Tuludeklaratsioon 2025

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 16:19 Vaesed kädi pikas riigilt senti tagasi kerjamas. Häbi pole raskel ajal nii käituda.
Mille üle täpsemalt häbi? Raha niisama vastu võtta? Ei ole häbi, tänan küsimast. :D
Külaline

Alates 15.veeb saab teha.
Külaline

15 jah aga alati iga aasta päev või paar varem saanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 19:55 15 jah aga alati iga aasta päev või paar varem saanud.
Miks see oluline on või mis vahet seal on, millal?
Külaline

Minul isiklikult on nn sportlik huvi, kuna täpselt summat ei tea siis on kindlus olemas kui oma silmaga näeb. Minul jh lihtsalt loll kiiks sellega igal aastal :D
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 19:57
Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 19:55 15 jah aga alati iga aasta päev või paar varem saanud.
Eks inimesed ikka tahavad teada, kui midagi tagasi saada on, et mis summa on.
Eriti praegusel ajal, kus maksud tõusnud, automaks ja tulumaks tõusmas.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 22:42
Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 19:57
Eks inimesed ikka tahavad teada, kui midagi tagasi saada on, et mis summa on.
Eriti praegusel ajal, kus maksud tõusnud, automaks ja tulumaks tõusmas.
Eriti veel seetõttu, et seadused muutuvad nii kiiresti ja kogu aeg. Kas mõne lapse eest veel saab midagi tagasi?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 22:46Eriti veel seetõttu, et seadused muutuvad nii kiiresti ja kogu aeg. Kas mõne lapse eest veel saab midagi tagasi?
Imearmsate eest pidi midagi vist saama.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 23:38
Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 22:46Eriti veel seetõttu, et seadused muutuvad nii kiiresti ja kogu aeg. Kas mõne lapse eest veel saab midagi tagasi?
Imearmsate eest pidi midagi vist saama.
Vanasti sai ikka kuuskede eest.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Veebr 2025 13:40 Eestlaste tadet näitab see, et nestor istus riigikogus ligi 30 aastat. Aga siis kui teised laulsid eestit vabaks esitas nestor 1988 aasta 27 detsember avalduse nlkp-sse astumiseks. Saate aru 1989. Ja välja ta vist ei astunudki. AGa näe. Lumpen valis ja valis
Oled tubli Objektiivi lugeja vist? Ilus olnuks siis viidata ka, et tal endal on selle kohta teine lugu rääkida: https://www.ohtuleht.ee/859089/partei-l ... namineviku
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 22:46Kas mõne lapse eest veel saab midagi tagasi?
Koolituskuludelt ainult saad veel,
niisama laste ilusate silmade eest enam ei saa.
Külaline

Tuludeklaratsiooni saab esitada.
Külaline

Kusjuures pole automaatselt koolituskulud lisatud ei olnud mul ega mehel, saatsime e meilid vastavate soovidega et need sinna lisataks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2025 20:57 Kusjuures pole automaatselt koolituskulud lisatud ei olnud mul ega mehel, saatsime e meilid vastavate soovidega et need sinna lisataks.
Minu deklaratsioonil olid olemas koolituskulud.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Veebr 2025 20:57 Kusjuures pole automaatselt koolituskulud lisatud ei olnud mul ega mehel, saatsime e meilid vastavate soovidega et need sinna lisataks.
Kui koolitaja on teie isikukoodid ja summad maksuametile deklareerinud õigeaegselt, siis on koolitussummad ka sinu deklaratsioonis. Kui ei ole, siis ega maksuamet selgeltnägija ole. Koolitajaga suhelge, miks pole deklareeritud.
Võimalik muidugi ka see, et pole teie isikukoode koolitajal. Oleks muidugi võinud küsida, aga igaüks ei ole nii tubli.
Külaline

Ja ma saatsin mõlemale koolitajale sooviga meie andmed sinna lisada. Mäletan et ka varasemalt olnud sama et olen pidanud koolitajal lisama need sinna. Küll korda saab ma ei põe.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Veebr 2025 12:53
Külaline kirjutas: 03 Veebr 2025 13:40 Eestlaste tadet näitab see, et nestor istus riigikogus ligi 30 aastat. Aga siis kui teised laulsid eestit vabaks esitas nestor 1988 aasta 27 detsember avalduse nlkp-sse astumiseks. Saate aru 1989. Ja välja ta vist ei astunudki. AGa näe. Lumpen valis ja valis
Oled tubli Objektiivi lugeja vist? Ilus olnuks siis viidata ka, et tal endal on selle kohta teine lugu rääkida: https://www.ohtuleht.ee/859089/partei-l ... namineviku
Mis ta siis ütlema pidi? Ja ega ta ju tagasi ka ei lükka. Aga sina ikka halvustad.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 11:11
Külaline kirjutas: 12 Veebr 2025 12:53
Mis ta siis ütlema pidi? Ja ega ta ju tagasi ka ei lükka. Aga sina ikka halvustad.
Muidugi halvustan sellist teadlikku info moonutamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 20:20
Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 11:11
Külaline kirjutas: 12 Veebr 2025 12:53 Oled tubli Objektiivi lugeja vist? Ilus olnuks siis viidata ka, et tal endal on selle kohta teine lugu rääkida: https://www.ohtuleht.ee/859089/partei-l ... namineviku
Muidugi halvustan sellist teadlikku info moonutamist.
Milline oli info moonutamine siin? Räägi. See, et sm Nestor räägib ühte aga arhiivimaterjalid teist on sinu arust tõe moonutamine?

27. detsembril 1988 otsustas NLKP Tallinna Oktoobri rajoonikomitee büroo kinnitada autotransporditöötajate ametiühingu parteialgorganisatsiooni otsuse 22. detsembrist 1988 parteisse vastu võtta NLKP liikmekandidaat 1987. aasta detsembrist, Autotranspordi- ja Maanteetöötajate Ametiühingu töökaitse peainspektor seltsimees Eiki Nestor.
Nestor muidugi väidab, et tema ei tea midagi. Nagu kommunistile kohane. Avalduse ta ju kirjutas 1987 detsember. Ja õnnehetk saabus aasta hiljem kui poolseltsimees sai päris seltsimeheks. Samal ajal astusid teised kommud parteist välja ja põletasid parteipileteid. Rääkides samal ajal kuidas nad seestpoolt parteid õõnestasid ja üleüldse suured vabadusvõitlejad olid.

Ajakirjandusinimestest andsid komparteist lahkumiseks avalduse sisse 16. jaanuaril 1989 Mart Kadastik, Nasta Pino, Vahur Kalmre, Ivi Drikkit, Helju Vals jpt. Nädalapäevad hiljem liitus nendega Marju Lauristin. Nende taotlused rahuldati alles aasta pärast, 1990.aasta jaanuari lõpus.

Samasuguse kollektiivse lahkumisavalduse esitasid ajaloolased 28. veebruaril 1989 Jüri Ant, Kaido Jaanson, Olaf-Mihkel Klaassen, Herbert Ligi, Allan Liim, Aadu Must, Tiit Rosenberg jpt.

Tänapäeva inimestele tuleb meelde tuletada, et kommunistiks saamine algas liikmekandidaadi staatusega, ehk minu määratluse järgi oli see niinimetatud poolkommunisti aeg. Eiki Nestor oli NLKP liikmekandidaat detsembrist 1987 kuni 27.detsembrini 1988. Tema NLKP liikmekandidaadi kaardi number oli 07598763.

Eiki Nestor palus end NLKPst välja arvata 16. aprillil 1990, märkides lahkumisel oma liikmepileti numbriks 24488736. Seega pidi ta oma NLKP liikmepiletile pilgu peale heitma, et lahkumisavaldust kirjutada. Tal ei saanud ju liikmepileti number peas olla, arvestades tema nõrka mäluseisu. EKP Tallinna Linna Oktoobri Rajoonikomitee rahuldas lahkumisavalduse 27. aprillil 1990. Seega oli Eiki Nestor NLKPga seotud koos kandidaadiajaga 2 aastat ja 4 kuud.

Sm hakkas esmalt väitma, et NLKPsse polegi kuulutud. Kui toodi ette vääramatud faktid arhiivist, siis tuleb mööndus - ju ma siis olin, kui dokumendid nii kõnelevad. Ja järgneb jahmatamapanev väide, et ju ma seal mõned kuud olin.

Ühte regormarit nimega Toomas Savi veel mäletate? Oravad tahtsid tast presidendi veel teha. Tema ei kuulunud ei nlkp-sse ega kgb-sse. Ja kui asi v'lja tuli saadeti Euroopasse. Ja ikka meie arma kuid rumalavõitu matsirahva hääletga. Neile nagu sullefi võib rääkida mida iganes. Kui peremees nii ütleb siis lihtsakene usub. Ja vajadusel röögib täiest kõrist ettesöödetud tõde edasi.
Külaline

Jahh lihtsake. Point on selles, et valetas ja 27. detsembril 1988 otsustas NLKP Tallinna Oktoobri rajoonikomitee büroo kinnitada autotransporditöötajate ametiühingu parteialgorganisatsiooni otsuse 22. detsembrist 1988 parteisse vastu võtta NLKP liikmekandidaat 1987. aasta detsembrist. Kas sa saad aru? Meie ühiskonna alustala otsustas NLKP-sse astuda 1987 aasta lõpus ehk peaaegu 1988 . Ta tegi panuse, et kommud ruulivad aegade lõpuni. Kui ei ruulinud vahetas värvi ja hakkas sinimustvalgeks. Kas oled küüditajate järetulija, et nii kmeeleheitlikultg kaitsed kommusid? Arusaadav. DNA ja geenid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist