Küsimus neile, kes käivad hambaid valgendamas
-
Pärlipüüdja
- Kontakt:
Küsimus neile, kes käivad hambaid valgendamas
Soovitage Tallinnas hea kohta, kus hambaid valgendada. Tahan kohapeal valgendada, mitte kodus kapedega.
-
Külaline
Jummel, Tallinn hambakliinikuid täis. Kui kardad, siis vali mingi tuntum koht, a la Maxilla
-
Külaline
Türgi on hea variant. Silvia käis seal. Odavam kui meil.
-
Külaline
Milleks selline imelik kommentaar? SI ei käinud seal oma hambaid valgendamas.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 22:03 Türgi on hea variant. Silvia käis seal. Odavam kui meil.
-
Külaline
Ilmselt saab seal ka hambaid valgendada. Kaks ühes. Puhkad välismaal ja ühtlasi valgendad hambad.
-
Külaline
Noh, lootsingi saada isiklikel kogemusetel põhinevat infot selle kohta, milline kliinik on usaldusväärne, ent siiski natukene normaalsemate hindadega. Sest Maxilla hinnad on ju täiesti haiged!Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 21:42 Jummel, Tallinn hambakliinikuid täis. Kui kardad, siis vali mingi tuntum koht, a la Maxilla
-
Külaline
Minu arust igal pool üsnagi samasugused. Maxillas oleneb kvaliteet vägagi hambaarstist, neid on seal ju mustmiljon. Valgendada võib muidugi igaüks, selleks pole mingit erilist kvalifikatsiooni vaja. Pigem oleneb tulemus enda hambaemailist, kas allub hästi valgendamisele või mitte. Minul pole kohapealsetel protseduuridel mitte mingit efekti olnud, raharaisk. Tulemus tuligi ainult kodusest kapevalgendamisest, seda siis nüüd kordan aeg-ajalt.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 13:29Noh, lootsingi saada isiklikel kogemusetel põhinevat infot selle kohta, milline kliinik on usaldusväärne, ent siiski natukene normaalsemate hindadega. Sest Maxilla hinnad on ju täiesti haiged!Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 21:42 Jummel, Tallinn hambakliinikuid täis. Kui kardad, siis vali mingi tuntum koht, a la Maxilla
-
Külaline
No ma ei tea. Siin https://smilelab.ee/ on näiteks max fotovalgendus 65 eurot, Maxillas on hind üle 300 eurot. Või ma saan valesti aru?Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 14:56Minu arust igal pool üsnagi samasugused. Maxillas oleneb kvaliteet vägagi hambaarstist, neid on seal ju mustmiljon. Valgendada võib muidugi igaüks, selleks pole mingit erilist kvalifikatsiooni vaja. Pigem oleneb tulemus enda hambaemailist, kas allub hästi valgendamisele või mitte. Minul pole kohapealsetel protseduuridel mitte mingit efekti olnud, raharaisk. Tulemus tuligi ainult kodusest kapevalgendamisest, seda siis nüüd kordan aeg-ajalt.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 13:29Noh, lootsingi saada isiklikel kogemusetel põhinevat infot selle kohta, milline kliinik on usaldusväärne, ent siiski natukene normaalsemate hindadega. Sest Maxilla hinnad on ju täiesti haiged!Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 21:42 Jummel, Tallinn hambakliinikuid täis. Kui kardad, siis vali mingi tuntum koht, a la Maxilla
-
Külaline
Eks siin ole siiski tiba vahe ka sees, kas seda valgendust teeb sulle mingi suvaline tibi või arst, kes on suuteline ka tuvastama, kas sul on üldse mõttekas teha seda valgendust. Arst muidugi ei tee valgendust enne, kui sul on augud ravitud, kattu pole ja hambad on terved. Suva tibil ongi suva.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 21:58No ma ei tea. Siin https://smilelab.ee/ on näiteks max fotovalgendus 65 eurot, Maxillas on hind üle 300 eurot. Või ma saan valesti aru?Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 14:56Minu arust igal pool üsnagi samasugused. Maxillas oleneb kvaliteet vägagi hambaarstist, neid on seal ju mustmiljon. Valgendada võib muidugi igaüks, selleks pole mingit erilist kvalifikatsiooni vaja. Pigem oleneb tulemus enda hambaemailist, kas allub hästi valgendamisele või mitte. Minul pole kohapealsetel protseduuridel mitte mingit efekti olnud, raharaisk. Tulemus tuligi ainult kodusest kapevalgendamisest, seda siis nüüd kordan aeg-ajalt.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 13:29
Noh, lootsingi saada isiklikel kogemusetel põhinevat infot selle kohta, milline kliinik on usaldusväärne, ent siiski natukene normaalsemate hindadega. Sest Maxilla hinnad on ju täiesti haiged!
-
Külaline
Vaatasin nüüd, et Maxilla pakub ju teisi valgendusmeetodeid. See fotovalgendus on väheinvasiivne. Kui on valgendamisele halvasti alluv hambaemail, siis sellega on null tulemust.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 21:58No ma ei tea. Siin https://smilelab.ee/ on näiteks max fotovalgendus 65 eurot, Maxillas on hind üle 300 eurot. Või ma saan valesti aru?Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 14:56Minu arust igal pool üsnagi samasugused. Maxillas oleneb kvaliteet vägagi hambaarstist, neid on seal ju mustmiljon. Valgendada võib muidugi igaüks, selleks pole mingit erilist kvalifikatsiooni vaja. Pigem oleneb tulemus enda hambaemailist, kas allub hästi valgendamisele või mitte. Minul pole kohapealsetel protseduuridel mitte mingit efekti olnud, raharaisk. Tulemus tuligi ainult kodusest kapevalgendamisest, seda siis nüüd kordan aeg-ajalt.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 13:29
Noh, lootsingi saada isiklikel kogemusetel põhinevat infot selle kohta, milline kliinik on usaldusväärne, ent siiski natukene normaalsemate hindadega. Sest Maxilla hinnad on ju täiesti haiged!
-
Külaline
Kuule, kui ma lähen hambaid valgendama, on loomulikult iseenesestmõistetav, et mu suu on laitmatus korras ning mul ei ole hambaauke, hambakakivi või veel vähem kattu. Käin korrapäraselt hambaarsti juures kontrollis ja mul on üleüldse hammastega vedanud, mul on hambad alati korras..Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 19:19Eks siin ole siiski tiba vahe ka sees, kas seda valgendust teeb sulle mingi suvaline tibi või arst, kes on suuteline ka tuvastama, kas sul on üldse mõttekas teha seda valgendust. Arst muidugi ei tee valgendust enne, kui sul on augud ravitud, kattu pole ja hambad on terved. Suva tibil ongi suva.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 21:58No ma ei tea. Siin https://smilelab.ee/ on näiteks max fotovalgendus 65 eurot, Maxillas on hind üle 300 eurot. Või ma saan valesti aru?Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 14:56
Minu arust igal pool üsnagi samasugused. Maxillas oleneb kvaliteet vägagi hambaarstist, neid on seal ju mustmiljon. Valgendada võib muidugi igaüks, selleks pole mingit erilist kvalifikatsiooni vaja. Pigem oleneb tulemus enda hambaemailist, kas allub hästi valgendamisele või mitte. Minul pole kohapealsetel protseduuridel mitte mingit efekti olnud, raharaisk. Tulemus tuligi ainult kodusest kapevalgendamisest, seda siis nüüd kordan aeg-ajalt.
Ja ma ei usu ka, et minu lingitud kohas päris suvalised tibid töötavad, vaatasin piltide pealt, et seal käivad nii mõnedki ilusa naeratusega Eesti tuntud inimesed hambaid valgendamas, see ei ole suvaline nurgatagune koht, kus Ida-Virumaalt Tallinnasse kolinud Larissa on otsustanud hambaid valgendama hakata.
-
Külaline
Kui mõlted mõne BSH reklaami, siis palju edu. Seal pole meditsiiniharidusega inimesed. Aga kui leidsid toreda koha, mis sulle sobib ja on odav, miks sa üldse küsid siis.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 01:16Kuule, kui ma lähen hambaid valgendama, on loomulikult iseenesestmõistetav, et mu suu on laitmatus korras ning mul ei ole hambaauke, hambakakivi või veel vähem kattu. Käin korrapäraselt hambaarsti juures kontrollis ja mul on üleüldse hammastega vedanud, mul on hambad alati korras..Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 19:19Eks siin ole siiski tiba vahe ka sees, kas seda valgendust teeb sulle mingi suvaline tibi või arst, kes on suuteline ka tuvastama, kas sul on üldse mõttekas teha seda valgendust. Arst muidugi ei tee valgendust enne, kui sul on augud ravitud, kattu pole ja hambad on terved. Suva tibil ongi suva.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 21:58
No ma ei tea. Siin https://smilelab.ee/ on näiteks max fotovalgendus 65 eurot, Maxillas on hind üle 300 eurot. Või ma saan valesti aru?
Ja ma ei usu ka, et minu lingitud kohas päris suvalised tibid töötavad, vaatasin piltide pealt, et seal käivad nii mõnedki ilusa naeratusega Eesti tuntud inimesed hambaid valgendamas, see ei ole suvaline nurgatagune koht, kus Ida-Virumaalt Tallinnasse kolinud Larissa on otsustanud hambaid valgendama hakata.
-
Külaline
Mul õde valgendas oma enda hambaarsti juures, kus ta koguaeg käib.
-
snemmmeeesse
- Kontakt:
Isiklikult kasutan Cresti tooteid (tuttavate kaudu saan USAst) ja korduvalt on küsitud, kuidas mul nii valged hambad on - https://hespac.com/teethes.htm
Viimati muutis snemmmeeesse, 06 Juul 2025 11:08, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Kas hambapasta või veel midagi?snemmmeeesse kirjutas: ↑16 Juun 2025 12:18 Isiklikult kasutan Cresti tooteid (tuttavate kaudu saan USAst) ja korduvalt on küsitud, kuidas mul nii valged hambad on.
-
Külaline
Ma olen kunagi ammu ammu Cresti valgendusplaastreid kasutanud. Aga tegid hambad kohutavalt tundlikuks.snemmmeeesse kirjutas: ↑16 Juun 2025 12:18 Isiklikult kasutan Cresti tooteid (tuttavate kaudu saan USAst) ja korduvalt on küsitud, kuidas mul nii valged hambad on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist