Vaata üle Malluka insta stoorid. See asi on ikka palju suurem kui see 1 juhtum, tegelikult ikka päris selge ja üheseltmõistetav lugu. Iseenesest ei midagi ebatavalist- bänditüübid (või vähemalt 1 neist) groomivad omale groupie'sid ehk sebivad alles lapsemeelseid ja alamõõdulisi naisisendeid (aeg-ajalt professionaalselt ehk jälgides, et legal age kätte jõuaks), kuid seda niimoodi otse asitõenditelt (ehk screenshottidelt) lugeda on ikka päris jälk ikkagi. On hädavajalik ja ainuõige, et sellised tondid päevavalguse kätte tiritakse, eriti tütarde vanemad peaksid seda kahel käel toetama. Mallukas on tubli.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 16:28Null respekti. See inimene ei avalikusta aitamise soovist vaid sellega saab blogile kiireid klikke.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 13:22 Sass Henno teema eest jällegi respekt!
Ma pole üldse Henno fänn, aga seekord olen tema poolel. See naine, kellele ta nilbeid sõnumeid saatis, võttis ju hiljem ISE temaga korduvalt ühendust, et erinevatel teemadel nõu ja abi saada.
Ja tõepoolest, Perekooli aegadest meenub, kuidas M süüdistas foorumit kiusamises ja nõudis selle sulgemist. Tegelikult on ta oma käitumisega suurim kiusaja.
#cancel-mallukas!
Mallukas on kiusaja
-
Külaline
-
Külaline
Aaa, sa oled ju seesama loogik, kes teises teemas protsentarvutusega pead murrab!Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 22:10Postitus on kustutatud
-
Külaline
Malluka blogi lugeja ma ei ole, aga aidake järje peale, miks ta ilma kohtuliku süüdistuseta Sass Henno nii ette võttis. Lugesin neid kirju, Henno kirjutas kumagi ühele neiule, et see teada annaks, kui 18 saab. Nii, siis teisele või samale neiule selle topise tegemise loo, aga sellele topise tegemise loole eelnes ju pikem kontekst neiu enda poolt, millest see topiselugu algas. Ja inimene on kohe pervert?
Kas ta siis vägistas kedagi alaealist ei saa ma aru? Niinim Malluka kommentaarid Henno all on segased veidi, kas Mallukal on pädev info siis, et see inimene vägistas alaealise?
Kas vastab tõele, et Sass Henno vanus oli 34 juba nagu ta fb kommentaariumis väidetakse, kui ta selle 13.aastasega suhtles?
Tahaks teada viimaseid vastuseid enne kui inimest tühistama tormata.
Kas ta siis vägistas kedagi alaealist ei saa ma aru? Niinim Malluka kommentaarid Henno all on segased veidi, kas Mallukal on pädev info siis, et see inimene vägistas alaealise?
Kas vastab tõele, et Sass Henno vanus oli 34 juba nagu ta fb kommentaariumis väidetakse, kui ta selle 13.aastasega suhtles?
-
Külaline
Miks sa üldse pead kedagi tühistama? Ja veel tormates?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 02:29Tahaks teada viimaseid vastuseid enne kui inimest tühistama tormata.
-
Külaline
-
Külaline
Kui oled Instagramis, siis vaata Mallukaz stoorides screenshotte, seal neid rohkem kui 1 ja ka tüdrukuid rohkem kui 1. Kohtuotsus pole üldse ahistamise või pedofiilia kohta, vaid selles lükatakse tagasi Henno vaigistushagi ühe teema avaldaja vastu, millega ta üritas tüdrukuid vaikima sundida.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 02:29 Malluka blogi lugeja ma ei ole, aga aidake järje peale, miks ta ilma kohtuliku süüdistuseta Sass Henno nii ette võttis. Lugesin neid kirju, Henno kirjutas kumagi ühele neiule, et see teada annaks, kui 18 saab. Nii, siis teisele või samale neiule selle topise tegemise loo, aga sellele topise tegemise loole eelnes ju pikem kontekst neiu enda poolt, millest see topiselugu algas. Ja inimene on kohe pervert?
-
Külaline
Miks ta võttis? Pakun, et haistis sealt mingit skandaali ja seetõttu tuli suur isu "heategijat" mängida?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 02:29 Malluka blogi lugeja ma ei ole, aga aidake järje peale, miks ta ilma kohtuliku süüdistuseta Sass Henno nii ette võttis.
Mina usun, et Mallukas on siiras, nagu ta seda üldiselt on ju olnud, kõigi teemadega. Ja pealegi on tal omal ka tütred kasvamas ja seetõttu teema eriti aktuaalne. Ajakirjanik saab ka palka oma töö eest, kuid see ei tähenda, et ta "mängiks heategijat", minu meelest on normaalne, et selle töö eest, et Mallukas infot kogub ja avaldab, saab ta ka palka (ehk avaldab tasulises blogis).Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 10:12Miks ta võttis? Pakun, et haistis sealt mingit skandaali ja seetõttu tuli suur isu "heategijat" mängida?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 02:29 Malluka blogi lugeja ma ei ole, aga aidake järje peale, miks ta ilma kohtuliku süüdistuseta Sass Henno nii ette võttis.
Aga, jah, Sass on... tülgastav lugu, kahju, et nii läks, suur pettumus. Loodan, et kui mõnel koolil on taga veel ootel mingid loengud, siis need tühistatakse, see vend ei sobi alaealiste, eriti aga "barely legal" tüdrukute lähedusse.
-
Külaline
Mina seda siirust ei usu. Henno teema on üks asi, aga see inimeste suvalise koha pealt materdamine ei ole siiruse näitaja. Kas teise inimese transuks nimetamine on suur hoolimine või puhas kiusamine?kolja kirjutas: ↑09 Veebr 2025 10:26Mina usun, et Mallukas on siiras, nagu ta seda üldiselt on ju olnud, kõigi teemadega. Ja pealegi on tal omal ka tütred kasvamas ja seetõttu teema eriti aktuaalne.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 10:12Miks ta võttis? Pakun, et haistis sealt mingit skandaali ja seetõttu tuli suur isu "heategijat" mängida?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 02:29 Malluka blogi lugeja ma ei ole, aga aidake järje peale, miks ta ilma kohtuliku süüdistuseta Sass Henno nii ette võttis.
Esiteks nimetaks ta transaks filtrit, mitte inimest. Teiseks minu meelest kõlab see küll päris siiralt- no talle päriselt ei meeldi need üle võlli filtrid ja ütleb seda ka välja, mis siin ebasiirast? Kui tahta mingit näidet tuua, kus ta on nõme olnud, siis mulle tuli esimesena pähe hoopis Karelli reka lesbariks sõimamine, mis oli tõesti ülinõme ja nüri, kuid ikkagi- tundub päris siiras vihapurse, ma küll ei oska siin taga kahtlustada mingit ebasiirast kaalutlust, ta ei saanud ju sellest mingit kasu, hoopis vastupidi?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 11:39Mina seda siirust ei usu. Henno teema on üks asi, aga see inimeste suvalise koha pealt materdamine ei ole siiruse näitaja. Kas teise inimese transuks nimetamine on suur hoolimine või puhas kiusamine?
-
Külaline
Kuidas me küll nii erinevalt loeme? Lausa pealkirjas on öeldud, et Mallukas nimetas Elisa Kolki transsooliseks. Kuidas saab üldse mingit filtrit nimetada transsooliseks?kolja kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:02Esiteks nimetaks ta transaks filtrit, mitte inimest. Teiseks minu meelest kõlab see küll päris siiralt- no talle päriselt ei meeldi need üle võlli filtrid ja ütleb seda ka välja, mis siin ebasiirast? Kui tahta mingit näidet tuua, kus ta on nõme olnud, siis mulle tuli esimesena pähe hoopis Karelli reka lesbariks sõimamine, mis oli tõesti ülinõme ja nüri, kuid ikkagi- tundub päris siiras vihapurse, ma küll ei oska siin taga kahtlustada mingit ebasiirast kaalutlust, ta ei saanud ju sellest mingit kasu, hoopis vastupidi?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 11:39Mina seda siirust ei usu. Henno teema on üks asi, aga see inimeste suvalise koha pealt materdamine ei ole siiruse näitaja. Kas teise inimese transuks nimetamine on suur hoolimine või puhas kiusamine?
Sul on inimese siirusest küll väga omapärane arusaam.
-
Külaline
Ma tegelt ei tea, mis pealkiri see on või mis artiklile viitad, kuid ma viitan Malluka enda kommentaarile Elisa feedis, kus ta kasutas sõna "transa" filtri iseloomustaks, ilmselgelt pidas sellega silmas seda, et filter moonitab nägu selliselt, et tulemus näeb välja nagu transsooline. Kui pealkiri midagi muud väidab, siis see pealkiri pole õige.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:37Kuidas me küll nii erinevalt loeme? Lausa pealkirjas on öeldud, et Mallukas nimetas Elisa Kolki transsooliseks. Kuidas saab üldse mingit filtrit nimetada transsooliseks?kolja kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:02Esiteks nimetaks ta transaks filtrit, mitte inimest. Teiseks minu meelest kõlab see küll päris siiralt- no talle päriselt ei meeldi need üle võlli filtrid ja ütleb seda ka välja, mis siin ebasiirast? Kui tahta mingit näidet tuua, kus ta on nõme olnud, siis mulle tuli esimesena pähe hoopis Karelli reka lesbariks sõimamine, mis oli tõesti ülinõme ja nüri, kuid ikkagi- tundub päris siiras vihapurse, ma küll ei oska siin taga kahtlustada mingit ebasiirast kaalutlust, ta ei saanud ju sellest mingit kasu, hoopis vastupidi?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 11:39Mina seda siirust ei usu. Henno teema on üks asi, aga see inimeste suvalise koha pealt materdamine ei ole siiruse näitaja. Kas teise inimese transuks nimetamine on suur hoolimine või puhas kiusamine?
Minu arusaam siirusest on vastand kahepalgelisusele- sa ilmselt arvad, et siiras on millegi hea ja toreda sünonüüm, et siiras inimene = hea inimene, minu saan sellest teisiti aru. Minu meelest tähendab see pigem ausust, et inimene ei aja mingit kahepalgelist, teise tagamõttega juttu, vaid ütleb seda mida päriselt ka mõtleb.
Ja ÕS toetab minu arusaama: https://arhiiv.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=siiras
ma ei tea, kuidas see külalise linnuke sisse läks, kolja olen- see, kellele sa kirjutasid...Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 18:27Ma tegelt ei tea, mis pealkiri see on või mis artiklile viitad, kuid ma viitan Malluka enda kommentaarile Elisa feedis, kus ta kasutas sõna "transa" filtri iseloomustaks, ilmselgelt pidas sellega silmas seda, et filter moonitab nägu selliselt, et tulemus näeb välja nagu transsooline. Kui pealkiri midagi muud väidab, siis see pealkiri pole õige.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:37Kuidas me küll nii erinevalt loeme? Lausa pealkirjas on öeldud, et Mallukas nimetas Elisa Kolki transsooliseks. Kuidas saab üldse mingit filtrit nimetada transsooliseks?kolja kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:02
Esiteks nimetaks ta transaks filtrit, mitte inimest. Teiseks minu meelest kõlab see küll päris siiralt- no talle päriselt ei meeldi need üle võlli filtrid ja ütleb seda ka välja, mis siin ebasiirast? Kui tahta mingit näidet tuua, kus ta on nõme olnud, siis mulle tuli esimesena pähe hoopis Karelli reka lesbariks sõimamine, mis oli tõesti ülinõme ja nüri, kuid ikkagi- tundub päris siiras vihapurse, ma küll ei oska siin taga kahtlustada mingit ebasiirast kaalutlust, ta ei saanud ju sellest mingit kasu, hoopis vastupidi?
Minu arusaam siirusest on vastand kahepalgelisusele- sa ilmselt arvad, et siiras on millegi hea ja toreda sünonüüm, et siiras inimene = hea inimene, minu saan sellest teisiti aru. Minu meelest tähendab see pigem ausust, et inimene ei aja mingit kahepalgelist, teise tagamõttega juttu, vaid ütleb seda mida päriselt ka mõtleb.
Ja ÕS toetab minu arusaama: https://arhiiv.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=siiras
-
Külaline
Kesse MP on siis?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 19:53No tegelt see pole ju "lõpuks", sellest on ju aastaid räägitud. Samasugune seik meenub teise ahistamisega võitleja, MP-ga seoses, kes saatis alaealisele mingeid nilbeid sõnumeid, kuid kuna praegu ei suutnud googlega allikat leida, siis nime ei pane. ChatGPT siiski mäletas seda, kuid ka tema ei leidnud enam allikaid.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 18:39 Tore, et see Henno teema lõpuks päevavalgele tuli. Kui ma ei eksi, siis tema blogist tuli välja ka Pedaja lembus alaealiste vastu.
-
Külaline
Oled ikka kindel, ta pole selles ansamblis kunagi olnud.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 22:45Sass Henno visati 5miinust koosseisust välja
-
Külaline
Peamine nilbete laulusõnade autor. Õpi, lapsuke!
-
Külaline
Kas seal mõni normaalne ka on?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 22:45Sass Henno visati 5miinust koosseisust välja
-
Külaline
-
Külaline
Ülejäänud on.
Ta oli ilus ja kena, aga tundus nagu tunneks ennast hästi ebamugavalt, pole harjunud midagi ootamatut ütlema või vastama ja null enesekindlust. Arvasin just, et sellist elustiili viljelev naine on enesekindlusest pakatav ja lööb piltlikult öeldes jalaga maailma uksed valla. Aga täiesti hall hiireke.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 17:13 Vaatasin telekast saadet, kus tutvustati Eesti laulul osalejaid. Nad käisid vanlas ekskursioonil. Preili Kolk oli ilma filtriteta seal täitsa kena.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist