Väikeettevõtja elu viimastel aastatel
-
Külaline
Alates 09.02 on päeva keskmine elektrihind tõusnud 2-5 korda. Päris korralik. Mul börsipakett, ehmusin, kui vaatasin just iga päeva hinda ja summat.
-
Külaline
Ära vingu. Me oleme sõjas. Rinderiik. Kannata. Meie päikese valitsus teeb just õigeid otsuseid ja hakkab koos sõprasega tuulikuid püsti panema.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 22:56 Alates 09.02 on päeva keskmine elektrihind tõusnud 2-5 korda. Päris korralik. Mul börsipakett, ehmusin, kui vaatasin just iga päeva hinda ja summat.
-
Külaline
Kas sa arvad, et kui mõni teine erakond valitseks, siis kasvaks raha puu otsas ja riigile enam makse maksma ei peaks?Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 17:58 Olete ikka reformi valijad?
-
Külaline
Tõsi. Ja sõda pole iial olnud käegakatsutavam kui nüüd, mil see võib alata juba poole aasta pärast.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 01:59Ära vingu. Me oleme sõjas. Rinderiik. Kannata. Meie päikese valitsus teeb just õigeid otsuseid ja hakkab koos sõprasega tuulikuid püsti panema.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 22:56 Alates 09.02 on päeva keskmine elektrihind tõusnud 2-5 korda. Päris korralik. Mul börsipakett, ehmusin, kui vaatasin just iga päeva hinda ja summat.
Eks vaatame, mis mul veebruari elektriarve tuleb. Jaanuaris oli elekter kul 5 senti kwh, detsembris 4 senti (1500kwh 60eur).Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 22:56 Alates 09.02 on päeva keskmine elektrihind tõusnud 2-5 korda. Päris korralik. Mul börsipakett, ehmusin, kui vaatasin just iga päeva hinda ja summat.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 2 külalist