Räägi sellest Kaiusest natuke?Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 22:15Kas selle mehe nimi on Kaius?Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 16:18Ta on seda mitu korda rääkinud, et ei ole tõestust, et need naised ka kellegi teisega reaalselt kohtuvad. Ja sellest räägib ta ka ette ja taha, et ta ise luurab, kontrollib, kohtub teistega. Temal on kogu aeg neli-viis "suhet" soojas. Aga naistele heidab sedasama käitumist ette. Äkki need naised ka sellepärast ei kustuta oma äppe, et tahavad teda kontrollida. Kas selle peale ei tule. Veidrikul on täiesti erinevad kriteeriumid endale ja naistele. Selline ei leiagi mitte kunagi kedagi normaalset ja paras ongi.Ta ei räägi ju äpi omamisest. Ta räägib sellest, et need äpid on ka aktiivselt kasutuses. Ja siis lõppevad need suhted. Aru ma ei saa miks on vaja valetada, demagoogitseda ja tekste kontekstist välja rebida. Kas olete ise need mahajäetud äppide omanikud või olete lihtsalt terve maailma peale vihased. Ka teised oskavad lugeda ja tekstist aru saada. Seega lõpetage see õelutsemine ja õnn tuleb ka teie südamesse.
Tinder
-
Külaline
-
olessepimme
- Kontakt:
Parim tutvumissait - https://hespac.com/datingee.htm mina leidsin sealt täiesti suurepärase mehe! Hea portaal.
Viimati muutis olessepimme, 21 Veebr 2025 08:13, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Näiteks üks samanimeline lühike, matsakas ja luuludega ajas seosetut sousti minu some lehel.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 00:14Räägi sellest Kaiusest natuke?Külaline kirjutas: ↑16 Nov 2024 22:15Kas selle mehe nimi on Kaius?Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 16:18
Ta on seda mitu korda rääkinud, et ei ole tõestust, et need naised ka kellegi teisega reaalselt kohtuvad. Ja sellest räägib ta ka ette ja taha, et ta ise luurab, kontrollib, kohtub teistega. Temal on kogu aeg neli-viis "suhet" soojas. Aga naistele heidab sedasama käitumist ette. Äkki need naised ka sellepärast ei kustuta oma äppe, et tahavad teda kontrollida. Kas selle peale ei tule. Veidrikul on täiesti erinevad kriteeriumid endale ja naistele. Selline ei leiagi mitte kunagi kedagi normaalset ja paras ongi.
-
Külaline
Enamus sealsest kaadrist ongi nagu majaka tuli. Kord on ja kord ei ole. Lähevad ja tulevad. Ja nii aastaid. Mingil põhjusel ei jää see hirmsasti soovitud püsisuhe kuidagi pidama. Pildid on 99% tuunitud või pildistatud nii, et ikka võimalikukt kena välja näha. Reaalsus on muidugi karm.olessepimme kirjutas: ↑29 Jaan 2025 10:10 Tegin Tinderis konto ja osutusin päris populaarseks. Siis aga selgus, et vähegi kobedamad naised on Tinderis passinud aastaid ja profiilipildid 10 aasta tagused ja ehk vanus samuti vale.
Kui kehaehituse kohta on öeldud KESKMINE siis st tugevat ülekaalu.
-
Külaline
Nagu sa isegi. Milles siis asi?Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 17:20Enamus sealsest kaadrist ongi nagu majaka tuli. Kord on ja kord ei ole. Lähevad ja tulevad. Ja nii aastaid. Mingil põhjusel ei jää see hirmsasti soovitud püsisuhe kuidagi pidama. Pildid on 99% tuunitud või pildistatud nii, et ikka võimalikukt kena välja näha. Reaalsus on muidugi karm.olessepimme kirjutas: ↑29 Jaan 2025 10:10 Tegin Tinderis konto ja osutusin päris populaarseks. Siis aga selgus, et vähegi kobedamad naised on Tinderis passinud aastaid ja profiilipildid 10 aasta tagused ja ehk vanus samuti vale.
-
Külaline
Mina ei otsi püsisuhet. Profiilil olen selle koha delikaatselt tühjaks jätnudKülaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 22:07Nagu sa isegi. Milles siis asi?Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 17:20Enamus sealsest kaadrist ongi nagu majaka tuli. Kord on ja kord ei ole. Lähevad ja tulevad. Ja nii aastaid. Mingil põhjusel ei jää see hirmsasti soovitud püsisuhe kuidagi pidama. Pildid on 99% tuunitud või pildistatud nii, et ikka võimalikukt kena välja näha. Reaalsus on muidugi karm.olessepimme kirjutas: ↑29 Jaan 2025 10:10 Tegin Tinderis konto ja osutusin päris populaarseks. Siis aga selgus, et vähegi kobedamad naised on Tinderis passinud aastaid ja profiilipildid 10 aasta tagused ja ehk vanus samuti vale.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 23:18Mina ei otsi püsisuhet. Profiilil olen selle koha delikaatselt tühjaks jätnudKülaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 22:07Nagu sa isegi. Milles siis asi?Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 17:20
Enamus sealsest kaadrist ongi nagu majaka tuli. Kord on ja kord ei ole. Lähevad ja tulevad. Ja nii aastaid. Mingil põhjusel ei jää see hirmsasti soovitud püsisuhe kuidagi pidama. Pildid on 99% tuunitud või pildistatud nii, et ikka võimalikukt kena välja näha. Reaalsus on muidugi karm.
Kui kehaehituse kohta on öeldud KESKMINE siis st tugevat ülekaalu.Ülekaaluline pole. Küll aga tarbin neid püsisuhte otsijaid. Mõnel n isegi kaaslane kodus, aga näe ikka otsib. Mul vahet pole.
Mis su hind on? Palju maksad?
-
Külaline
Tasuta . Pead ainult viisaka koha leidma ja kõhu täis söötma. Jailusaid sõnu ütlema.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2025 00:05Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 23:18Mina ei otsi püsisuhet. Profiilil olen selle koha delikaatselt tühjaks jätnudÜlekaaluline pole. Küll aga tarbin neid püsisuhte otsijaid. Mõnel n isegi kaaslane kodus, aga näe ikka otsib. Mul vahet pole.
Mis su hind on? Palju maksad?
-
Külaline
Eks seal on seksijukusid palju, aga kui suudad kannatlik olla, võid ka enamat leida. Kui üldse soovid enamat.
-
Külaline
Miks nii halvustavalt? Seksijukud. Kuidas neid naisi seal siis nimetada? Kellega need jukud sinu arust siis seksivad?Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 12:35 Eks seal on seksijukusid palju, aga kui suudad kannatlik olla, võid ka enamat leida. Kui üldse soovid enamat.
-
Külaline
Peast lihtsakeste ja lohakatega.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 15:13Miks nii halvustavalt? Seksijukud. Kuidas neid naisi seal siis nimetada? Kellega need jukud sinu arust siis seksivad?Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 12:35 Eks seal on seksijukusid palju, aga kui suudad kannatlik olla, võid ka enamat leida. Kui üldse soovid enamat.
-
Külaline
Aga sina oled ju täitsa ilma. Kuigi oled ka lihtsakene. Välimuse jätan diskreetelt kommenteerimata.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 15:16Peast lihtsakeste ja lohakatega.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 15:13Miks nii halvustavalt? Seksijukud. Kuidas neid naisi seal siis nimetada? Kellega need jukud sinu arust siis seksivad?Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 12:35 Eks seal on seksijukusid palju, aga kui suudad kannatlik olla, võid ka enamat leida. Kui üldse soovid enamat.
-
Külaline
Ilusad ja targad naised seksivad kodus oma meestega. Ullikesed jäävad sulle.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 11:05Aga sina oled ju täitsa ilma. Kuigi oled ka lihtsakene. Välimuse jätan diskreetelt kommenteerimata.
-
Külaline
Poolenisti vastab tõele su jutt. See nädalavahetus seksisin korduvalt ilusa ja targa naisega. Tal oli odus mees ja kaks väikest last. Eks läks koju ja seksib nüüd oma mehega.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 12:15Ilusad ja targad naised seksivad kodus oma meestega. Ullikesed jäävad sulle.
-
Külaline
Aga nii ongi, lollid filosofeerivad, targad elavad.
-
Külaline
Tegelikult targad teevad mõlemat. Lollid ainult elavad, sest filosofeerimiseks peab õppima!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist