Ütle üks või paar 5%se tootlikkusega dividendiaktsiat. (Siiras küsimus, mitte norimine)Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:11Öeldi juba ära, et kõigepealt tuleb III sammas täis toppida, see on kõige kasulikum-500 eurot kuus sinna.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2025 23:35 Ja mitte keegi "tarkadest investoritest" ei oska TAle mitte ühtki tarka soovitust anda. Ainult tänitada oskavad
Nii palju siis rahatarkadest, kes foorumis pidevalt oma edu reklaamivad.
Edasi õppida väärtpaberitesse investeerimist. Lihtne on osta dividendiaktsiad, keskmiselt 5% tootlust aastas.
Investeerimisega alustamine kui vaba raha on ja tuleb juurde
-
Külaline
-
Külaline
Nt minu portfellis on nendeks Merko, SIAULIU BANKAS, BW LPG LTD(25%), Ignitis, Nordea, Apranga, Kaubamaja, Telia Lietuva, Swedbank, Nordea, Sampo.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:14Ütle üks või paar 5%se tootlikkusega dividendiaktsiat. (Siiras küsimus, mitte norimine)Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:11Öeldi juba ära, et kõigepealt tuleb III sammas täis toppida, see on kõige kasulikum-500 eurot kuus sinna.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2025 23:35 Ja mitte keegi "tarkadest investoritest" ei oska TAle mitte ühtki tarka soovitust anda. Ainult tänitada oskavad
Nii palju siis rahatarkadest, kes foorumis pidevalt oma edu reklaamivad.
Edasi õppida väärtpaberitesse investeerimist. Lihtne on osta dividendiaktsiad, keskmiselt 5% tootlust aastas.
-
Külaline
Ja mis platformil sa ostad neid?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:52Nt minu portfellis on nendeks Merko, SIAULIU BANKAS, BW LPG LTD(25%), Ignitis, Nordea, Apranga, Kaubamaja, Telia Lietuva, Swedbank, Nordea, Sampo.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:14Ütle üks või paar 5%se tootlikkusega dividendiaktsiat. (Siiras küsimus, mitte norimine)Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:11
Öeldi juba ära, et kõigepealt tuleb III sammas täis toppida, see on kõige kasulikum-500 eurot kuus sinna.
-
Külaline
Läbi oma panga (Swed).Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 11:04Ja mis platformil sa ostad neid?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:52Nt minu portfellis on nendeks Merko, SIAULIU BANKAS, BW LPG LTD(25%), Ignitis, Nordea, Apranga, Kaubamaja, Telia Lietuva, Swedbank, Nordea, Sampo.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:14
Ütle üks või paar 5%se tootlikkusega dividendiaktsiat. (Siiras küsimus, mitte norimine)
Ja ülejääk on paartuhat eurot kuus. Kus see peotäis kortereid sul on siis, kuskil mahajäetud kolhoosikeskustes?Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 00:41aga neid kortereid koguneb juba omajagu
-
Külaline
Mul on aga 16 a noorem mees kellel seisab 3-4 x päevas ja kõik need korrad kasutab ära. eesmärgipäriselt
-
Külaline
Ma ausalt öelda ei viitsiks küll jurada pidevalt mingite üürnike sebimisega ja nende probleemidega. Ühel vajab see asi remonti ja teisel läks ukslukk katki jne.Külaline kirjutas: ↑31 Jaan 2025 23:38Paar tuhat üle on 5 kahetoalist Tallinnas. On sul rohkem? Või jälle see vingumutt möllamas, endal pole peale laenuga kodu mitte midagi?
-
Külaline
Ühed üürnikud on minimaalselt aasta, keskmiselt 5 aastat. Muid probleeme pole. Mida seal niiväga sebida? Ainult nii palju, et arve kirjutada, võtab paar minutit.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2025 09:23Ma ausalt öelda ei viitsiks küll jurada pidevalt mingite üürnike sebimisega ja nende probleemidega. Ühel vajab see asi remonti ja teisel läks ukslukk katki jne.Külaline kirjutas: ↑31 Jaan 2025 23:38Paar tuhat üle on 5 kahetoalist Tallinnas. On sul rohkem? Või jälle see vingumutt möllamas, endal pole peale laenuga kodu mitte midagi?
-
Külaline
Kasumi esiviisikus olid eelmine aasta Eestis neli kommertspanka. Tõestus sellest, et mingite päris väärtuste, arengu ja tootmisega Eestis pole mõtet üldse tegeleda, vaid ainuke tööstusharu, mis toidab, on teiste inimeste rahaga sahkerdamine ja liigkasu võtmine. Kirsina tordi peal ka need inimesed, kes pole sunniviisiliselt pangaga seotud, suunavad ka veel vabatahtlikult oma vaba raha pankadesses - ostavad nende aktsiaid jne. Tore, et mingi majandusharu ikka meil siin õitseb.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:52Nt minu portfellis on nendeks Merko, SIAULIU BANKAS, BW LPG LTD(25%), Ignitis, Nordea, Apranga, Kaubamaja, Telia Lietuva, Swedbank, Nordea, Sampo.
-
Külaline
Olen teemaalgataja. Tänud kõigile vastajatele! Mingit eriti huvitavat ideed ma kahjuks siit juurde ei saanud. Kõige originaalsem oli kahtlemata see autosse investerimine, aga see pole minu jaoks.
Eks ma ostan mingeid indeksfonde vms konservatiivset. Olen lükanud edasi sellega tegelemist, aga pean lõpuks asja ette võtma.
Veelkord tänud kaasa mõtlemast.
Eks ma ostan mingeid indeksfonde vms konservatiivset. Olen lükanud edasi sellega tegelemist, aga pean lõpuks asja ette võtma.
Veelkord tänud kaasa mõtlemast.
-
Külaline
See oli minu idee, aga eks mul on paar Porschet endal ka garaazisKülaline kirjutas: ↑01 Veebr 2025 16:30Kõige originaalsem oli kahtlemata see autosse investerimine, aga see pole minu jaoks.
-
Külaline
Kui ma seda teed läheks, siis ma ostaks pigem marke või käekotte. Mõlemad on samuti täiesti adekvaatsed investeerimisobjektid kui tead, mida teed. Aga ei, originaalne küll, aga siiski mitte mulle
-
Külaline
Aga ära sina jumala eest pangateenuseid kasuta, siis ei saa mina sinu pealt teenida. Lihtne. Küll ikka viitsib vinguda, kõik on halvasti.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2025 10:07Kasumi esiviisikus olid eelmine aasta Eestis neli kommertspanka. Tõestus sellest, et mingite päris väärtuste, arengu ja tootmisega Eestis pole mõtet üldse tegeleda, vaid ainuke tööstusharu, mis toidab, on teiste inimeste rahaga sahkerdamine ja liigkasu võtmine. Kirsina tordi peal ka need inimesed, kes pole sunniviisiliselt pangaga seotud, suunavad ka veel vabatahtlikult oma vaba raha pankadesses - ostavad nende aktsiaid jne. Tore, et mingi majandusharu ikka meil siin õitseb.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:52Nt minu portfellis on nendeks Merko, SIAULIU BANKAS, BW LPG LTD(25%), Ignitis, Nordea, Apranga, Kaubamaja, Telia Lietuva, Swedbank, Nordea, Sampo.
-
Külaline
Ja mis harusid sa ise arendadKülaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 00:09Kasumi esiviisikus olid eelmine aasta Eestis neli kommertspanka. Tõestus sellest, et mingite päris väärtuste, arengu ja tootmisega Eestis pole mõtet üldse tegeleda, vaid ainuke tööstusharu, mis toidab, on teiste inimeste rahaga sahkerdamine ja liigkasu võtmine. Kirsina tordi peal ka need inimesed, kes pole sunniviisiliselt pangaga seotud, suunavad ka veel vabatahtlikult oma vaba raha pankadesses - ostavad nende aktsiaid jne. Tore, et mingi majandusharu ikka meil siin õitseb.
-
Külaline
mul on ka hetkel sarnane teema päevakorras. ma jõudsin sellisele järeldusele: kuna olen soetanud endale juba kinnisvara, palk on elamiseks piisav ja veidi on ka muid investeeringid, kasutan ülejäävat raha mõnusaks eluks. reisin kaugetel maadel ja peatun mõnusates hotellides, luban endale keskmisest fänsimat autot, ostan aeda ägedaid taimi, ehitan majale juurde vitraažklaasidega veranda, hakkan mesilasi pidama. elu on ainukordne ja lühike, lisaks pole kirstul taske 
-
Külaline
Mul on see paha asi, et ma tulen vaesetest oludest. Ja ma siiralt lihtsalt ei oska kulutada. Olen proovinud, aga mulle tõesti ei meeldi. Luksus masendab mind. See tundub nii tühine. Mul pole midagi vaja, kõik olulised asjad on olemas. Ja ma olen nii palju reisinud, et see ei eruta eriti enam.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 08:26 mul on ka hetkel sarnane teema päevakorras. ma jõudsin sellisele järeldusele: kuna olen soetanud endale juba kinnisvara, palk on elamiseks piisav ja veidi on ka muid investeeringid, kasutan ülejäävat raha mõnusaks eluks. reisin kaugetel maadel ja peatun mõnusates hotellides, luban endale keskmisest fänsimat autot, ostan aeda ägedaid taimi, ehitan majale juurde vitraažklaasidega veranda, hakkan mesilasi pidama. elu on ainukordne ja lühike, lisaks pole kirstul taske![]()
Mul oli eluunistus ja see on praeguseks kuhjaga ja põhjalikult täidetud. Muidugi on hea tunne, aga samas nagu nõutus ka. Et mis siis nüüd edasi?
Kui lapsed suuremad ja enam kooliga arvestama ei pea - selleks ajaks on mul plaan olemas. Aga praegu lihtsalt ei ole.
Eluplaani ei ole, investeerimisplaani ei ole. Üldse olen natuke keskeakriisis vist
Ja seda mitte segi ajada tänamatusega! Ma olen iga päev elule tänulik. Tõeliselt hindan oma rahulikku ja mõnusat nõutuseperioodi. Ja otsin ideid.
-
Külaline
Sa meeldid mulleKülaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 09:25Mul on see paha asi, et ma tulen vaesetest oludest. Ja ma siiralt lihtsalt ei oska kulutada. Olen proovinud, aga mulle tõesti ei meeldi. Luksus masendab mind. See tundub nii tühine. Mul pole midagi vaja, kõik olulised asjad on olemas. Ja ma olen nii palju reisinud, et see ei eruta eriti enam.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 08:26 mul on ka hetkel sarnane teema päevakorras. ma jõudsin sellisele järeldusele: kuna olen soetanud endale juba kinnisvara, palk on elamiseks piisav ja veidi on ka muid investeeringid, kasutan ülejäävat raha mõnusaks eluks. reisin kaugetel maadel ja peatun mõnusates hotellides, luban endale keskmisest fänsimat autot, ostan aeda ägedaid taimi, ehitan majale juurde vitraažklaasidega veranda, hakkan mesilasi pidama. elu on ainukordne ja lühike, lisaks pole kirstul taske![]()
Mul oli eluunistus ja see on praeguseks kuhjaga ja põhjalikult täidetud. Muidugi on hea tunne, aga samas nagu nõutus ka. Et mis siis nüüd edasi?
Kui lapsed suuremad ja enam kooliga arvestama ei pea - selleks ajaks on mul plaan olemas. Aga praegu lihtsalt ei ole.
Eluplaani ei ole, investeerimisplaani ei ole. Üldse olen natuke keskeakriisis vist
Ja seda mitte segi ajada tänamatusega! Ma olen iga päev elule tänulik. Tõeliselt hindan oma rahulikku ja mõnusat nõutuseperioodi. Ja otsin ideid.
-
Külaline
Ära sina rahast ja majandusest räägi. Paistad targem välja. Oma ajupestud joga hoia ka endale.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 00:09Aga ära sina jumala eest pangateenuseid kasuta, siis ei saa mina sinu pealt teenida. Lihtne. Küll ikka viitsib vinguda, kõik on halvasti.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2025 10:07Kasumi esiviisikus olid eelmine aasta Eestis neli kommertspanka. Tõestus sellest, et mingite päris väärtuste, arengu ja tootmisega Eestis pole mõtet üldse tegeleda, vaid ainuke tööstusharu, mis toidab, on teiste inimeste rahaga sahkerdamine ja liigkasu võtmine. Kirsina tordi peal ka need inimesed, kes pole sunniviisiliselt pangaga seotud, suunavad ka veel vabatahtlikult oma vaba raha pankadesses - ostavad nende aktsiaid jne. Tore, et mingi majandusharu ikka meil siin õitseb.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:52Nt minu portfellis on nendeks Merko, SIAULIU BANKAS, BW LPG LTD(25%), Ignitis, Nordea, Apranga, Kaubamaja, Telia Lietuva, Swedbank, Nordea, Sampo.
-
Külaline
Kas sa oled psühhopaat? Kaua võib!Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 10:25Ära sina rahast ja majandusest räägi. Paistad targem välja. Oma ajupestud joga hoia ka endale.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 00:09Aga ära sina jumala eest pangateenuseid kasuta, siis ei saa mina sinu pealt teenida. Lihtne. Küll ikka viitsib vinguda, kõik on halvasti.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2025 10:07
Kasumi esiviisikus olid eelmine aasta Eestis neli kommertspanka. Tõestus sellest, et mingite päris väärtuste, arengu ja tootmisega Eestis pole mõtet üldse tegeleda, vaid ainuke tööstusharu, mis toidab, on teiste inimeste rahaga sahkerdamine ja liigkasu võtmine. Kirsina tordi peal ka need inimesed, kes pole sunniviisiliselt pangaga seotud, suunavad ka veel vabatahtlikult oma vaba raha pankadesses - ostavad nende aktsiaid jne. Tore, et mingi majandusharu ikka meil siin õitseb.
-
Külaline
Miks mitte? Mul on majandusteaduses magistrikraad ning vara ning investeeringuid enam kui piisavalt. Kuidas sul? Sa kõlad nagu covidiaegne vaktsiinivastane-klapid peas ja rumal jutt suus.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 10:25Ära sina rahast ja majandusest räägi. Paistad targem välja. Oma ajupestud joga hoia ka endale.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 00:09Aga ära sina jumala eest pangateenuseid kasuta, siis ei saa mina sinu pealt teenida. Lihtne. Küll ikka viitsib vinguda, kõik on halvasti.Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2025 10:07
Kasumi esiviisikus olid eelmine aasta Eestis neli kommertspanka. Tõestus sellest, et mingite päris väärtuste, arengu ja tootmisega Eestis pole mõtet üldse tegeleda, vaid ainuke tööstusharu, mis toidab, on teiste inimeste rahaga sahkerdamine ja liigkasu võtmine. Kirsina tordi peal ka need inimesed, kes pole sunniviisiliselt pangaga seotud, suunavad ka veel vabatahtlikult oma vaba raha pankadesses - ostavad nende aktsiaid jne. Tore, et mingi majandusharu ikka meil siin õitseb.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline