Arvasime, et te peaksite seda teadma
Saime Perekoolilt bloki
Saime Perekoolilt bloki
Just avastasime koos admin sipsikuga, et meie mõlemi IP on Perekooli foorumis blokeeritud. Ilmselt neile ei meeldi, et me seda foorumit seal reklaamime
-
kägu
kui nii siis ikka täis tropid. ise ei söö ja teistele ka ei anna
ämmaemandad või asjad
Annavad ikka aga Arutle foorum on nende jaoks vale foorum
Igatahes, kes saab ja tahab, levitab sõna, et inimesed saaksid ise valiku teha
Igatahes, kes saab ja tahab, levitab sõna, et inimesed saaksid ise valiku teha
Kustutati ka kõik teemad, kus selle üle arutleti või mõni kriitikanool nende pihta lendas. Paistab, kas mainimise eest ka bloki saab

-
perekooli_kägu
Kägundus on ka ära lõpetatud. Pereelus tulevad kasutajanimed järjest nähtavale.
Sain ka bloki. Avasatasin, et kõik uuele foorumile viitavad teemad on kustutatud ja lisasin siis info uue teemana. Kõik viited ja teemad kustutati erinevate alafoorumite alt.
Väga labane Perekooli poolt!
Väga labane Perekooli poolt!
-
oeh
jah teeme kõik suvalistesse kohtadesse 50 sama sisuga teemat ja siis imestame miks need kustutatakse, päris hull küll 
-
Kuri kägu
PK pani tänaste kustutamistega oma margi lõplikult mutta.oeh kirjutas: ↑31 Mai 2024 15:43 jah teeme kõik suvalistesse kohtadesse 50 sama sisuga teemat ja siis imestame miks need kustutatakse, päris hull küll![]()
-
Külaline
Kõik mu küsimused on endiselt vastuseta. Aga olen veendunud, et perekooli foorumi sulgemine tehti modede poolt tahtlikult. Pole võimalik, et avalikku raha kasutav mtü lihtsalt hakkab ilma igasuguse konkursita promoma mingit foorumit. Ja siis julmalt tsenseerib ja kustutab teemasid. Teema suletakse, kui esitatakse konkreetseid küsimusi. Mulle tundub asi korruptiivsena.
-
Külaline
Mina sain ka bloki. Pole uue foorumiga kuidagi seotud. Aga kritiseerin ka seda viimasel päeval tõmblemist ja minu meelest inetut foorumi kustutamist. Mis on juriidiliselt muidugi korrektne, aga ikkagi inetu.
Ja sain hoobilt bloki
Saan küll sisse logida kui vpn'i kasutan, aga ei viitsi jamada.
Aga tehke oma uuele foorumile reklaami palun! Tõesti tahaks, et see siin õitsema läheks ja perekooli oma ära vajuks.
Ja sain hoobilt bloki
Saan küll sisse logida kui vpn'i kasutan, aga ei viitsi jamada.
Aga tehke oma uuele foorumile reklaami palun! Tõesti tahaks, et see siin õitsema läheks ja perekooli oma ära vajuks.
-
Kägu
Väga imelik, et kõik teemad, kus on arutletud Perekooli sulgemise üle või mainitud uut foorumit peale Elufoorumi, on kinni pandud. Miks seda peab paar tundi enne foorumi sulgemist tegema, on ikka täiesti ajuvaba.
Viimasel tööpäeval on mõni perekooli mode end tõesti universumi direktoriks mõelnud ja näitab nüüd võimu 
-
Külaline
Julgesin perekoolis mainida, et tsensuur on peal. Teema kustustati kohe ära ja mulle blokk. Nagu Põhja-Koreas elaks juba.
-
Külaline
No ma ütlen, et perekooli foorumi haldaja on aastaid valetanud, kui on väitnud, et foorumit pole võimalik hallata ja kasutajaid ei saa blokeerida. Täiesti tavalised postitused kustutatakse minutitega.
-
Külaline
Ei oska need perekooli moded normaalselt blokkida ka
Lülitasin wifi välja, läksin 4G võrku, laadisin lehe uuesti ja ta-daa, kõik avaneb jälle 
-
AmRo
Panin siis ka veel 45 min enne sulgemist selle foorumi lingi perekooli. Näis, kui kiiresti bloki saan. Tahan ju ka blokki, mingi lõbu peab ju sellest viimsest päevast olema 
-
XXVXX
Kas see elufoorum siis ikkagi nendega seotud?Kägu kirjutas: ↑31 Mai 2024 19:01 Väga imelik, et kõik teemad, kus on arutletud Perekooli sulgemise üle või mainitud uut foorumit peale Elufoorumi, on kinni pandud. Miks seda peab paar tundi enne foorumi sulgemist tegema, on ikka täiesti ajuvaba.
-
AmRo
Nii, mu link kustutati 14 minutiga ja sain veel ühe postituse teha. Aga 5 minuti pärast kell 23:35 oli blokk ka peal. Tea, kas olen viimane, kelle peal mode sai võimu näidata?AmRo kirjutas: ↑31 Mai 2024 23:20 Panin siis ka veel 45 min enne sulgemist selle foorumi lingi perekooli. Näis, kui kiiresti bloki saan. Tahan ju ka blokki, mingi lõbu peab ju sellest viimsest päevast olema![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist