Kas seksipuudus teeb õnnetuks?
Kas seksipuudus teeb õnnetuks?
Mind ei tee. Kui ma pole armunud, siis on see ala täiesti välja surnud. Kuidas teil on? Saab ju hästi ilma hakkama? Kas erinevais vanustes on olnud olukord erinev, või kuidas? Mulle kunagi üks mees rääkis, et kui oli noorem ja naist polnud, siis pane kasvõi seina, vanemas eas oli taltsamaks muutunud.
-
Külaline
Seks on üks hea osa elust. Miks sellest loobuda. Suhtes on ta väga tähtsal kohal, et suhe hea oleks ja kestaks.Tolmukübe kirjutas: ↑05 Veebr 2025 11:52 Mind ei tee. Kui ma pole armunud, siis on see ala täiesti välja surnud. Kuidas teil on? Saab ju hästi ilma hakkama? Kas erinevais vanustes on olnud olukord erinev, või kuidas? Mulle kunagi üks mees rääkis, et kui oli noorem ja naist polnud, siis pane kasvõi seina, vanemas eas oli taltsamaks muutunud.
-
Külaline
Jah, teeb küll.
Ja see jutt on bullshit, et "seks ei ole suhtes tähtis."
-
Külaline
Seksigu iseendaga kui nii vaja on. Mind ärgu näppigu. Mina ei taha ja ei hakka ennast sundima.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 12:31 Jah, teeb küll.
-
Külaline
-
Külaline
Naistel on jah nii. Meestel on teistmoodi. Spermat tuleb vabaneda regulaarselt.Tolmukübe kirjutas: ↑05 Veebr 2025 11:52 Mind ei tee. Kui ma pole armunud, siis on see ala täiesti välja surnud. Kuidas teil on? Saab ju hästi ilma hakkama? Kas erinevais vanustes on olnud olukord erinev, või kuidas? Mulle kunagi üks mees rääkis, et kui oli noorem ja naist polnud, siis pane kasvõi seina, vanemas eas oli taltsamaks muutunud.
-
Külaline
Ah, jälle see frigiidne siin. Ja siis varsti on teema "Miks mu mees mind petab?".
-
Külaline
Eks see ole see jutt, et ega ma ei tahagi ja üksi parem jne. Ilma seksita olen üleüldse õnnelikum kui peale paari orgasmiKülaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 16:01 Ei tee. Oleksin mures, kui teeks.
-
Külaline
Aga miks sa röövid teiselt inimeselt ühe osa elust. Miks sul on vaja elukaaslast.
Öeldakse, et mida viletsam on suhe, seda olulisem on suhtes seks.
-
Külaline
Äge ju. TA on sellega nõus?
-
Külaline
Ei taha. Saan, kui tahan. Ei ole üksi. Saan orgasmi kohe, kui tahan. Mis su probleem on? Kas see on siinne loll või on neid juba 3?
Väga võimalik. Mul oli kunagi tuttav mees, kes ütles, et kui juba nädal jääb vahele, siis hakkab tal paha. Ma küsisin, et kuidas paha, ta ei täpsustanud. Nii et mees vbl peab tõesti kotte tühjendama regulaarselt. Eks mehi on muidugi erinevaid, usun, et osadel ei hakka paha ja saavad ilma seksita elatud küll.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 16:17Naistel on jah nii. Meestel on teistmoodi. Spermat tuleb vabaneda regulaarselt.Tolmukübe kirjutas: ↑05 Veebr 2025 11:52 Mind ei tee. Kui ma pole armunud, siis on see ala täiesti välja surnud. Kuidas teil on? Saab ju hästi ilma hakkama? Kas erinevais vanustes on olnud olukord erinev, või kuidas? Mulle kunagi üks mees rääkis, et kui oli noorem ja naist polnud, siis pane kasvõi seina, vanemas eas oli taltsamaks muutunud.
-
Külaline
Naisena vastan nii. Seksipuudus ei tee õnnetuks. Õnnetuks teeb hirm, mida teised küll arvavad, kui mul partnerit pole ette näidata. Õnnetuks teeb ka suvaline seks, mis ei paku hingele midagi. Ning õnnetuks teeb seks, mis on peale sunnitud, ka nö lohutusseks, kui lastakse oma keha lihtsalt väljutamiseks kasutada.
Väga õnnelikuks teeb seks armastatud inimesega.
Väga õnnelikuks teeb seks armastatud inimesega.
-
Külaline
Kui seksi pole või on vilets seks ongi suhe kehv. Ja kuna on olematu või kehv seks siis ongi see teemaks ja muutubki oluliseks. Kui raske on sellest aru saada? Sinu versioon on lihtsalt õigustamine. Võta midagi ette. Proovi teistmoodi.
-
Külaline
Aga miks sina räägid asjadest millest midagi ei tea? Loe oma tekst läbi ja siis mõtle haridusele.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 18:55Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 16:17Naistel on jah nii. Meestel on teistmoodi. Spermat tuleb vabaneda regulaarselt.Tolmukübe kirjutas: ↑05 Veebr 2025 11:52 Mind ei tee. Kui ma pole armunud, siis on see ala täiesti välja surnud. Kuidas teil on? Saab ju hästi ilma hakkama? Kas erinevais vanustes on olnud olukord erinev, või kuidas? Mulle kunagi üks mees rääkis, et kui oli noorem ja naist polnud, siis pane kasvõi seina, vanemas eas oli taltsamaks muutunud.
-
Külaline
Aga mehel pole ju vaja ka lähedust. Mehel pole midagi vaja. Ta peab lihtsalt raha koju tassima.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 10:39Postitus on kustutatudTolmukübe kirjutas: ↑06 Veebr 2025 09:45Väga võimalik. Mul oli kunagi tuttav mees, kes ütles, et kui juba nädal jääb vahele, siis hakkab tal paha. Ma küsisin, et kuidas paha, ta ei täpsustanud. Nii et mees vbl peab tõesti kotte tühjendama regulaarselt. Eks mehi on muidugi erinevaid, usun, et osadel ei hakka paha ja saavad ilma seksita elatud küll.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 16:17
Naistel on jah nii. Meestel on teistmoodi. Spermat tuleb vabaneda regulaarselt.
Küsimus on ainult selline. Miks peab mees seda taluma?
-
Külaline
Ei peagi ju. Kas püssiähvardusel võetakse vale naine ja sunnitakse koos olema?Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 10:43Aga mehel pole ju vaja ka lähedust. Mehel pole midagi vaja. Ta peab lihtsalt raha koju tassima.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 10:39Postitus on kustutatudTolmukübe kirjutas: ↑06 Veebr 2025 09:45
Väga võimalik. Mul oli kunagi tuttav mees, kes ütles, et kui juba nädal jääb vahele, siis hakkab tal paha. Ma küsisin, et kuidas paha, ta ei täpsustanud. Nii et mees vbl peab tõesti kotte tühjendama regulaarselt. Eks mehi on muidugi erinevaid, usun, et osadel ei hakka paha ja saavad ilma seksita elatud küll.
Küsimus on ainult selline. Miks peab mees seda taluma?
Eks naine võetakse ikka selle pärast, et vinguda, kui pahad nad on ja hädaabi pärast kottide tühjendamise auk oleks olemas.
Elagu üksi, siis saab kõik raha endale. Läheduse saamiseks ei pea kooselu olema. Siis ei pea ka raha koju tassima.
-
Külaline
Aga elabki enamus mehi üksi. Isegi siis kui nn suhtes ollakse. Ja õigesti teevad.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 10:53Ei peagi ju. Kas püssiähvardusel võetakse vale naine ja sunnitakse koos olema?
Eks naine võetakse ikka selle pärast, et vinguda, kui pahad nad on ja hädaabi pärast kottide tühjendamise auk oleks olemas.
Elagu üksi, siis saab kõik raha endale. Läheduse saamiseks ei pea kooselu olema. Siis ei pea ka raha koju tassima.
-
Külaline
Mina armastan oma meest juba 25a, aga peale menopausi algust kadus seksiisu totaalselt ära. Enne olin ikka tahtmist täis. Tulen talle lihtsalt vastu, sest temal ju ei kadunud seksiisu ära. Kord nädalas ikka teeme ära. Nõme see naiste elu. Küll päevad, küll sünnita, küll tissita, küll menopausita. Ei ole kerge.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 09:59Väga õnnelikuks teeb seks armastatud inimesega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 1 külaline