Mallukas on kiusaja

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Mallukas on kiusaja

Postitus Postitas Külaline »

Okei ütleb korra, et Elisa Kolki piltidel on liiga palju filtered kasutatud, aga järjepidevalt Elisa pilte kommenteerida ja lisada, et ta on nagu transsooline. Endal on kodus teismeeas laps.

Ei saa öelda, et ma poleks nõus, et antud naine läheb töötlusega veidi liiale kohati, aga kas peab siis järjepidevalt seda kommenteerima?

Ja Mallukal on kodus juba pmts teismeline tütar..
Külaline

Eks ta nii kaua toodab kuni lõpus kohtus ta rahast lagedaks tehakse, siis kaob pildilt.
Külaline

Kuidas suurel M-l maja remontimine edeneb?
Külaline

See ongi kiusaja mentaliteet- otsida, kus aga saaks midagi hambusse. Praegu on ohvriks see Elisa, homme keegi teine.
Kunagi saab karma ta kätte.
Külaline

Palun viidet, kus ta teda transsooliseks nimetab.
Aga muidu nõus, et see oli temast inetu talle filtrite kasutamist ette heita, kui ise on samuti kõike muud kui loomulik. Lisaks ta ise kasutab ka neid suht tihti.
Külaline

Arusaadav, et temas vohab kadedus, kuna vaatamata suures koguses iluprotseduuride kasutamisele jääb tema välimus minu arvates Elisa omale alla. Elisa on ilus niigi, ei oleks vaja neid filtreid nii palju kasutada, aga ju siis on hinge hiilinud mõningane ebakindlus pärast lahkuminekut. On suur surve leida uus rikas mees ja mine sa tea, kuidas sellega läheb.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 23:57 Palun viidet, kus ta teda transsooliseks nimetab.
Aga muidu nõus, et see oli temast inetu talle filtrite kasutamist ette heita, kui ise on samuti kõike muud kui loomulik. Lisaks ta ise kasutab ka neid suht tihti.
Imelik soov. Trükid kaks nime googlisse ja tuleb.

https://elu24.postimees.ee/8183989/ei-j ... ssooliseks
Külaline

Ometigi, kas ei mitte ei olnud Mallukas see, kes kunagi esines Pealtnägija saates ja protestis kiusamise vastu. Või, kiusamine ei ole ok vaid siis, kui teda ennast kiusatakse?
Külaline

Sass Henno teema eest jällegi respekt!
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 13:22 Sass Henno teema eest jällegi respekt!
Milline Sass Henno teema, kas Mallukas on tema kohta midagi arvanud? Kuidagi pole märganud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 13:22 Sass Henno teema eest jällegi respekt!
Null respekti. See inimene ei avalikusta aitamise soovist vaid sellega saab blogile kiireid klikke.

Ma pole üldse Henno fänn, aga seekord olen tema poolel. See naine, kellele ta nilbeid sõnumeid saatis, võttis ju hiljem ISE temaga korduvalt ühendust, et erinevatel teemadel nõu ja abi saada.

Ja tõepoolest, Perekooli aegadest meenub, kuidas M süüdistas foorumit kiusamises ja nõudis selle sulgemist. Tegelikult on ta oma käitumisega suurim kiusaja.

#cancel-mallukas!
Külaline

23.märts 2023 on tal oma blogis kirjas,(fb postitus tuleb googlest välja), et suurem laps on koolis kiusu ohver olnud.
Ma mäletan, et mingi aeg kaebas seda, kui ma veel ta jälgija olin.
Ja on ta ise ka tunnistanud, et koolis oli ta ise kiusaja.

Väga nõme. Igatepidi. Nii see, mis ta ise teeb ja mis ta oma lastele tulevikus teeb.
Külaline

Vaatasin telekast saadet, kus tutvustati Eesti laulul osalejaid. Nad käisid vanlas ekskursioonil. Preili Kolk oli ilma filtriteta seal täitsa kena.
Külaline

Mulle on ka mõned mehed flirtimishoos saatnud nilbeid sõnumeid ja mina neile samuti. Kui nüüd "minu osa" kontekstist välja rebida, saaks sellise pildi küll, kus "mees saadab nilbeid sõnumeid". Samuti saaks toimetada minu saadetud sõnumitega.
Tõesti küsimus, miks see naine temaga siis uuesti ja uuesti püüdis kontakti saada. Ei tundu loogiline.

Teine küsimus tekkis nende alaealistega. Mis nendega oli? Kes vähegi kontsertide lavatagusega kursis on, siis on piisavalt arulagedaid (ka väga noori), kes pressiks end kuidas iganes mõne kuulsa inimese lähedale. Ole sa punkar, rokkar, räppar, kes iganes.

Ma ei õigusta siin SH-t kuidagi, kui tema süü on üheselt tõestatav (ei tea, Mallukat ei jälgi), lihtsalt sellised küsimused tekkisid.
Küll aga olen SH poolel, sest ometi on keegi, kes julgeb sõna võtta LSV teemadel, mis siin riigis mugavalt vaiba alla pühitakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:13 Vaatasin telekast saadet, kus tutvustati Eesti laulul osalejaid. Nad käisid vanlas ekskursioonil. Preili Kolk oli ilma filtriteta seal täitsa kena.
Ta ongi loomulikuna kena, poleks üldse vaja seda jõhkrat meiki
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:27
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:13 Vaatasin telekast saadet, kus tutvustati Eesti laulul osalejaid. Nad käisid vanlas ekskursioonil. Preili Kolk oli ilma filtriteta seal täitsa kena.
Ta ongi loomulikuna kena, poleks üldse vaja seda jõhkrat meiki
Temal jah pole välimusega probleem, pigem enesekindlusega. Mallukal on asi risti vastupidine.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:26 Mulle on ka mõned mehed flirtimishoos saatnud nilbeid sõnumeid ja mina neile samuti. Kui nüüd "minu osa" kontekstist välja rebida, saaks sellise pildi küll, kus "mees saadab nilbeid sõnumeid". Samuti saaks toimetada minu saadetud sõnumitega.
Tõesti küsimus, miks see naine temaga siis uuesti ja uuesti püüdis kontakti saada. Ei tundu loogiline.

Teine küsimus tekkis nende alaealistega. Mis nendega oli? Kes vähegi kontsertide lavatagusega kursis on, siis on piisavalt arulagedaid (ka väga noori), kes pressiks end kuidas iganes mõne kuulsa inimese lähedale. Ole sa punkar, rokkar, räppar, kes iganes.

Ma ei õigusta siin SH-t kuidagi, kui tema süü on üheselt tõestatav (ei tea, Mallukat ei jälgi), lihtsalt sellised küsimused tekkisid.
Küll aga olen SH poolel, sest ometi on keegi, kes julgeb sõna võtta LSV teemadel, mis siin riigis mugavalt vaiba alla pühitakse.
Kuule ei pea isegi mitte kuulsus olema. Mu sugulane kahe poisi ema oli juba omajagu aastaid tagas püsti hädas, et tütarlapsed pressisid end aknast ja uksest vägisi sisse. Poisid ei pidanud ise üldse vaeva nägema, kogu aeg neiud ise kellamas mis teed, tulen sulle külla.

Bikiini pilte ei tohiks täiskasvanud kommenteerida, aga parem selgitage oma lastele, et selliseid pilte pole sobilik alaealisena üles panna ega isegi mitte teha, sest see on üpris otsene seksikuse demonstreerimine ja tõmbab soovimatut tähelepanu.
Külaline

Tore, et see Henno teema lõpuks päevavalgele tuli. Kui ma ei eksi, siis tema blogist tuli välja ka Pedaja lembus alaealiste vastu.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 23:32 See ongi kiusaja mentaliteet- otsida, kus aga saaks midagi hambusse. Praegu on ohvriks see Elisa, homme keegi teine.
Kunagi saab karma ta kätte.
Minul on jäänud mulje, et ta lihtsalt on selline tüüp, et kui midagi ei meeldi, siis ta ka ütleb välja, mis arvab, mitte ei ole vait, et pole minu asi jne. Ja see ei ole kiusamine, see on midagi muud. Aktiivne hoiak vmt. Ta kobiseb ju kõigi kohta, kes midagi lolli teevad, ei ole nii, et mõnda üksikut eriti töötleks.
Ja Elisa pildid, töötlused ja tekstid seal juures ongi totrad, no mis teha. Enamus kerib edasi, kuid mõtleb samamoodi kui Mallukas, kes selle ka välja ütleb.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:39 Tore, et see Henno teema lõpuks päevavalgele tuli. Kui ma ei eksi, siis tema blogist tuli välja ka Pedaja lembus alaealiste vastu.
No tegelt see pole ju "lõpuks", sellest on ju aastaid räägitud. Samasugune seik meenub teise ahistamisega võitleja, MP-ga seoses, kes saatis alaealisele mingeid nilbeid sõnumeid, kuid kuna praegu ei suutnud googlega allikat leida, siis nime ei pane. ChatGPT siiski mäletas seda, kuid ka tema ei leidnud enam allikaid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], xqwerty ja 12 külalist