Paarisuhte ohud

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Paarisuhte ohud

Postitus Postitas Tolmukübe »

Just. Muudkui seletatakse, et hea on, kui keegi on olemas. Aga kui ta juba olemas on.. ? Üks telekas, ei saa vaadata, mida tahad; tahad üksi olla, ei saa, partner vatrab kõrval või tahab midagi ette võtta; ei talu toiduhaisusi, partner armastab süüa vaaritada ja ei tuuluta; või sama, aga suitsetab/lõhnastab; konfliktid pidid suhtes normaalsed olema, aga kui sa ei talu neid; seksiisu on erinev; armastad vaikust, aga partner tahab suhelda/muusikat kuulata; jne, jne. Selle kõige kohta vist öeldakse, et igal inimesel on vead. Millised ebakõlad teil suhtes on olnud, ja kuidas nad teile on mõjunud? Kas olete end tabanud mõttelt, et parem üksi, kui koos?
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Ei ole mõelnud, et parem üksi kui koos. Sest kõik oleneb ikkagi kaaslasest ja sellest, kas sobite omavahel või mitte. Üldjoontes, kui on armastus olemas, siis tunduvad kaaslase väikesed kiiksud üleelatavad ja isegi toredad. Kui aga armastus läbi, siis hakkab teise juures häirima iga pisiasi.

Telekaid on tänapäeval majas tavaliselt mitu tükki, samuti saab lemmikfilmi vaadata enda arvutist. Muusika kuulamiseks on olemas kõrvaklapid. Toidulõhnad kuuluvad tavapärase elu juurde. Ja normaalses suhtes on ju ometi näha, kui teine parasjagu jutustada ei taha, ning siis tuleb talle ka rahu anda. Lihtne ju tegelikult.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 07 Veebr 2025 09:18konfliktid pidid suhtes normaalsed olema, aga kui sa ei talu neid; seksiisu on erinev;
Kogu su jutt on üldjoontes õige. Kõik need ohud varitsevad sind paarissuhtes nagu varitseb Niiluse krokodill jões oma saaki.
Toon veel ühe näite. Näiteks magate koos ühes voodis, sina magad külili. Partneril tekib seksiisu öösel ja sa tunned, kuidas miski asi siseneb sinusse tagantpoolt ja algab üks jõnksutamine :D
Külaline

Selle peale meenus üks naljalugu

Ennemuiste, tsaariajal läind vene sõdur kroonust puhkusele. Kuna rongid
käinud viletsalt, kui tänapäeval, läinud jalgsi. Õhtu eel jõudnud eesti
külla. Koputanud esimese talu aknale ja teind käte, jalgadega selgeks, et
vajab öömaja.
Tares eland eite-taati võtnud sõdurpoisi lahkelt vastu. Andnud süüa, juua ja
kuna majas olnud ainult üks voodi, võtnud endi vahele magama.
Öösel teeb taat silma lahti. Vaatab, voodi krt kõigub:
"Kuule eit," sosistab taat, "mul on säänne tunne, et sind vist
nussitass!"
"Seda minagi kuullema jäin," kiidab eit vastu, "kuid kuda vene keeli
üelda, et jätand järgi!" Ei tea eit, ei taat.
Järsku eidel plahvatab:
"Kuule taat! To kerkuõpetaja, too om üits tark miis, äks tema tiab? Mine
küsü tolle käest!"
Ronib siis taat sängist välja, kisub püksid jalga, hame selga. Hakkab juba
uksest välja minema, kui eit hüüab:
"Kuule taat, ei oleki inämp vaja minnä! Jõnksu jääväki juba harvempass!"
Külaline

6. klass?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 13:266. klass?
Pigem 3.
Külaline

Sõdurpoiss jõnksutaski eidele ära. Unepealt.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 07 Veebr 2025 09:18 Üks telekas, ei saa vaadata, mida tahad; tahad üksi olla, ei saa, partner vatrab kõrval või tahab midagi ette võtta; ei talu toiduhaisusi, partner armastab süüa vaaritada ja ei tuuluta; või sama, aga suitsetab/lõhnastab;
Täiesti jaburad mõtted, kaugele näha, et pole kunagi kellegi armastatuga koos elanud. Aga sa võid ju ennast eelpensionieas lohutada sellega, kui kohutavalt on sul elus vedanud, et keegi telekapulti käest ei kraba ja "toiduhaisusi" ei tekita.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 07 Veebr 2025 09:18 Üks telekas, ei saa vaadata, mida tahad; tahad üksi olla, ei saa, partner vatrab kõrval või tahab midagi ette võtta; ei talu toiduhaisusi, partner armastab süüa vaaritada ja ei tuuluta; või sama, aga suitsetab/lõhnastab; konfliktid pidid suhtes normaalsed olema, aga kui sa ei talu neid; seksiisu on erinev; armastad vaikust, aga partner tahab suhelda/muusikat kuulata; jne, jne.
Kohutavad tingimused ju, õudne elu! Huvitav, kuidas inimesed üldse sellega toime tulevad, et kellegiga tuleb elus arvestada :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:27 kaugele näha, et pole kunagi kellegi armastatuga koos elanud.
Mul ei ole ka nii kunagi olnud, et oleks kellegagi koos olnud mõlemapoolsest armastusest.
See ei sõltu ainult ühest poolest.

Võibolla on keegi kellega oleks olnud kahepoolne, aga sa ei kohtu temaga, või mis iganes. Ja ma pole ka mingi eriline otsija ja olnud.

Ma elan ühega u 30a kes väidetavalt mind armastas, mina teda mitte. Me pole sellest teemast omavahel kunagi rääkinud.
Ta korra algus mulle ütles, et armastab. Mina pole kordagi seda talle öelnud, sest nii pole. Ma pole olnud ka miski tunnete inimene. Õigemini ma ei teadnudki mis tunded on, kui alles hiljuti sain tunda. Aga need tunded on jällegi teise, mitte oma kaasa vastu. Aga needki on ainult ühepoolsed.
Samas on nüüd kolmas kel on jällegi minu vast tunded, aga minul tema vastu mitte, sest mul on ju teise vastu suured tunded. Ehk kõik ühepoolsed.

Iseenesest oleks tore küll kui tekiks kellegagi kahepoolne armastus, ainult, et siis kaua see kestaks. Ja jällegi muutuks kõik elukorralduslikult, mis pole ka nii lihtne midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:08
Samas on nüüd kolmas kel on jällegi minu vast tunded, aga minul tema vastu mitte, sest mul on ju teise vastu suured tunded. Ehk kõik ühepoolsed.

Iseenesest oleks tore küll kui tekiks kellegagi kahepoolne armastus, ainult, et siis kaua see kestaks. Ja jällegi muutuks kõik elukorralduslikult, mis pole ka nii lihtne midagi.
See kolmas on siis sulle öelnud, et on tunded? Ja sellele teisele, nagu me teame, pole sa ise vist midagi öelnud? Ehk siis kardad paarisuhte võimalikke ohte, jättes võimaliku hea lihtsalt avastamata. Hea suhe võib kestma jäädagi.

Elukorralduse koha pealt tuleb muidugi nõustuda.
Külaline

Toiduhaisusi? Selline ongi TA haridustase?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 19:04
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:08

See kolmas on siis sulle öelnud, et on tunded? Ja sellele teisele, nagu me teame, pole sa ise vist midagi öelnud? Ehk siis kardad paarisuhte võimalikke ohte, jättes võimaliku hea lihtsalt avastamata. Hea suhe võib kestma jäädagi.

Elukorralduse koha pealt tuleb muidugi nõustuda.
Kolmas on mulle öelnud, mina olen teisele öelnud.
Külaline

On ikka ebakõlasid, kui vihane olen siis mõtlen ikka, et parem üksi.
No näiteks tema on räpakam kui mina.
Seksis on erinevad soovid
Tema tahab lapsi, mina mitte
Mina tahan mono suhet, tema polüsuhet
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 00:26
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 00:22 On ikka ebakõlasid, kui vihane olen siis mõtlen ikka, et parem üksi.
Postitus on kustutatud
Miks parasiit, mul on juba lapsed olemas
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 00:22 On ikka ebakõlasid, kui vihane olen siis mõtlen ikka, et parem üksi.
Miks sa sellisega küll elad.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 10:04
Miks sa sellisega küll elad.
Armunud, sõltuvus
Misasja1
Kontakt:

Postitus Postitas Misasja1 »

Aga miks üldse astuda suhtesse inimesega, kui pooled tegelikult ei klapi ei seksis ega muudes olmeelu puudutavates küsimustes?

Või, kas lihtsam ei oleks maha istuda ning rääkida sellest, mis üksteise puhul häirib ja mis kummalegi oluline või vajalik õnneliku kooseksisteerimise jaoks on?

Kui inimesed on rajanud kooselu õigetel alustel, siis arvestatakse suhtes üksteisega. Veelenam, asjadest peab saama ja peab tahtma normaalselt ja tülitsemata rääkida.

Kui need asjad on paigast ära, siis soovitaks alustada iseendaga tegelemisest, et aru saada, kust miski sinu enda või partneri käitumise puhul tegelikult tuleneb: www.aitabdraamast.ee
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 12:21
Misasja1 kirjutas: 16 Veebr 2025 11:53 Aga miks üldse astuda suhtesse inimesega, kui pooled tegelikult ei klapi ei seksis ega muudes olmeelu puudutavates küsimustes?

Või, kas lihtsam ei oleks maha istuda ning rääkida sellest, mis üksteise puhul häirib ja mis kummalegi oluline või vajalik õnneliku kooseksisteerimise jaoks on?

Kui inimesed on rajanud kooselu õigetel alustel, siis arvestatakse suhtes üksteisega. Veelenam, asjadest peab saama ja peab tahtma normaalselt ja tülitsemata rääkida.

Kui need asjad on paigast ära, siis soovitaks alustada iseendaga tegelemisest, et aru saada, kust miski sinu enda või partneri käitumise puhul tegelikult tuleneb: www.aitabdraamast.ee
Postitus on kustutatud
Mismõttes peab?
Külaline

Teema pealkiri on "Paarisuhte ohud". Kui lausa ohtlik tundub, siis ei tasuks üldse suhtes olla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist