Mallukas on kiusaja

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mu meelest on Mallukas kohati täiesti taktitundetu ja õel, lisaks räigelt silmakirjalik, teades ta enda iluoppide ja filtrite sõltuvust.
Elisa "ette võtmine" tundub andestamatu, sest ta on kursis, mis ta elus on toimunud ja teab, et ta elab petmisskandaali üle. See, et naised pärast lahkuminekut ebakindlaks muutuvad, on klassika ja ta on ise selle alles mõni aasta tagasi ise läbi teinud. Elisa pole talle mitte midagi teinud, et sellist avalikku negatiivset tähelepanu ära teenida. Eriti nõme on see, et ta teab, et Elisale on hetkel ta bränd ülioluline, kuna valmistub võistlema ja siis Mallukas paneb omalt poolt nö jala taha, et ta mainet kahjustada.
Nõme ja 5 b klassi tase.
Ainuke, mis seda õelust veidigi kompenseerib, on see, kui tõmbab avalikkuse ette nt selle Sass Henno või Padari teod, sest see aitab kaitsta nõrgemaid osapooli, kes ise enda eest seista ei julge.
Kuid ma hoiataks Mallukat - see tühja koha pealt inimeste mõnitamine on väga libe tee, enamusele turnoff ja kui ta niimoodi jätkab, siis on aja küsimus, millal ta "karjäär" läbi saab. Ükski eetiline organisatsioon ega inimene ei soovi kiusajaga seotud olla.
Külaline

Millegipärast need pervarid sebivadki omale sellise laste ja naiste "kaitsmise" ameti tihti. Näiteid on ju palju olnud. Libe sell too Sass Henno. Mistahes põhjendusi ta seal välja ei too, kui täismees peab kirjavahetust võõra 13-aastase tüdrukuga, tõenäoliselt pervo. Rohkem polegi vaja teada.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 10:10 Kuid ma hoiataks Mallukat - see tühja koha pealt inimeste mõnitamine on väga libe tee, enamusele turnoff ja kui ta niimoodi jätkab, siis on aja küsimus, millal ta "karjäär" läbi saab. Ükski eetiline organisatsioon ega inimene ei soovi kiusajaga seotud olla.
Milline endast lugu pidav bränd üldse ennast temaga seoks? Ka meediakanalid, mis temaga seotud uudisnuppe avaldavad teevad seda lehe kollasemal poolel, mis läheb rubriigi "natuke rämpsuudiseid ka" alla. Pakun, et oma "paljastustega" ta ongi lehtede jaoks justkui see mustatöötegija, kes kaevab välja midagi räpast, avaldab selle oma blogis, kust ajaleht selle siis mugavalt üles nopib.

Elisast on mul kahju. Ma pole ta muusika fänn, aga tema materdamine on ülimalt madal. Ja erinevalt mallukast on tema selles konfliktis igati viisakaks jäänud.
Külaline

Tutiga Täi kirjutas: 10 Veebr 2025 11:10
Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 10:10 Kuid ma hoiataks Mallukat - see tühja koha pealt inimeste mõnitamine on väga libe tee, enamusele turnoff ja kui ta niimoodi jätkab, siis on aja küsimus, millal ta "karjäär" läbi saab. Ükski eetiline organisatsioon ega inimene ei soovi kiusajaga seotud olla.
Milline endast lugu pidav bränd üldse ennast temaga seoks? Ka meediakanalid, mis temaga seotud uudisnuppe avaldavad teevad seda lehe kollasemal poolel, mis läheb rubriigi "natuke rämpsuudiseid ka" alla. Pakun, et oma "paljastustega" ta ongi lehtede jaoks justkui see mustatöötegija, kes kaevab välja midagi räpast, avaldab selle oma blogis, kust ajaleht selle siis mugavalt üles nopib.

Elisast on mul kahju. Ma pole ta muusika fänn, aga tema materdamine on ülimalt madal. Ja erinevalt mallukast on tema selles konfliktis igati viisakaks jäänud.
Elisa Kolk ei oleks üldse keegi, kui see miljokas poleks üles korjanud. See oli ainuke huvipakkuv seik tema puhul.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:26 Mulle on ka mõned mehed flirtimishoos saatnud nilbeid sõnumeid ja mina neile samuti. Kui nüüd "minu osa" kontekstist välja rebida, saaks sellise pildi küll, kus "mees saadab nilbeid sõnumeid". Samuti saaks toimetada minu saadetud sõnumitega.
Tõesti küsimus, miks see naine temaga siis uuesti ja uuesti püüdis kontakti saada. Ei tundu loogiline.

Teine küsimus tekkis nende alaealistega. Mis nendega oli? Kes vähegi kontsertide lavatagusega kursis on, siis on piisavalt arulagedaid (ka väga noori), kes pressiks end kuidas iganes mõne kuulsa inimese lähedale. Ole sa punkar, rokkar, räppar, kes iganes.

Ma ei õigusta siin SH-t kuidagi, kui tema süü on üheselt tõestatav (ei tea, Mallukat ei jälgi), lihtsalt sellised küsimused tekkisid.
Küll aga olen SH poolel, sest ometi on keegi, kes julgeb sõna võtta LSV teemadel, mis siin riigis mugavalt vaiba alla pühitakse.
Mitte keegi ei püho LSV-d vaiba alla. Pigem vastupidi. Ja seda kuritarvitatakse. Ja mõni meees nagu see räuskav SH korjab feimi ja tuntust. Tegelikult tema röökimine kahjustab ja naeruvääristab teemat.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 12:33
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:26 Mulle on ka mõned mehed flirtimishoos saatnud nilbeid sõnumeid ja mina neile samuti. Kui nüüd "minu osa" kontekstist välja rebida, saaks sellise pildi küll, kus "mees saadab nilbeid sõnumeid". Samuti saaks toimetada minu saadetud sõnumitega.
Tõesti küsimus, miks see naine temaga siis uuesti ja uuesti püüdis kontakti saada. Ei tundu loogiline.

Teine küsimus tekkis nende alaealistega. Mis nendega oli? Kes vähegi kontsertide lavatagusega kursis on, siis on piisavalt arulagedaid (ka väga noori), kes pressiks end kuidas iganes mõne kuulsa inimese lähedale. Ole sa punkar, rokkar, räppar, kes iganes.

Ma ei õigusta siin SH-t kuidagi, kui tema süü on üheselt tõestatav (ei tea, Mallukat ei jälgi), lihtsalt sellised küsimused tekkisid.
Küll aga olen SH poolel, sest ometi on keegi, kes julgeb sõna võtta LSV teemadel, mis siin riigis mugavalt vaiba alla pühitakse.
Mis see LSV on?
Mitte keegi ei püho LSV-d vaiba alla. Pigem vastupidi. Ja seda kuritarvitatakse. Ja mõni meees nagu see räuskav SH korjab feimi ja tuntust. Tegelikult tema röökimine kahjustab ja naeruvääristab teemat.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:26Mulle on ka mõned mehed flirtimishoos saatnud nilbeid sõnumeid ja mina neile samuti. Kui nüüd "minu osa" kontekstist välja rebida, saaks sellise pildi küll, kus "mees saadab nilbeid sõnumeid". Samuti saaks toimetada minu saadetud sõnumitega.
Tänanses Malluka stooris on screenshot chatist, kus tüdruk väidab, et oli 14-aastasena Sassiga vahekorras. Jutust tuleb välja, et see oli tollal seaduslik, seega pidi see toimuma enne 1. novembrit 2022, mil noorema kui 16-aastasega vahekorras olemine kriminaliseeriti.
Sass ise on väitnud, et pole olnud seksuaalsuhtes noorema kui 16-aastasega, eks nüüd vist sõltub suhtumisest Mallukasse, kumba keegi rohkem usub?
Muide, kogu see LSV ja korgijoogi vastane võitlus jne... ma pole kindel, kas korgijoogi kasutamine on oluliselt "parem" kui laste manipuleerimine? Ja teine küsimus on, et ülejäänud bänd pidi ju sellest teadma? Kas nad olid kaasosalised või nagu "katoliku preestrid" otsustasid mitte märgata?
Külaline

kolja kirjutas: 10 Veebr 2025 12:49
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:26Mulle on ka mõned mehed flirtimishoos saatnud nilbeid sõnumeid ja mina neile samuti. Kui nüüd "minu osa" kontekstist välja rebida, saaks sellise pildi küll, kus "mees saadab nilbeid sõnumeid". Samuti saaks toimetada minu saadetud sõnumitega.
Tänanses Malluka stooris on screenshot chatist, kus tüdruk väidab, et oli 14-aastasena Sassiga vahekorras. Jutust tuleb välja, et see oli tollal seaduslik, seega pidi see toimuma enne 1. novembrit 2022, mil noorema kui 16-aastasega vahekorras olemine kriminaliseeriti.
Sass ise on väitnud, et pole olnud seksuaalsuhtes noorema kui 16-aastasega, eks nüüd vist sõltub suhtumisest Mallukasse, kumba keegi rohkem usub?
Muide, kogu see LSV ja korgijoogi vastane võitlus jne... ma pole kindel, kas korgijoogi kasutamine on oluliselt "parem" kui laste manipuleerimine? Ja teine küsimus on, et ülejäänud bänd pidi ju sellest teadma? Kas nad olid kaasosalised või nagu "katoliku preestrid" otsustasid mitte märgata?
Bänd ütles, et vend visati välja alakatega sebimine pärast.
Külaline

Varsti mõni alaealine läheb politseisse ja annab asja üles. Huvitav kuidas edevus ühele mehele augu kaevab.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8842 ... aisealised
Külaline

Suht härmas möla. Üldse ei usu seda venda.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 14:38
Suht härmas möla. Üldse ei usu seda venda.
Noh-näh, nüüd selgub, et väidetavalt ühendab isand kasuliku (= loengupidamine koolides) meeldivaga (noorte tüdrukutega kontakti saamine).
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 13:49 Varsti mõni alaealine läheb politseisse ja annab asja üles. Huvitav kuidas edevus ühele mehele augu kaevab.
Kui isik ei ole just nüüd viimasel paaril seksinud alla 16-aastastega, on seaduse silmis kõik korrektne. Eapiir tõusis 14 aasta pealt 16 peale 01.11.2022.
Külaline

Just mõtlesin, kas SH võib teoreetiliselt sellise alaealiste peibutamise ja seksimise eest kinni lennata, kui juhtumid on "vanad" ja vaatasin, et juba kogub politsei ta vastu tõendeid. Ega ju ei tea, millal täpselt ta nende 13-14aastastega mehkeldas.
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

Igaks juhuks selgitan, et ehkki seaduse järgi võib isik olla puhas kui prillikivi, siis moraalselt on tegu väga vale ja taunitava teguviisiga ka minu arvates.
Ketuka andmine oleks kindlasti ebaseaduslik tegu, ja ühel teatud isikul on arvel terve hunnik tulirelvi, mida saab kasutada enesekaitseks.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 15:30Omast arust jube kaval.
Tekst, mille saatis 15-aastasele: "Ja nagu for real, mid ma ka öelnud olen, hästi paljud mu noored fännid on imbetsillid:D nagu sry aga nii on. Ja sa oled nagu vastupidi. terav. Ära neid komplimente kuhugi storysse pane nyyd. Aga kuna sa oled ilus, tundud andekas ja loed mu raamatuid ja kuulad meie täiesti kahtlaseväärtusega mussi, siis i'm sold. Kohe kui 18 saad, kutsun su välja, ma ei tea veel kuidas, aga mingis foto commentsis ilmselt, sest siis ei saa ykski ajakirjanik möliseda mu kallal:D"

Ja nüüd võta arvesse, et selle teksti pole kirjutanud mitte teine 15-aastane, vaid tunnustatud kirjanik, mingil ajal EKA loovkirjutamise õppejõud. Omamoodi rafineeritud tekst- kasutas loovkirjutamise oskusi koolilaste lantimiseks 🤮
Külaline

Ottotriin kirjutas: 10 Veebr 2025 15:25Kui isik ei ole just nüüd viimasel paaril seksinud alla 16-aastastega, on seaduse silmis kõik korrektne. Eapiir tõusis 14 aasta pealt 16 peale 01.11.2022.
Huvitav millised poliitikud noort liha tarbisid, et seda piiri varem ei saanud tõsta. Mis see piir nõuka ajal oli? Abiellumiseks enne 16 pidi vanemate luba olema. Kas siis vanameestega seksimise piir oli ka 16?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 16:59
Ottotriin kirjutas: 10 Veebr 2025 15:25Kui isik ei ole just nüüd viimasel paaril seksinud alla 16-aastastega, on seaduse silmis kõik korrektne. Eapiir tõusis 14 aasta pealt 16 peale 01.11.2022.
Huvitav millised poliitikud noort liha tarbisid, et seda piiri varem ei saanud tõsta. Mis see piir nõuka ajal oli? Abiellumiseks enne 16 pidi vanemate luba olema. Kas siis vanameestega seksimise piir oli ka 16?
Sotsid olid vastu. Kommunistidele on pedofiilid alati meeldinud. Sellepärast nad araablasi ka kaitsevad, et seal võib 10 aastase naise võtta.
Külaline

kolja kirjutas: 10 Veebr 2025 15:53
Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 15:30Omast arust jube kaval.
Tekst, mille saatis 15-aastasele: "Ja nagu for real, mid ma ka öelnud olen, hästi paljud mu noored fännid on imbetsillid:D nagu sry aga nii on. Ja sa oled nagu vastupidi. terav. Ära neid komplimente kuhugi storysse pane nyyd. Aga kuna sa oled ilus, tundud andekas ja loed mu raamatuid ja kuulad meie täiesti kahtlaseväärtusega mussi, siis i'm sold. Kohe kui 18 saad, kutsun su välja, ma ei tea veel kuidas, aga mingis foto commentsis ilmselt, sest siis ei saa ykski ajakirjanik möliseda mu kallal:D"

Ja nüüd võta arvesse, et selle teksti pole kirjutanud mitte teine 15-aastane, vaid tunnustatud kirjanik, mingil ajal EKA loovkirjutamise õppejõud. Omamoodi rafineeritud tekst- kasutas loovkirjutamise oskusi koolilaste lantimiseks 🤮
Vaikselt hakkavad heinmetsa kaitsjad päevavalguse kätte jõudma...
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 16:59
Nõukaja probleem oli selles, et vägistaja ehk siis mees sai 15 aastat. Aga kuna nõukogude kohus oli nagu oli, neid ei huvitanud see kas mees tegelikult ka vägistas, siis Eesti Vabariik ei soovinud sellises mahus karistusi välja mõista. Eestis on päris palju vägistamise süüdistusi kohtus ka põhja lastud, naine lihtsalt valetas kättemaksuks, aga naisi süüdi ei mõisteta. Mehe elu need protsessid rikkusid ikka ära.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, Google [Bot], Krissse ja 10 külalist