab mis pööblijäljed võivad klaviatuurile jääda.
See nali ei olnud naljakas.
Külaline

Oi, kui kõvasti mõni pihta sai, kiunu jätkub lehekülgede kaupa... võta sokolaadi!
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 18:23 Oi, kui kõvasti mõni pihta sai, kiunu jätkub lehekülgede kaupa... võta sokolaadi!
Kiun, kraaksatus-milline imeline naine!
Külaline

Realiseerimiskeskuses on ka müügil. 4€ 100g tahvel. Eriti hea ei olnud.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 18:23 Oi, kui kõvasti mõni pihta sai, kiunu jätkub lehekülgede kaupa... võta sokolaadi!
Sellise püstijalaseisukohavõtuga saad rohkem puid alla, kui mina. Aga nagu me mõlemad teame: eks kiunatab ikka see peni, kes jalaga pihta sai :-)
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 18:10
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 15:16Jummaluke ega ma mõelnudki, et sa isiklikult peaksid š-tähte otsima või kasutama. Kutsu ülemteener ja las tema teeb. Kontrolli ainult, et tal valged kindad käes oleks, muidu pagan teab mis pööblijäljed võivad klaviatuurile jääda.
See ei olnudki naljana mõeldud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 16:50
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 18:10
See ei olnudki naljana mõeldud.
Veel hullem. Täitsa mööda jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 19:21Postitus on kustutatud
40a vana nali. Pole enam sugugi naljakas. Nõme on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot], Tolmukübe ja 6 külalist