Hunt söönud ja lambad terved. Keppi said mõlemad.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 10:18Kulla inimene, sealt otsivadki vanemad prouad vaid ühekordset, kiiret keppi ja näed, näkkab neid purikaid piisavalt.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 09:30Amoremi on keskealiste prouade ladu kust neid saab alumiselt riiulilt võtta. Üks aste veel allpool on Tinder. Võta ja kasuta. Aga ära endale jäta.Külaline kirjutas: ↑25 Veebr 2025 17:34 Selles vanuses käib tutvumine uute inimestega kas vanade tuttavate või su hobide kaudu. Otsi omale uus hobi, kui senisega pole uusi tutvusi tekkinud. Astu juurde, tutvusta ennast ja ühisest hobist vast ikka suudad mõne jutuotsa leida. Kontakti võtmiseks võid ise oma numbri (või some konto) anda - siis teine ise teab, kas soovib seda kasutada või mitte. Kui ei kasuta, siis ei ole huvitatud.
Kuidas teha tutvust?
-
Külaline
-
Külaline
No kuradi lubajakas: miks peab alati mees tutvust tegema. Noored on aru saanud, et ka naine võib olla aktiivsem pool, aga see keskealine kontingent veab endaga mingeid saja aastaseid kombeid kaasas...
-
Külaline
Mõjub kellele? Meestele? Et mismoodi see peaks mõjuma.
Mulle küll ei mõju, et püsisuhte otsija tahab kiiret keppi.
-
Külaline
Sinu jaoks võib see olla uskumatu, aga ilmas leidub ka mehi, kelle elueesmärgiks ei ole pidevalt suvalistele "kotte taha keerata."
-
Külaline
Impotente on ka muidugi.Külaline kirjutas: ↑27 Veebr 2025 12:10Sinu jaoks võib see olla uskumatu, aga ilmas leidub ka mehi, kelle elueesmärgiks ei ole pidevalt suvalistele "kotte taha keerata."
-
Külaline
Selle enda arust kõva murdja kohta siin tundub kehtivat kõnekäänd "näljane räägib ikka ainult leivast" 
-
Külaline
Ei usu. Minu jaoks on hoopis uskumatu kuidas on prouade püsisuhte otsijate poolt see süna ära lörtsitud.Külaline kirjutas: ↑27 Veebr 2025 12:10Sinu jaoks võib see olla uskumatu, aga ilmas leidub ka mehi, kelle elueesmärgiks ei ole pidevalt suvalistele "kotte taha keerata."
-
Külaline
No aga äkki nad otsivadki püsisuhet. See ju ei tähenda, et peab esimese ettejuhtuvaga suhtesse ära minema, inimesed peavad ikka sobima ka omavahel. Ju siis ei ole sinuga püsisuhet soovitud ning on edasi liigutud, litsakat ei ole selles küll midagi.Külaline kirjutas: ↑27 Veebr 2025 14:34Ei usu. Minu jaoks on hoopis uskumatu kuidas on prouade püsisuhte otsijate poolt see süna ära lörtsitud.
-
Külaline
Nooremale põlvkonnale võib tulla üllatusena, et on olemas selline asi nagu verbaalne suhtlus.
Umbes 10 aasta eest, kui olin 50 ja paar aastat lesk olnusd, küsis meediv meeskolleeg (teadsin, et üksik) lihtsalt, et kuidas oleks, kui teeksime nädalavahetusel väikese väljasõidu ja jalutuskäigu mere äärde. Sõime koos lõunat, juttu jätkus kauemaks ja oleme siiani koos.
Umbes 10 aasta eest, kui olin 50 ja paar aastat lesk olnusd, küsis meediv meeskolleeg (teadsin, et üksik) lihtsalt, et kuidas oleks, kui teeksime nädalavahetusel väikese väljasõidu ja jalutuskäigu mere äärde. Sõime koos lõunat, juttu jätkus kauemaks ja oleme siiani koos.
-
Külaline
Millest see tuleb, inimesele meeldib iga teema viia seksile? Mul on selline tuttav ka. Talle merldib ka öelda pea iga jutu peale, et siin aitab ainult korralik kepp.
Kas see on nagu liputamine? Verbaalne liputamine. Mks see ümber augu jutt neile nii meeldib?
Kas see on nagu liputamine? Verbaalne liputamine. Mks see ümber augu jutt neile nii meeldib?
-
Külaline
Selge ju, miks. Reaalelus seksi ei saa, siis ongi vaja pidevalt sellest rääkida. Siit me näeme ka, kui vihaseks see mõne vanamehe teeb.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 07:58 Millest see tuleb, inimesele meeldib iga teema viia seksile? Mul on selline tuttav ka. Talle merldib ka öelda pea iga jutu peale, et siin aitab ainult korralik kepp.
-
Külaline
Arusaadav. Seks on oluline. Oled proovinud end viisakamalt väljendada? See tuleb suhtluses kasuks.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 08:36Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 07:58 Millest see tuleb, inimesele meeldib iga teema viia seksile? Mul on selline tuttav ka. Talle merldib ka öelda pea iga jutu peale, et siin aitab ainult korralik kepp.
-
Külaline
Ilmselgelt suurem osa naisi ei lähe sellise suuvärgiga ja naisi vihkava inimese lähedale ka relva ähvardusel mitte. Siis jääbki sellisel ainuke kontakt naistega kuskil foorumis sõimeldes. Päris kurb.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 08:36Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 07:58 Millest see tuleb, inimesele meeldib iga teema viia seksile? Mul on selline tuttav ka. Talle merldib ka öelda pea iga jutu peale, et siin aitab ainult korralik kepp.
-
Külaline
Ei jää. Pole elu sees ilma naisteta olnud.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 08:56Ilmselgelt suurem osa naisi ei lähe sellise suuvärgiga ja naisi vihkava inimese lähedale ka relva ähvardusel mitte. Siis jääbki sellisel ainuke kontakt naistega kuskil foorumis sõimeldes. Päris kurb.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 08:36Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 07:58 Millest see tuleb, inimesele meeldib iga teema viia seksile? Mul on selline tuttav ka. Talle merldib ka öelda pea iga jutu peale, et siin aitab ainult korralik kepp.
-
Külaline
Olen proovinud. Vahet pole, ma ei soovi naistega "suhelda".Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 08:49Arusaadav. Seks on oluline. Oled proovinud end viisakamalt väljendada? See tuleb suhtluses kasuks.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 08:36Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 07:58 Millest see tuleb, inimesele meeldib iga teema viia seksile? Mul on selline tuttav ka. Talle merldib ka öelda pea iga jutu peale, et siin aitab ainult korralik kepp.
-
Külaline
Miks sa siis siin passid ja suhtled?Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 09:08Olen proovinud. Vahet pole, ma ei soovi naistega "suhelda".
-
Külaline
On ok, kui ei soovi naistega suhelda või "suhelda". Samas tead sa, et siingi foorumis on enamus naised, kellega sa suhtled. Nii et suhelda, sa siiski vist soovid? Või saad üllatuse osaliseks, et siin on enamus naised.
-
Külaline
Siin sa ju 100% ainult seda teed. Seksi siit vaevalt saab.
Ja see ongi päris imelik. Päriselus ma ei tunne mitte ühtegi meest, kes viitsiks sellises naistefoorumis passida.
Nii, et vägisi tekib mulje, et sa väga - ja kohe väga väga - tahad naistega suhelda, lihtsalt pole võimalust mujal kui foorumis.
-
Külaline
See tema jutt tõesti üldse tegudega kokku ei lähe. Sõimab muudkui naisi, kui jubedad nad ikka on, et ei läheks nende lähedalegi, kui keppi ei tahaks, samas see hala sellepärast, et naised mehi maha jätavad, ei lõppe ega lõppe. Oma naine oli korraga nii sugukülm kui lits, kes pärast lahkuminekut aina mehi vahetab. Siis on suur hala, et tutvumisportaali naised märgivad küll staatuseks, et otsin püsisuhet, aga temaga siiski püsisuhet keegi ei taha, liiguvad kiirelt edasi. Jutu järgi on kõva seksilõvi, aga samas siin foorumis viib iga teema seksini, nagu üks tüüpiline 10 aastat kuival istunud kiimas vanamees.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 10:07Siin sa ju 100% ainult seda teed. Seksi siit vaevalt saab.
Ja see ongi päris imelik. Päriselus ma ei tunne mitte ühtegi meest, kes viitsiks sellises naistefoorumis passida.
Nii, et vägisi tekib mulje, et sa väga - ja kohe väga väga - tahad naistega suhelda, lihtsalt pole võimalust mujal kui foorumis.
-
Külaline
Kas see on mingi naiste foorum?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline