Millist jama artikkel sisaldas??????Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 23:01 No see pressinõukogu pole ju mingit taustauuringut teinud, vaid usub lihtsalt, et EE toimetus tegi õigesti, sest nad ise ütlevad nii.
Pressinõukogu otsustas, et Eesti Ekspress ei ole artiklitega eksinud ajakirjanduseetika koodeksi vastu. Pressinõukogu hinnangul on artiklitest aru saada, et need põhinevad ametlikel dokumentidel. Kuna artiklites kajastatud teema oli avalikkuse seisukohast oluline, siis oli selle vastu ka avalik huvi.
Ehk et neil pole aimugi, mis seal Portugali kohtus tegelikult toimus ja kas see oli kinnise infoga ja kas need dokumendid olid legaalselt saadud ja õigesti kajastatud. Täitsa jabur ju. Eriti nüüd tagantjärgi, kui on selgunud, et artikkel sisaldas jama.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Postitas Külaline » 11 Veebr 2025, 16:29Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 11:31Millist jama artikkel sisaldas??????Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 23:01 No see pressinõukogu pole ju mingit taustauuringut teinud, vaid usub lihtsalt, et EE toimetus tegi õigesti, sest nad ise ütlevad nii.
Pressinõukogu otsustas, et Eesti Ekspress ei ole artiklitega eksinud ajakirjanduseetika koodeksi vastu. Pressinõukogu hinnangul on artiklitest aru saada, et need põhinevad ametlikel dokumentidel. Kuna artiklites kajastatud teema oli avalikkuse seisukohast oluline, siis oli selle vastu ka avalik huvi.
Ehk et neil pole aimugi, mis seal Portugali kohtus tegelikult toimus ja kas see oli kinnise infoga ja kas need dokumendid olid legaalselt saadud ja õigesti kajastatud. Täitsa jabur ju. Eriti nüüd tagantjärgi, kui on selgunud, et artikkel sisaldas jama.
Tänase seisuga siis uudis, et Portugali kohtus olnud protsess on lõpetatud, sealsed otsused pole kunagi jõustunud ega jõustu, kuna puudub juriidiline alus. Ajakirjanik, kes valeinformatsiooni levitas, saab aga presidendilt tänuks teenete medali. Vahva ju.
-
Külaline
See külaline valetas. Kohtu otsus on ammu jõustunud, laps tagastati kodumaale.Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 13:51Postitas Külaline » 11 Veebr 2025, 16:29Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 11:31Millist jama artikkel sisaldas??????Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 23:01 No see pressinõukogu pole ju mingit taustauuringut teinud, vaid usub lihtsalt, et EE toimetus tegi õigesti, sest nad ise ütlevad nii.
Tänase seisuga siis uudis, et Portugali kohtus olnud protsess on lõpetatud, sealsed otsused pole kunagi jõustunud ega jõustu, kuna puudub juriidiline alus. Ajakirjanik, kes valeinformatsiooni levitas, saab aga presidendilt tänuks teenete medali. Vahva ju.
-
Külaline
Lõpeta oma valetamine!Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 14:10See külaline valetas. Kohtu otsus on ammu jõustunud, laps tagastati kodumaale.Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 13:51Postitas Külaline » 11 Veebr 2025, 16:29
-
Külaline
Portugali kohus tegi ühe otsuse: lapse elukoht on Eestis ja vaidlus ei kuulu Portugali jurisdiktsiooni alla.Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 14:26Lõpeta oma valetamine!Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 14:10See külaline valetas. Kohtu otsus on ammu jõustunud, laps tagastati kodumaale.Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2025 13:51
Postitas Külaline » 11 Veebr 2025, 16:29
Laps on tänaseks Eestis.
Milles seisneb "vale"?
-
Külaline
Portugali kohus otsustas, et lapsel pole mingit sidet Portugali riigiga ja laps tuleb viivitamata viia tagasi kodumaale. Kõik.Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 23:16Millist jama see siis täpsemalt sisaldas?Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 23:01Eriti nüüd tagantjärgi, kui on selgunud, et artikkel sisaldas jama.
Minus tekitas ka huvi, et mis seisis kirjas selles lahendis, millega väidetavalt nüüd midagi tühistati. Sest selle lapseröövi konventsiooni alusel lahendatakse välisriigi kohtus küsimus ainult sellest, kas ilma teise vanema nõusolekuta välismaale viidud laps tuleks oma kodumaale tagastada või mitte. Selle konventsiooni eesmärgiks on see, et olukorras, kus laps on viidud õigusvastaselt välisriiki, tagastataks ta viivitamatult oma hariliku viibimiskoha riiki ning seal riigis saavad siis vanemad lahendada ka hooldusõiguse vaidluse.
Nagu me avaldatud materjalidest oleme aru saanud, siis on Portugali kohus käskinud lapse hariliku viibimiskoha maale tagasi viia ning seetõttu on ka hooldusõiguse vaidlust peetud just Eesti kohtus.
Kui hõisata, et kohus midagi tühistas, siis võiks ju ka täpsustada, et mis vaidluses ja mis asja. See on miskipärast jäetud välja ütlemata.
-
Külaline
Vaevalt. Portugali kohus lihtsalt lähtus isa avaldusest, et tema pole lubanud emal last Portugali viia. Seega pani ema toime lapseröövi. Punkt.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 13:39Portugali kohus otsustas, et lapsel pole mingit sidet Portugali riigiga ja laps tuleb viivitamata viia tagasi kodumaale. Kõik.
-
Külaline
Sama asi. Kh vaidles vastu, et laps "elab" Portugalis, kuid kaotas.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 13:52Vaevalt. Portugali kohus lihtsalt lähtus isa avaldusest, et tema pole lubanud emal last Portugali viia. Seega pani ema toime lapseröövi. Punkt.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 13:39Portugali kohus otsustas, et lapsel pole mingit sidet Portugali riigiga ja laps tuleb viivitamata viia tagasi kodumaale. Kõik.
Laps siiski läks Portugali isa loal aastaks, aga ema otsustas jääda kauemaks. Ema enda kinnitusel uskus, et luba pole enam vaja. Koma.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 13:52Vaevalt. Portugali kohus lihtsalt lähtus isa avaldusest, et tema pole lubanud emal last Portugali viia. Seega pani ema toime lapseröövi. Punkt.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 13:39Portugali kohus otsustas, et lapsel pole mingit sidet Portugali riigiga ja laps tuleb viivitamata viia tagasi kodumaale. Kõik.
-
Külaline
See on vale. Isa andis loa ainult ühekordseks reisiks, mis pidi kestma 2 nädalat.Lian kirjutas: ↑15 Veebr 2025 18:18Laps siiski läks Portugali isa loal aastaks, aga ema otsustas jääda kauemaks. Ema enda kinnitusel uskus, et luba pole enam vaja. Koma.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 13:52Vaevalt. Portugali kohus lihtsalt lähtus isa avaldusest, et tema pole lubanud emal last Portugali viia. Seega pani ema toime lapseröövi. Punkt.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 13:39Portugali kohus otsustas, et lapsel pole mingit sidet Portugali riigiga ja laps tuleb viivitamata viia tagasi kodumaale. Kõik.
-
Külaline
Aastaks vist ei lubanud ikka. Ema jutt vist ka päris tõele ei vasta. Kui kohtukutsed hakkasid tulema, siis ehk ikka natuke juba koitis, et luba on vaja küll. Ta otsustas seda ignoreerida.Ema enda kinnitusel uskus, et luba pole enam vaja.
-
Külaline
Ta ise kirjutab oma FBs sedasi
Portugali kohtu otsus on T Ü H I S T A T U D
Portugali kohus on minu vastu algatatud menetluse täielikult tühistanud ning kõik süüdistused on langenud.
10. veebruaril 2025 teatasid minu advokaadid, et kogu protsess on lõppenud ega ole kunagi jõustunud ega saa ka jõustuda. Sest puudub juriidiline alus.
Meedias levitatud valeväiteid kinnise ja jõustumata menetluse kohta Sulev Vedleri sulest, tuleb välja, et on lihtsalt pahatahtlik laim. Tore, et selliste asjade eest medaleid saab Eesti Vabariigis.
Aitäh kõigile, kes on selle pika ja keerulise protsessi jooksul mulle ja mu lapsele toeks olnud!
Minu võitlus oma tütre õiguste eest jätkub ja ma loodan saada pärast 8 kuud ootamist paari nädala jooksul Harju Maakohtu otsuse Amelie hooldusõiguse osas.
Portugali kohus on minu vastu algatatud menetluse täielikult tühistanud ning kõik süüdistused on langenud.
10. veebruaril 2025 teatasid minu advokaadid, et kogu protsess on lõppenud ega ole kunagi jõustunud ega saa ka jõustuda. Sest puudub juriidiline alus.
Meedias levitatud valeväiteid kinnise ja jõustumata menetluse kohta Sulev Vedleri sulest, tuleb välja, et on lihtsalt pahatahtlik laim. Tore, et selliste asjade eest medaleid saab Eesti Vabariigis.
Aitäh kõigile, kes on selle pika ja keerulise protsessi jooksul mulle ja mu lapsele toeks olnud!
Minu võitlus oma tütre õiguste eest jätkub ja ma loodan saada pärast 8 kuud ootamist paari nädala jooksul Harju Maakohtu otsuse Amelie hooldusõiguse osas.
-
Külaline
Eks ta saab jälle süüdistuse kaela selle jama eest. Mingit otsust pole ju TÜHISTATUD. Menetlus rauges, sest see vaidlus ei kuulu Portugali jurisdiktsiooni alla.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 18:23 Ta ise kirjutab oma FBs sedasi
Pole esimene kord tal valetada.
-
Külaline
[/quote]
Eks ta saab jälle süüdistuse kaela selle jama eest. Mingit otsust pole ju TÜHISTATUD. Menetlus rauges, sest see vaidlus ei kuulu Portugali jurisdiktsiooni alla.
[/quote]
No siin eespool ju teadjad on rääkinud, et Portugali kohus mõistis ta lapseröövis süüdi jm sellist. Nüüd siis hoopis menetlus rauges...
Eks ta saab jälle süüdistuse kaela selle jama eest. Mingit otsust pole ju TÜHISTATUD. Menetlus rauges, sest see vaidlus ei kuulu Portugali jurisdiktsiooni alla.
[/quote]
No siin eespool ju teadjad on rääkinud, et Portugali kohus mõistis ta lapseröövis süüdi jm sellist. Nüüd siis hoopis menetlus rauges...
-
Külaline
Tema enda juttu väga ei uskuda ei saa.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 18:23 Ta ise kirjutab oma FBs sedasi
-
Külaline
Eks ta saab jälle süüdistuse kaela selle jama eest. Mingit otsust pole ju TÜHISTATUD. Menetlus rauges, sest see vaidlus ei kuulu Portugali jurisdiktsiooni alla.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 19:14
[/quote]
[/quote]
Neil olid samad vaidlused seal algatatud mis Eestiski. Kh ütles et laps elab Portugalis ja tema tahab ainuõigusi ja Aigro ütles et soovib õigust kohtuda.
Kohus otsustas, et lapsel pole seost Portugaliga, ta on ebaseaduslikult toodud kodumaalt ära ja tuleb sinna viivitamatult tagastada.
Ülejäänud vaidlused raugesid.
Mitte ei tühistatud. Need on kaks erinevat asja
-
Külaline
Ta valetab väga palju. Ja kui keegi parandab, siis kustutab selle kohe ära. Ma loodan väga, et Aigrol jätkub kannatust selle iseka inimese valed rahva ette kiskuda.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 19:26Tema enda juttu väga ei uskuda ei saa.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 18:23 Ta ise kirjutab oma FBs sedasi
-
Külaline
Loodan, et saad, mida väärid.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 19:35Ta valetab väga palju. Ja kui keegi parandab, siis kustutab selle kohe ära. Ma loodan väga, et Aigrol jätkub kannatust selle iseka inimese valed rahva ette kiskuda.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 19:26Tema enda juttu väga ei uskuda ei saa.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 18:23 Ta ise kirjutab oma FBs sedasi
-
Külaline
Laps ei saanud kuidagi Portugalis "elada", sest lapse viimiseks teise riiki puudus isa luba. Kama, mida kh vaidles või ei vaielnud.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 14:10Sama asi. Kh vaidles vastu, et laps "elab" Portugalis, kuid kaotas.
-
Külaline
Ei läinud "isa loal aastaks". Isa andis loa vaid kahenädalaseks reisiks. Muuseas on täiesti olemas intervjuu, milles Heinmets räägib, et tuli Portugali vaid korraks reisile ja otsustas siis sinna jääda, sest ilm oli ilus ja linnud laulsid vmt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Semrush [Bot] ja 4 külalist