Lisaks lindudele oli ka kohalik jopantoniost hurmur kelle meele järgi pidi ka olema. aga see jopantonio on vist pildilt kadunud. arusaadav kaKülaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 00:57Ei läinud "isa loal aastaks". Isa andis loa vaid kahenädalaseks reisiks. Muuseas on täiesti olemas intervjuu, milles Heinmets räägib, et tuli Portugali vaid korraks reisile ja otsustas siis sinna jääda, sest ilm oli ilus ja linnud laulsid vmt.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
Seepärast ongi koma, kuna üks väidab ühte ja teine teist. Kindlasti pole tegu must-valge juhtumiga, aga emalt laps mitmeks nädalaks ära võtta oli sellegipoolest väär.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 00:57Ei läinud "isa loal aastaks". Isa andis loa vaid kahenädalaseks reisiks. Muuseas on täiesti olemas intervjuu, milles Heinmets räägib, et tuli Portugali vaid korraks reisile ja otsustas siis sinna jääda, sest ilm oli ilus ja linnud laulsid vmt.
-
Külaline
Selles osas pole ju mingit vaidlust olnud - ta ise on postitanud kirjavahetust kuupäevadega ja seal oli välja toodud, mis perioodiks ta nõusolekut küsis.
-
Külaline
Kes on isekas?Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 19:35Ta valetab väga palju. Ja kui keegi parandab, siis kustutab selle kohe ära. Ma loodan väga, et Aigrol jätkub kannatust selle iseka inimese valed rahva ette kiskuda.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 19:26Tema enda juttu väga ei uskuda ei saa.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 18:23 Ta ise kirjutab oma FBs sedasi
Portugali kohtu otsus on T Ü H I S T A T U D
Portugali kohus on minu vastu algatatud menetluse täielikult tühistanud ning kõik süüdistused on langenud.
10. veebruaril 2025 teatasid minu advokaadid, et kogu protsess on lõppenud ega ole kunagi jõustunud ega saa ka jõustuda. Sest puudub juriidiline alus.
Meedias levitatud valeväiteid kinnise ja jõustumata menetluse kohta Sulev Vedleri sulest, tuleb välja, et on lihtsalt pahatahtlik laim. Tore, et selliste asjade eest medaleid saab Eesti Vabariigis.
Aitäh kõigile, kes on selle pika ja keerulise protsessi jooksul mulle ja mu lapsele toeks olnud!
Minu võitlus oma tütre õiguste eest jätkub ja ma loodan saada pärast 8 kuud ootamist paari nädala jooksul Harju Maakohtu otsuse Amelie hooldusõiguse osas.
Mis seal vahet on, kui Kristiina väidab, et tema arvas, et võib kauemaks jääda. Oma asukohta ta ju ei varjanud, et lapse isa last üles ei leiaks ja tegu on siiski hea ja hoolitseva emaga.
-
Külaline
Varjas küll elukohta. See on Portugali kohtu otsuses ära toodud, et isa küsis korduvalt lapse elukohta, kuid ema seda ei avaldanud.
-
Külaline
[/quote]
Mis seal vahet on, kui Kristiina väidab, et tema arvas, et võib kauemaks jääda. Oma asukohta ta ju ei varjanud, et lapse isa last üles ei leiaks ja tegu on siiski hea ja hoolitseva emaga.
[/quote]
Varjas küll elukohta. See on Portugali kohtu otsuses ära toodud, et isa küsis korduvalt lapse elukohta, kuid ema seda ei avaldanud.
[/quote]
Kust Sa seda Portugali kohtu otsust saad lugeda? Ja kui nüüd selgus, et sellel pole juriidilist alust, siis mida see tähendab?
[/quote]
[/quote]
Kust Sa seda Portugali kohtu otsust saad lugeda? Ja kui nüüd selgus, et sellel pole juriidilist alust, siis mida see tähendab?
-
Külaline
Mis seal vahet on, kui Kristiina väidab, et tema arvas, et võib kauemaks jääda. Oma asukohta ta ju ei varjanud, et lapse isa last üles ei leiaks ja tegu on siiski hea ja hoolitseva emaga.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 14:14
[/quote]
[/quote]
[/quote]
On küll alus, selle tulemusena saadeti laps Portugalist minema. Otsust võid ajalehest lugeda. Kh kaebas ajalehe pressinõukogusse, kuid kaotas.
-
Külaline
[/quote]
[/quote]
On küll alus, selle tulemusena saadeti laps Portugalist minema. Otsust võid ajalehest lugeda. Kh kaebas ajalehe pressinõukogusse, kuid kaotas.
[/quote]
Mille alusel väidad, et on alust? EE artikkel pole ju mingi allikas. Kust selliste asjade kohta fakte leida saab, mitte arvamusi? Pressinõukogu ei lähe ju ka arvesse, kuidas nemad saavad hinnata kinnise kohtuasja dokumente, kui neil puudub ligipääs?
-
Külaline
EE artikkel tugines kohtulahenditel. Ilmselt lapse isa andis neile juurdepääsu.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 14:24EE artikkel pole ju mingi allikas.
-
Külaline
-
Külaline
Ei usu. Hurmur ei paku enam katusealust ma arvan. Staarmaakleri karjäär ka läbi vist.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 14:55 Kas tütar on nüüd Portugalis ja käib seal koolis?
Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 13:58Varjas küll elukohta. See on Portugali kohtu otsuses ära toodud, et isa küsis korduvalt lapse elukohta, kuid ema seda ei avaldanud.Lian kirjutas: ↑17 Veebr 2025 13:52Mis seal vahet on, kui Kristiina väidab, et tema arvas, et võib kauemaks jääda. Oma asukohta ta ju ei varjanud, et lapse isa last üles ei leiaks ja tegu on siiski hea ja hoolitseva emaga.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 18:02
Selles osas pole ju mingit vaidlust olnud - ta ise on postitanud kirjavahetust kuupäevadega ja seal oli välja toodud, mis perioodiks ta nõusolekut küsis.
-
Külaline
Ära valeta!Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 13:58Varjas küll elukohta. See on Portugali kohtu otsuses ära toodud, et isa küsis korduvalt lapse elukohta, kuid ema seda ei avaldanud.Lian kirjutas: ↑17 Veebr 2025 13:52Mis seal vahet on, kui Kristiina väidab, et tema arvas, et võib kauemaks jääda. Oma asukohta ta ju ei varjanud, et lapse isa last üles ei leiaks ja tegu on siiski hea ja hoolitseva emaga.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 18:02
-
Külaline
Kas elab siis nüüd koos tütrega alaliselt Portugalis?Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 19:26Ära valeta!
-
Külaline
Oh seda kahjurõõmu. Madal.
-
Külaline
Sinu arust kolis laps üksi sinna?Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 11:21 Kas tütar on nüüd Portugalis ja käib seal koolis?
-
Külaline
Ma ei tea. Kas Heinmets kolis nüüd tütrega Portugali ja elavad alaliselt seal?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: KollaneBanaan, manaña ja 5 külalist