Tutvumisportaalid

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 17:32 Njah, paar korda juhtus ja nüüd on mees lõhutud ja naised pahad. Help.
Mul on täpselt ühe korra juhtunud nii, et mina arvasin, et meil on suhe, aga tuli välja, et ega ikka ei ole küll. Päris korralikult tõmbas edaspidi tutvumissoovi maha. Kui peaks veel juhtuma, siis ma muutuks vist sama kibestunuks. Inimestel on tunded. Normaalsetel vähemalt on.
Külaline

Väike näide. Paljud teist saavad näiteks kaks korda aastas reisil erineva partneriga käia? Tõenäoliselt mitte. Mina saan. Mis mu elul siis niiväga katki on?
Ma arvan, et saaks kümne erineva mehega aasta jooksul ka reisil käia, ei teadnudki, et see peaks mingi eluunistus olema? Ajutise kepivennaga reis on pigem küll õudusunenägude valda kuuluv ettevõtmine kui mingi õndsuse tipp. Sinu elus on ikka päris palju katki ausalt öeldes.
Külaline

Mis kuradi Tiiger sul Aafrikas lambaid murrab. Tiiger elab Aasias. Lõvi elab Aafrikas. Jäta see meelde.
Külaline

Ma küsiks, kui vana sa oled, kui 10+ aastat abielu ja mitmeid järgmisi suhteid selja taga.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 17:32 Njah, paar korda juhtus ja nüüd on mees lõhutud ja naised pahad. Help.
Pane ennast tema kingadesse. Kui mingil ajaperioodil sellised asjad järjest juhtuvad siis see paneb ikka põntsu küll. Ära parasta ja ära ilgu.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 18:01 Mind jäi kummitama lause, nagu oleks väga tore erinevate naistega reisil käia. Ma küll ei tahaks erinevate meestega reisil käia, pigem käin üksi.
(Päris õudne oleks olla see naine, kes suvalisel hetkel välja vahetatakse.)
Naised ei käigi erinevate meestega. Nemad käisid ikka ühega. Tema käis või käib erinevate naistega. Ja kui mõtlema hakata. Kui tal on aastas 2 suhet ja eelmine kellega oli käinud on asi lõppenud siis vaba mees läheb kellega tahab.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 18:52
Postitus on kustutatud
Mis siis juhtus või mismoodi see välja tuli, et suhet nagu polegi. Minule teatati peale 2 aastat, et tunded said otsa ja kõik. Ennem seda lihtsalt kaoti ära ja kui lõpuks mingi kuu hiljem kontakti sain ja küsisin selgitust tuligi lakooniline vastus. Tunded otsas ja kõik eelnev ei loe. Mul on ka uus kaaslane. palun mitte enam segada. Seda teemat siit lugedes tuli see meelde ja hakkas sees keerama. Tegelane veel ennem kadumist pidas igasuguseid plaane, et mida me ikka järgmine nädal teeme ja varsti puhkused jne, jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 21:33
Postitus on kustutatud
Mis siis juhtus või mismoodi see välja tuli, et suhet nagu polegi. Minule teatati peale 2 aastat, et tunded said otsa ja kõik. Ennem seda lihtsalt kaoti ära ja kui lõpuks mingi kuu hiljem kontakti sain ja küsisin selgitust tuligi lakooniline vastus. Tunded otsas ja kõik eelnev ei loe. Mul on ka uus kaaslane. palun mitte enam segada. Seda teemat siit lugedes tuli see meelde ja hakkas sees keerama. Tegelane veel ennem kadumist pidas igasuguseid plaane, et mida me ikka järgmine nädal teeme ja varsti puhkused jne, jne.
Mulle ei teatatudki midagi. Olime aasta aega igapäevaselt suhelnud ja iga paari nädala tagant saime kokku ka. Ja siis ükspäev enam ei räägitud minuga. Täiesti tühja koha pealt vaikus, mingit tüli ega midagi ei olnud. Kui ma hakkasin uurima, et mis toimub, siis sain lõpuks vastuseks, et kiire aeg noh. Ja edasi jälle vaikus. Lasin tal siis rahus olla, mis ma ikka topin ennast teisele pruudiks kui ta ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 21:41
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 21:33

Postitus on kustutatud
Mulle ei teatatudki midagi. Olime aasta aega igapäevaselt suhelnud ja iga paari nädala tagant saime kokku ka. Ja siis ükspäev enam ei räägitud minuga. Täiesti tühja koha pealt vaikus, mingit tüli ega midagi ei olnud. Kui ma hakkasin uurima, et mis toimub, siis sain lõpuks vastuseks, et kiire aeg noh. Ja edasi jälle vaikus. Lasin tal siis rahus olla, mis ma ikka topin ennast teisele pruudiks kui ta ei taha.
Kadestan sind! Selle eest, et sa suutsid tal rahus minna lasta. Minul on üsna sama olukord. Pole küll kuidagi tutvumisportaaliga seotud. Täitsa vanamoeliselt kohtusime ja semmisime. Aga juba tükk aega on härra nii kauge. Nagu polekski enam sama inimene. Ja seesama, et "kiire aeg". Kogu aeg on kiire aeg. Ma ei ole pealetükkiv ka ise, tema ikka võtab ühendust, aga kuidagi läbi häda käib kogu see suhtlus. Nii tahaks, et mul oleks sinu meelekindlus. Ma ei suuda lõpetada, ma tean, et peaks. See teeb ainult halba mulle.. aga no ei suuda. Kuidagi selline tunne on, et kogu mu elu sõltub sellest suhtest. See ei paista välja, et ma nii tunnen ja tegelikult on fakt, et mitte midagi ei sõltu sellest. Ühtegi praktilist seost ei ole, ainult minu peas.
Külaline

aaa äkki jäite vahele milllegiga. vennike avastasd mingid kontod või jõudsid temani jutukesed sellest ajast kui te koos polnud.et päris nunna elu ikka ei ela. ei viitsinud draamat teha ja lihtsalt lõpetas suhtluse.
Külaline

Varem on mehed mind hästi kohelnud ja see oli esimene kord nii. Tänu sellele, et ma olen saanud eelmisi kaaslasi usaldada, ei ole minu austus meeste ja iseenda vastu kadunud. Kui oleks kohe esimene selline sattunud, siis ma ei teakski, et häid mehi on ka olemas ja kleepuks samamoodi mingi mölaka külge, et natukenegi armastust saada. Või midagigi armastuselaadset.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 21:50 aaa äkki jäite vahele milllegiga. vennike avastasd mingid kontod või jõudsid temani jutukesed sellest ajast kui te koos polnud.et päris nunna elu ikka ei ela. ei viitsinud draamat teha ja lihtsalt lõpetas suhtluse.
Mina küll mitte. Pole millegagi vahele jääda, sest ma olin ikka nii pööraselt armunud. Teisi mehi polnud olemaski. Ega siiamaani ei ole. Ainult nüüd ma mõistusega saan aru, et see minu kõva suhe on ainult ühepoolne. Kuivõrd tema ei lõpeta ära, siis pean mina. Sest temale ei tee see vaikne kustumine haiget, aga minule teeb hirmsasti. Aga vat ei suuda lõpetada. Lihtsalt ei suuda ja kõik. Imelik jah, kui on vaja midagi muud teha, siis ma küll suudan. Kaalust alla võtta, aga palun. Iga päev 2 tundi trenni, no problem. Maja vaja ära koristada, koristan või öö läbi. Tahtejõud nagu oleks, aga vat seda asja ma ei suuda teha. Tahan, aga tunne on nagu peaks enesetapu tegema. Idioot noh, täitsa loll inimene..
Külaline

Äkki meil oli sama "unituste prints"? Kõlab küll sarnaselt. Kui vana on ja kuskandis tegutseb?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 22:31 Postitus on kustutatud
Kellest sa täpsemalt räägid? Kui minust siis vali oma sõnu. Sa ei ole nii anonüümne kui arvad. Kui kellestki teisest siis mis vihastad. Mine lihtsalt edasi. Samas ma olen selle keskkonna läbi lugenud ja pole kuskilt mingit sellist teksti leidnud nagu sina siin räägid.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 22:55
Kellest sa täpsemalt räägid? Kui minust siis vali oma sõnu. Sa ei ole nii anonüümne kui arvad. Kui kellestki teisest siis mis vihastad. Mine lihtsalt edasi. Samas ma olen selle keskkonna läbi lugenud ja pole kuskilt mingit sellist teksti leidnud nagu sina siin räägid.
Mina saan küll aru, kellest ta räägib ja olen temaga igati nõus. Kui seksid nendega, kellest lugu ei pea, läheb kogu akt mudaliigasse.
Selle kirjastiili tunneb lihtsalt ära, lõppeb üldiselt tänitamise ja halvustamisega, minu arvates on kirjutaja pidevalt purjus. Ja see pole Revolver, Revolver on kaine ja äkiline (ja liigselt oma eelarvamustes kinni). Ütleks, et komasid ei pane (aga sina ka ei pane), kirjutab arvutist, punkti järgi tühik tuleb suvaliselt, vahest saab pihta ja vahest mitte. Sellised nüansid jäävad silma, aga ei pretendeeri kindlasti absoluutsele tõele, vaid on oletuslikud.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 21:27
Pane ennast tema kingadesse. Kui mingil ajaperioodil sellised asjad järjest juhtuvad siis see paneb ikka põntsu küll. Ära parasta ja ära ilgu.
Kui juba teist kord juhtub, tuleb peeglisse vaadata. Üldse on normaalne inimene pärast suhet vähemalt pool aastat üksi, mitte ei otsi lakkamatult uusi suhteid, jube meeleheitlik-kes sellist tahakski.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 21:56
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 21:50 aaa äkki jäite vahele milllegiga. vennike avastasd mingid kontod või jõudsid temani jutukesed sellest ajast kui te koos polnud.et päris nunna elu ikka ei ela. ei viitsinud draamat teha ja lihtsalt lõpetas suhtluse.
Mina küll mitte. Pole millegagi vahele jääda, sest ma olin ikka nii pööraselt armunud. Teisi mehi polnud olemaski. Ega siiamaani ei ole. Ainult nüüd ma mõistusega saan aru, et see minu kõva suhe on ainult ühepoolne. Kuivõrd tema ei lõpeta ära, siis pean mina. Sest temale ei tee see vaikne kustumine haiget, aga minule teeb hirmsasti. Aga vat ei suuda lõpetada. Lihtsalt ei suuda ja kõik. Imelik jah, kui on vaja midagi muud teha, siis ma küll suudan. Kaalust alla võtta, aga palun. Iga päev 2 tundi trenni, no problem. Maja vaja ära koristada, koristan või öö läbi. Tahtejõud nagu oleks, aga vat seda asja ma ei suuda teha. Tahan, aga tunne on nagu peaks enesetapu tegema. Idioot noh, täitsa loll inimene..
Õhtust. Ma vaatan, et minu lugu on siin natuke furoori tekitanud. Erinevaid arvamusi ja natuke sõimu. Kõik see on normaalne. Aga vastan siis siin.
Keegi küsis vanust. Saan see aasta viiskümmend. Ja abielu kestis nõksa üle kahekümne aasta. Tegija ikka jõuab :)
Ja sulle kelle postituse alla ma kirjutan. Mina saan väga hästi aru millest sa kirjutad. Ja minu soovitus mille saan siis anda teise nurga alt. Ehk siis mehe vaatest.
See mees hoiab sind tagavaraks ja võibolla on tal ka mõningad süümekad ning seetõttu ei julge otse midagi öelda. Aga päris kindlalt on tal tekkinud või tekkimas uus sümpaatia. Nii juhtub kui sa suhtled paljudega samaaegselt. Ainuke asi kuidas selle enda jaoks lahendatud saad on otse küsida. Mitte rünnata vaid küsida. Kui ründavalt küsid läheb ta trotsi täis ja tekib tüli. Tüli on aga hea põhjus suhte lõpetamiseks põhjendusega, et sina oled süüdi kuna norisid tüli. Ära paku talle seda rõõmu. Küsi otse. Mis toimub? Kas midagi on muutunud? Kas sul on keegi? Mis meist edasi saab? Ja vastuste pealt otsustad. Otsestele küsimustele on raske külmalt valetada. Hea oleks kui saaksid seda näost näkku teha. Ja võid talle ka öelda, et sa siiralt armastasid ja usaldasid. Sellega tekitad talle kehva tunde. Väike kättemaks või nii. Kui hakkad praalima, et sa olidki mulle suva siis on tal jällegi kergem. Kui saad asja endale selgemaks on sul ka kergem lahti lasta. Sa sisimas tead, et see asi on läbi, aga kuna sa pole selgeid vastuseid saanud jäävad küsimused üles ja peas keerlema. Sina pole süüdi, et nii läks. Ära ketra peas küsimusi, et mida sa oleks saanud teisiti teha või kui sa oleks öelnud nii kas siis oleks teisiti. Sellega toidad sa lihtsalt oma raskeid mõtteid ja sul on veel raskem. Sa ei oleks saanud midagi teisiti teha. Mõnikord lihtsalt juhtub nii või on tegemist lihtsalt mehega kes hoiab mitu rauda tules. Aga suurt vahet ju ka pole. Sul ei ole vaja oma agooniat pikendada. Blokeeri ka tema sotsiaalmeedia kontaktid. Usu mind hakkad seal käima ja sellega toidad jällegi oma mõtteid. Ära ise talle helista ja sõnumeid saada. Raske aga teostatav. Kõnesid ma ei blokeeriks. Tundud olema tore ja aus naine, aga midagi muud sa suurt teha ei saa. Tegelikult parandab ainult aeg haavad. Ära tee seda viga, et hakkad lohutust otsima uuest suhtest. See ei kesta ja sellega teed sa inimesele haiget kes pole seda ära teeninud.Tegelikult teed ka endale. Võta endale aega. Üks asi veel. Leia kuskilt portaalist endale anonüümne kirjasõber. Soovitavalt meessoost ja kes on sama üle elanud või elamas. Tutvumisportaalid on selliseid täis. Anonüümsena suudad sa ennast tühjaks rääkida ja teine kes on samas hädas kuulab sind. Ja räägib vastu. Ühine häda ühendab. Minul lahutusest toibumine võttis 2 a ja tagantjärgi tarkusena oleks ma pidanud igasugustest suhetest eemale hoidma. Mingil põhjusel on nii, et kui sa oled haavatav siis tõmbad sa ligi kas ärakasutajaid või teist samasugust katkist inimest. Ja kummagist ei tule mitte midagi head. Ja veel. Kuigi siin räägitakse kui halvad mehed on siis tegelikult ei ole kõik mehed üdini halvad. Ei ole ka mina seda. Ei käitu hästi aga pole ka üdini halb. Küll aga on juures palju elutarkust ja kogemusi. Selliseid mida pikas abielus ei koge ega õpi. Ma tõesti eeldasin, et maailm on natukene parem paik. Selline sai minu lugu. Võite sõimamist jätkata. Sajas surmapatus süüdistada. Ei tee kuidagi see mind õnnetumaks või siis paremaks inimeseks.
Külaline

Ah hakkad ähvardama? Tuleb tuttav ette küll, kes sa oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 23:32
Minule ei tule tuttav ette. Seega tutvume. Oleks põnev kohtuda inimesega kes sind tundmata sind ometigi põlgab. Aga kordan ka seda mida juba korra ütlesin. Sa ei pruugi jääda anonüümseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 23:41
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 23:32

Minule ei tule tuttav ette. Seega tutvume. Oleks põnev kohtuda inimesega kes sind tundmata sind ometigi põlgab. Aga kordan ka seda mida juba korra ütlesin. Sa ei pruugi jääda anonüümseks.
Selle viimase pika, mõistliku ja armsa kommentaari peale tahaksin mina küll loota, et sa pole see aaaaa-minaaa-kaaaa-kontod-mees. Et siin on siiski kaks erinevat tegelast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline