Kas olete oma eluga rahul?

vana hea klassika
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Kas olete oma eluga rahul?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ma arvan, et üldjoontes olen. Eks üht koma teist võiks ju muuta, aga iseenesest see nagu sisemist rahulolu ei mõjuta. Milline peaks olema te elu, et te sellega rahul oleksite?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Jah, oma eluga olen rahul küll. Aga mis saab rahust, kas see jääb, see tekitab muret ja hirmu.
Külaline

Olen rahul tehtud valikutega, eks vigu on ka tehtud ja neil on tagajäejed. Aga kurta küll ei või oma elu üle. Samas õnnelik ma olla ei oska, lihtsalt ei oska.
Külaline

Mina olen oma eluga rahul, ise olen ta ju selliseks elanud. Omajagu vigu on loomulikult tehtud aga eks nendest sai õpitud ka ja praeguseks olen nii iseenda kui oma eluga igati rahul. Permanentset õnnetunnet ei ole aga ikka igas päevas on selliseid "nagu õnneõhupall paisuks ribide taga" hetki :D
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

olen väga rahul ja õnnelik. mul on unistuste mees, imelised lapsed ja lapselapsed. tasuv töö, mis konti ei murra. ma saan tegeleda endale meeldivate asjadega.
Külaline

kana kirjutas: 14 Veebr 2025 17:04 olen väga rahul ja õnnelik. mul on unistuste mees, imelised lapsed ja lapselapsed. tasuv töö, mis konti ei murra. ma saan tegeleda endale meeldivate asjadega.
Oi, Kana, nüüd sa alles hakkad saama. :D .
Mortal
Kontakt:

Postitus Postitas Mortal »

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 17:33

Oi, Kana, nüüd sa alles hakkad saama. :D .
Mis ta nüüd ikka saama hakkab, aga eks kadedaks teeb küll, et keegi on osanud elus õiged valikud teha. Sest eks me otsustame ju kõik parimate kavatsustega, aga millegipärast mõni paneb aina täkkesse, ent mõni kolistab ämbrist ämbrisse. Võimalik muidugi ka, et enda ootused ja lootused on liiga kõrged, et ei piisagi sellest, kui kõht täis ja tuba soe.
Külaline

Mu elul ei ole otseselt midagi viga, aga ma lootsin palju enamat, kui see, mis mul praeguseks on. Seega olen rahulolematu ja ka kibestumine kipub kallale. Olen 50+ ja vananemisega leppimine on minu jaoks raske, see teadmine, et siit edasi midagi enam paremuse poole ei liigu, on päris masendav.
Külaline

Kõige muuga olen ülirahul, ainult üks ebaselge terviseprobleem teeb veidi muret.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 17:46 Mu elul ei ole otseselt midagi viga, aga ma lootsin palju enamat, kui see, mis mul praeguseks on. Seega olen rahulolematu ja ka kibestumine kipub kallale. Olen 50+ ja vananemisega leppimine on minu jaoks raske, see teadmine, et siit edasi midagi enam paremuse poole ei liigu, on päris masendav.
Sama vanus ja samad tunded.
Lenaa
Kontakt:

Postitus Postitas Lenaa »

Muidugi olen rahul, olen vaeva näinud, et oma elu juhtida sinna, kus on rahuloluks põhjust. Ma ei hakka üles lugema, mis mul kõik "on", vaid ma olen lihtsalt rahulolev oma elu, oma töö, oma suhete jnejne- kõigega.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 14 Veebr 2025 14:43 Ma arvan, et üldjoontes olen. Eks üht koma teist võiks ju muuta, aga iseenesest see nagu sisemist rahulolu ei mõjuta. Milline peaks olema te elu, et te sellega rahul oleksite?
Sa oma mõttevälgatustega küll ei tundu absoluutselt oma eluga rahul olevat 😃

No pole hullu, ma ka pole.
Külaline

Ma olen 60. Põhimõtteliselt võin rahul olla. Ma olen viimasel ajal tabanud end mõtlemast, kui kaua viitsin tööl käia ja kas ma teen sama tööd kuni pensionini? Või sätin ennast pensioniks mõne valvuri koha peale? Kui selliseid töökohti veel on.
Külaline

Kes eespool vastasid, et on ligi 50 ja oleks tahtnud enamat saavutada, siis mis ootused/unistused teil olid, mis ei täitunud?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 14:53 Jah, oma eluga olen rahul küll. Aga mis saab rahust, kas see jääb, see tekitab muret ja hirmu.
Ära muretse. Reform kaitseb meid koos eesti 200 ja sotsidega.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 22:59
Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 14:53 Jah, oma eluga olen rahul küll. Aga mis saab rahust, kas see jääb, see tekitab muret ja hirmu.
Mida sa ilgud? Kes sinu arust paremini kaitseks?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 14 Veebr 2025 14:43 Ma arvan, et üldjoontes olen. Eks üht koma teist võiks ju muuta, aga iseenesest see nagu sisemist rahulolu ei mõjuta. Milline peaks olema te elu, et te sellega rahul oleksite?
Mul tuleb ka see sõna, et üldjoontes nagu olen rahul. Või peaksin olema rahul. Pole ju hullu midagi. Ei oska paremat tahta kui pole paremat elu proovida saanud. Mingite asjade järele mul vajadust ei tunne, et peaks olema, et niiväga tahan ka ja kadestan kedagi.
Aga ma olen hakanud tundma vajadust armastuse järele mille vajadust enne ei olnud.

Tegin omale eluratta.
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 23:16
Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 22:59
Mida sa ilgud? Kes sinu arust paremini kaitseks?
Nuuu ma ei teagi. Peale reformi tõenäoliselt mitte keegi. Nemad on meid ligi 25 aastat targalt valitsenud ja kõik tiblade dikrtaatorid on neid kartnud. Hirm tuleb kohe peale mis saab peale valimisi. Alandlike matse on väheks jäänud kes nende poolt veel hääletaksid. E-häälte pesumasin võetakse ka selleks ajaks käest. Ei teagi mis kohe saab
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tigger ja 5 külalist