Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 08:52
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 15:13 Kuidas see BSH saab nii rumal olla?
Ise proovib teha tõsiseltvõetavat karjääri advokaadibüroos ja siis otsustab varastada 40eurose šampusepudeli. Lisaks kõik need ta skandaalid ja eluvõõrad, empaatiavõimetud teod ja väljaütlemised. Kes temaga reaalselt üldse koostööd teha soovib, eriti õigusalaselt? Mõjub ju täiesti ebausaldusväärselt.
Finantsvabadus on tal minu teada olemas, seega väga vahet pole, kui elu lõpuni peale tiksub.
Finantsvaba ja läheb mngit vahuveini pudelit varastama? Tundub, et oli purjus ja labane käitumine lööb välja. Et vaja ikka kõik tuuri panna, mis võimalik, siis on hea tunne. Ükskord oli tal mingi lugu, et ronis kuskile kontserdile üle aia, pileti eest maksta ei tahtnud, siis parkis võõra invakaardiga kesklinnas, hoidis ka mõned eurot kokku. Kõik sellised asjad, et mingit majanduslikku kasu sa ei saa, teed lihtsalt margi täis. Aga ilmselt on ego nii suur, et peab ennast nii kavalaks, et ei jää vahele. Ilmselt tavaliselt ei jäägi ja käitub pidevalt nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 18:05
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 08:52
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 15:13 Kuidas see BSH saab nii rumal olla?
Ise proovib teha tõsiseltvõetavat karjääri advokaadibüroos ja siis otsustab varastada 40eurose šampusepudeli. Lisaks kõik need ta skandaalid ja eluvõõrad, empaatiavõimetud teod ja väljaütlemised. Kes temaga reaalselt üldse koostööd teha soovib, eriti õigusalaselt? Mõjub ju täiesti ebausaldusväärselt.
Finantsvabadus on tal minu teada olemas, seega väga vahet pole, kui elu lõpuni peale tiksub.
Finantsvaba ja läheb mngit vahuveini pudelit varastama? Tundub, et oli purjus ja labane käitumine lööb välja. Et vaja ikka kõik tuuri panna, mis võimalik, siis on hea tunne. Ükskord oli tal mingi lugu, et ronis kuskile kontserdile üle aia, pileti eest maksta ei tahtnud, siis parkis võõra invakaardiga kesklinnas, hoidis ka mõned eurot kokku. Kõik sellised asjad, et mingit majanduslikku kasu sa ei saa, teed lihtsalt margi täis. Aga ilmselt on ego nii suur, et peab ennast nii kavalaks, et ei jää vahele. Ilmselt tavaliselt ei jäägi ja käitub pidevalt nii.
Miljonärid teevad seda ka. Ega varastamine pole siis rahapuudusega seotud.

https://www.hellomagazine.com/celebriti ... -stealing/
Külaline

Oli ülemeelik ja haaras kaasa. Võtnud peaga ei tunneta, kas on vaja või ei. Lihtsalt teed. Hiljem muidugi on silmad häbi täis. Aga tuleb oma kassid ära põdeda ja elu läheb edasi. Nii on.
Külaline

Külaline kirjutas:

Selle kohta öeldakse, et loll on see, kes vabandust ei leia.

*Ole mees ja tunnista oma lollust
Külaline

Minu arust vaevab seda ühte siin nimetatud naist mingi psüühiline häire. Tal on kas ATH või piiripealne isiksusehäire või midagi sellist.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 23:12
Külaline kirjutas:

Selle kohta öeldakse, et loll on see, kes vabandust ei leia.

*Ole mees ja tunnista oma lollust
Ehk siis ikka sinu meelest rahapuuduse pärast, jah? :D
Külaline

„KUI END ÄRA TAPAD, TEEN SINUST TOPISE!“ Sass Henno saatis alaealisele nilbeid sõnumeid. Mis on laste ja naiste õiguste eest võitleva kirjaniku vastulause?

https://www.ohtuleht.ee/melu/1124290/ku ... vastulause
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 14:20 „KUI END ÄRA TAPAD, TEEN SINUST TOPISE!“ Sass Henno saatis alaealisele nilbeid sõnumeid. Mis on laste ja naiste õiguste eest võitleva kirjaniku vastulause?

https://www.ohtuleht.ee/melu/1124290/ku ... vastulause
Ma tasulisi lugeda ei saa(taha). Ei Mallulat ega ka seda ÕL.
Aga ma olen varasemalt kuulnud, et see tulihingeline naiste õiguste eest võitleja Henno on varasemalt ise ärakasutaja olnud. Ju ta siis sellepärast oskabki sõna võtta, et omal kogemus olemas 🥲
Minu teada, ei ole see esimene kord, kui see avalikkuse ette tuleb, milline ta õige taust on.
Nii palju kui ma teda teles näinud olen, siis millegipärast on ta alati ülimalt vastumeelne ja ebausutav tundunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 11:20 Minu arust vaevab seda ühte siin nimetatud naist mingi psüühiline häire. Tal on kas ATH või piiripealne isiksusehäire või midagi sellist.
Mingid probleemid vaevavad teda küll. Kommenteerisin tema story't ühe sarkastilise märkusega, et kas retriidid ja manifesteerimine ei aidanudki nahamurega, et ravimeid hakkas võtma, viidates sellele, et temalt tuleb viimasel ajal korralikku uhhuu-sisu. Inimene, kes väidab end olevat jube haridusfanaatik ja lubab lausa haridusministriks saada, jagab aina enam mingit ebateadust ja lollust. Loomulikult ei kirjutanud ma oma konto alt, sest mul pole vaja, et mu nimi pärast järgmises story's üleval ripuks, teades temasuguseid.

Tema reaktsioon sellele kommentaarile:
"Awww keegi kade uss tegi fake konto, et mind maha teha. Ju olen nii võimas ✨ Vaata ja naudi mu sära je lendu! 😻❤️ Palju head su teele! 🌞"

Selle peale vastasin, et pole millegi peale kade olla, lihtsalt neid uhhuutajaid on juba piisavalt ja kahju, et tema on ka selline. Vastus:
- "Ikka on [mille peale kade olla]
- Vaata mu haridust ja keha ja tervisenäitajaid
- Kuidas endal nendega?
- Juuksed ja nägu ja raha ja mehed ja sõbrannad ja pere ka"

Paistab, et inimene ladus järjest kõik oma ebakindlused letti, mille kallal ta nii kõvasti vaeva näeb. Muidugi ma selle provokatsiooniga kaasa ei läinud, minu eesmärk polnudki teda kuidagi solvata, vaid tähelepanu juhtida, mis jama ta oma jälgijatele jagab, juhtides tähelepanu tagasi sellele. Midagi plärises ta seal veel ja siis soovitas mul retriidile minna.

Lõpetasin selle naeruväärse vestluse sellega, et soovitasin tal jauramise asemel kevad kohale manifesteerida või midagi. See võrdlus oli suunatud sellele, et üks kõva uhhuutaja endise nimega paljas porgand on meil veel, kes muudkui päikest ja head ilma manifesteerib ning kelle soovid taevaisa ka koheselt täidab.

Ütleme nii, et diagnoose panna pole pädevust, aga paistab, et retriit pole seda peas toimuvat paremaks teinud. Nagu kõigil nendel siledaajulistel, kes sarnaseid praktikaid viljelevad.
Külaline

Kellest jutt? Ma tõesti ei suutnud ära arvata.
Külaline

Kõige naljakam on see kiidulaul, et millised imelised inimesed teda ümbritsevad. No vaadaku oma sõbrannasid korra kainema pilguga ka, seal on nii, et võta üks ja viska teist. Kõik seal pundis on sellised kähmakad ja ussitajad. Täpselt sama probleem, mis tal alati on meestega: Jutt on mega suur, et issand, nüüd ongi see õige käes, nii meeletu põnev elu ja põnev mees, kallid kingitused kohe tulevad, pm mees ütles, et sa ei pea enam kunagi töötama jne. Jutt selline, et ta kohtus nüüd mingi vägeva ärimehega. Ja reaalsuses tuleb pärast välja, et see mingi hale kanapea kõigest, mingi wannabe ja noor nolk. Kuidas isegi need mõned tuntud üksikemad leiavad suurema kaliibriga mehi ja tema (aina kõrgseltskonnas viibiv, niii kaunis naine) siis ei leia. Igasugune inimeste tundmise kompass puudub täielikult. Mehed on mingid tühipaljad kehkenpüksid ja sõbrannad on tuntud ülelaskjad, tema ikka kiidab neid. Kohe tõmbab selliste poole siis.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 23:52 Kellest jutt? Ma tõesti ei suutnud ära arvata.
Pead ei anna aga ilmselt BSH
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 15:37 Kõige naljakam on see kiidulaul, et millised imelised inimesed teda ümbritsevad. No vaadaku oma sõbrannasid korra kainema pilguga ka, seal on nii, et võta üks ja viska teist. Kõik seal pundis on sellised kähmakad ja ussitajad. Täpselt sama probleem, mis tal alati on meestega: Jutt on mega suur, et issand, nüüd ongi see õige käes, nii meeletu põnev elu ja põnev mees, kallid kingitused kohe tulevad, pm mees ütles, et sa ei pea enam kunagi töötama jne. Jutt selline, et ta kohtus nüüd mingi vägeva ärimehega. Ja reaalsuses tuleb pärast välja, et see mingi hale kanapea kõigest, mingi wannabe ja noor nolk. Kuidas isegi need mõned tuntud üksikemad leiavad suurema kaliibriga mehi ja tema (aina kõrgseltskonnas viibiv, niii kaunis naine) siis ei leia. Igasugune inimeste tundmise kompass puudub täielikult. Mehed on mingid tühipaljad kehkenpüksid ja sõbrannad on tuntud ülelaskjad, tema ikka kiidab neid. Kohe tõmbab selliste poole siis.
Tal ongi kõik alati ülepaisutatud ja vingemaks räägitud, kui asi tegelikkuses on. Nagu ka need ta üles haibitud "salajased projektid", mida ta vahepeal uhkelt kuulutab ja siis selgub, et on mingi kuumaõhufrituuri reklaam :D
Ei tea vastuolulisemat inimest, kui tema. Päevast päeva leelotab ainult oma tervislikkusest ja kainusest ning kuidas eelmine aasta ta oli nii katki, halvas kohas ja halbade sõbrannadega. Ja seda juttu tuututab iga natukese aja tagant uuesti, et kui halb varasemalt oli - a samas siis sel ajal kiitis, et on elu parimas kohas. :D Ta ei saa ise ka aru, mis sousti ta peksab.
Külaline

Kas raha eest loete seda sousti?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 17:14 Kas raha eest loete seda sousti?
Raha eest? Instagram on ju tasuta, et seal seda klounaadi vaadata.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 15:45
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 23:52 Kellest jutt? Ma tõesti ei suutnud ära arvata.
Vabandust, aga kas sellel inimesel on ambitsioon saada haridusministriks? Päriselt?! 🤯
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 17:19
Kas raha eest loete seda sousti?
Raha eest? Instagram on ju tasuta, et seal seda klounaadi vaadata.
Oot, aga suur M ju pidavat müüma oma (ei või öelda mida)
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 17:43
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 15:45
Vabandust, aga kas sellel inimesel on ambitsioon saada haridusministriks? Päriselt?! 🤯
Tuututab sellest aeg-ajalt jah, aga eks ta teab ise ka, et selleks ta ei saa. Lihtsalt jabur on see korrutamine.
Külaline

See on küll tase, et Eesti kuulsaim inimene saatis ise uudisvihje oma suhtestaatuse kohta. Kui meeleheitel annab olla. :D
Külaline

Mis sõna on 'lawyerdma?' :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist