Kust leida odav nutitelefon lapsele

köök, kodu korrashoid ja aed
Winnipuuuuuh
Kontakt:

Kust leida odav nutitelefon lapsele

Postitus Postitas Winnipuuuuuh »

Lapsel on aasta jooksul juba kaks korda telefon vastu maad käinud, nii et ekraan on täiesti katki olnud ja enam pole neid kasutada saanud. Kui muidu olen andnud oma vana telefoni lapsele, siis nüüdseks ma ei ole nõus nii tihti oma telefoni vahetama, et lapsele järgmine anda. Kui kellelgi on samasugune probleem lastega, et telefonid käivad pilla-palla ja vaja neid pidevalt vahetada, siis tahtsin lihtsalt informeerida, et leidsin üli super koha, kust saab kasutatud telefone, mis on kontrollitud ja ilusti töökorras ülisoodsa hinnaga. Tean, et mul tuttavad ka ümberringi, kellel lapsed, ostavad koguaeg kuskilt esindustest järjest uusi ja minu jaoks see on ajuvaba raha raiskamine. Elusees ka ma ei osta lapsele "uut tutikat" telefoni, nähes, kui lühikese ajaga ja mis neist saab. Seega, kui siin on veel emasid, kelle eelarve ei pea nendele "tutikatele" vastu, siis tasub vaadata siia www.technocircle.ee . Seal garantii ka kõikidele telefonidele, mis boonuseks.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

No offence, aga su link ei ole eriti usaldustäratava keelekasutusega.
Oma lapsele ostaks sealt:
https://greenfox.ee/kasutatud-telefonid/
https://www.klick.ee/telefonid-ja-lisad ... ingi=23916
Külaline

Ekraanikaitse on tunduvalt odavam, kui puruks ekraan.
Kummine kaitse telefonu ümber ka.

Varjatud reklaam on see pigem.
Külaline

Mingist hämarast robottõlgitud urkast ei ostaks, aga 100.- telefone on esindustes küllalt (xiaomid jms, samsung alates 150), või eraisikult kasutatuna. Osta siis ometi lapse telefonile kohe ka silikoonkate ja kaitseklaas, jeerum küll!
nelz
Kontakt:

Postitus Postitas nelz »

Lapse talefonil on kummine 360 kraadi ümbris ümber ning ekraanil lisaks kaitseklaas. Märksa soodsam on kohe algul telefon ära kaitsta mitte pidevalt uusi või uusvanu telefone osta.
Külaline

nelz kirjutas: 10 Veebr 2025 19:14 Lapse talefonil on kummine 360 kraadi ümbris ümber ning ekraanil lisaks kaitseklaas. Märksa soodsam on kohe algul telefon ära kaitsta mitte pidevalt uusi või uusvanu telefone osta.
EHk siis sellest stiilis ümbris: https://images.app.goo.gl/JqLMQgXmCoeSShgJ8
Külaline

Winnipuuuuuh kirjutas: 10 Veebr 2025 15:30 Lapsel on aasta jooksul juba kaks korda telefon vastu maad käinud, nii et ekraan on täiesti katki olnud ja enam pole neid kasutada saanud.
Ma ostaks sellisele lapsele 15-eurose nuputelefoni ja ütles, et kui seda aasta aega ilma maha viskamata suudad kasutada, siis saad järgmise nutitelefoni. Mul on 2 teismelist poega ja ühe korra on telefoni ekraaniga õnnetus juhtunud. Siis kasutaski oma pragulise ekraaniga telefoni, kuni järgmise sai ja see juhtus tüki aja pärast. Oskavad oma telefone suurepäraselt hoida, kui vaja on.
daryteeele
Kontakt:

Postitus Postitas daryteeele »

Lapse esimene telefon peab olema piisavalt vastupidav, et see väikse põrutuse korral kohe ei puruneks. Mida väiksema ekraaniga on telefon, seda mugavam on lapsel seda käes hoida ning libisemisest tingitud kukkumisi on vähem. Seega ei tohiks telefon liiga suure ekraaniga olla. https://aliexpress.com - Väga hea odav kaup ja olen väga rahul teenustega.
Viimati muutis daryteeele, 08 Juun 2025 09:42, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Minu teismeline kukkus jäälibedal kõnniteel, telefon oli taskus ja jäi tema ja asfaldi vahele. Selle ekraanist ei jäänud midagi järele. Alati pole asi hoolikas hoidmises või kaantes ja kiles. Õnneks jäid lapsel luud-kondid terveks, külg oli küll sinine.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Veebr 2025 17:32 Mingist hämarast robottõlgitud urkast ei ostaks, aga 100.- telefone on esindustes küllalt (xiaomid jms, samsung alates 150), või eraisikult kasutatuna. Osta siis ometi lapse telefonile kohe ka silikoonkate ja kaitseklaas, jeerum küll!
Kui eesmärk on leida loopimis ja lollikindel telefon, siis selline sort on täiesti olemas. Nende tüübinimetus on "rugged phone". Kui on viitsimist jännata (õige sagedusvahemik peab olema) saab kasvõi Aliexpressist või muust hiina netipoest neid sama otsingusõnaga kindlasti 80-130 vahemikus kätte. Muidugi oleneb kas toll läheb otsa või ei. Näiteks sellised :

https://www.aliexpress.com/item/1005008519775724.html?

https://www.aliexpress.com/item/1005008968486902.html?

https://www.aliexpress.com/item/1005007812504147.html?

https://www.aliexpress.com/item/1005008203904022.html?

Meie arvuti-, telefoni- ja netipoed müüvad osasid neist samuti. Üks isend näiteks siin:

https://arvutitark.ee/nutiseadmed/telef ... ck-1327256

Ja kui mark/mudel teada, saab ka hinnavaatlusest parima hinnaga poe kätte kui seda marki meil maale tuuakse, näiteks Ulefone Armor otsing :

https://www.hinnavaatlus.ee/2743950/ule ... 2gb-black/

Nendel rugged variantidel on tihtipeale isegi MIL standard ehk siis ekstreemoludesse ja sõjaväele sobivad ning ei peaks kartma ei vett ega põrutamist/kukkumist. Veekindlus tähendab mitte pritsmekindlust vaid uputamist. Ehk siis ka täielikult vees olemist. Seda peab siis vaatama kas spetsis on waterproof.

Miinuseks on robustne välimus ning odavhiinakatel pole kaamera tihtipeale just kõige tugevam külg. Tõsi, tasub kohe paksemat sorti kaitseklaas juurde osta kuigi nende enda ekraan on juba reeglina tugev. Ehk kui peaprobleemiks on vastupidamine on sellised robustsed ja tugevad variandid äkki lahenduseks.

Tavalistele telefonidele müüakse samuti sarnase välimusega kestasid, aga need on reegline veel kobakamad.
Külaline

Aga miks üldsegi peab lapse esimene telefon olema just nutikas?
Kui minu laps kooli läks, sai esimeseks telefoniks tavalise nuputelo. Kasutamine imelihtne, ema helistas ja laps võttis kohe vastu. Aku pidas vastu nädal aega!

Kui laps paari aasta pärast nutitelo sai, alles siis hakkas nägurit saama. Aku pidevalt tühi, iga päev pidi laadima. Helistan, laps vastu ei võta - kõike muud tema seal telefonis teeb, peale helistamise. Telefoni õige funktsioon oli täiesti ära unustatud. Lisaks nägin last mitmel korral kõndimas mööda liiklusrohket tänavat, nina nutikas, ime et auto alla ei jäänud.

Ma arvan, et kuni umbes kolmanda klassi lõpuni ei vaja laps üldse nutitelefoni. Kui vaja sõpradega kuskil netis tsättida või mänge mängida, siis kodus on arvuti enamikul olemas. Aga tänaval, nina nutikas kinni, oma elu ohtu seada pole küll mõtet.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mai 2025 22:12Ma arvan, et kuni umbes kolmanda klassi lõpuni ei vaja laps üldse nutitelefoni.
Meie oma käib sealt e-koolis ja vaatab kõiki oma vajalikke kodutöid. Alates esimesest klassist. Seal on ka kalender, mis talle hommikul meelde tuletab, mis trenn kuskil on. Ja paar tundi ette, millal minema hakata.
No lisaks ka mõned mängud ja võimalus guugeldada asju, mis huvitavad. Nt busside kellaaegu ja marsruute.
Muidugi ka äpp, mis võimaldab vanematel jälgida, kus laps on. Ühendus ka nutikellaga.
Kui laps pole ca 10-aastaseni kunagi nutitelefoni kasutanud, on ta oma klassikaaslastest ikka väga palju maha jäänud.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Mai 2025 00:16
Külaline kirjutas: 30 Mai 2025 22:12Ma arvan, et kuni umbes kolmanda klassi lõpuni ei vaja laps üldse nutitelefoni.
Meie oma käib sealt e-koolis ja vaatab kõiki oma vajalikke kodutöid. Alates esimesest klassist. Seal on ka kalender, mis talle hommikul meelde tuletab, mis trenn kuskil on. Ja paar tundi ette, millal minema hakata.
No lisaks ka mõned mängud ja võimalus guugeldada asju, mis huvitavad. Nt busside kellaaegu ja marsruute.
Muidugi ka äpp, mis võimaldab vanematel jälgida, kus laps on. Ühendus ka nutikellaga.
Kui laps pole ca 10-aastaseni kunagi nutitelefoni kasutanud, on ta oma klassikaaslastest ikka väga palju maha jäänud.
Jälle see tore sõna "kunagi". Et kohe tõesti mitte kunagi, mitte iialgi, ei eales! Mõelge, kui hirmus! Seda mahajäämust ei suuda laps likvideerida elu lõpuni, selge see.
Kõik tavalised lapsed on kümneseks saades nutitelefoni kasutanud, mängivad ema-isa nutikal mänge, või on kodus olemas mõni mängudeks ja e-kooli vaatamiseks sobiv nutikas. Samuti saab e-kooli ja vajalikke kodutöid vaadata kodus arvutistki. Tunniplaan ja kalender koos trennikavaga on väljaprindituna lapse koolikotis kaasas. Kui aga laps ei viitsi trenni minna, siis ei aita siin ka nutitelefoni piiksumine, ta lülitab selle lihtsalt kinni.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2025 22:25Kõik tavalised lapsed on kümneseks saades nutitelefoni kasutanud, mängivad ema-isa nutikal mänge, või on kodus olemas mõni mängudeks ja e-kooli vaatamiseks sobiv nutikas.
Imelik arusaam. Kui on eeldus, et nad nagunii kasutavad kellegi nutikaid, miks sel lapsel ei võiks siis juba enda oma olla? Kus ta saab tegutseda täpselt siis, kui temal vaja, mitte kodus ema-isa oodates. Peaks ikka e-kooli nägema sel ajal, kui temal endal vaja.
Ma ei anna oma telefoni iial laste kätte, samuti ei tee seda mu abikaasa. Need on meie isiklikud tööriistad, kogu me töine elu on nendes. Ei ühtki mängu ega võimalust lapsel midagi pekki keerata.
Kodus mõni mängudeks sobiv nutikas? No ongi - igal lapsel enda oma. Koos kõigi just temale kehtivate netipiirangutega. Mida ta saab kasutada iga kell, kui vaja on.
Mitte mingi ühiskasutatav mänguasi.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 31 Mai 2025 00:16
Kas ehk seletaksite, kas laps on maha jäänud nutitemaatikas või siis üldises IQ arengus?
Külaline

Ants kirjutas: 01 Juun 2025 22:58Kas ehk seletaksite, kas laps on maha jäänud nutitemaatikas või siis üldises IQ arengus?
Ju said ise ka aru, millest jutt on.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juun 2025 22:25Tunniplaan ja kalender koos trennikavaga on väljaprindituna lapse koolikotis kaasas. Kui aga laps ei viitsi trenni minna, siis ei aita siin ka nutitelefoni piiksumine, ta lülitab selle lihtsalt kinni.
Tunniplaan ei puutu ju eriti teemasse, ikka kodutööde nägemises on küsimus.
Me lapsed tahavad väga trennidesse minna. Trennide ajad muutuvad. Prinditud kava on ju hea küll, iga päev uus?
Mis sul tegelikult nutifoni ja selle märguannete vastu on? Me lastele sobib hästi. Kui sinu lapsele ei sobi, hea küll, trüki pabereid välja. Aga milleks halvustada digikalendrit? Ja võimalust iga kell vajalikke andmeid guugeldada? Kui laps oskab, siis väga hea ju.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Nuputelefoni ihalejatele. Äkki esimese klassi laps alguses sügisel veel "neelab" selle nuputelefoni alla ja on mõni aeg nõus seda kasutama, aga niipea kui ta näeb millised vahvad nutitelefonid on tema klassikaaslastel, siis tõuseb sellest kodus ainult tüli ja riid. Miks temal ei ole? See oleks ehk võrreldav olukorraga, kui äsja 18 saanud lapsele, kes on load saanud, antakse sõita vanaisast järele jäänud poolpidune ZAZ968M (mis on alatasa rikkis). Aga vanaisa omal ajal sai ju sõidetud, miks sina ei saa:) Nuputelefoni eelis on jah see, et aku kestab, aga miinus on see, et koolikaaslased hakkavad viltu vaatama. Minu silmis on odav nuputelefon ikka 70+ pensionäride teema. Pigem kaaluks mingi odavama otsa rugged hiinaka ostmist. Aga ega see ka hea lahendus pole, sest need on suured ja kohmakad ja sobivad pigem töömehe suurde krobelisse pihku.
Lisan pildi ka autost, mida ma postituses mainisin.
Kuvatõmmis 2025-06-02 095959.jpg
Külaline

Tänapäeval on isegi koolilapsele ilma nutitelefonita hakkama saamine üsna keeruliseks tehtud. Paljud koolitööd ja materjalid on sinna kolinud.
Mul näiteks kodus arvutit üldse ei olegi. Teen ise kõik asjad telefoniga. Isegi prindin selle kaudu. Tegelt mingi vana juust läpakas on, aga see on nii aeglane ja kõiki uuendusi enam teha ei saa. Seega pädecaks vahendiks seda pidada ei saa.

Laps sai vanema(odavama. Mingi xiomi) nutika esimeses klassis aga üsna pea pidime seda uuendama, kuna haigestus diabeeti ja mitme seadme asemel on nüüd kõik nutitelefonis. Temal on see elutähtis vidin ja oskab seda ka hoida ja akut laeb siis kui vaja. Samuti ei luba ma tal seal mängida(tõmmata). Selleks jäi tal vana telefon. On 12 ja jälgin telefoni. Juba sellepärast, et kui ma ei peaks teda kätte saama helistamisega, näen ta asukohta. See on meie perel turvalisuse ja haigusega seotud põhjusel.
Külaline

taivopalm kirjutas: 02 Juun 2025 10:08 Minu silmis on odav nuputelefon ikka 70+ pensionäride teema. Pigem kaaluks mingi odavama otsa rugged hiinaka ostmist. Aga ega see ka hea lahendus pole, sest need on suured ja kohmakad ja sobivad pigem töömehe suurde krobelisse pihku.
Lisan pildi ka autost, mida ma postituses mainisin.
Kuvatõmmis 2025-06-02 095959.jpg
Ei taha need pensionäridki seda. Mul käis just 87-aastane eksämm külas. Oli nii vihane oma nuputelefoni peale, et uimane, mingit funktsioonid puudu ja paras sellisega lutsu visata. Näppis mu Iphone prod-liiga raske. Nägi mu mehe SE-d, ütles, et see mõnus kerge ja läheb ostab 700 euroga endale nüüd selle.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist