KUIDAS ta saab olla pääsetee, kui ta samas ise on teiste naiste vastu õel? Kas pole mitte kaksikmoraal?Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 23:59Väga õigesti tegid. Kui kuskil ei usuta ja abi ei saa. Ikkagi lugupeetud naiste eest võitleja. Keegi ei usu neid tüdrukuid. Kui 14 täis võib nendega seksida küll. Mallukas oligi pääseteeKülaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 22:14Minu jaoks näitab see tegelikult, et tegu polnud just tervaimate pliiatsitega. Minna oma jutuga ajakirjaniku asemel mingi skandaalse blogija juurde, et see siis omale teiste inimeste draamade arvelt klikke teeniks... Siin polegi ju midagi väga kommenteerida.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 16:10 2-3 aastat tagasi tahtis üks suur meediaväljanne teha analoogse loo. lugu ei jäi teatud põhjustel ära, aga ajakirjanikul on mustand alles
Mallukas on kiusaja
-
Külaline
Tõsi! Ja enda kihlatu võlad on tema arust tühiasi. Vangis istumine kustutab tema arvates võladKülaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 12:20KUIDAS ta saab olla pääsetee, kui ta samas ise on teiste naiste vastu õel? Kas pole mitte kaksikmoraal?
-
Külaline
Ja miks ta kihlatu võlad peaksid olema tema asi? Mina kellegi teise võlgu küll enda kaela ei võta ja kellegi mineviku eest ei vastuta.my2 kirjutas: ↑17 Veebr 2025 12:30Tõsi! Ja enda kihlatu võlad on tema arust tühiasi. Vangis istumine kustutab tema arvates võladKülaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 12:20KUIDAS ta saab olla pääsetee, kui ta samas ise on teiste naiste vastu õel? Kas pole mitte kaksikmoraal?On ta ise nii loll või on see kihlatu talle nii "ilusat " juttu rääkinud!
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 12:38Ja miks ta kihlatu võlad peaksid olema tema asi? Mina kellegi teise võlgu küll enda kaela ei võta ja kellegi mineviku eest ei vastuta.my2 kirjutas: ↑17 Veebr 2025 12:30Tõsi! Ja enda kihlatu võlad on tema arust tühiasi. Vangis istumine kustutab tema arvates võladKülaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 12:20KUIDAS ta saab olla pääsetee, kui ta samas ise on teiste naiste vastu õel? Kas pole mitte kaksikmoraal?On ta ise nii loll või on see kihlatu talle nii "ilusat " juttu rääkinud!
Muiduge ei vastuta! Aga see näitab kui kahepalgeline ta on. BSH sõbranna Krislin Kuuskemaa võlad olid tal küll hambus.
-
Külaline
Eks senikaua ei olegi tema asi, kui ühel hetkel kott pähe tõmmatakse. Ilmselt abielus olles.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 12:38Ja miks ta kihlatu võlad peaksid olema tema asi? Mina kellegi teise võlgu küll enda kaela ei võta ja kellegi mineviku eest ei vastuta.my2 kirjutas: ↑17 Veebr 2025 12:30Tõsi! Ja enda kihlatu võlad on tema arust tühiasi. Vangis istumine kustutab tema arvates võladKülaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 12:20KUIDAS ta saab olla pääsetee, kui ta samas ise on teiste naiste vastu õel? Kas pole mitte kaksikmoraal?On ta ise nii loll või on see kihlatu talle nii "ilusat " juttu rääkinud!
Ta ju eelnecalt kordi kirjutanud, kus ta heauskselt inimesi aidanud ja siis rahast ilma jäänud
Pealegi korduvalt ja korduvalt rääkinud, et ta reaalselt ei tea, kuhu ja millele ta kulutab.
Asi suis kaasal vaikselt raha ära nihverdada osade kauppa.
-
Külaline
Kas Kuuuurija oleks parem variant olnud, kui Mallukas? Või, mis võimalusi veel oleks, kui sind kuulda ei võeta?
-
Külaline
Pigem siis tõesti Kuuuurija kui M. Minu meelest on nii, et kõik, mida see inimene puudutab, kaotab sära. Selliseid olulisi teemasid tuleks käsitleda profesionaalselt ja tõsiseltvõetava kanali kaudu. Muidu on oht, et see oli mõeldud vaid skandaali ülestômbamiseks ja klikkide tootmise eesmärgil.
-
Külaline
Inimene, kes teenib 10 000-20 000 kuus, saab seda endale lubada. Ära sina selle pärast muretse.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 14:19Eks senikaua ei olegi tema asi, kui ühel hetkel kott pähe tõmmatakse. Ilmselt abielus olles.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 12:38Ja miks ta kihlatu võlad peaksid olema tema asi? Mina kellegi teise võlgu küll enda kaela ei võta ja kellegi mineviku eest ei vastuta.
Ta ju eelnecalt kordi kirjutanud, kus ta heauskselt inimesi aidanud ja siis rahast ilma jäänud
Pealegi korduvalt ja korduvalt rääkinud, et ta reaalselt ei tea, kuhu ja millele ta kulutab.
-
Külaline
Ei muretsegi absoluutselt. Ise teab.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 12:41Inimene, kes teenib 10 000-20 000 kuus, saab seda endale lubada. Ära sina selle pärast muretse.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 14:19Eks senikaua ei olegi tema asi, kui ühel hetkel kott pähe tõmmatakse. Ilmselt abielus olles.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 12:38
Ja miks ta kihlatu võlad peaksid olema tema asi? Mina kellegi teise võlgu küll enda kaela ei võta ja kellegi mineviku eest ei vastuta.
Mehel võlad päris suured. Mitusada tuhat. Selgelt öelnud, et tema neid ausalt maksta ei kavatse.
-
Külaline
Aga kui Sasdi Henno ruigas,lärmas, tühistas siis ruigasite mõnust. Siis ei naeruvääristanud see lärm teemat.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 11:15 Pigem siis tõesti Kuuuurija kui M. Minu meelest on nii, et kõik, mida see inimene puudutab, kaotab sära. Selliseid olulisi teemasid tuleks käsitleda profesionaalselt ja tõsiseltvõetava kanali kaudu. Muidu on oht, et see oli mõeldud vaid skandaali ülestômbamiseks ja klikkide tootmise eesmärgil.
-
Külaline
See on selle mehe probleem ja ei puutu kuidagi Malluka ellu, eks.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 13:53Ei muretsegi absoluutselt. Ise teab.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 12:41Inimene, kes teenib 10 000-20 000 kuus, saab seda endale lubada. Ära sina selle pärast muretse.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 14:19
Eks senikaua ei olegi tema asi, kui ühel hetkel kott pähe tõmmatakse. Ilmselt abielus olles.
Mehel võlad päris suured. Mitusada tuhat. Selgelt öelnud, et tema neid ausalt maksta ei kavatse.
-
Külaline
Kuidas siis ei puutu. Elavad koos, abielluvad varsti ja Mallukas maksab mehele palkka oma firma alt.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 14:45See on selle mehe probleem ja ei puutu kuidagi Malluka ellu, eks.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 13:53Ei muretsegi absoluutselt. Ise teab.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 12:41
Inimene, kes teenib 10 000-20 000 kuus, saab seda endale lubada. Ära sina selle pärast muretse.
-
Külaline
Mis mõttes ei puutu?Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 14:45See on selle mehe probleem ja ei puutu kuidagi Malluka ellu, eks.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 13:53Ei muretsegi absoluutselt. Ise teab.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 12:41
Inimene, kes teenib 10 000-20 000 kuus, saab seda endale lubada. Ära sina selle pärast muretse.
-
Külaline
Lausa palkka?Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 14:53Kuidas siis ei puutu. Elavad koos, abielluvad varsti ja Mallukas maksab mehele palkka oma firma alt.
Kas su tööandja asi on sinu laenud?
-
Külaline
Mis mõttes nagu puutub? Kas siin on koos mingid retarded kodanikud?
-
Külaline
Vahi
-
Külaline
No loomulikult ei ole. Aga kui oma musu võlgadest oled teadlik ja nihverdad kuidagi läbi kelle ja ei tea mille musule "mustalt palkka" et ta jumala eest oma võlakoormat vähendada ei saaks, no siis see puha oma lollus. Järelikult on ta skeemidest teadlik.
Märten ise teles rääkis, et saab 5k palkka aga võlga ei maksa "põhimõtte" pärast.
Huvitav, kas ta selle peale ei mõtle, et lapsed ju lõpuks pärivad selle võla. Me keegi ei ole igavene. Ja ma kahtlen, et nii suur võlakoorem ka automaatselt kustub mingi hetk?!(parandage, kui eksin).
-
Külaline
Sinu arust on abikaasa võõras isik, kelle tegemised/tegemata jätmised, ellusuhtumine ja teistesse inimestesse suhtumine, ei puutu mitte kuidagi sinusse? Kas sinu abikaasa/elukaaslane on sinu jaoks võõras inimene, kellega lihtsalt elad ühe katuse all ja magad ühes voodis?
Kui minu abikaasal oleks võlad, mingid mured või arusaamatused teiste inimestega, siis oleks see vägagi minu asi ja minu jaoks suur mure. Me oleme ju üks pere ja jagame kõike.
-
Külaline
Kaja Kallas küll ei jaganudKülaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 21:35Sinu arust on abikaasa võõras isik, kelle tegemised/tegemata jätmised, ellusuhtumine ja teistesse inimestesse suhtumine, ei puutu mitte kuidagi sinusse? Kas sinu abikaasa/elukaaslane on sinu jaoks võõras inimene, kellega lihtsalt elad ühe katuse all ja magad ühes voodis?
Kui minu abikaasal oleks võlad, mingid mured või arusaamatused teiste inimestega, siis oleks see vägagi minu asi ja minu jaoks suur mure. Me oleme ju üks pere ja jagame kõike.
-
Külaline
Pärandist saab loobuda ka.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 21:25Huvitav, kas ta selle peale ei mõtle, et lapsed ju lõpuks pärivad selle võla.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist