Küsitlus
-
Külaline
Küsitlus
https://sport.delfi.ee/artikkel/1203584 ... eest-suudi
Selle teema alt tekkis huvitav mõte ja küsiks naistelt siin, vastake lühidalt, palun: Kas te soovite, et mees küsiks teilt esimeseks suudluseks luba, või te sooviks, et ei küsiks?
Selle teema alt tekkis huvitav mõte ja küsiks naistelt siin, vastake lühidalt, palun: Kas te soovite, et mees küsiks teilt esimeseks suudluseks luba, või te sooviks, et ei küsiks?
-
Külaline
Tõesti niiiiiiiiiiiii huvitav mõte.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 16:17 https://sport.delfi.ee/artikkel/1203584 ... eest-suudi
Mul tekkis tegelikult veel huvitavam mõte. Vastake lühidalt - kui kavatsete kellelegi vastu lõugu anda, siis kas enne küsite või panete kohe paugu ära?
-
Külaline
Kui juba küsima peab ja olukord pole päevselgelt oodatud, siis oleks vastus nagunii tõenäoliselt "ei!".
Su link on absoluutselt teistsugusest olukorrast.
Su link on absoluutselt teistsugusest olukorrast.
-
Külaline
-
Külaline
Isiklikult ei pea loa küsimist vajalikuks, aga eelduseks on muidugi, et õhkkond on suudluseks sobiv. Mitte nii, et heast peast krabatakse ja üritatakse suudelda.
-
Külaline
Nõus. Sellised asjad võiks tulla ikka kahepoolselt ja õiges õhkkonnas. Üks liigub teise poole või annab kuidagi teisiti signaali, teine liigub talle vastu jne - no ei pea täpselt kirjeldama, küllap saate isegi aru, et lugeda tuleb teise kehakeele märke ja kui kehakeel on eitav, siis tõmbuda tagasi.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 18:24 Isiklikult ei pea loa küsimist vajalikuks, aga eelduseks on muidugi, et õhkkond on suudluseks sobiv. Mitte nii, et heast peast krabatakse ja üritatakse suudelda.
Ettepanek suudluseks on ka ahistamine, mis on kriminaalkorras karistatav.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 16:17 https://sport.delfi.ee/artikkel/1203584 ... eest-suudi
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Pold ju mingi suudlus. Kiire musi ja kõik. Treener oli võidust nii eufoorias, et kukkus mängijaid musutama. Ega see õige muidugi pole. Naine nüüd traumeeritud.
-
Külaline
Palju oleneb ka sellest, kas soovitakse suudelda ülemisi või alumisi huuli 
-
Külaline
Väha õige. Isegi seda võidakse tõlgendada ahistamisena.Tõutäkk kirjutas: ↑20 Veebr 2025 20:10Ettepanek suudluseks on ka ahistamine, mis on kriminaalkorras karistatav.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 16:17 https://sport.delfi.ee/artikkel/1203584 ... eest-suudi
-
Külaline
"Üks liigub teise poole või annab kuidagi teisiti signaali, teine liigub talle vastu jne - no ei pea täpselt kirjeldama,"Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 18:50Nõus. Sellised asjad võiks tulla ikka kahepoolselt ja õiges õhkkonnas. Üks liigub teise poole või annab kuidagi teisiti signaali, teine liigub talle vastu jne - no ei pea täpselt kirjeldama, küllap saate isegi aru, et lugeda tuleb teise kehakeele märke ja kui kehakeel on eitav, siis tõmbuda tagasi.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 18:24 Isiklikult ei pea loa küsimist vajalikuks, aga eelduseks on muidugi, et õhkkond on suudluseks sobiv. Mitte nii, et heast peast krabatakse ja üritatakse suudelda.
No on koomik siin! Tegevus võib olla trahvi või isegi kriminaalkorras karistatav, aga tema " kuidagi teisiti", "ei pea täpselt kirjeldama". Kohtus tahetakse sinult täpset kirjeldust, siis hakkad kogelema: "No ma ei tea isegi täpselt" eks? LOL
Selliseid asju ei tohi jätta umbmääraseks, foor peab näitama rohelist või punast, mitte kollast.
-
Külaline
Muidugi selline ähmasus töötab kohtus ka suudleja kaitseks. Kui ikka märgid olid segased, arusaamatud jne. tuleb ette. Ja keiss lõpetatakse kossseisu puudumise tõttu.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:37"Üks liigub teise poole või annab kuidagi teisiti signaali, teine liigub talle vastu jne - no ei pea täpselt kirjeldama,"Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 18:50Nõus. Sellised asjad võiks tulla ikka kahepoolselt ja õiges õhkkonnas. Üks liigub teise poole või annab kuidagi teisiti signaali, teine liigub talle vastu jne - no ei pea täpselt kirjeldama, küllap saate isegi aru, et lugeda tuleb teise kehakeele märke ja kui kehakeel on eitav, siis tõmbuda tagasi.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 18:24 Isiklikult ei pea loa küsimist vajalikuks, aga eelduseks on muidugi, et õhkkond on suudluseks sobiv. Mitte nii, et heast peast krabatakse ja üritatakse suudelda.
No on koomik siin! Tegevus võib olla trahvi või isegi kriminaalkorras karistatav, aga tema " kuidagi teisiti", "ei pea täpselt kirjeldama". Kohtus tahetakse sinult täpset kirjeldust, siis hakkad kogelema: "No ma ei tea isegi täpselt" eks? LOL
Selliseid asju ei tohi jätta umbmääraseks, foor peab näitama rohelist või punast, mitte kollast.
-
Külaline
Suudlus on ju ikka midagi muud kui musi. Kui ikka keel poolde kurkku lükati siis tõesti on tegu ahistamisega.
Kui aga vaid musimops, siis ülevaid emotsioone vb isegi mõistetav.
Kui aga vaid musimops, siis ülevaid emotsioone vb isegi mõistetav.
Hirmuäratav on lugeda, kui puudulik on osa inimeste suhtlusoskus.
Anname siis järeleaitamistunni.
1) Suvalisi võõraid inimesi ei tasu käppima ega suudlema minna. Ka oma töökaaslasi, juhututtavaid, treenitavaid, õpilasi jne.
2) Kui on vaja tingimata suudelda inimest, kellega pole romantilist suhet ja vastastikust meeldimist, siis on tõesti tark tegu enne küsida, kas musi tegemine on ikka teise meelest ok.
3) Kui ei tea, kas on vastastikune meeldimine või ei, siis oleks soovitav see välja uurida. Kui on niivõrd kehv märkide lugemise oskus, nagu siin osadel näib olevat, siis parem tõesti otse küsida: Kas ma meeldin sulle? Kui jah, võib edasi liikuda: kutsuda välja, veeta koos aega, küsida, kas teisele inimesele meeldib see, mida koos teete. Kui jälle vastus on jah, siis alles liikuda füüsiliste puudutuste ja suudluste juurde, jälgides ja vajadusel tagasi tõmmates, lõpetades, kui tundub, et teisele ei meeldi. Normaalsetel inimestel muidugi käib see kõik suures osas instinktiivselt ja nauditavas dialoogis, aga sellele ei saa lootma jääda inimene, kes tõsimeeli ei oska aru saada, et ühele naismängijale ei pruugi meeldida, kui meestreener teda lambist suule suudleb.
4) Kõige olulisem punkt: kui sa ei tea, kust läheb ahistamise-tüütamise ning normaalne inimene olemise piir, siis ma ütlen sulle ette: kui teine inimene ütleb, et ta ei taha, siis lõpeta ära. Kui teine ei vasta või tõrjub, siis jäta ta rahule. Ära pressi peale, ära küsi kakssada korda, ära eelda, et teine peab tahtma üksnes seepärast, et sina parasjagu tahad.
1) Suvalisi võõraid inimesi ei tasu käppima ega suudlema minna. Ka oma töökaaslasi, juhututtavaid, treenitavaid, õpilasi jne.
2) Kui on vaja tingimata suudelda inimest, kellega pole romantilist suhet ja vastastikust meeldimist, siis on tõesti tark tegu enne küsida, kas musi tegemine on ikka teise meelest ok.
3) Kui ei tea, kas on vastastikune meeldimine või ei, siis oleks soovitav see välja uurida. Kui on niivõrd kehv märkide lugemise oskus, nagu siin osadel näib olevat, siis parem tõesti otse küsida: Kas ma meeldin sulle? Kui jah, võib edasi liikuda: kutsuda välja, veeta koos aega, küsida, kas teisele inimesele meeldib see, mida koos teete. Kui jälle vastus on jah, siis alles liikuda füüsiliste puudutuste ja suudluste juurde, jälgides ja vajadusel tagasi tõmmates, lõpetades, kui tundub, et teisele ei meeldi. Normaalsetel inimestel muidugi käib see kõik suures osas instinktiivselt ja nauditavas dialoogis, aga sellele ei saa lootma jääda inimene, kes tõsimeeli ei oska aru saada, et ühele naismängijale ei pruugi meeldida, kui meestreener teda lambist suule suudleb.
4) Kõige olulisem punkt: kui sa ei tea, kust läheb ahistamise-tüütamise ning normaalne inimene olemise piir, siis ma ütlen sulle ette: kui teine inimene ütleb, et ta ei taha, siis lõpeta ära. Kui teine ei vasta või tõrjub, siis jäta ta rahule. Ära pressi peale, ära küsi kakssada korda, ära eelda, et teine peab tahtma üksnes seepärast, et sina parasjagu tahad.
Antud video situatsioonis ei saanud ju naine üldse öeldagi midagi. Mees haaras pea käte vahele ja lõi huuled suule. Kas sellisele sekundilisele huulte puudutusele saab just suudlus öelda, aga jah, päris ok see ei olnud küll.
-
Külaline
Ma jäin mõtlema, et millal on vaja tingimata suudelda või musitada kui pole suhet ja meeldimist.
Mina olen üks kes ei oska märke lugeda. Ja ma ei hakka ka küsima, et kas ma meeldin sulle.iiR kirjutas: ↑21 Veebr 2025 13:12 Hirmuäratav on lugeda, kui puudulik on osa inimeste suhtlusoskus.
3) Kui ei tea, kas on vastastikune meeldimine või ei, siis oleks soovitav see välja uurida. Kui on niivõrd kehv märkide lugemise oskus, nagu siin osadel näib olevat, siis parem tõesti otse küsida: Kas ma meeldin sulle?
Näiteks kui ei meeldi, siis peaks teine ütlema, et ei meeldi.
Mina seda teisele öelda ei tahaks ja ei taha panna teist seda mulle ütlema.
Enne loeks märke, aga millised nee märgid on?
Ma võin ju arvata, aga ei pruugi üldse nii olla.
Suudelnud ma olen mõnega. Üldiselt ma ise ei algata, sest mul pole olnud tahtmist suudelda, sest ma ei tunne sellest midagi. Ega mul tundeid pole olnud ka.
Olen vastu suudelnud sellepärast, et nii justkui tehakse.
-
Külaline
Ma olen ka selliseid naisi kohanud, kes väga suudlemisest ei hooli, neid erutab hoopis osav "näputöö". Selle peale liibuvad nad sinu vastu ja sealt edasi on juba üks samm selleni, et aluspüksid ära võetakse....Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 23:04Suudelnud ma olen mõnega. Üldiselt ma ise ei algata, sest mul pole olnud tahtmist suudelda, sest ma ei tunne sellest midagi. Ega mul tundeid pole olnud ka.
Olen vastu suudelnud sellepärast, et nii justkui tehakse.
-
Külaline
Kui hakkab kehtima nn. nõusolekuseadust siis mehel tuleb küsida, ta PEAB seda tegema. Kui ta seda ei tee, siis sooritab ta kuriteo, sest seadus näeb ette selge nõusoleku, mitte nn- "märgid". Saa sellest aru, inimene. Kui eksimus tagajärjeks oleks vanamoodne, aga väga praktiline kõrvakiil, siis ei oleks midagi, aga tänapäeval võib see eksimus viia personaalse katastroofini, juhul kui keegi tahab inimest hävitada. Üks suudlus - ja jokk...iiR kirjutas: ↑21 Veebr 2025 13:12 Hirmuäratav on lugeda, kui puudulik on osa inimeste suhtlusoskus.
-
Külaline
Ja kohus mõistaks sind vägistamises süüdi nagu naksti, kui neiu järgmisel päeval aru sai, mis öösel toimus.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 22:52 Postitus on kustutatud
Loodan, et see on vaid sinu nõme fantaasia.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], KollaneBanaan ja 1 külaline