Saa üle oma isiklikust vihkamisest selle nn "vanamehe" ja kõikide meeste vastu. Saa aru kõike teksti mis sulle ei meeldi ei tooda üks "vanamees" Oled sa elus üldse millegiga rahul?Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 10:34See tema jutt tõesti üldse tegudega kokku ei lähe. Sõimab muudkui naisi, kui jubedad nad ikka on, et ei läheks nende lähedalegi, kui keppi ei tahaks, samas see hala sellepärast, et naised mehi maha jätavad, ei lõppe ega lõppe. Oma naine oli korraga nii sugukülm kui lits, kes pärast lahkuminekut aina mehi vahetab. Siis on suur hala, et tutvumisportaali naised märgivad küll staatuseks, et otsin püsisuhet, aga temaga siiski püsisuhet keegi ei taha, liiguvad kiirelt edasi. Jutu järgi on kõva seksilõvi, aga samas siin foorumis viib iga teema seksini, nagu üks tüüpiline 10 aastat kuival istunud kiimas vanamees.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 10:07Siin sa ju 100% ainult seda teed. Seksi siit vaevalt saab.
Ja see ongi päris imelik. Päriselus ma ei tunne mitte ühtegi meest, kes viitsiks sellises naistefoorumis passida.
Nii, et vägisi tekib mulje, et sa väga - ja kohe väga väga - tahad naistega suhelda, lihtsalt pole võimalust mujal kui foorumis.
Kuidas teha tutvust?
-
Külaline
-
Külaline
See foorum on kõigile. Nii meestele kui naistele. Küll aga on siin naisi rohkem. See aga ei tähenda, et mehed ei võiks siin osaleda.
-
Külaline
See ei muuda tõsiasja, et ükski normaalne mees siin pläkutada ei viitsi. Veel enam ei hakka normaalne mees pidevalt naisi kiruma ja halvustama. Tal on naistega hea suhe ja elu hea, pole mingit põhjust kedagi pidevalt kiruda.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 12:09See foorum on kõigile. Nii meestele kui naistele. Küll aga on siin naisi rohkem. See aga ei tähenda, et mehed ei võiks siin osaleda.
-
Külaline
See pole normaalne mees, see on sinu arvamus sulle kasulikust mehest.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 12:11See ei muuda tõsiasja, et ükski normaalne mees siin pläkutada ei viitsi. Veel enam ei hakka normaalne mees pidevalt naisi kiruma ja halvustama. Tal on naistega hea suhe ja elu hea, pole mingit põhjust kedagi pidevalt kiruda.
-
Külaline
Ma ei tea kes siin on, mina ei näe kedagi. Lihtsalt kirjutan kuidas asjad tegelikult on, kui mingit imalat iba loen.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 09:17 On ok, kui ei soovi naistega suhelda või "suhelda". Samas tead sa, et siingi foorumis on enamus naised, kellega sa suhtled. Nii et suhelda, sa siiski vist soovid? Või saad üllatuse osaliseks, et siin on enamus naised.
-
Külaline
Sinu kohta võib öelda, et piiratud inimene, arvatavalt üks kibestunud mees. Selline, kellel pärismaailmas pole mingit mõjuvõimu, aga siin siis tuleb lajatama ja oma tõde kuulutama. Sellisel on ikka veel arusaam, et tema arvamusel on kaalu, sest tal on till, midagi muud pole vaja. Kahjuks on maailm muutunud ja sellest ei piisa. Ainult väga rumal ja enesekeskne inimene saab arvata, et temal on mingi tõemonopol ja ta peab seda kuulutama, kuigi kedagi ei huvita ja pole küsitud.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 12:29Ma ei tea kes siin on, mina ei näe kedagi. Lihtsalt kirjutan kuidas asjad tegelikult on, kui mingit imalat iba loen.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 09:17 On ok, kui ei soovi naistega suhelda või "suhelda". Samas tead sa, et siingi foorumis on enamus naised, kellega sa suhtled. Nii et suhelda, sa siiski vist soovid? Või saad üllatuse osaliseks, et siin on enamus naised.
-
Külaline
Miks ma naistega ei suhtle (ainult nussi pärast):
1. naised valetavad. Nende vastus sõltub tujust. Objektiivselt asjalik on see harva.
2. Naised on igavad. Peamiselt huvitavad neid olmelised teemad, mis keegi ütles kellele, kuidas too tundis ja kuidas nad nussivad ja millal lapse saavad. Sedasorti kraam. Isegi naisteadlased sädistavad seminari vaheajal sedasorti teemadel.
Hea huumorimeelega ja meelelahutuslikke inimesi naiste hulgas pole. Mõne üksiku erandiga. Meeste seltskond on kordades lõbusam.
3. Mehed on suunatud ülesande lahendamisele, nad ei mõtle esimesena "mis mina sellest saan". Naised sind ei aita omakasupüüdmatult MITTE IIAL. Selle ma olen selgeks saanud. Isegi kui mitte kohe, siis aastate pärast kuuled, et oled priskelt võlgu.
Välja arvatud ainult oma ema, tema aitab küll, kui saab.
1. naised valetavad. Nende vastus sõltub tujust. Objektiivselt asjalik on see harva.
2. Naised on igavad. Peamiselt huvitavad neid olmelised teemad, mis keegi ütles kellele, kuidas too tundis ja kuidas nad nussivad ja millal lapse saavad. Sedasorti kraam. Isegi naisteadlased sädistavad seminari vaheajal sedasorti teemadel.
Hea huumorimeelega ja meelelahutuslikke inimesi naiste hulgas pole. Mõne üksiku erandiga. Meeste seltskond on kordades lõbusam.
3. Mehed on suunatud ülesande lahendamisele, nad ei mõtle esimesena "mis mina sellest saan". Naised sind ei aita omakasupüüdmatult MITTE IIAL. Selle ma olen selgeks saanud. Isegi kui mitte kohe, siis aastate pärast kuuled, et oled priskelt võlgu.
-
Külaline
Sina võid jah minu kohta nii öelda, aga see ei pruugi ka tõsi olla või mingit kaalu omada, sest sul pole ju isegi tilligi. Nii palju see maailm ka pole muutunud, et sinu arvamusega keegi arvestama peaksKülaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 12:35Sinu kohta võib öelda, et piiratud inimene, arvatavalt üks kibestunud mees. Selline, kellel pärismaailmas pole mingit mõjuvõimu, aga siin siis tuleb lajatama ja oma tõde kuulutama. Sellisel on ikka veel arusaam, et tema arvamusel on kaalu, sest tal on till, midagi muud pole vaja. Kahjuks on maailm muutunud ja sellest ei piisa. Ainult väga rumal ja enesekeskne inimene saab arvata, et temal on mingi tõemonopol ja ta peab seda kuulutama, kuigi kedagi ei huvita ja pole küsitud.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 12:29Ma ei tea kes siin on, mina ei näe kedagi. Lihtsalt kirjutan kuidas asjad tegelikult on, kui mingit imalat iba loen.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 09:17 On ok, kui ei soovi naistega suhelda või "suhelda". Samas tead sa, et siingi foorumis on enamus naised, kellega sa suhtled. Nii et suhelda, sa siiski vist soovid? Või saad üllatuse osaliseks, et siin on enamus naised.
-
Külaline
Soovitan oma homofoobiast üle saada ja astuda suhtesse mehega. Kalduvus on ilmselge aga elu aeg pähe taotud sotsiaalsed normid tõmbavad pidurit. Ja selle "nussiga" on nii, et kuni sa ise meest proovinud ei ole, ei saa sa ka adekvaatset arvamust sel teemal omada. Juba vanarahvas ütles, pole kunagi saand, tea tahtagi.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 12:48 Miks ma naistega ei suhtle (ainult nussi pärast):
-
Külaline
Hakka pedeks. Sinu jaoks auk on auk.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 12:48 Miks ma naistega ei suhtle (ainult nussi pärast):
-
Külaline
Räägiks nüüd algsest teemast ehk tutvuse sobitamisest ka. Rohkem nagu ei viitsi seda lõpmatut augu- ja paugujuttu kuulata.
-
Külaline
Ma ei küsinud nõu. Seda ma ei vaja. Ma lihtsalt selgitasin, miks ma ei soovi võimalusel naistega aega veeta.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 13:08Soovitan oma homofoobiast üle saada ja astuda suhtesse mehega. Kalduvus on ilmselge aga elu aeg pähe taotud sotsiaalsed normid tõmbavad pidurit. Ja selle "nussiga" on nii, et kuni sa ise meest proovinud ei ole, ei saa sa ka adekvaatset arvamust sel teemal omada. Juba vanarahvas ütles, pole kunagi saand, tea tahtagi.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 12:48 Miks ma naistega ei suhtle (ainult nussi pärast):
-
Külaline
Küsis keegi selgitust? Huvitab kedagi? Peale iseenda ei veena sa siin kedagi. Kogu su "selgitus" on appikarje, seda hullem kui nõuannet ei vaja sest viha enda kalduvuste vastu on nii suur, et tunnistadagi on häbi.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 15:58Ma ei küsinud nõu. Seda ma ei vaja. Ma lihtsalt selgitasin, miks ma ei soovi võimalusel naistega aega veeta.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 13:08Soovitan oma homofoobiast üle saada ja astuda suhtesse mehega. Kalduvus on ilmselge aga elu aeg pähe taotud sotsiaalsed normid tõmbavad pidurit. Ja selle "nussiga" on nii, et kuni sa ise meest proovinud ei ole, ei saa sa ka adekvaatset arvamust sel teemal omada. Juba vanarahvas ütles, pole kunagi saand, tea tahtagi.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 12:48 Miks ma naistega ei suhtle (ainult nussi pärast):
-
Külaline
Jajah. Appikarje.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 16:39Küsis keegi selgitust? Huvitab kedagi? Peale iseenda ei veena sa siin kedagi. Kogu su "selgitus" on appikarje, seda hullem kui nõuannet ei vaja sest viha enda kalduvuste vastu on nii suur, et tunnistadagi on häbi.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 15:58Ma ei küsinud nõu. Seda ma ei vaja. Ma lihtsalt selgitasin, miks ma ei soovi võimalusel naistega aega veeta.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 13:08
Soovitan oma homofoobiast üle saada ja astuda suhtesse mehega. Kalduvus on ilmselge aga elu aeg pähe taotud sotsiaalsed normid tõmbavad pidurit. Ja selle "nussiga" on nii, et kuni sa ise meest proovinud ei ole, ei saa sa ka adekvaatset arvamust sel teemal omada. Juba vanarahvas ütles, pole kunagi saand, tea tahtagi.
Või siis mitte
Minu viimane tore tutvus (kehakeeles) sai alguse lennukis
Olin koos emaga... Istusime juba oma kohtadel (B ja C), aknaäärsele kohale oli veel keegi tulemas.
Tuligi. Üks äärmiselt sümpaatne mees. Kostis, et ta võib ka käiguraja äärde istuda, kui me koha võrra edasi istuksime. Emale meeldis see mõte väga, sai akna äärde istuda. Ilm oli selge ja vaade aknast välja võrratu! Mees küsis veel, kas võib meil süles olevad üleriided ka üles kappi paigutada, et ruumi seal veel oli. Võis (hiljem ulatas need ka tagasi kätte).
Mina istusin keskel. Lend oli lühike: 1,5 tundi. Põhjamaalt Eestisse. Mees mu kõrval suikus üsna pea unne. Jalad tal vajusid laiali ja puutusid kokku minu jalaga.. Ohsapoiss, tundsin tugevat särinat üle keha voogamas... Mees ärkas ka korraks üles, vaatas mu jalgade suunas ja sulges uuesti silmad. Koomale ta neid ei tõmmanud. Ma ka mitte, sest ta oli niigi juba minu "osakonnas" nendega. Nautisin olukorda. Särinat (A)
Mingil hetkel ta virgus, jalad ikka sama koha peal..ja vaatas oma telefoni. Enne selle näppima asumist märkasin, et meil on peaaegu üks-ühele taustapildid.. Norra fjord.
No hästi. Ema mul jäi Tlna, mina liikusin Tlln- Trt öisele bussile. Mitu nädalat enne ära ostetud pilet. Arvake ära, kelle kõrval mu iste oli?
Ei ole võimalik... Sama mehe. Kui see pole saatus, siis mis see on? 
Tunnistas ka tema hiljem, et see elektrisööst ta lennukis äratas... ja nautis täiega :p Va "ärakasutaja"
Ah, et kuidas bussis jutt jätkus.. Esmalt samuti kehakeeles: naeratasin teda nähes, kelle kõrvale istuda tuleb..taas.. Ja naeratas temagi mind nähes...
Jutt kõlab kui pubekalt ilmselt (armununa oleme kõik samasugused), tegelikult olen 42, kohatud mees 38.
Bussisõidu ajal sai kõvasti nalja! Siis me juba hoidsime teineteisel käest kinni ja keemia tahtis ää tappa! Ei, me ei suudelnud bussis ega midagi sellist. Kuigi tahtmist oli. Tark ei torma
Tuligi. Üks äärmiselt sümpaatne mees. Kostis, et ta võib ka käiguraja äärde istuda, kui me koha võrra edasi istuksime. Emale meeldis see mõte väga, sai akna äärde istuda. Ilm oli selge ja vaade aknast välja võrratu! Mees küsis veel, kas võib meil süles olevad üleriided ka üles kappi paigutada, et ruumi seal veel oli. Võis (hiljem ulatas need ka tagasi kätte).
Mina istusin keskel. Lend oli lühike: 1,5 tundi. Põhjamaalt Eestisse. Mees mu kõrval suikus üsna pea unne. Jalad tal vajusid laiali ja puutusid kokku minu jalaga.. Ohsapoiss, tundsin tugevat särinat üle keha voogamas... Mees ärkas ka korraks üles, vaatas mu jalgade suunas ja sulges uuesti silmad. Koomale ta neid ei tõmmanud. Ma ka mitte, sest ta oli niigi juba minu "osakonnas" nendega. Nautisin olukorda. Särinat (A)
Mingil hetkel ta virgus, jalad ikka sama koha peal..ja vaatas oma telefoni. Enne selle näppima asumist märkasin, et meil on peaaegu üks-ühele taustapildid.. Norra fjord.
No hästi. Ema mul jäi Tlna, mina liikusin Tlln- Trt öisele bussile. Mitu nädalat enne ära ostetud pilet. Arvake ära, kelle kõrval mu iste oli?
Tunnistas ka tema hiljem, et see elektrisööst ta lennukis äratas... ja nautis täiega :p Va "ärakasutaja"
Ah, et kuidas bussis jutt jätkus.. Esmalt samuti kehakeeles: naeratasin teda nähes, kelle kõrvale istuda tuleb..taas.. Ja naeratas temagi mind nähes...
Jutt kõlab kui pubekalt ilmselt (armununa oleme kõik samasugused), tegelikult olen 42, kohatud mees 38.
Bussisõidu ajal sai kõvasti nalja! Siis me juba hoidsime teineteisel käest kinni ja keemia tahtis ää tappa! Ei, me ei suudelnud bussis ega midagi sellist. Kuigi tahtmist oli. Tark ei torma
-
Külaline
See tutvumise koht jäi väga segaseks. Tallinnast hakkasite sõitma midagi ei rääkinud ja siis äkki sai juba kõvasti nalja ja hoidiste käest kinni??? Räägi sellest tutvumisest täpsemalt.suvitaja kirjutas: ↑28 Veebr 2025 17:36 Minu viimane tore tutvus (kehakeeles) sai alguse lennukisOlin koos emaga... Istusime juba oma kohtadel (B ja C), aknaäärsele kohale oli veel keegi tulemas.
No hästi. Ema mul jäi Tlna, mina liikusin Tlln- Trt öisele bussile. Mitu nädalat enne ära ostetud pilet. Arvake ära, kelle kõrval mu iste oli?Ei ole võimalik... Sama mehe. Kui see pole saatus, siis mis see on?
Bussisõidu ajal sai kõvasti nalja! Siis me juba hoidsime teineteisel käest kinni ja keemia tahtis ää tappa! Ei, me ei suudelnud bussis ega midagi sellist. Kuigi tahtmist oli. Tark ei torma![]()
-
Külaline
Parandus:Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 15:58Ma ei küsinud nõu. Seda ma ei vaja. Ma lihtsalt selgitasin, miks ma ei soovi võimalusel naistega aega veeta.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 13:08Soovitan oma homofoobiast üle saada ja astuda suhtesse mehega. Kalduvus on ilmselge aga elu aeg pähe taotud sotsiaalsed normid tõmbavad pidurit. Ja selle "nussiga" on nii, et kuni sa ise meest proovinud ei ole, ei saa sa ka adekvaatset arvamust sel teemal omada. Juba vanarahvas ütles, pole kunagi saand, tea tahtagi.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 12:48 Miks ma naistega ei suhtle (ainult nussi pärast):
*selgitasin, miks ma ei saa naistega aega veeta. Väljaspool seda foorumit.
-
Külaline
Tead, mul on 5 last, nendest 2 naisterahvad, 3 õde, vennanaine (lesk) ja ema. Nagu sellest nimekirjast näed, siis NAISTEGA saan ja pean ma pidevalt aega veetma. Ei ole vajadust virtuaalseid või muid tutvusi lisaks otsida.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 19:55Parandus:Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 15:58Ma ei küsinud nõu. Seda ma ei vaja. Ma lihtsalt selgitasin, miks ma ei soovi võimalusel naistega aega veeta.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 13:08
Soovitan oma homofoobiast üle saada ja astuda suhtesse mehega. Kalduvus on ilmselge aga elu aeg pähe taotud sotsiaalsed normid tõmbavad pidurit. Ja selle "nussiga" on nii, et kuni sa ise meest proovinud ei ole, ei saa sa ka adekvaatset arvamust sel teemal omada. Juba vanarahvas ütles, pole kunagi saand, tea tahtagi.
*selgitasin, miks ma ei saa naistega aega veeta. Väljaspool seda foorumit.
-
Külaline
Jäite kokku ja olete juba 10 aastat koos või kuidas see lõppes?suvitaja kirjutas: ↑28 Veebr 2025 17:36 Minu viimane tore tutvus (kehakeeles) sai alguse lennukisOlin koos emaga... Istusime juba oma kohtadel (B ja C), aknaäärsele kohale oli veel keegi tulemas.
No hästi. Ema mul jäi Tlna, mina liikusin Tlln- Trt öisele bussile. Mitu nädalat enne ära ostetud pilet. Arvake ära, kelle kõrval mu iste oli?Ei ole võimalik... Sama mehe. Kui see pole saatus, siis mis see on?
Bussisõidu ajal sai kõvasti nalja! Siis me juba hoidsime teineteisel käest kinni ja keemia tahtis ää tappa! Ei, me ei suudelnud bussis ega midagi sellist. Kuigi tahtmist oli. Tark ei torma![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist