Tagant järgi on alati jube tore targutada, aga tol hetkel keegi ei teadnud, mida see viirus endast kujutab ja kuidas tekkis. Tavapäraselt me siin ju põegi hiinlastega ühes rütmis viiruseid.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 21:43Oo, mäletan ka seda Terviseameti heledapäist tüüpi, kes hirmunud ETV ajakirjanikule rõõmsalt vastas, et meile see viirus küll ei jõua. Hiina oli juba poolkoomas ja see tüüp väidab, et siia ei jõua. See oli lihtsalt nii absurdne.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 21:24 Enne koroonaviiruse Eestisse jõudmist rääkis Terviseameti esindaja, et muretseda pole põhjust – meile viirus ei jõua.
https://www.ohtuleht.ee/997335/nikolai- ... onast-jagu
Nii oli, mäletan väga hästi.
Neil ei saa viirused passikontrollist läbi või?![]()
Kuidas selle elektrivärgiga siis toimida?
-
Külaline
-
Külaline
Siis ei oleks vaja olnud inimeste hirmu naeruvääristada. Mina mäletan imeliku elutu näoga mehe, mingi Kadai või, ülbeid kommentaare. Hiljem kütsid nn spetsialistid üksteise võidu paanikat kuni sõda selle päevapealt lõpetasKülaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 21:47Tagant järgi on alati jube tore targutada, aga tol hetkel keegi ei teadnud, mida see viirus endast kujutab ja kuidas tekkis. Tavapäraselt me siin ju põegi hiinlastega ühes rütmis viiruseid.
-
Külaline
Miks ma peaksin neid nõuandeid usaldama kui näen kuidas riiki juhitakse.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 20:25 Kuulake palun millised nõuanded on antud oma ala spetsialistide poolt ja järgige neid, väga lihtne. Öeldud on, et jätkata igapäevase tegevusega selle ülemineku ajal.
Väga usutav jutt jah et minu tehnikaga midagi ei juhtu ja TÜ raamatukogu paneb ennast seadmete kaitsmiseks kinni…
-
Külaline
Kõigest muust kirjutatakse, aga mis põhjusel seda jama üldse tehakse, seda ümberlülitamist? Kas see on järjekordne pugemine euroopa liidule ja Venemaa kiusuks?
-
Külaline
Kõigest muust kirjutatakse, aga mis põhjusel seda jama üldse tehakse, seda ümberlülitamist? Kas see on järjekordne pugemine euroopa liidule ja Venemaa kiusuks?
-
Külaline
Kunagi oli jutt, et leping lõpeb, aga täna keegi jutustas, et tehakse aasta varem. Segane lugu.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 22:08Kõigest muust kirjutatakse, aga mis põhjusel seda jama üldse tehakse, seda ümberlülitamist? Kas see on järjekordne pugemine euroopa liidule ja Venemaa kiusuks?
-
Külaline
Sa tahad venemaale pugeda, euroopa liidu kiusuks?Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 22:08 Kõigest muust kirjutatakse, aga mis põhjusel seda jama üldse tehakse, seda ümberlülitamist? Kas see on järjekordne pugemine euroopa liidule ja Venemaa kiusuks?
-
Külaline
Mus sul muidu selle ümberlülitamise vastu on?Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 22:08 Kõigest muust kirjutatakse, aga mis põhjusel seda jama üldse tehakse, seda ümberlülitamist? Kas see on järjekordne pugemine euroopa liidule ja Venemaa kiusuks?
-
Külaline
-
Külaline
öeldi, et Läti ja Leedu soovil tehakse aasta varemKülaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 22:13 Kunagi oli jutt, et leping lõpeb, aga täna keegi jutustas, et tehakse aasta varem. Segane lugu.
-
Külaline
Kui see ongi lihtsalt euroliidule pugemine ja Venemaa mõnitamiseks, siis ma loodan väga, et see asi korralikult pekki läheks!
-
Külaline
Ma panin elektrika just laadima garaaži. Hommikul hakkan pirukaid küpsetama aga kes küünlavalgel konservi tahab süüa, siis kes keelata saab.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 22:06Miks ma peaksin neid nõuandeid usaldama kui näen kuidas riiki juhitakse.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 20:25 Kuulake palun millised nõuanded on antud oma ala spetsialistide poolt ja järgige neid, väga lihtne. Öeldud on, et jätkata igapäevase tegevusega selle ülemineku ajal.
Väga usutav jutt jah et minu tehnikaga midagi ei juhtu ja TÜ raamatukogu paneb ennast seadmete kaitsmiseks kinni…
-
Külaline
Ma arvan, et see asi tuleb ära teha ja kõik.
Kaua me veel selle natsi venemaa küljes ripume.
Venemaalt on läbi ajaloo eestile ainult halba tulnud.
Kaua me veel selle natsi venemaa küljes ripume.
Venemaalt on läbi ajaloo eestile ainult halba tulnud.
-
Külaline
Kui vool ära läheb, siis ainult venemaa diversiooni puhul.
Selleks ka relvastatud valve alajaamades.
Selleks ka relvastatud valve alajaamades.
-
Külaline
Ei see on ainult venemaa mõnitamiseks.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 22:50 Kui see ongi lihtsalt euroliidule pugemine ja Venemaa mõnitamiseks, siis ma loodan väga, et see asi korralikult pekki läheks!
-
Külaline
Kui asi üldse pekki läheb, siis venemaa ja selle terroristist bandiidi puutini tegevuselKülaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 22:50ma loodan väga, et see asi korralikult pekki läheks!
-
Külaline
Pekki ta vast ei lähe, aga midagi head sealt ka ilmselt ei tule. Avata võib, et elektri hind tõuseb.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 22:50Kui see ongi lihtsalt euroliidule pugemine ja Venemaa mõnitamiseks, siis ma loodan väga, et see asi korralikult pekki läheks!
*Doomsday
-
Külaline
Muruniitja vää?Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 22:51Ma panin elektrika just laadima garaaži.
-
Külaline
Kuidas küll valitsus ja ka osa rahvast aru ei saa, et mida rohkem Venemaad õrritada, seda tõenäolisemalt ta ründab! Vait oleks pidanud olema, las sõdivad ukritega, mis see meisse puutub! Poleks vaja olnud sinna üldse oma nina toppida ja minna kaasa igasuguste sanktsioonide ja piirangutega!
-
Külaline
Jäta ometi! Pole mingit vahet, kas me Venemaad n-ö õrritame või mitte. Kui Venemaa tahab meie maad endale, siis ta ründab, kui arvab end piisavalt tugeva olevat. Appeasement policy (lepitus- ja rahusobitamispoliitika), nagu seda 1930ndatel aeti lootuses, et ehk Hitler ei "ärritu" ja seega sõjategevust ei alusta, on oma täielikku mõttetust näidanud. Aga Venemaa (wannabe) agentidele seda muidugi öelda ei saa.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 23:59Kuidas küll valitsus ja ka osa rahvast aru ei saa, et mida rohkem Venemaad õrritada, seda tõenäolisemalt ta ründab! Vait oleks pidanud olema, las sõdivad ukritega, mis see meisse puutub! Poleks vaja olnud sinna üldse oma nina toppida ja minna kaasa igasuguste sanktsioonide ja piirangutega!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu ja 12 külalist