Mitte lihtsalt beebi hirmsa surma üle, vaid oma lapselapse(!) surma üle.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 20:33 Nii inetu, kuidas vanemad lapse kohta titt ütlevad. Muudkui titt ja tite jne. Ja ühel hetkel ütlevad, et koer rebis lapse ära ja järgmisel, et tuleb välismaal dna test teha, kas üldse on Kairi laps. Masendavad inimesed, ei mingit kahetsust väikese beebi hirmsa surma üle!
Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?
-
Külaline
-
Külaline
Mul just äsja sündis lapselaps. Vaatan seda imepisikest olevust ja ei suuda kuidagi ette kujutada, kuidas üks ema teda kaitsta ja aidata ei soovinud! Muinasjutt sellest, et koer rebis käest ja viis minema - no ma oleks hullunud, kui selline asi oleks juhtunud. Kiirabisse oleks helistanud samal momendil. Mitte läinud rahulikult sööma, siis politseile valetanud ja välismaale sõitnud.
ma seda reporteri klippi ei tahagi näha sest seal ei olegi eetilised teleajakirjanikud. keegi kunagi hädaldas et muidu oleks ta jutt ilus olnud veel aga lõigati kokku nagu tahtsid ja siis paistis see loll välja. see müüs hästi ja see läkski laivi. mul pole mingit alust kahelda et see tõsi poleks sest reporter teeb sensatsioone. teine nali, ja jälle oli kommerts mängus, oli kus keegi hädaldas et talt võeti intervjuu aga ta isegi ei kuulnud küsimusi. ruumis oli suur lärm. aga võttemeeskonnal oli mingi hüper hea suunakarakteristikaga mikker mis võttis ikka kõik ära. ja ju nad selle aah? mh? aaah? lõikasid välja lihtsalt. nii palju siis sellest. ilus oleks mitte inimesi mikriga kiusata kui nad isegi ei keskendu või vähemalt mitte kasutada seda materjali. a kui sa tahad siis sa kasutad ja kõik. võibolla toimetaja käskis kah veel. et paneme ikka, mõnus ju. kõik vahivad ja saad preemia vms. mu wild guess, ma pole töötanud seal. aga kuidagi nii need "kroonika" lood tulevad ju?
a miks ema ja isa ei teadnud. kas pidid? esiteks kar(istus)s(eadusdiku) järgi on neil lubatud ka ilma karistuseta varjata seda tegu, sealhulgas valetada. niiet see pidage meeles. aga võibolla ei teadnudki? võibolla ei mõelnudki? ei pea ju? mõtled et su tütar näeb sihuke välja et nagunii kunagi lapsi ei saa ja siis ei usugi? mis sest et tal on kaks x kromosoomi, tupp ja emakas vms. ei teagi mis seal oli. ühesõnaga nii tegi, miks tegi, ju läks peast lolliks ja kõik. kõigest keeldus ja ei rääkind ja jooksis ära ja kõik. tegelikult nad ei käind ju kaasas vms. mingis telefonikõnes ta ju rääkis kuidas "kõik teda nussinud on kogu aeg". äkki oligi nii noh. siis ka pole põhjust rääkida. niiet vägev tüdruk vms. millegipärast otsustas nii teha. vahepeal mingid rasedad nii teevad. no ja saigi vihaseks vms et laps on. ei tea ju. ta ei rääkind kah ju kogu lugu ära. ja miks peaks üldse? a te kedagi tappa olete tahtnud elus? et ta on midagi teind äkki? et enam ei mõtle ja kõik. mõtled et kui kätte saaks siis virutaks millegagi seni kuni üle läheb see tunne? aga inimene on ju nõrk. siis kui üle läheb siis ongi liiga hilja. kui keegi kinni hoiab siis võibolla mõtled et raisk hea et ära ei tapnud. nii palju siis vihast
nii et see kõik tuleks meeles hoida kui on tahtmist arvata. arvata võib muidugi. millal keegi küla suud sulgenud on. see võib olla nii hea kui halb
a jah, võibolla ei vaadandki mis lapsed teevad. polegi aega vms. ei viitsi või?
nt
https://www.err.ee/1609295994/suure-lah ... puhkemajas
lugu räägib sellest
sealt selgub et neil on talu. neil on 5 last. no ja võibolla see polegi kõige suurem kuritegu mitte huvituda. ja näha võib ka ju mitte. võibolla mingid inimesed ei vaatagi sellise pilguga oma lapsi. kas nad on siis halvad või? ise rääkisid et nemad ei suhtle ja kõik. raske vastu vaielda. ja tagantjärgi veel ammugi
võib. peale selle, suhtlevad ju kaks inimest. kui inimene saab piisavalt vanaks, mingi lasteaiaeas, siis ta võib juba otsustada et ta ei räägi asju. vms. seega sellest ajast alates on ta iseseisev ja isegi ema ja isa tegelikult kuidagi temaga vägisi suhelda ei saaks
mulle meeldis kodust ära joosta näiteks. juba 7-aastasena. mida rohkem "kraabiti" seda rohkem ära ma läksin ja kõik noh
niiet see kõik tuleks meeles hoida igaks juhuks kui rääkida midagi mida sa lehest lugesid. isegi kui me peame err'i heaks ajakirjanduseks siis ega nad ka said ju aint seda kirjutada mis suust väljus. kusjuures sealt võiks ju aru saada et polegi süüdi. et pidasidki talu, said 5 last, 2 jäid koju, 3 läksid maailma peale, sisuliselt. ja nad ei ole väidetavalt kunagi rääkind kes kellega on. sihuke kodu
a ja muide te võite internetist otsida mida ma veel kirjutand olen kui igav on. pole anonüümne kah. normaalne pole kah ja pole kunagi tahtnud ollagi
niiet, tundub et seal kodus liigselt oma lastest ei huvitutud. nad kõik tunduvad olevat elus, seega ju siis halb ei olnd
üldse see on mõttetu kui näiteks sulle keegi ajakirjanik helistaks ja küsiks et kuule sa ei tea ikka või kuidas su tütar oma lapse tappis või? või seda näiteks isegi kairi käest küsitaks. on ju tore. et kõik mõelda ja
niiet nii ongi. a miks sellest üldse rääkida? isegi kahtlusalune ei tahtnud rääkida ja. miks ülejäänd peaksid. ja vahe on ka kuidas rääkida
et kui läks peast perse sisuliselt, mis siis nagu teha. ei saagi. muuseas uurimine tuvastas et nabanööri verejooksust oleks kah piisand lapse surmaks. aga nabanöör on ju kahe inimese küljes. mis siis saab kui üks ära tahab põgeneda? jumal tänatud et isegi kui ma lapsi peaks kunagi saama siis ma ei peaks neid enda sees valmis tegema ja saaks otse ära joosta alati vms. a ma vihkaks kah neid. kunagi keegi pistis mulle mingi võõra lapse sülle. ma mõtlesin et viskan maha ta esialgu. ta oli väike ja oleks viga saand sest. a kes süüdi oleks jäänd siis? mina oleks visand, meelega, sest ei tahtnud? muuseas see polevatki nii haruldane tunne. niiet kui oled impulsiivne ses osas, siis teedki nii. olid mingid uuringud kuskil. seal oli et ka oma laste vastu võib nii tunda. pole aimugi. ma olen veendunud et vigastaks neid kui oleks. ei tea miks. ju ei talu. ma olen ka asju katki visand elus ja mis see inimene ka muud on füüsiliselt
naljakas on et inimene võib teist rünnata ja see pole isegi ebaharilik. samuti ei ole kõik nad otseselt halvad selle eest. vahet ei ole, inimene on ka loom. lihtsalt loomad, kui nad peaks järglasi tapma, ilmselt järgmine kord nii ei teeks või kui teeks siis nad lahendaks probleemi ise ära. kahjuks on inimesel aju. niiet hetkel ju sisuliselt inimene ründas end. liiga hilja. aga sisuliselt end. niiet kesse teab
ma ei tea kas sel aastal ka keegi oma lapse ära juba tapnud on? sest igal aastal pidi mõni kord olema ju nii. mis sest et kogu sünnitusabi on tasuta ja lapsest saab loobuda. abort on lubatud ja kõik muu. ikka juhtub. miks? sest juhtub
a miks ema ja isa ei teadnud. kas pidid? esiteks kar(istus)s(eadusdiku) järgi on neil lubatud ka ilma karistuseta varjata seda tegu, sealhulgas valetada. niiet see pidage meeles. aga võibolla ei teadnudki? võibolla ei mõelnudki? ei pea ju? mõtled et su tütar näeb sihuke välja et nagunii kunagi lapsi ei saa ja siis ei usugi? mis sest et tal on kaks x kromosoomi, tupp ja emakas vms. ei teagi mis seal oli. ühesõnaga nii tegi, miks tegi, ju läks peast lolliks ja kõik. kõigest keeldus ja ei rääkind ja jooksis ära ja kõik. tegelikult nad ei käind ju kaasas vms. mingis telefonikõnes ta ju rääkis kuidas "kõik teda nussinud on kogu aeg". äkki oligi nii noh. siis ka pole põhjust rääkida. niiet vägev tüdruk vms. millegipärast otsustas nii teha. vahepeal mingid rasedad nii teevad. no ja saigi vihaseks vms et laps on. ei tea ju. ta ei rääkind kah ju kogu lugu ära. ja miks peaks üldse? a te kedagi tappa olete tahtnud elus? et ta on midagi teind äkki? et enam ei mõtle ja kõik. mõtled et kui kätte saaks siis virutaks millegagi seni kuni üle läheb see tunne? aga inimene on ju nõrk. siis kui üle läheb siis ongi liiga hilja. kui keegi kinni hoiab siis võibolla mõtled et raisk hea et ära ei tapnud. nii palju siis vihast
nii et see kõik tuleks meeles hoida kui on tahtmist arvata. arvata võib muidugi. millal keegi küla suud sulgenud on. see võib olla nii hea kui halb
a jah, võibolla ei vaadandki mis lapsed teevad. polegi aega vms. ei viitsi või?
nt
https://www.err.ee/1609295994/suure-lah ... puhkemajas
lugu räägib sellest
sealt selgub et neil on talu. neil on 5 last. no ja võibolla see polegi kõige suurem kuritegu mitte huvituda. ja näha võib ka ju mitte. võibolla mingid inimesed ei vaatagi sellise pilguga oma lapsi. kas nad on siis halvad või? ise rääkisid et nemad ei suhtle ja kõik. raske vastu vaielda. ja tagantjärgi veel ammugi
võib. peale selle, suhtlevad ju kaks inimest. kui inimene saab piisavalt vanaks, mingi lasteaiaeas, siis ta võib juba otsustada et ta ei räägi asju. vms. seega sellest ajast alates on ta iseseisev ja isegi ema ja isa tegelikult kuidagi temaga vägisi suhelda ei saaks
mulle meeldis kodust ära joosta näiteks. juba 7-aastasena. mida rohkem "kraabiti" seda rohkem ära ma läksin ja kõik noh
niiet see kõik tuleks meeles hoida igaks juhuks kui rääkida midagi mida sa lehest lugesid. isegi kui me peame err'i heaks ajakirjanduseks siis ega nad ka said ju aint seda kirjutada mis suust väljus. kusjuures sealt võiks ju aru saada et polegi süüdi. et pidasidki talu, said 5 last, 2 jäid koju, 3 läksid maailma peale, sisuliselt. ja nad ei ole väidetavalt kunagi rääkind kes kellega on. sihuke kodu
a ja muide te võite internetist otsida mida ma veel kirjutand olen kui igav on. pole anonüümne kah. normaalne pole kah ja pole kunagi tahtnud ollagi
niiet, tundub et seal kodus liigselt oma lastest ei huvitutud. nad kõik tunduvad olevat elus, seega ju siis halb ei olnd
üldse see on mõttetu kui näiteks sulle keegi ajakirjanik helistaks ja küsiks et kuule sa ei tea ikka või kuidas su tütar oma lapse tappis või? või seda näiteks isegi kairi käest küsitaks. on ju tore. et kõik mõelda ja
niiet nii ongi. a miks sellest üldse rääkida? isegi kahtlusalune ei tahtnud rääkida ja. miks ülejäänd peaksid. ja vahe on ka kuidas rääkida
et kui läks peast perse sisuliselt, mis siis nagu teha. ei saagi. muuseas uurimine tuvastas et nabanööri verejooksust oleks kah piisand lapse surmaks. aga nabanöör on ju kahe inimese küljes. mis siis saab kui üks ära tahab põgeneda? jumal tänatud et isegi kui ma lapsi peaks kunagi saama siis ma ei peaks neid enda sees valmis tegema ja saaks otse ära joosta alati vms. a ma vihkaks kah neid. kunagi keegi pistis mulle mingi võõra lapse sülle. ma mõtlesin et viskan maha ta esialgu. ta oli väike ja oleks viga saand sest. a kes süüdi oleks jäänd siis? mina oleks visand, meelega, sest ei tahtnud? muuseas see polevatki nii haruldane tunne. niiet kui oled impulsiivne ses osas, siis teedki nii. olid mingid uuringud kuskil. seal oli et ka oma laste vastu võib nii tunda. pole aimugi. ma olen veendunud et vigastaks neid kui oleks. ei tea miks. ju ei talu. ma olen ka asju katki visand elus ja mis see inimene ka muud on füüsiliselt
naljakas on et inimene võib teist rünnata ja see pole isegi ebaharilik. samuti ei ole kõik nad otseselt halvad selle eest. vahet ei ole, inimene on ka loom. lihtsalt loomad, kui nad peaks järglasi tapma, ilmselt järgmine kord nii ei teeks või kui teeks siis nad lahendaks probleemi ise ära. kahjuks on inimesel aju. niiet hetkel ju sisuliselt inimene ründas end. liiga hilja. aga sisuliselt end. niiet kesse teab
ma ei tea kas sel aastal ka keegi oma lapse ära juba tapnud on? sest igal aastal pidi mõni kord olema ju nii. mis sest et kogu sünnitusabi on tasuta ja lapsest saab loobuda. abort on lubatud ja kõik muu. ikka juhtub. miks? sest juhtub
-
Külaline
Kuskilt lugesin, et see K ema olevat ühe lapse ära andnud. Ongi sellised tundetud.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 21:41Mitte lihtsalt beebi hirmsa surma üle, vaid oma lapselapse(!) surma üle.
-
Külaline
Kama selle naise vanematest ja nende juttudest. Lihtsalt räägivad ja räägivad, aga nende jutt ei puutu tegelikult üldse asjasse. Seletagu, palju tahavad ja mida tahavad.
Vastsündinu surma fakti nende jutt ei muuda kuidagi.
-
Külaline
Ja selle surma põhjustas ema. Kui ka väidab, et ei põhjustanud ja keegi/miski teine oli süüdi, siis abita selle lapsukese jättis ikkagi ema. Ei kutsunud kiirabi.Külaline kirjutas: ↑27 Veebr 2025 00:32Kama selle naise vanematest ja nende juttudest. Lihtsalt räägivad ja räägivad, aga nende jutt ei puutu tegelikult üldse asjasse. Seletagu, palju tahavad ja mida tahavad.
Vastsündinu surma fakti nende jutt ei muuda kuidagi.
Mitte ülejäänud pere, kes ajab lihtsalt väga arusaamatut juttu.
muuseas siin on varem rääkinud ka inimesed kes arvasid et ega kahjuks midagi teha ei saagi. need olid ka samuti muga samal arvamusel ja arvasid et plass lugu küll. nii et mis vahet on kui ma sama räägin
seal oli ka näiteid et ka enesetappude puhul ei ole tihti olnd enne teada kui inimene surnud oli juba. hommikul läks tööle, õhtul oli surnud. kui ei rääkind, oligit korras
aga neid asju juhtub ju edaspidigi. kõigil on enamasti üks sama muster et ema tappis lapse vahetult peale sündi ära. siis on laps surnud, ema tegi, ja edasi tuleb mõelda kas karistusel on mõte ja millisel
mõned lintšiks ema ka ära. ma ei tea miks nii pöördesse minna, nagu oma laps oleks olnud
vahepeal keegi mainis et äkki vihkas lapse isa ja jne
siis tuli jälle hundikari peale. ma ei tea miks inimesed nii käituvad. tahavad vist
osad inimesed jällegi arvavad et neil on õigus selle üle hädaldada kes kellega magab
inimesed ongi naljakad ma mõtlen, ma olen neid kõrvalt vaadand. kusjuures ma olen peaaegu alati tähele pannud et kui sa kellegi ellu hakkad sekkuma kes on võõras siis ta tavaliselt saab su peale vihaseks ja ma ei tea kas on inimesi kellele see meeldib vms? ma pole tähele pand ei mind see huvitaks. minu arust on hulga parem kui inimesed on head
a inimene pidigi inimesele hunt olema või kuidas see ütlus oligi?
seal oli ka näiteid et ka enesetappude puhul ei ole tihti olnd enne teada kui inimene surnud oli juba. hommikul läks tööle, õhtul oli surnud. kui ei rääkind, oligit korras
aga neid asju juhtub ju edaspidigi. kõigil on enamasti üks sama muster et ema tappis lapse vahetult peale sündi ära. siis on laps surnud, ema tegi, ja edasi tuleb mõelda kas karistusel on mõte ja millisel
mõned lintšiks ema ka ära. ma ei tea miks nii pöördesse minna, nagu oma laps oleks olnud
siis tuli jälle hundikari peale. ma ei tea miks inimesed nii käituvad. tahavad vist
osad inimesed jällegi arvavad et neil on õigus selle üle hädaldada kes kellega magab
inimesed ongi naljakad ma mõtlen, ma olen neid kõrvalt vaadand. kusjuures ma olen peaaegu alati tähele pannud et kui sa kellegi ellu hakkad sekkuma kes on võõras siis ta tavaliselt saab su peale vihaseks ja ma ei tea kas on inimesi kellele see meeldib vms? ma pole tähele pand ei mind see huvitaks. minu arust on hulga parem kui inimesed on head
-
Külaline
Sa mingeid ravimeid ei peaks võtma või? Või siis sulle väike näpunäide. Kui kohe kuidagi kirjutamata ei suuda olla, siis kirjuta see viis meetrit tekst valmis, aga kustuta enne saatmist 90 protsenti ära. Sinu jutust arusaamine võib-olla paraneks.ketas kirjutas: ↑27 Veebr 2025 02:03 muuseas siin on varem rääkinud ka inimesed kes arvasid et ega kahjuks midagi teha ei saagi. need olid ka samuti muga samal arvamusel ja arvasid et plass lugu küll. nii et mis vahet on kui ma sama räägin
ah ma enamuse asjadest olengi mujal ära rääkind
ja ei, ei pea, ei taha, keegi ei sunni midagi võtma mind. ka enne pole
muuseas ma mõtlen, et eestis juhtub ju teisigi asju. miks need ei "kanna"? et võiks ju kirjutada veelgi
kui vaadata
https://www.justdigi.ee/kuritegevus2023 ... ja-morvad/
siis peaks olema endiselt materjali piisavalt et iga päev oleks võimalik kirjutada mõne loo arengutest mõni artikkel. lekitada andmeid jne. kõrvale võiks kirjutada kõikidest pedofiilidest ja vägistajatest. samuti lisades sõprade, tuttavate, ja pere kommentaare?
samuti
https://www.kriminaalpoliitika.ee/kurit ... amine.html
materjali võiks olla ju piisavalt. milleks keskenduda ühele tüdrukule kes oma lapse ribadeks rebis
minuarust on kõik see üsna igav
tegelikult on ka dok. ja mängufilmi žanr täitsa olemas, samuti kirjandusena. tõsi, seal käsitletakse seda veidi teisiti
nt
https://m.youtube.com/watch?v=ZLgaE3NoqnY
siin räägib keegi kuidas ta ei suutnud kuidagi tapmist maha jätta ja hiljem läks nagu lihtsamaks
kas nagu sealsel juhul ka nagu kasu oleks? ainult see et kui elu aeg vangis olla siis ei saa ühtki naist enam ära tappa
igaüks võib ka võrrelda neid inimesi omavahel...
seega ma sügangi kukalt et miks. et kas see koer või? või see mahetalu või?
ja ei, ei pea, ei taha, keegi ei sunni midagi võtma mind. ka enne pole
muuseas ma mõtlen, et eestis juhtub ju teisigi asju. miks need ei "kanna"? et võiks ju kirjutada veelgi
kui vaadata
https://www.justdigi.ee/kuritegevus2023 ... ja-morvad/
siis peaks olema endiselt materjali piisavalt et iga päev oleks võimalik kirjutada mõne loo arengutest mõni artikkel. lekitada andmeid jne. kõrvale võiks kirjutada kõikidest pedofiilidest ja vägistajatest. samuti lisades sõprade, tuttavate, ja pere kommentaare?
samuti
https://www.kriminaalpoliitika.ee/kurit ... amine.html
materjali võiks olla ju piisavalt. milleks keskenduda ühele tüdrukule kes oma lapse ribadeks rebis
minuarust on kõik see üsna igav
tegelikult on ka dok. ja mängufilmi žanr täitsa olemas, samuti kirjandusena. tõsi, seal käsitletakse seda veidi teisiti
nt
https://m.youtube.com/watch?v=ZLgaE3NoqnY
siin räägib keegi kuidas ta ei suutnud kuidagi tapmist maha jätta ja hiljem läks nagu lihtsamaks
kas nagu sealsel juhul ka nagu kasu oleks? ainult see et kui elu aeg vangis olla siis ei saa ühtki naist enam ära tappa
igaüks võib ka võrrelda neid inimesi omavahel...
seega ma sügangi kukalt et miks. et kas see koer või? või see mahetalu või?
-
Külaline
Kuldsed sõnad!
-
Külaline
No vot, siin foorumis on nüüd näide päriselt vaimsete häirete või madala IQ-ga inimesest. Ta ise pole selles süüdi ja nii lihtsalt on. Suure-Lähtru loo lapsetapja oli aga vaimselt võimekas (magister) ja ei toiminud kunagi impulsi ajel, vaid planeeritult
-
Külaline
Se on distantseerumine, sest tite tapmine on vähem võikam kui väikse lapse tapmine.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 20:33 Nii inetu, kuidas vanemad lapse kohta titt ütlevad. Muudkui titt ja tite jne. Ja ühel hetkel ütlevad, et koer rebis lapse ära ja järgmisel, et tuleb välismaal dna test teha, kas üldse on Kairi laps. Masendavad inimesed, ei mingit kahetsust väikese beebi hirmsa surma üle!
no kui see mulle oli vihje siis how come anonüümne siis. samas kui mu täisnimi, isikukood, kodune aadress, väljavõtted digiloost on kõik avalikult internetis olemas, minupärast võite mind ära ka tappa, saangi rahu. samamoodi on mul tegelikult ju ka väiksest peale olnud ükskõik normaalsusest ja üldse kõigest ja kõigist
-
Külaline
Mis sa ajad, digilugu nüüd küll avalik info pole. Või kui oled ise seda avalikkusele lugemiseks riputanud, siis ei pruugita sinu päriselu-isikut ju arutle foorumi kettaga seostada.ketas kirjutas: ↑27 Veebr 2025 16:11 no kui see mulle oli vihje siis how come anonüümne siis. samas kui mu täisnimi, isikukood, kodune aadress, väljavõtted digiloost on kõik avalikult internetis olemas, minupärast võite mind ära ka tappa, saangi rahu. samamoodi on mul tegelikult ju ka väiksest peale olnud ükskõik normaalsusest ja üldse kõigest ja kõigist
Olen aru saanud, et enamikul inimestel maailmas on kupli all mingi erisus. Ka see jutt, et mul on kõigest ja kõigist ükskõik, kuulub tänapäevase stamplause alla. Mõni pealtnäha väga tubli ja korralik inimene, kes teistele oskab head muljet jätta, on tegelikult psühhopaat. Ning teine jällegi, kes rahvast kusagil netifoorumis kettasse ajab (
ma vihastasin ja nentisin fakti et mul on viimased 26 aastat olnud kogu internetis üks ja sama kasutajanimi mille järgi leiab ka mu pärisnime ja vastupidi ja mu facebooki topitud digiloo väljavõtted ja kõik viimseni üles, lisaks ma olen üldse kogu eluloo ammu internetti pannud ise ja keegi peagi midagi arvama või keegi. pilte on kah. niiet saab seostada ilma kartmata
-
Külaline
Ise panid need sinna, miks?
-
Külaline
Võib olla ka mingi murde eripära, sest näiteks minu kõrvale on titt väga armas beebi kohta. Ja "laps" beebi kohta oleks just pigem distantseerumine.Külaline kirjutas: ↑27 Veebr 2025 15:49Se on distantseerumine, sest tite tapmine on vähem võikam kui väikse lapse tapmine.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 20:33 Nii inetu, kuidas vanemad lapse kohta titt ütlevad. Muudkui titt ja tite jne. Ja ühel hetkel ütlevad, et koer rebis lapse ära ja järgmisel, et tuleb välismaal dna test teha, kas üldse on Kairi laps. Masendavad inimesed, ei mingit kahetsust väikese beebi hirmsa surma üle!
-
Külaline
Kui vanemad oleks vait olnud ja neiu süü omaks võtnud, polekski midagi rääkida peale lühiuudise.
-
Külaline
See "titt" kõlab vist igaühele erinevalt, kes kuidas harjunud on. Mu lapsed olid tited ja lapselapsed on ka tited olnud. Väga armsad tited.Külaline kirjutas: ↑27 Veebr 2025 19:28Võib olla ka mingi murde eripära, sest näiteks minu kõrvale on titt väga armas beebi kohta. Ja "laps" beebi kohta oleks just pigem distantseerumine.Külaline kirjutas: ↑27 Veebr 2025 15:49Se on distantseerumine, sest tite tapmine on vähem võikam kui väikse lapse tapmine.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 20:33 Nii inetu, kuidas vanemad lapse kohta titt ütlevad. Muudkui titt ja tite jne. Ja ühel hetkel ütlevad, et koer rebis lapse ära ja järgmisel, et tuleb välismaal dna test teha, kas üldse on Kairi laps. Masendavad inimesed, ei mingit kahetsust väikese beebi hirmsa surma üle!
-
Külaline
Nad soovivad veel tähelepanu saada https://www.ohtuleht.ee/1125648/video-k ... elgub-tode
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, Krissse, Piusa, taivopalm ja 9 külalist