Magamisriided
-
Külaline
Võimalikud variandid.
1.Öösärgiga, aga aluspükse ei ole jalas
2. Öösärgiga aluspüksid on jalas
3. Pidzaamas, see on kaheosaline
4. Paljalt
5. Paljalt, aga aluspüksid on jalas
6. T-Sägis ilma aluspüksteta
7. T-Särgis aluspüksid on jalas
1.Öösärgiga, aga aluspükse ei ole jalas
2. Öösärgiga aluspüksid on jalas
3. Pidzaamas, see on kaheosaline
4. Paljalt
5. Paljalt, aga aluspüksid on jalas
6. T-Sägis ilma aluspüksteta
7. T-Särgis aluspüksid on jalas
-
Külaline
Paljalt. Juba 20 aastat.
Vahel harva kui külm on siis sokid on jalas aga öö joksul ajan need jalast ära.
Minu jaoks on täiesti piin kusagil külas ööbida, sest siis viisakas on ikkagi midagi selga ajada või kui päevad on, siis alupükstega lisakaitseks.
Vahel harva kui külm on siis sokid on jalas aga öö joksul ajan need jalast ära.
Minu jaoks on täiesti piin kusagil külas ööbida, sest siis viisakas on ikkagi midagi selga ajada või kui päevad on, siis alupükstega lisakaitseks.
-
Külaline
Paljas inimene sokid jalas magamas, päris huvitav. Kas sa öömütsi peale ei ole mõelnud?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 19:26Vahel harva kui külm on siis sokid on jalas aga öö joksul ajan need jalast ära.
-
Külaline
Ei ole vajadust. Ma tihti magan tekk üle pea
Aga sokke ma kannan isegi suvel, sest mul on varbad ja sõrmed koguaeg külmad. Verevarustuse häire.
Magan paljalt, teki all.
Aga kuna magan 3 ja 6 aastase tütrega ühes toas, siis saan püksid jalast võtta alles siis, kui lapsed magavad ja hommikul ajan püksid jalga, enne kui nad ärkavad.
Aga kuna magan 3 ja 6 aastase tütrega ühes toas, siis saan püksid jalast võtta alles siis, kui lapsed magavad ja hommikul ajan püksid jalga, enne kui nad ärkavad.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Ma pole see, kellele vastad, aga ma magan ka täpselt nii. Varbad hakkavad külmetama ju muidu. Ülejäänud keha ei hakka. Ma ei teadnudki, et see mingi eriline magamisviis on
-
Külaline
Kodus öösärgis, maakodus on nn pidžaama ehk retuusid ja t-särk (need ongi mul magamiseks, päeval ei kanna), talvel ka sokid. Mõnikord ühe ööbimisega reisil ka t-särk ja aluspüksid. Ma tunnen ennast paljalt magades ebamugavalt, pole harjunud.
-
Külaline
Mul on suuremat sorti T-särk seljas ja alukad jalas. Olen proovinud erinevaid öösärke, aga need kerivad vastikult ümber keha ja jalgade. Alasti ma aga ei ole kunagi uinuda suutnud, ei tule lihtsalt und. Ja öösel hakkaks külm ka, mulle meeldib magada jahedas toas. Praegu on kusjuures nii, et tihti viskan isegi teki keset ööd kõrvale, aga kui üldse riideid seljas ei ole, hakkab mu kohe külm.
-
Külaline
Just, mul ka nii, öösärk on täiesti välistatud. Kogu aeg on ta kuskil keerdus ja peab pidevalt kohendama.Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 22:51Olen proovinud erinevaid öösärke, aga need kerivad vastikult ümber keha ja jalgade.
Alasti pole paha, T-särgiga on ka hea. Pidžaama ei meeldi, kuna jalad peavad täiesti paljad olema. Kui hakkab palav, sirutan ühe teki alt välja.
-
Külaline
Riskin siin naeruvääristamist saada, aga tunnistan, et magan päris soojalt riides olles.
Suvel T-särk ja liibuvad bokserid, talvel pikkade varrukatega öösärk või rullkraega polo ja liibuvad bokserid ning sokid. Lisaks kaks tekki.
Elasin lapsena ja noorpõlves üsna maalähedases majas, kus oli pidevalt külm ja sealt on pärit harjumus end magama minnes korralikult sisse pakkida. Ja küsimisi ennetades - ei, mul ei ole palav, vaid normaalne olemine.
Suvel T-särk ja liibuvad bokserid, talvel pikkade varrukatega öösärk või rullkraega polo ja liibuvad bokserid ning sokid. Lisaks kaks tekki.
Elasin lapsena ja noorpõlves üsna maalähedases majas, kus oli pidevalt külm ja sealt on pärit harjumus end magama minnes korralikult sisse pakkida. Ja küsimisi ennetades - ei, mul ei ole palav, vaid normaalne olemine.
-
Külaline
Milleks just liibuvad bokserid? Võiks lohvakamad olla, et alumine ots ka öösel õhku saaks.
-
Külaline
-
Külaline
Magan aluspükste, rinnahoidja ja t-särgiga (vahel ka kodukleidis). Ideaalis magaks alasti.
-
Külaline
Mis on takistuseks?Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 22:47Ideaalis magaks alasti.
-
Külaline
Öösel võib tagant miski siseneda
-
Külaline
Vägistamine.
-
Külaline
Piimast tilkuvad rinnad. Lapsed.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], Kirile ja 6 külalist