Elisabeth Holmes, Amber Heard, Meghan Markle jms

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 20:33
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:00
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 14:18
Sa leidsid ikka tõeliselt erapooliku allika omale! Tee väike faktikontroll ka sellele raamatule, artikleid on kümneid. "Privileegipime" paarike..
Kui ma olen kuulnud räigeid külajutte sinu ja su mehe kohta kümne külaeide käest, siis teise vaatenurga saamiseks saan ma adekvaatsema info a)sinu enda ja su mehe või b)su naabrinaise lehmalellepoja käest?

Fakte ei saa kontrollida saastameedia artiklite järgi ja juures ei olnud nende artilite autoritest keegi. Ja ma ei rääkinud absoluutsest tõest vaid teisest vaatenurgast.
Miks ei saa? Näiteks sinu saastameedia kontrollis pädevalt, et pood,kus Määganikest ahistati ja kus tema kaanepildiga ajakirja müüdi lihtlabaselt ajakirju ei müügi ja Määgani larhvi polnudki toona ühegi kaane peal, siis mida? Ikka vale-vale. Bää-bää Ärri.
Publiku veenmiseks paiskas paarike eetrisse kaadrid Harry Potteri filmi esilinastusest, et varjata kurba fakti, et megaprimadonnat reealelus keegi pildiaparaadiga ei jälitanudki. Nuuks.
See oli jah hea, samuti, kui neid olla oma esimesel Aafrika tuuril pidevalt jälitatud. Tegelt oli vist kaasas 3 heakskiidetud ahakirjanikku (nendest ilmusid ka pildid).
New York'i jälitamisest ei julgeta kaadreid vist avalikustada, muidu selgub veel, et istusid hoopis ummikus, mitte ei põgenenud.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 12:12
Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 11:17 Mida prints Harry üldse Meghanis nägi? Oli ju ta juba mitu korda enne abielus olnud, palju suhteid, skandaalitar. Tõesti oli mehel nii vähe valikut võtta naist, sest Meghan ajas tal ka suhted venna ja perega nässu, kõik seda mingi naise pärast? Pole rikaste ja ilusate elu midagi parem kui küla paarikese tegemised. Sama klounaad kõik.
Sa suur spetsialist tead muidugi, et enne naist seal suhted sassis polnud? Minu arvates on seal suhted sassis juba Diana surmast ja isa kõrvalsuhetest (kui see tõele vastab) saadik. Seda naise süüks ajada oleks päris hale.
Normaalne mees ei hinda naisi incelite kriteerumite järgi, kus on ettekirjutused, kuidas naine peab olema 10/10 supermodell, ilma ühegi eelneva suhte ja abieluta, 18 aastane neitsike.
Miks ta peaks suvalist ilmetut näitsikut tahtma? Täitsa saan aru miks tal Meghani vastu tunded tekkisid, teleekraanil oli ta üsnagi sarmikas.
Santa Diana lõi ikka abielu ajal kõvasti litsi. Ajas mõnegi abielu lõhki; ühte armukest ahistas isegi nii väga, et too otsis lõpuks politseist kaitset.

Meghani hea välimus jääb aastate taha. Nigeeria puhkuse ajal ilmus tast päris mitmeid retušeerimata pilte - päris kole näeb nüüd välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 10:37 [kus on ettekirjutused, kuidas naine peab olema 10/10 supermodell, ilma ühegi eelneva suhte ja abieluta, 18 aastane neitsike.
Diana oligi just selline, ei läinud ka päris hästi "ettekurjutustega" abielu...

Meghan on lihtsal kuulsusenarr, üritab küll haavatavat ja kaitsetut mängida, aga see on võlts ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 10:37
Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 12:12
Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 11:17 Mida prints Harry üldse Meghanis nägi? Oli ju ta juba mitu korda enne abielus olnud, palju suhteid, skandaalitar. Tõesti oli mehel nii vähe valikut võtta naist, sest Meghan ajas tal ka suhted venna ja perega nässu, kõik seda mingi naise pärast? Pole rikaste ja ilusate elu midagi parem kui küla paarikese tegemised. Sama klounaad kõik.
Sa suur spetsialist tead muidugi, et enne naist seal suhted sassis polnud? Minu arvates on seal suhted sassis juba Diana surmast ja isa kõrvalsuhetest (kui see tõele vastab) saadik. Seda naise süüks ajada oleks päris hale.
Normaalne mees ei hinda naisi incelite kriteerumite järgi, kus on ettekirjutused, kuidas naine peab olema 10/10 supermodell, ilma ühegi eelneva suhte ja abieluta, 18 aastane neitsike.
Miks ta peaks suvalist ilmetut näitsikut tahtma? Täitsa saan aru miks tal Meghani vastu tunded tekkisid, teleekraanil oli ta üsnagi sarmikas.
Santa Diana lõi ikka abielu ajal kõvasti litsi. Ajas mõnegi abielu lõhki; ühte armukest ahistas isegi nii väga, et too otsis lõpuks politseist kaitset.

Meghani hea välimus jääb aastate taha. Nigeeria puhkuse ajal ilmus tast päris mitmeid retušeerimata pilte - päris kole näeb nüüd välja.
Meghani ülihea välimus jäi vanusesse 30-40, näeb veidi vanem välja küll, aga pakuks nooremat vanust. Ilus meik
Külaline

No see on ikka uskumatu, kui täpselt meie inimesed siin Eestis teavad, mida Meghan tegelikult tahab või milline ta tegelikult on. Kas te ise ei saa aru, kui naeruväärne teie meedia-kildudel põhinev jutt on? Ma suhtun Meghanisse täiesti ükskõikselt, aga sellist laimu on lihtsalt ebameeldiv lugeda. Peab ikka tugev naine olema, et sellisele halvustamisele üle maailma vastu peab.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:24 No küll sel naisel oli lõbus, kui ta oma seksuaalvahekorrast harri raamatust luges. Vot see on info, mida garri pidas vajalikuks avalikustada, hoolimata kübedki naise tunnetest. Rääkimata hoiatamisest või loa küsimisest.
Ma olen algusest peale mõistatanud, et MIKS ikkagi Harry selle raamatu TEGELIKULT välja andis. Ma nagu hästi ei usu, et see sada prossa tema idee oli. See on kuidagi nii ameerikalik, kõik oma solvumised ja teismeea seksimised üles tähendada ja siis õigel ajahetkel oma tell-all book välja anda. Kas tõesti oli rahaga nii kitsas või olid seal muud motiivid? Väga haige käik igatshes.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 22:20 No see on ikka uskumatu, kui täpselt meie inimesed siin Eestis teavad, mida Meghan tegelikult tahab või milline ta tegelikult on. Kas te ise ei saa aru, kui naeruväärne teie meedia-kildudel põhinev jutt on? Ma suhtun Meghanisse täiesti ükskõikselt, aga sellist laimu on lihtsalt ebameeldiv lugeda. Peab ikka tugev naine olema, et sellisele halvustamisele üle maailma vastu peab.
Muidugi ei tea, aga räägitaksegi ju kuvandist, mitte inimesest endast. Ma arvan, et võime olla üsna kindlad, et Meghan ei saa mitte kunagi teada, et temast siin arutle foorumis kirjutati :)
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 22:20 No see on ikka uskumatu, kui täpselt meie inimesed siin Eestis teavad, mida Meghan tegelikult tahab või milline ta tegelikult on.
On tegelik persoon ja on meediapersoon, eksole. Selle meediapersooni kuvandi loomiseks-hoidmiseks töötab terve meeskond. Mitte kedagi tegelikult ei huvita, missugune Meghan tegelikult on (sest me ei saa seda kunagi teada) :) vaid jahutakse tema meediakuvandi üle- nii selle, mille loomisega ta ise VÄGA vaeva näeb (podcastid, intervjuud, seriaalid, raamatud) kui vastasleeri "ei meeldi Meghan!" vastulausete üle.
Külaline

Ei saa ka parima tahtmise korral seda meediakuvandit tegelikkusest nii erinevana kujutada. Kõigi kuulsuste puhul ilmbub tegelikkus ikkagi välja. Teame vägagi hästi kes on eraelus pirtsakas diiva ja kes tagasihoidlik. Vastasel juhul me neid maailma staare ju üksteisest ei eristakski. Meediakuvandamine käib neil kõigil suht samade reeglite järgi. Kes see nüüd siis ikka laseb end kuvada narkari, liiderdaja, manipulaatori ja raiskajana.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 10:45
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 22:20 No see on ikka uskumatu, kui täpselt meie inimesed siin Eestis teavad, mida Meghan tegelikult tahab või milline ta tegelikult on.
On tegelik persoon ja on meediapersoon, eksole. Selle meediapersooni kuvandi loomiseks-hoidmiseks töötab terve meeskond. Mitte kedagi tegelikult ei huvita, missugune Meghan tegelikult on (sest me ei saa seda kunagi teada) :) vaid jahutakse tema meediakuvandi üle- nii selle, mille loomisega ta ise VÄGA vaeva näeb (podcastid, intervjuud, seriaalid, raamatud) kui vastasleeri "ei meeldi Meghan!" vastulausete üle.
Kuninglik perekond pingutagu kasvõi oma naba paigast oma kuvanditega, aga Diana on näide, et kogu kuvandi kupatuse saab jube lihtsalt uppi lükata. Ei jää sinna kalevi alla midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 11:44 Kuninglik perekond pingutagu kasvõi oma naba paigast oma kuvanditega, aga Diana on näide, et kogu kuvandi kupatuse saab jube lihtsalt uppi lükata. Ei jää sinna kalevi alla midagi.
Diana ja Mehgani puhul on selle kuvandi uppilükkamisega kardinaalselt erinevad lood- Diana puhul üritas kuningakoda just kulisse ja "keep straight face" püsti hoida, kuni Diana ise need uppi lõi, Meghani puhul risti vastupidi- tema üritab ennast näidata paremana/kuninglikumana kui ta on ja kuna ta enam kuninglik HRH (Her Royal Highness) pole, siis ei ole vajadust ka kuningakojal tema pärast vaeva näha.

Meghan Markle on nüüd äkki 43% nigeerlane, kui ta Maltal käies väitis end olevat matlalane... huvitav kombo, kui isa on 100% valge :D
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 13:44
Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 11:44 Kuninglik perekond pingutagu kasvõi oma naba paigast oma kuvanditega, aga Diana on näide, et kogu kuvandi kupatuse saab jube lihtsalt uppi lükata. Ei jää sinna kalevi alla midagi.
Diana ja Mehgani puhul on selle kuvandi uppilükkamisega kardinaalselt erinevad lood- Diana puhul üritas kuningakoda just kulisse ja "keep straight face" püsti hoida, kuni Diana ise need uppi lõi, Meghani puhul risti vastupidi- tema üritab ennast näidata paremana/kuninglikumana kui ta on ja kuna ta enam kuninglik HRH (Her Royal Highness) pole, siis ei ole vajadust ka kuningakojal tema pärast vaeva näha.

Meghan Markle on nüüd äkki 43% nigeerlane, kui ta Maltal käies väitis end olevat matlalane... huvitav kombo, kui isa on 100% valge :D
Noh ta erinevalt Dianast ei jõudnud sinna peresse eriti sisse elada ja tal pole eriti midagi ka paljastada. Diana sihtmärk oli isik, keda ta kõige initiimsemalt tundis ja sealt andis magusaid purtsatusi välja pigistada. Eks Meghani kõige magusamad pirnid lajatuks samuti Harry pihta, kui suhe hapuks peaks minema.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 14:49 Noh ta erinevalt Dianast ei jõudnud sinna peresse eriti sisse elada ja tal pole eriti midagi ka paljastada. Diana sihtmärk oli isik, keda ta kõige initiimsemalt tundis ja sealt andis magusaid purtsatusi välja pigistada. Eks Meghani kõige magusamad pirnid lajatuks samuti Harry pihta, kui suhe hapuks peaks minema.
Ma arvan, et on aja küsimus, millal see suhe hapuks läheb. Ta juba praegu manipuleerib laste abil, sest ma ei usu, et Harryl oleks midagi selle vastu, et ta pere tema lastega saaks kohtuda.
Külaline

Tik-Tokis on kasutajaid, kes on ennast pühendanud nende elu-olu lahti harutamisele, ise ei suudaks iialgi sellist detektiivitööd teha :D Ja olgem ausad, tundub, et see on ikka üsna vastupidi, et vaesed noored iseseisvujad ja kiuslik kuningakoda. Hetkel kuningakoda ilmselt üritab Härri mainet iga hinna eest veel kaitsta, aga selle prouaga on see ikka ülimalt keeruline. See rahanälg, mis on neid ajanud Netflixiga koostööle, podcasti ja raamatuga pappi teenima ja need ebaõnnestunud "heategevuslikud" projektid (Archwell põrus isegi nii, et mõni arvab, et rahade sihtpärast kasutamist peaks ametivõimud uurima) ja see viimane moosibisness, mis on lihtsalt üks suur naljanumber, need asjad ajavad ikka hämmingusse :D Kui neid raamatu- jm analüüse seal kuulata-vaadata, siis ei suuda kuidagi neile kaasa tunda. Üks vale ajab teist taga. Mitte miski ei tundu enam tõsi olevat. Ja need "kiusajad" seal ei ole rassistid ega kibestunud britid, enamus on ameeriklased, on mustanahalisi/värvilisi naisi jne. Kõik toovad ainult välja M nartsissistlikud jooned ja Härri juhmi oleku. On isegi räägitud tema nö vanade võitluskaaslastega, kes hoiavad kahe käega peast kinni, vaeseke saadeti sinna ju selleks, et oleks mingisugunegi elutöö vms, tegelikult oli teistel tüliks kaelas, pidi pidevalt jälgima, et titega kõik korras oleks. Seda üritab kuningakoda siiani summutada ja siluda. Härri ei ole ju kõige teravam pliiats mitte milleski olnud, see on selge. Kõik see praegune privacy-tour on Megäni masterplan. No miski ei ole usutav, see kuningaperest lahkumine, aga samas tiitlitest küünte ja hammastega kinni hoidmine, laste saamise ümber hämamine(ilmselt on lapsed saadud surrogaatema abil), raamat on suures osas M kirjutatud, (nii naiselikku jama ei kirjutaks isegi see tuhvlialune)ja lisaks veel miljon pisivalet. Loomulikult ei ole mul ju nende võõraste inimeste eludest suurt midagi, aga hetkel on selline seebika tunne, et jälgid ikka põnevusega, millega asi lõppeb :D Minu isiklik sisetunne ütleb, et tuleb lahutus ja lastejagamine ja siis saab veel mitu sarja ja raamatut müüa :D
Külaline

Harry on oma ema laiba kommertsialiseerimisega Diana mälestusele karuteene teinud. Aina enam ilmub nüüd fakte välja Diana ebastabiilsuse kohta. Kuidas ta lapsena patjadesse nööpnõelu toppis,et padjale istujale valu põhjustada. Täiskasvanud naisena lükkas kasuema trepist alla ja pidas seda üsna normaalseks. Kukutas rasedana end ise trepist alla. Ma ei suuda eladeski ette kujutada end midagi sellist tegemas. Suure kannataja ja ohvri rolli on nüüd ta noorem poeg üle võtnud, rumal poeg, nagu Diana teda avalikult kutsus. Hea, et William suutis oma vanemate kaklusest üle saada ja normaalseks kasvada.
Külaline

Mul on Harryst kahju ses mõttes, et ta NII väga tahtis omale ka lõpuks naist, peret, et kõik tema naist armastaks nagu oli populaarne Diana ja on(oli veel enam noorena) Kate. Ja siis sai sellise. No ma ei tea, kui ikka inimene pidevalt kogu maailmaga tõlis on ja kõik teevad valesti, siis enamasti on see peeglisse vaatamise koht, KES siis vildakas on, kas ise või maailm.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 12:14 Mul on Harryst kahju ses mõttes, et ta NII väga tahtis omale ka lõpuks naist, peret, et kõik tema naist armastaks nagu oli populaarne Diana ja on(oli veel enam noorena) Kate. Ja siis sai sellise. No ma ei tea, kui ikka inimene pidevalt kogu maailmaga tõlis on ja kõik teevad valesti, siis enamasti on see peeglisse vaatamise koht, KES siis vildakas on, kas ise või maailm.
Samad mõtted. Ei saa olla, et kõik seda peret kiusavad ja nemad on pühakud, kes paljakäsi maailma päästavad. Harry oli naiivne, aga sai ilmselt esimese abieluaasta jooksul aru, kellega tal Meghani näol tegu on ja nii ta vaikselt kibestus. Nüüd ei ole enam midagi teha, kui see mõru pill alla neelata ja õnneliku abielumehe nägu ette manada. Sest lahutamine läheks ilmselt väga räpaseks, just M-i poolt. Mulle tundubki,et tegelikult on mõlemal tunded jahtunud, lisaks on nad pettunud, sest ükski asi pole läinud nii nagu nad on soovinud. Mõlemal olid sellelel liidule hoopis teised ootused. Harry tahtis peret ja Meghan võimu, raha ja kalleid disainerkostüüme.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 12:14 Mul on Harryst kahju ses mõttes, et ta NII väga tahtis omale ka lõpuks naist, peret, et kõik tema naist armastaks nagu oli populaarne Diana ja on(oli veel enam noorena) Kate. Ja siis sai sellise. No ma ei tea, kui ikka inimene pidevalt kogu maailmaga tõlis on ja kõik teevad valesti, siis enamasti on see peeglisse vaatamise koht, KES siis vildakas on, kas ise või maailm.
Paljud inglased olid nägu vingus, sest Harry ei võtnud omale 18 aastast blondi inglise neiut naiseks. Kuna rassikaarti avalikult ei tahetud eksponeerida (kuigi seda ka tehti) siis hakati otsima põhjuseid väljasöömiseks.
William siiani igati tehtud mees kuigi kuulujutud Rose H.’ga seoses on märksa krõbedamad kui misiganes Meghaniga seotud jutud seda olid. Sellist furoori tema ümber ei olnud.
Inglastel oli Meghaniga sada häda, küll ei olnud puhas valge, ameeriklane, liiga vana, varasemalt abielus. Kas sellidte probeleemidega kriitikud näitavad viga Meghanis või neis? Mina arvan - neis endis. Kari inglise tädikesi siiani kibestunud kuidas Harry inglasest noort prutat ei valinud, sellistele ei saa meeldida, mõnel neist on vingumine elustiiliks kujunenud. Enne Meghanit sai Kate selle eest kuidas noorim laps ennast avalikkuses üleval pidas ja kuidas ta on liiga kõhna, vale riietusega, meigiga mis teeb teda liiga vanaks. Kui tuli Meghan sai rahvas uue rammuse kondi mida järada, Meghani aseemel oleks varemgi sealt jalga lasknud, mitte end tümitada lasknud.
Kes arvab, kuidas inimeaed ihkavad seda kuninglikku elustiili, ei ihka, varasemad Harry tüdrukud sel põhjusel suhteid katkestanud. Rikas olla on palju parem kui olla rikas ja kuninglik, sealt tuleb terve ladem etiketireegleid, kohustusi, kaamera ees naeratamist ja poseerimist. Meelakkumine see kuningliku elu ei ole
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 12:35 Kes arvab, kuidas inimeaed ihkavad seda kuninglikku elustiili, ei ihka, varasemad Harry tüdrukud sel põhjusel suhteid katkestanud. Rikas olla on palju parem kui olla rikas ja kuninglik, sealt tuleb terve ladem etiketireegleid, kohustusi, kaamera ees naeratamist ja poseerimist. Meelakkumine see kuningliku elu ei ole
Selge see, et seda teadis ka M ja just seetõttu oligi ta plaan kohe pärast abiellumist ja tiitli saamist kohe mujale tõmmata ja "nime" abil raha kokku rehitsema hakata.
6V65P

Postitus Postitas 6V65P »

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 12:35
Paljud inglased olid nägu vingus, sest Harry ei võtnud omale 18 aastast blondi inglise neiut naiseks. Kuna rassikaarti avalikult ei tahetud eksponeerida (kuigi seda ka tehti) siis hakati otsima põhjuseid väljasöömiseks.
William siiani igati tehtud mees kuigi kuulujutud Rose H.’ga seoses on märksa krõbedamad kui misiganes Meghaniga seotud jutud seda olid. Sellist furoori tema ümber ei olnud.
Inglastel oli Meghaniga sada häda, küll ei olnud puhas valge, ameeriklane, liiga vana, varasemalt abielus. Kas sellidte probeleemidega kriitikud näitavad viga Meghanis või neis? Mina arvan - neis endis. Kari inglise tädikesi siiani kibestunud kuidas Harry inglasest noort prutat ei valinud, sellistele ei saa meeldida, mõnel neist on vingumine elustiiliks kujunenud. Enne Meghanit sai Kate selle eest kuidas noorim laps ennast avalikkuses üleval pidas ja kuidas ta on liiga kõhna, vale riietusega, meigiga mis teeb teda liiga vanaks. Kui tuli Meghan sai rahvas uue rammuse kondi mida järada, Meghani aseemel oleks varemgi sealt jalga lasknud, mitte end tümitada lasknud.
Kes arvab, kuidas inimeaed ihkavad seda kuninglikku elustiili, ei ihka, varasemad Harry tüdrukud sel põhjusel suhteid katkestanud. Rikas olla on palju parem kui olla rikas ja kuninglik, sealt tuleb terve ladem etiketireegleid, kohustusi, kaamera ees naeratamist ja poseerimist. Meelakkumine see kuningliku elu ei ole
Maadam - tegelikult inglased - huvitav, miks sa sõna "britid" ei kasuta, Rose H kuulujutt algatati kellegi poolt, kes teadis täitsa täpselt, et see polnud tõsi. Nagu ka see kurikuulus jutt, et William olla Prince of Pegging, samas kui Garry näpistab meest nibusid ja pitsitab seksika mehe reit. Mmm

Tegelikult ei saagi aru Meghani eestlastest fännidest. Tumedanahalistel küll võis meeleheitlik püüe Meghanit kaitsta.. .
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 6 külalist