Kuidas selle elektrivärgiga siis toimida?
-
Külaline
reformi valijatele on ekekter häbematult odav.
Soome saab hoida elektri 3 sendi peal, siin reffid vingusid et see pole võimalik.
Soome saab hoida elektri 3 sendi peal, siin reffid vingusid et see pole võimalik.
-
Külaline
Juba kolm aastat ei osta me Venemaalt elektrit. See oli esimene asi, mis ära lõpetati, kui nad Ukrainale kallale tungisid.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 17:36Jah, ja hakkame Soomele ja Rootsile elektri eest mõnusat hinda maksma. On see Venemaa mis ta on, aga elektri hind meile oli soodne.Tõutäkk kirjutas: ↑09 Veebr 2025 14:35 Nüüd oleme siis Mandri-Euroopa elektrivõrgus.
https://arileht.delfi.ee/artikkel/12035 ... -euroopaga
Sellist asja pole olemas, et "on see Venemaa mis ta on, aga ...". Kui sõbranna mees on vägivaldne ja peksab, siis ütled sõbrannale ka, et "on ta vägivaldne mis ta on, aga näe laulab ilusti"?
-
Külaline
Ma ka teadlikult ei osta venemaa tooteid.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 1970 03:07 …mitte ei toeta sõjamasina ülevalhoidmist.
Natsi venemaad ma ei soovi toetada, et saab raha, millega ta rahastab sõjardeid.
Läbi ajaloo on venemaalt eestile ainult halba.
-
Külaline
Miks me peaksime nende kõige rumalamate järgi joonduma? Ma pigem päästan üksi maakera kui olen üks miljardeist, kes selle põhja aitab lasta.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:18 Soodne oleks ka meil praegu kui teeks nii nagu ekre tahab, et need co2 kvoodid ära lõpetada.
Venemasl ja hiinas ei maksa sul keegi mingeid kvoote.
Hiinas tuleb välja et kivisöe jaamu tuleb pidevalt juurde.
Ja siis väike eesti päästab üksi maakera.
-
Külaline
Kõik Venemaa kaubad on meile soodsad! Ainult euroidikad ei saa sellest aru!Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:16Ega me Venemaalt elektrit ei ostnud.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 17:36Jah, ja hakkame Soomele ja Rootsile elektri eest mõnusat hinda maksma. On see Venemaa mis ta on, aga elektri hind meile oli soodne.Tõutäkk kirjutas: ↑09 Veebr 2025 14:35 Nüüd oleme siis Mandri-Euroopa elektrivõrgus.
https://arileht.delfi.ee/artikkel/12035 ... -euroopaga
-
Külaline
Mina peamiselt Venemaa tooteid ostakski, kui neid oleks saada! Esiteks soodne hind, teiseks on neis paljud endiselt tuttavalt nostalgilised vanast heast ajast... Ja et Venemaalt tuli ainult halba..tead, kui sa oleksid elanud 80-ndate algul, sa sellist p*ska ei ajaks!
-
Külaline
Ainult loll ostab Venemaa kaupu.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:41Kõik Venemaa kaubad on meile soodsad! Ainult euroidikad ei saa sellest aru!
-
Külaline
Eks noorusajad on ikka toredad. 80 algul ma olin teismeline.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:45 Mina peamiselt Venemaa tooteid ostakski, kui neid oleks saada! Esiteks soodne hind, teiseks on neis paljud endiselt tuttavalt nostalgilised vanast heast ajast... Ja et Venemaalt tuli ainult halba..tead, kui sa oleksid elanud 80-ndate algul, sa sellist p*ska ei ajaks!
Venemaa tooted võivad odavamad olla, aga see raha läheb tapjatele. Sa oled osa nende tapjate toetajatest sel juhul. Sinu enda tapjate toetaja ka võib nii juhtuda.
-
Külaline
See venemaa esipandiit ei hooli ka oma rahvast, et oma tahtmist saada.
Täna ühes artiklis
Trump: olen Putiniga rääkinud, ta tahab, et inimesed enam sõjas ei hukkuks
Aga see puutin ei pea ukrainlasi inimesteks.
Kui ta tahaks saaks kohe selle sõja lõpetada, aga ta ei tee seda.
Täna ühes artiklis
Trump: olen Putiniga rääkinud, ta tahab, et inimesed enam sõjas ei hukkuks
Aga see puutin ei pea ukrainlasi inimesteks.
Kui ta tahaks saaks kohe selle sõja lõpetada, aga ta ei tee seda.
-
Külaline
Mind nad ei tapaks, sest ma läheksin nende poolele koheselt, kui nad tulema peaksid!Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:53Eks noorusajad on ikka toredad. 80 algul ma olin teismeline.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:45 Mina peamiselt Venemaa tooteid ostakski, kui neid oleks saada! Esiteks soodne hind, teiseks on neis paljud endiselt tuttavalt nostalgilised vanast heast ajast... Ja et Venemaalt tuli ainult halba..tead, kui sa oleksid elanud 80-ndate algul, sa sellist p*ska ei ajaks!
Venemaa tooted võivad odavamad olla, aga see raha läheb tapjatele. Sa oled osa nende tapjate toetajatest sel juhul. Sinu enda tapjate toetaja ka võib nii juhtuda.
-
Külaline
Usu või ära usu, aga see foorum ja kogu Eesti on täis neid, kes "elasid 80-ndate algul" ning kelle vastikuim õudusunenägu oleks sinna aega ja riiki ja võimu alla tagasi sattumine. Mina nende hulgas. Ma olen valmis selle nimel surema, et Eestisse enam kunagi seda rõvedat ülemvõimu ei tuleks.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:45Mina peamiselt Venemaa tooteid ostakski, kui neid oleks saada! Esiteks soodne hind, teiseks on neis paljud endiselt tuttavalt nostalgilised vanast heast ajast... Ja et Venemaalt tuli ainult halba..tead, kui sa oleksid elanud 80-ndate algul, sa sellist p*ska ei ajaks!
Sina, rott loe oma rublad ja kopikad kokku, mis sa selle töö eest saad ja sõida seenele.
-
Külaline
Muidugi mine, kes sind nende täislastud pükstega siiapoole tahakski.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 19:06Mind nad ei tapaks, sest ma läheksin nende poolele koheselt, kui nad tulema peaksid!Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:53Eks noorusajad on ikka toredad. 80 algul ma olin teismeline.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:45 Mina peamiselt Venemaa tooteid ostakski, kui neid oleks saada! Esiteks soodne hind, teiseks on neis paljud endiselt tuttavalt nostalgilised vanast heast ajast... Ja et Venemaalt tuli ainult halba..tead, kui sa oleksid elanud 80-ndate algul, sa sellist p*ska ei ajaks!
-
Külaline
Asi pole mitte nooruses, vaid selles, kuidas inimesed elasid! Oli raha kõike osta, sest kõike toodeti suures Liidus ja hinnad olid stabiilselt soodsad üle kümne aasta. Sushit ja Guccit jms muidugi ei saanud, aga seda ei osanud enamus inimesi tahtagi.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:53Eks noorusajad on ikka toredad. 80 algul ma olin teismeline.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:45 Mina peamiselt Venemaa tooteid ostakski, kui neid oleks saada! Esiteks soodne hind, teiseks on neis paljud endiselt tuttavalt nostalgilised vanast heast ajast... Ja et Venemaalt tuli ainult halba..tead, kui sa oleksid elanud 80-ndate algul, sa sellist p*ska ei ajaks!
-
Külaline
Nad esiteks arvaksid, et sa oled spioon lambanahas ja piinaksid sind silmad kinni seotult. Nemad teeksid mis tahaksid.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 19:06 Mind nad ei tapaks, sest ma läheksin nende poolele koheselt, kui nad tulema peaksid!
-
Külaline
Mina elasin juba lausa 70ndate algul. Mäletan eredalt, kuidas vanavanaisal oli keldris eestiaegne pitseeritud pudel veini, mille kohta ta ikka ütles, et "selle teeme siis lahti, kui venelased välja lähevad". Ja vanavanaema rääkis, et kui venelane Tallinna vallutas, siis ohvitseride naised läksid Tallinnas pesupoodi, ostsid endale negližeed ja läksid nendega peole, arvates, et need on peokleidid. Vaat niisugused tulid meile "kultuuri" tooma, nagu nad ise kogu okupatsiooniaja armastasid rääkida.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:45 Ja et Venemaalt tuli ainult halba..tead, kui sa oleksid elanud 80-ndate algul, sa sellist p*ska ei ajaks!
-
Külaline
Sa selle väikse detaili unustasid ära, et raha oli, et osta, aga poed olid tühjad. Kui midagi saada tahtsid, siis ainult leti alt ja läbi tutvuste. Kogu kaubanatukese, mis Moskvast tuli, pani poepersonal pihta ja äri pärast oma tuttavatele.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 19:14 Asi pole mitte nooruses, vaid selles, kuidas inimesed elasid! Oli raha kõike osta, sest kõike toodeti suures Liidus ja hinnad olid stabiilselt soodsad üle kümne aasta. Sushit ja Guccit jms muidugi ei saanud, aga seda ei osanud enamus inimesi tahtagi.
-
Külaline
Tuttavale pidid mingit defitsiiti vastu ka organiseerima, kui seda võimalust ei olnud, siis ei saanudki midagi. Rõve aeg oli.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 19:27Sa selle väikse detaili unustasid ära, et raha oli, et osta, aga poed olid tühjad. Kui midagi saada tahtsid, siis ainult leti alt ja läbi tutvuste. Kogu kaubanatukese, mis Moskvast tuli, pani poepersonal pihta ja äri pärast oma tuttavatele.
-
Külaline
No absoluutselt kõik eluks vajalik oli kogu aeg saadaval! Kui jah tahtsid midagi teistest erinevat, siis seda võibolla jah ei saanud ilma tutvustata. Aga kui leppisid sellega, et kõht täis, kodu olemas, riie seljas- siis kogu aeg oli kõike saada.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 19:27Sa selle väikse detaili unustasid ära, et raha oli, et osta, aga poed olid tühjad. Kui midagi saada tahtsid, siis ainult leti alt ja läbi tutvuste. Kogu kaubanatukese, mis Moskvast tuli, pani poepersonal pihta ja äri pärast oma tuttavatele.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 19:14 Asi pole mitte nooruses, vaid selles, kuidas inimesed elasid! Oli raha kõike osta, sest kõike toodeti suures Liidus ja hinnad olid stabiilselt soodsad üle kümne aasta. Sushit ja Guccit jms muidugi ei saanud, aga seda ei osanud enamus inimesi tahtagi.
-
Külaline
Õnneks mul polnud polnud selliseid vanavanemaid! Ja jutte võis olla igasuguseid..selliste vanaisade ja nende järgijate pärast kahjuks see riik metsa läkski! Ja mis puutub 40-ndatesse ja 80-ndadesse, siis seal on ikka väga suur vahe!Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 19:23Mina elasin juba lausa 70ndate algul. Mäletan eredalt, kuidas vanavanaisal oli keldris eestiaegne pitseeritud pudel veini, mille kohta ta ikka ütles, et "selle teeme siis lahti, kui venelased välja lähevad". Ja vanavanaema rääkis, et kui venelane Tallinna vallutas, siis ohvitseride naised läksid Tallinnas pesupoodi, ostsid endale negližeed ja läksid nendega peole, arvates, et need on peokleidid. Vaat niisugused tulid meile "kultuuri" tooma, nagu nad ise kogu okupatsiooniaja armastasid rääkida.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:45 Ja et Venemaalt tuli ainult halba..tead, kui sa oleksid elanud 80-ndate algul, sa sellist p*ska ei ajaks!
-
Külaline
Jajah, mäletan eredalt, kui tulime emaga lasteaiast 1970ndatel, läksime toidupoodi Tallinna kesklinnas. Suures jäätiseletis polnud ühtegi jäätist. Ja siis tuli ema tuttav müüja ja koukis kusagilt ääre alt spetsiaalselt mulle hoitud jäätise. Kas sulle tundub selline elu normaalsena või?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 19:39 No absoluutselt kõik eluks vajalik oli kogu aeg saadaval! Kui jah tahtsid midagi teistest erinevat, siis seda võibolla jah ei saanud ilma tutvustata. Aga kui leppisid sellega, et kõht täis, kodu olemas, riie seljas- siis kogu aeg oli kõike saada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], Tigger ja 20 külalist