Kas olete nõus hakkama prostituudiks?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 20:27Et sinu arvates siis tõesti pakub seksitöötaja meestele tõelist, siirast ja südamest tulevat armastust?
Prostituut ei paku kunagi meestele siirast armastust, vaid pakub meestele seksi. Samanta X sellist asja minu arvates ei öelnud. Samanta X ütles nii, et kui mees ei saa oma naise käest siirast armastust ja seksi, siis ta pöördub prostituudi polle ja saab seksi.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 17:49 „Mehed vajavad seksi, et tunda end armastatu ja väärtustatuna, ning kui nad seda oma naiselt ei saa, otsivad nad seda mujalt,“ ütleb Samantha X otsekoheselt.
See tsitaat oli selline. Kui mees ei saa kodus siirast armastust ja ka seksi, siis nad otsivad seda mujalt. Rõhk sõnal otsivad. Aga leiavad ainult seksi.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 20:53Postitus on kustutatud
Ma olen üksik vanem naine, nii umbes 70 aastane.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 21:01
Käid ka prostide juures armastust otsimas? Kui mitte, siis polnud minu jutt vist sulle.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 20:58
Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 20:27Et sinu arvates siis tõesti pakub seksitöötaja meestele tõelist, siirast ja südamest tulevat armastust?
Prostituut ei paku kunagi meestele siirast armastust, vaid pakub meestele seksi. Samanta X sellist asja minu arvates ei öelnud. Samanta X ütles nii, et kui mees ei saa oma naise käest siirast armastust ja seksi, siis ta pöördub prostituudi polle ja saab seksi.
Sa ei oska iseenda kopeeritud juttu lugeda?

Samanta ütleb siiski nii: „Mehed vajavad seksi, et tunda end armastatu ja väärtustatuna, ning kui nad seda oma naiselt ei saa, otsivad nad seda mujalt,“ ütleb Samantha X otsekoheselt.

See tähendab, et mees otsib seda prostituudilt.
Külaline

Miks sa meeste sellist käitumist õigustad?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 21:21
Tahan. Miks ma ei võiks?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 23:27
Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 21:21

Tahan. Miks ma ei võiks?
Äkki sellepärast oledki üksi?
Külaline

Valusasti mõjutas see vastus. Sest siin on tõde.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 21:01Ma olen üksik vanem naine, nii umbes 70 aastane.
Täpselt ei tea?
Külaline

Ikka vägev pereelu teema on...
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 18 Veebr 2025 09:58 Ikka vägev pereelu teema on...
See teema sobib väga hästi just sellesse rubriiki. Tahame või ei, aga prostitutsioon puudutab ühel või teisel moel meid kõiki.
Kas või tõik, et see teema siin nii palju kommentaare on saanud, näitab, et sellest tuleb rääkida.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 21:19Samanta ütleb siiski nii: „Mehed vajavad seksi, et tunda end armastatu ja väärtustatuna, ning kui nad seda oma naiselt ei saa, otsivad nad seda mujalt,“ ütleb Samantha X otsekoheselt.
Kui ma mehele seksi ei anna, aga olen ta vastu muidu igati armastusväärne. Kiidan teda, paitan, annan musi, ütlen tihti, kui hea mees ta mu jaoks on. Kas siis mees ei tunne ikka, et ta on armastatud ja väärtustatud? Ainult seksi saades tekkib see tunne? Et naine võib olla igati armas, ilus, hoiada meest, aga kui seksi ei anna, siis sellistel väärtustel pole üldse mõtet. Ole parem vastik nõid, kodu sassis, süüa pole, aga kui mehele regulaarselt seksi annad, siis ta tunneb, et on armastatud ja väärtustatud. Nii või?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Veebr 2025 11:50
Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 21:19Samanta ütleb siiski nii: „Mehed vajavad seksi, et tunda end armastatu ja väärtustatuna, ning kui nad seda oma naiselt ei saa, otsivad nad seda mujalt,“ ütleb Samantha X otsekoheselt.
Kui ma mehele seksi ei anna, aga olen ta vastu muidu igati armastusväärne. Kiidan teda, paitan, annan musi, ütlen tihti, kui hea mees ta mu jaoks on. Kas siis mees ei tunne ikka, et ta on armastatud ja väärtustatud? Ainult seksi saades tekkib see tunne? Et naine võib olla igati armas, ilus, hoiada meest, aga kui seksi ei anna, siis sellistel väärtustel pole üldse mõtet. Ole parem vastik nõid, kodu sassis, süüa pole, aga kui mehele regulaarselt seksi annad, siis ta tunneb, et on armastatud ja väärtustatud. Nii või?
Nii on jah.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Veebr 2025 11:52
Nii on jah.
Ainult et jäetakse ütlemata, et pole kindel, kas mees seda hindab ja selle üle rõõmustab.

Mõni tohutult rõõmustab. Siis on lihtne, paku seda (näiteks seksi) ja mees ongi jube õnnelik.

Aga teine võtab iseenesestmõistetavana. Ei millegi erilisena, mille üle peaks eriliselt õnnelik olema. Ja lähedane on meelehärmis, et kuidas mul küll ei õnnestu teda õnnelikuks teha? Aga ei õnnestugi, kui mehes lihtsalt pole kalduvust naise pakutavat millekski eriliseks pidada.
Külaline

Ei, ma ei ole nõus hakkama prostituudiks, kui on vähegi muu võimalus hinge sees hoida. Ja kui pole, siis pole see enam mingi "nõusolek", eksole.
Külaline

Oleneb. Noorte paar ilmselt on nõus kesest segadust seksima ega lase ennast muust häirida.

Kui inimene on aga juba mugavama koduse eluga eluga harjunud (kus teine igasugu tüütud asjad ära teeb), pole nii kindel. On ütlemine: "Hea asjaga harjutakse ruttu". Kuni kõik see - kenasti käituv naine, kena ja koristatud kodu, hea söök, on olemas, võetakse seda igapäevasena, loomulikuna ega osata ennast kuidagi eriliselt armastatuna/väärtustatuna tunda selle pärast. Kui aga, oletame, jääb seks, kõik muu kaob (naine ei viitsi suhelda ega ümber tiirelda, kodu sassis, süüa ei ole tehtud), pannakse tähele ja hakatakse nurisema küll - misaja?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Veebr 2025 13:43 Kui aga, oletame, jääb seks, kõik muu kaob (naine ei viitsi suhelda ega ümber tiirelda, kodu sassis, süüa ei ole tehtud), pannakse tähele ja hakatakse nurisema küll - misaja?
Ja siis on mehe meelst just õige aeg "armastust ja väärtustamist" minna tasulistesse otsima, ning õigust jääb veel ülegi! :cry:
Külaline

See on lihtsalt nõme ettekääne meestel. Ma ei saa aru, miks siis üldse naist "pidada". Ilmselt mugavus. Võtku üleüldse tasuline kaaslane. Siis saab kogu kompoti raha eest. "Armastuse ja seksi ka veel.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Veebr 2025 15:12 See on lihtsalt nõme ettekääne meestel. Ma ei saa aru, miks siis üldse naist "pidada". Ilmselt mugavus. Võtku üleüldse tasuline kaaslane. Siis saab kogu kompoti raha eest. "Armastuse ja seksi ka veel.
"Võtku üleüldse tasuline kaaslane." :lol: Paljude jaoks ongi naine de facto tasuline kaaslane
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist