Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 23:06 Nad soovivad veel tähelepanu saada https://www.ohtuleht.ee/1125648/video-k ... elgub-tode
No ma ei tea... Artiklit ei saanud lugeda, tasuline on, aga kas seal siis tõesti on veel mingeid olulisi seiku peidus või millele nad apelleerida kavatsevad? Kas vanemad tahavad väita, et lapsele ja emale tehtud DNA analüüs, mis tõestab selle lapse põlvnemist just sellest emast, on võltsitud või?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 07:59
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 23:06 Nad soovivad veel tähelepanu saada https://www.ohtuleht.ee/1125648/video-k ... elgub-tode
No ma ei tea... Artiklit ei saanud lugeda, tasuline on, aga kas seal siis tõesti on veel mingeid olulisi seiku peidus või millele nad apelleerida kavatsevad? Kas vanemad tahavad väita, et lapsele ja emale tehtud DNA analüüs, mis tõestab selle lapse põlvnemist just sellest emast, on võltsitud või?
Tundub jah. Neile ei mahu see asi pähe ja soovivad saada selgust. Oma tütar midagi mõistlikku ei räägi, siis haaravad õlekõrrest. Ja Sarv pumpab raha välja ja kasutab ullikesi ära.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Kummaline käitumine nende poolt. Mis tõestust nad veel vajavad? Tütar ju selgelt ütles oma telefonikõnes õele, et "las see laps siis olla minu oma", ning et ta tahab, et kogu Eesti talle kaasa tunneks. Minu meelest on need vanemad lihtsalt sügavas eitusfaasis ja vajaks ise abi, et selle šokiga toime tulla.
asd
Kontakt:

Postitus Postitas asd »

Tutiga Täi kirjutas: 28 Veebr 2025 10:18
Kummaline käitumine nende poolt. Mis tõestust nad veel vajavad? Tütar ju selgelt ütles oma telefonikõnes õele, et "las see laps siis olla minu oma", ning et ta tahab, et kogu Eesti talle kaasa tunneks. Minu meelest on need vanemad lihtsalt sügavas eitusfaasis ja vajaks ise abi, et selle šokiga toime tulla.
Ma arvan ka, et vanemad on šokis ja eituses ja vajavad psühholoogi abi. Peale selle on neid terve Eesti ees lolliks tehtud ja nende elutöö (ökotalu äri) on hävitatud. See Kairi ka tundub selline tütar olevat, kes kondab mööda maailma ringi, teenib raha mingite europrojektidega - vanematele jätnud mulje kui suur tegija. Kui mu tütar oleks mingi kõrge ametnik, ma ei hakkaks midagi suurt uurima, sest ma ei saa neist asjust nagunii aru. Ma ei usu, et nad tütre elust eriti midagi teadsid.
Külaline

Vanemad muudkui raiuvad, et nad tahavad tõde teada. Küsigu oma tütre käest, käivad ju vanglas tal külas. Saavad lõpuks oma tõe.
ketas

Postitus Postitas ketas »

kuidas nende elutöö hävitatud on siis? minge ostke neilt kaerahelbeid parem. ma vaatasin, pakiautomaati saab ka ja

a võibolla inimesed ongi täielikud idioodid ja neile meeldib igast hädade üle irvitada vms. kurb on ju see et nüüd on veel suurem karistus saavutatud. mitte aint see et nagu kogu järgnevad aastad kuluvad kohtule vms. vaid et kõik on kenasti avalik

mul on sellest kõigest igal juhul kahju
Külaline

Tutiga Täi kirjutas: 28 Veebr 2025 10:18
Kas nad seavad siis kahtluse alla, et tütar selle lapse sünnitas?

(Nüüd kui selle olin sisse tippinud, tuli meelde, et nad vist nõuavadki uut DNA-testi. Kas mäletan õigesti?)
Külaline

ketas kirjutas: 28 Veebr 2025 18:09kuidas nende elutöö hävitatud on siis?
Papi pani kohtussegi talu reklaamsärgi selga. Ise hävitab.
Külaline

Mina küll olen ostnud nende õlisid. Minu jaoks on pigem reklaam olnud, sest ma olen läbi meedia näinud, et korralik talu ja panustanud kaasaegsesse tootmisesse. Minu jaoks on need kaks eri asja. See, et mulle isiklikult ei meeldi käitumine selle juhtumi puhul, ei tähenda, et ma ei hindaks neid talunikena. Tooteid ostan edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 20:18 Mina küll olen ostnud nende õlisid. Minu jaoks on pigem reklaam olnud, sest ma olen läbi meedia näinud, et korralik talu ja panustanud kaasaegsesse tootmisesse. Minu jaoks on need kaks eri asja. See, et mulle isiklikult ei meeldi käitumine selle juhtumi puhul, ei tähenda, et ma ei hindaks neid talunikena. Tooteid ostan edasi.
Ja see, et sulle ei meeldi Venemaa agressiivne käitumine, ei sega sul Venemaa tooteid ka edasi osta?
Külaline

https://elu24.postimees.ee/8199534/jai- ... vorreldagi
emale määrati 15 aasta pikkune vanglakaristus
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 19:19 Kas nad seavad siis kahtluse alla, et tütar selle lapse sünnitas?
(Nüüd kui selle olin sisse tippinud, tuli meelde, et nad vist nõuavadki uut DNA-testi. Kas mäletan õigesti?)
Artiklis isa ütleb, et kui talle suudetakse täielikult tõestada, et Kairi on süüdi, siis põlegu põrgus. Aga et praegu süüdistaja teooriad üksteisele vastukäivad, lapse surnukeha pole neile näidatud, tahaksid sellele uue DNA-analüüsi teha. Naabri kinnistul oleva turvakaamera videolt olla lõigud puudu, naaber ütleb, et temal enam videot ei ole, andis politseile, politsei neid perele ei näita. Isa ütleb, et videost oleks näha, mis kell keegi sealt saunamajast välja läks vmt. Kas see tõele vastab, muidugi ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 23:16
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 20:18 Mina küll olen ostnud nende õlisid. Minu jaoks on pigem reklaam olnud, sest ma olen läbi meedia näinud, et korralik talu ja panustanud kaasaegsesse tootmisesse. Minu jaoks on need kaks eri asja. See, et mulle isiklikult ei meeldi käitumine selle juhtumi puhul, ei tähenda, et ma ei hindaks neid talunikena. Tooteid ostan edasi.
Ja see, et sulle ei meeldi Venemaa agressiivne käitumine, ei sega sul Venemaa tooteid ka edasi osta?
See on hoopis teine teema. Venemaaga võrdlus napakas.
ketas

Postitus Postitas ketas »

ameerikas on ennegi idiootseid karistusi määratud. see ei ole mingi ideaalne maailm kus on hea elu. kas lätis on hea elu, soomes, saksamaal, inglismaal? vastus: ei ole

ja kuidas see venemaa mängu tuli

ja ma olen endiselt veendunud et kairi pole seda nõiajahti väärt. tavaline inimene ei ole kohtunik ega kriminalist ega arst ega psühholoog ega keegi

miks sihuke õnnetus juhtus, vat ei tea

muuseas alati kui kuskil on mingi jutt et mingi tütarlaps läks välismaale modelliks siis mul kõigepealt tunne et inimkaubandus on mängus

mine tea noh

ma ju loen igast sõnu mida ajakirjandus vahendab. ärge unustage et ajakirjandus vahendab infot, mitte ei kopeeri seda 1:1
aga sealt ma loen, et ühel korral on kairi rääkind et see pole tema ja teisel on ja kolmandal et hirmus kole ja siis pani nime ja siis et lapse võiks ilusti matta ja kõik muu ja tundke kaasa ja jne
et siis, läks katki, omab mingeid omamoodi hakkama saamise viise näiteks asjadest eemaldumine. ja keegi ikka aitas katki minna ka, üksi on keeruline. kasvõi see et üksi lapsi ka ei saa ju

ja kokkuvõttes on hirmus lugu ja milleks veel lisaks sihuke tähelepanu

ja tõepoolest mis see tundmatu neiu "a" teistmoodi tegi siis? valetas, varjas, peitis, tahtis lahti saada tast, ei luband kiirabi kutsuda, alles siis tuli välja kui arstid tuvastasid sünnituse. enne ei olnud ka midagi paistnud vist

ja miks see peaks mahetalule laienema ja mis vahet mis t-särgiga keegi kohtus käis. ja see nüüd ilmselt suurem saladus ka ei olnud et isa talus äri peab

ja sellist asja pole kah vaja ära trükkida kes kui palju oma lapsi vihkab jne. sihuke odav kollane ajakirjandus
ajakirjandus pidi olema ühiskonna valvekoer a siin ma sügan kukalt et kus see point on. et kui korruptsioonikaasusi kajastada siis äkki keegi mõtleb kas sihukest ärilist otsust on ikka tarvis teha. aga siin näed ei tea milleks. lõbus seltskonnaklatš kellegi arvelt pigem

neid telefonikõnesid oli vaja ikka trükkida või?

ma saan aru et kui mingi (monopoolse) (riigi) suurfirma või erakonna või omavalitsuse ametnik või muu selline peab mingeid vestlusi mis pole mitte kõige ausamad. siis siin võib äkki tekkida avalik huvi ja kiusatus. isegi siis võib juhtuda et kõike pole vaja

aga siin, milleks?

samamoodi, miks ma vihastasin ja digilugu maailmaga jagada otsustasin oli et mul tekkis mingeid proleeme. mingid kohalikud jaburdasid miskit internetis ja mõtlesid igast asju välja, käitusid lollpeadena. a loomulikult oli neil pohui ka siis, nendel oligi vaja "külalollide" üle õlleklaasi taga naerda sest nemad on ju paremad. mingi kov leht miskit kirjutada must a no abi polnd sestki. niiet inimesed ongi mõttetud kui nad nii käituvad. ma ei viitsigi mõelda milliseid kuulujutte kes ajada võib kuskil

njah, mõttetu, delfis on 500 kommentaari ühel artiklil sellest

nagu mingi suursündmus

vaatan sealt neid, mõni kaitseb, süüdistab

niiet jah, mul on sellest loost kahju. mis iganes seal ka toimus
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 14:54
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 19:19 Kas nad seavad siis kahtluse alla, et tütar selle lapse sünnitas?
Artiklis isa ütleb, et kui talle suudetakse täielikult tõestada, et Kairi on süüdi, siis põlegu põrgus. Aga et praegu süüdistaja teooriad üksteisele vastukäivad, lapse surnukeha pole neile näidatud, tahaksid sellele uue DNA-analüüsi teha. Naabri kinnistul oleva turvakaamera videolt olla lõigud puudu, naaber ütleb, et temal enam videot ei ole, andis politseile, politsei neid perele ei näita. Isa ütleb, et videost oleks näha, mis kell keegi sealt saunamajast välja läks vmt. Kas see tõele vastab, muidugi ei tea.
Aga ausalt öeldes tunduvad need ju täitsa mõistlikud soovid. Miks siis pole perele nende lapse/lapselapse surnukeha näidatud? Las nad siis teevad sellele omal kulul uue DNA analüüsi, mida halba selles on? Ja mis põhjusel ei näita politsei perele videoid, mis väidetavalt pidavat näitama neid endid, st antud pere liikmeid?
Külaline

ketas kirjutas: 01 Mär 2025 16:33 tavaline inimene ei ole kohtunik ega kriminalist ega arst ega psühholoog ega keegi
Sinu maailmas on tavalised inimesed siis ainult mingid poolemeelsed ilma hariduseta ullikesed ja kõik ülejäänud ametite esindajad on ebatavalised?
Külaline

Ma ei saanud seda artiklit täielikult avada, aga niipalju kui lugesin siis, jah, paistab, et nad panevad nii kohtu kui politsei töö kahtluse alla. Samas on KK ju ise ühel eelneval kohtuprotsessil häälekalt sõna võtnud teema, et tal ei võimaldatud oma last maha matta. Seega, taaskord küsimus, miks vanematele sellest ei piisa? Tütar ju ütleb, et oli tema laps.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 17:50
Ma ei saanud seda artiklit täielikult avada, aga niipalju kui lugesin siis, jah, paistab, et nad panevad nii kohtu kui politsei töö kahtluse alla. Samas on KK ju ise ühel eelneval kohtuprotsessil häälekalt sõna võtnud teema, et tal ei võimaldatud oma last maha matta. Seega, taaskord küsimus, miks vanematele sellest ei piisa? Tütar ju ütleb, et oli tema laps.
Äkki arvavad, et politsei sundis lapse omaks võtma?
Külaline

ketas kirjutas: 01 Mär 2025 16:33 ameerikas on ennegi idiootseid karistusi määratud. see ei ole mingi ideaalne maailm kus on hea elu. kas lätis on hea elu, soomes, saksamaal, inglismaal? vastus: ei ole

ja kuidas see venemaa mängu tuli

ja ma olen endiselt veendunud et kairi pole seda nõiajahti väärt. tavaline inimene ei ole kohtunik ega kriminalist ega arst ega psühholoog ega keegi

miks sihuke õnnetus juhtus, vat ei tea

muuseas alati kui kuskil on mingi jutt et mingi tütarlaps läks välismaale modelliks siis mul kõigepealt tunne et inimkaubandus on mängus

mine tea noh

ma ju loen igast sõnu mida ajakirjandus vahendab. ärge unustage et ajakirjandus vahendab infot, mitte ei kopeeri seda 1:1
aga sealt ma loen, et ühel korral on kairi rääkind et see pole tema ja teisel on ja kolmandal et hirmus kole ja siis pani nime ja siis et lapse võiks ilusti matta ja kõik muu ja tundke kaasa ja jne
et siis, läks katki, omab mingeid omamoodi hakkama saamise viise näiteks asjadest eemaldumine. ja keegi ikka aitas katki minna ka, üksi on keeruline. kasvõi see et üksi lapsi ka ei saa ju

ja kokkuvõttes on hirmus lugu ja milleks veel lisaks sihuke tähelepanu

ja tõepoolest mis see tundmatu neiu "a" teistmoodi tegi siis? valetas, varjas, peitis, tahtis lahti saada tast, ei luband kiirabi kutsuda, alles siis tuli välja kui arstid tuvastasid sünnituse. enne ei olnud ka midagi paistnud vist

ja miks see peaks mahetalule laienema ja mis vahet mis t-särgiga keegi kohtus käis. ja see nüüd ilmselt suurem saladus ka ei olnud et isa talus äri peab

ja sellist asja pole kah vaja ära trükkida kes kui palju oma lapsi vihkab jne. sihuke odav kollane ajakirjandus
ajakirjandus pidi olema ühiskonna valvekoer a siin ma sügan kukalt et kus see point on. et kui korruptsioonikaasusi kajastada siis äkki keegi mõtleb kas sihukest ärilist otsust on ikka tarvis teha. aga siin näed ei tea milleks. lõbus seltskonnaklatš kellegi arvelt pigem

neid telefonikõnesid oli vaja ikka trükkida või?

ma saan aru et kui mingi (monopoolse) (riigi) suurfirma või erakonna või omavalitsuse ametnik või muu selline peab mingeid vestlusi mis pole mitte kõige ausamad. siis siin võib äkki tekkida avalik huvi ja kiusatus. isegi siis võib juhtuda et kõike pole vaja

aga siin, milleks?

samamoodi, miks ma vihastasin ja digilugu maailmaga jagada otsustasin oli et mul tekkis mingeid proleeme. mingid kohalikud jaburdasid miskit internetis ja mõtlesid igast asju välja, käitusid lollpeadena. a loomulikult oli neil pohui ka siis, nendel oligi vaja "külalollide" üle õlleklaasi taga naerda sest nemad on ju paremad. mingi kov leht miskit kirjutada must a no abi polnd sestki. niiet inimesed ongi mõttetud kui nad nii käituvad. ma ei viitsigi mõelda milliseid kuulujutte kes ajada võib kuskil

njah, mõttetu, delfis on 500 kommentaari ühel artiklil sellest

nagu mingi suursündmus

vaatan sealt neid, mõni kaitseb, süüdistab

niiet jah, mul on sellest loost kahju. mis iganes seal ka toimus
Kuule, lase jalga, terve teema on sinu möga täis.
Külaline

Kui see mõni tegelane sellest suguvõsast, mida siis imestada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], dmy, Krissse ja 10 külalist