Liinibuss ei ole hea valik. Majanduslikult edukad mehed sõidavad oma autoga.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 19:39liinibussis,
Uus teema - tutvumisportaalid v.a Tinder
-
Külaline
-
Külaline
Ta sai liinibussist miljonäri, mehe, kes endale autot ei soeta ja lube ei oma. Sõidab kas taksoga või bussiga. Nüüdseks koos 8 aastat.
-
Külaline
Jõudu. See miljonär oligi üks miljonist, kes bussiga sõidab.
-
Külaline
Kad ta autot autojuhiga siis ei taha. Poleks ju probleemi, et pole raha.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 18:00 Jõudu. See miljonär oligi üks miljonist, kes bussiga sõidab.
Kuskile kaugemale pole sõta?
Naine ise ja ei sõida?
-
Külaline
Naine sõidab ja talle meeldib sõita, naine ongi roolis. Mees kinkis mingiks sünnipäevaks naisele uue auto ka.
-
Külaline
Mul ei ole ühtki sellist tuttavat, naine, kellest oli jutt, on ise treener.
-
Külaline
Ma tean ainult ühte miljonäri ja tema bussiga küll ei sõida. Ongi auto ja autojuht. Ise ei sõida, sest joob päris palju.
-
Külaline
Kartulikoore värvi juuksed on väga ilusad! Henessi Schmidt oli ka varem seda tooni juustega ja igati armas. Nüüd värvis need ära ja on kohe poole ilmetum! Üldse ei meeldi enam. Selline tavaline. Varem oli pigem eriline, enamik naisi ju värvib juukseid.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 12:12 Piltide järgi ei tasu midagi uskuda. Hea fotograaf ja meik teeb ka minust uskumatu püssi. Tegelikult olen tavaline kohalik kartul, ludrid juuksed ja heledad silmad, lihtsalt keha on treenitud ja normaalses kaalus.
Tänapäeval piisab filtritega nutiseadmest, et kortsus vanainimest sileda teismelisena kujutada
Mil on ka värvimata kartulikoor juuste tooniks. Üks juuksur arvas, et on värvitud, et "nii ilus ja eriline toon". Õnneks halli veel pole (kuigi olen 40+), aga kui hakkab tekkima, siis ilmselt triibutan heledamaks. Juuksed ise paksud ja terved (keemia poolt kahjustamata).
Ja heledad silmad? Mis nendega on? Imeilusad! Maailma mõistes on enamik rahvastikust pruunisilmsed, nii on heledad silmad midagi erilist
-
Külaline
Kartulikoor on igav ja kole.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 09:39Kartulikoore värvi juuksed on väga ilusad! Henessi Schmidt oli ka varem seda tooni juustega ja igati armas. Nüüd värvis need ära ja on kohe poole ilmetum! Üldse ei meeldi enam. Selline tavaline. Varem oli pigem eriline, enamik naisi ju värvib juukseid.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 12:12 Piltide järgi ei tasu midagi uskuda. Hea fotograaf ja meik teeb ka minust uskumatu püssi. Tegelikult olen tavaline kohalik kartul, ludrid juuksed ja heledad silmad, lihtsalt keha on treenitud ja normaalses kaalus.
Tänapäeval piisab filtritega nutiseadmest, et kortsus vanainimest sileda teismelisena kujutada
Mil on ka värvimata kartulikoor juuste tooniks. Üks juuksur arvas, et on värvitud, et "nii ilus ja eriline toon". Õnneks halli veel pole (kuigi olen 40+), aga kui hakkab tekkima, siis ilmselt triibutan heledamaks. Juuksed ise paksud ja terved (keemia poolt kahjustamata).
Ja heledad silmad? Mis nendega on? Imeilusad! Maailma mõistes on enamik rahvastikust pruunisilmsed, nii on heledad silmad midagi erilist![]()
-
Külaline
Viimasele: maitse asi. Ei hakkaks kaklema 
Carmen Electral nt. on olnud pikka aega kartulikoore värvi juuksed ja oli siis ilusamgi kui blondiks värvituna!
https://www.google.com/search?client=fi ... sid=mosaic
https://www.google.com/search?client=fi ... ZJYmA2_QdM
Carmen Electral nt. on olnud pikka aega kartulikoore värvi juuksed ja oli siis ilusamgi kui blondiks värvituna!
-
Külaline
Need on värvitud ja triibutatud juuksed.Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2025 11:06 Viimasele: maitse asi. Ei hakkaks kaklema
-
Külaline
No mul on värvimata kujul need samasugused. Päikese käes osaliselt pleekinud (mis loob mulje, et triibutatud), samas siidised ja säravad. Kui õigeid hooldusvahendeid kasutada.
Minu silmale kenam kui ühtlane värvitud kastanpruun nt. Eks maitsed olegi inimestel erinevad.
Minu silmale kenam kui ühtlane värvitud kastanpruun nt. Eks maitsed olegi inimestel erinevad.
-
Külaline
Miljon musi?Guest kirjutas: ↑07 Veebr 2025 20:19Ta sai liinibussist miljonäri, mehe, kes endale autot ei soeta ja lube ei oma. Sõidab kas taksoga või bussiga. Nüüdseks koos 8 aastat.
-
Külaline
Huvitav eeldus. Ma ei kustutanud aastaid oma Tinderi äppi ära, äpp nagu iga teinegi, ei tulnud selle peale.sleppooooo kirjutas: ↑15 Aug 2025 15:30 Kui FB konto juba olemas, siis ma soovitaks FB Dating kasutusele võtta. Mujal äppides sain kontod tehtud, aga rehitsema ei jõudnudki, sest FB-s jooksis üks inimene ette, kellega olime u 6000 aastat tagasi kogemata kohtunud ja mulle hakkas ta juba siis meeldima. Pani mulle like, ma talle ka ja järgmisel päeval läksid kõik äpid ja kontod prügikasti. Minul vähemalt, tema kohta ei oska öelda, aga loodan, et tal ka.
-
Külaline
Meil on naaber, meesterahvas, kellel ainult naised autojuhid ongi, ise ta ei sõida, juba kolmas naine veab teda. Miljonär veel pole, aga oskab elada. Ei karju, ei peksa, ei joo. Kanepit teeb vaid.
-
agatvolooo
- Kontakt:
Parim tutvumissait - loveeto.com mina leidsin sealt täiesti suurepärase mehe! Hea portaal.
Viimati muutis agatvolooo, 01 Apr 2026 21:05, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Minu poja sõprades hulgas on mitmeid, kes ütlevad, et ei tahagi ise sõitma hakata (kõik nad kahekümnendate alguses). Minu enda poeg samuti.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2026 10:31 Meil on naaber, meesterahvas, kellel ainult naised autojuhid ongi, ise ta ei sõida, juba kolmas naine veab teda. Miljonär veel pole, aga oskab elada. Ei karju, ei peksa, ei joo. Kanepit teeb vaid.
Meil sõidab mees ja mul pole lubegi, olen eluaeg taksoga kõik oma sõidud ära teinud. Ja nüüd räägib poeg sama juttu, et milleks stressata parkimise, hoolduse ja kindlustuste pärast, kui ilmagi saab. Mehele see muidugi ei meeldi ega ka see, et tema peab alati kaine autojuht olema...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline