Aga meie?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kas Stalin ja Hitler võeti maha?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 18:32 Kas Stalin ja Hitler võeti maha?
Kas Stalin, Hitler ja Putin valiti?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 18:32 Kas Stalin ja Hitler võeti maha?
Mis neist siin teemas? Ammu surnud ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 20:03Mis neist siin teemas? Ammu surnud ju.
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 01:37 Sitakott on see trump. Väike sitane nartsissist, kes oma kompleksides kujutleb palju asju, kuid lõpetab lühidalt ja halvasti. Täpselt nagu esimesel korral. Eelmine kord lipitses Põhja-Korea paksu seaga. Kas saavutas midagi või? Põhja-Koreas on tuumapomme rohkem kui kunagi varem.
Trumpi enamus senatis on õhkõrn ja üsna varsti hääletavad tema vastu ta oma partei senaatorid, kes ei lähe iial koostööle tibladega. Kes juba praegu on vihast rohelised, et Reagani partei, mis võitis kommunismi, hääletab vabaduse ja iseseisvuse vastu.
Sitakotid on nad kõik, enamus liidreid. Trump, Putin, Zelenski. Ja ärge tulge ütlema, et Z siia nimistusse ei sobi. Sobib, ja kuidas veel. Korruptant nagu ka Putin ja teised temasarnased. Nüüd on ka Ukraina tema vastu keeramas, kuna ta pole legitiimne president. Tahetakse uusi valimisi ilma Z-ta. Eesti meediast sellekohast uudist kahjuks ei leia, välismeediast küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 22:55
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 01:37 Sitakott on see trump. Väike sitane nartsissist, kes oma kompleksides kujutleb palju asju, kuid lõpetab lühidalt ja halvasti. Täpselt nagu esimesel korral. Eelmine kord lipitses Põhja-Korea paksu seaga. Kas saavutas midagi või? Põhja-Koreas on tuumapomme rohkem kui kunagi varem.
Trumpi enamus senatis on õhkõrn ja üsna varsti hääletavad tema vastu ta oma partei senaatorid, kes ei lähe iial koostööle tibladega. Kes juba praegu on vihast rohelised, et Reagani partei, mis võitis kommunismi, hääletab vabaduse ja iseseisvuse vastu.
Sitakotid on nad kõik, enamus liidreid. Trump, Putin, Zelenski. Ja ärge tulge ütlema, et Z siia nimistusse ei sobi. Sobib, ja kuidas veel. Korruptant nagu ka Putin ja teised temasarnased. Nüüd on ka Ukraina tema vastu keeramas, kuna ta pole legitiimne president. Tahetakse uusi valimisi ilma Z-ta. Eesti meediast sellekohast uudist kahjuks ei leia, välismeediast küll.
Allikas?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 04:09
Allikas?
Solovjovi saates räägiti.
Külaline

Nii, ja kui õnnestuks läbi mingi ime need valimised korraldada ja presidendi isik muutuks, kuidas see läbirääkimiste käiku muudaks? Kas oleks garantii, et järgmine president oleks järeleandlikum? Kas ukrainlaste enamus tahaks järeleandlikumat presidenti?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 01:17
Külaline kirjutas: Ainult, et meie valitsev klikk oma truualamlikuses valis vale tee. Pugesid ja lipitsesid Bideni ees ja sõimasid Trumpi. Isegi valimiste päeval ilmus kuskil artikkel kus pealkirjaks oli. USA uus president Harris. Ju loodeti jälle jokk teha. Ei õnnestunud.
Sa vist ei hakka kunagi aru saama, et on väga palju inimesi ja poliitikuid, kes ei "vali poolt", kes "õigem" ehk tulusam, vaid järgivad oma vaateid ja põhimõtteid ning nõustuvad sellega, kellel on nende arust õigus.
Mis putru sa räägid, õnnetu inimene? Mis jokki sinu arust meie meedia siis plaanis? Proovis valimistulemusi võltsida? Püha müristus.
Kui ikka inimene maailma asju ei mõista, võib elu küll üks kole asi olla!
Nimeta mõni. Eestist. Nohhhhh
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 12:34
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 11:56
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 01:17 Sa vist ei hakka kunagi aru saama, et on väga palju inimesi ja poliitikuid, kes ei "vali poolt", kes "õigem" ehk tulusam, vaid järgivad oma vaateid ja põhimõtteid ning nõustuvad sellega, kellel on nende arust õigus.
Mis putru sa räägid, õnnetu inimene? Mis jokki sinu arust meie meedia siis plaanis? Proovis valimistulemusi võltsida? Püha müristus.
Kui ikka inimene maailma asju ei mõista, võib elu küll üks kole asi olla!
Millised vaated ja tõekspidamised 7n reformaritel, eesti 200 jne. Hüpatakse ühest parteist teise jne.
Trump USA-s on põhimõtetega. Meeldib või mitte. Isegi EKRE on. Aga meie kajad,pentused yokod jne. Mis põhimõtted?????
Õnneks on varsti ka euroopas k.a eestis poliitlimukate aeg läbi. Aina rohkem inimesi ei taha neidt enam midagi kuulda.
Millised on trumpi või EKRE põhimõtted? Nimeta kolm peamist!
Ausus, rahvuslus, eesti eest
Külaline

Allikas?
Googelda. Ei hakka sinutaolise võimutruu lakei eest keegi tööd ära tegema. Ja ega sa usu ka muud kui peremees räägib. HALE
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 12:03
Allikas?
Googelda. Ei hakka sinutaolise võimutruu lakei eest keegi tööd ära tegema. Ja ega sa usu ka muud kui peremees räägib. HALE
Ehk siis allikat pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 14:59
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 21:41
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 16:11

Pakun, et oled küüditajate järeltulija ja kui elu keeraks ennast nii, et küüditajad eestimaal oleksid. Siis esimene koputama ja uut tõde kuulutama oled sina. Lükka ümber. Tõesta.
Ei, ma olen küüditatu järeltulija, mu isa sündis Novosibirskis. Imestan, et sellist, nagu sina, meie ilus Eestimaa üldse kannab. Piinlik, väga piinlik.
Ja vaatamata sellele halvustad, mõnitad kõiki ja kõike kes valitsevast ideoloogiast teisti arvavad. See ei mängi rolli, et oled küüditatu järeltulija. DNA on sul rikutud ja võimalusel lööksid ka oma emale noa selga. Andke ainult käsk. Imestan, et sellist, nagu sina, meie ilus Eestimaa üldse kannab. Piinlik, väga piinlik.
Sa oled mingi Trumpi õpilane? Olid viieline? Sul on juba meelest läinud, millele ta vastas agressiivselt - sinu (arvatavasti) sõimlemisele ja solvangutele? Ma ei teadnudki, et halb mälu on ka õpitav.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 15:06
Ei, ma olen küüditatu järeltulija, mu isa sündis Novosibirskis. Imestan, et sellist, nagu sina, meie ilus Eestimaa üldse kannab. Piinlik, väga piinlik.
Ja vaatamata sellele halvustad, mõnitad kõiki ja kõike kes valitsevast ideoloogiast teisti arvavad. See ei mängi rolli, et oled küüditatu järeltulija. DNA on sul rikutud ja võimalusel lööksid ka oma emale noa selga. Andke ainult käsk. Imestan, et sellist, nagu sina, meie ilus Eestimaa üldse kannab. Piinlik, väga piinlik.
Sa oled mingi Trumpi õpilane? Olid viieline? Sul on juba meelest läinud, millele ta vastas agressiivselt - sinu (arvatavasti) sõimlemisele ja solvangutele? Ma ei teadnudki, et halb mälu on ka õpitav.
Midaiganes. Trump on paha ja Biden_Harris head. Reformierakond on kahh hea. Trump müüs Ukraina maha ja EKRE müüb eesti maha. See on ainuke mida sinu piiratud ajumaht ja sõnavara võimaldab. See, et sõda kestab üle 3 aasta see sind ei morjenda. Kordagi sa ei küsi oma isandatelt või siis endalt. Miks see nii on? Kerge on süüdistada TRUMPI. Mulle ei meeldi tema kõik teod ja käitumine. Küll aga meeldib mulle, et teeb sanitaarraiet ja kinga saavad paljud korruptantidest õigluse eest võitlejad. Ja loodan, et see jõuab ka Eestisse.

Kuidas sa muidu tuuleparkide projekti suhtud mille kõige õigem, targem valitsus välja pakkus ennem oma lõppu. Kõik õige ja matsirahvas maksku. Ja nad ei peagi teadma üksikasju.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 15:12
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 15:06

Midaiganes. Trump on paha ja Biden_Harris head. Reformierakond on kahh hea. Trump müüs Ukraina maha ja EKRE müüb eesti maha. See on ainuke mida sinu piiratud ajumaht ja sõnavara võimaldab. See, et sõda kestab üle 3 aasta see sind ei morjenda. Kordagi sa ei küsi oma isandatelt või siis endalt. Miks see nii on? Kerge on süüdistada TRUMPI. Mulle ei meeldi tema kõik teod ja käitumine. Küll aga meeldib mulle, et teeb sanitaarraiet ja kinga saavad paljud korruptantidest õigluse eest võitlejad. Ja loodan, et see jõuab ka Eestisse.

Kuidas sa muidu tuuleparkide projekti suhtud mille kõige õigem, targem valitsus välja pakkus ennem oma lõppu. Kõik õige ja matsirahvas maksku. Ja nad ei peagi teadma üksikasju.
Sõimlemine ja solvangud on ainus, mida SINU ajumaht võimaldab.
Trump on mats ja plutokraat ja ta ei meeldi mulle, samuti ei saa selline juht olla Ameerikale pikas perspektiivis hea. Omadussõnadega "paha" või "hea" ma poliitikuid ega erakondi iial ei iseloomusta.
Reformierakond on ainus tõhus erakond, mis ka omi vaateid ellu viia suudab. See on nende suur pluss, olgu need vaated mis tahes. Ülejäänud kõik ainult tõmblevad.
Mul ei ole isandaid.
Võta tabletti.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 16:11

Pakun, et oled küüditajate järeltulija ja kui elu keeraks ennast nii, et küüditajad eestimaal oleksid. Siis esimene koputama ja uut tõde kuulutama oled sina. Lükka ümber. Tõesta.
Ära vingu. Sul elud midagi ilusat ja head ka on? Naised halvad, riik halb. Ise oled sa mõttetu, selles on probleem.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 16:57
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 15:12
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 15:06 Sa oled mingi Trumpi õpilane? Olid viieline? Sul on juba meelest läinud, millele ta vastas agressiivselt - sinu (arvatavasti) sõimlemisele ja solvangutele? Ma ei teadnudki, et halb mälu on ka õpitav.

Sõimlemine ja solvangud on ainus, mida SINU ajumaht võimaldab.
Trump on mats ja plutokraat ja ta ei meeldi mulle, samuti ei saa selline juht olla Ameerikale pikas perspektiivis hea. Omadussõnadega "paha" või "hea" ma poliitikuid ega erakondi iial ei iseloomusta.
Reformierakond on ainus tõhus erakond, mis ka omi vaateid ellu viia suudab. See on nende suur pluss, olgu need vaated mis tahes. Ülejäänud kõik ainult tõmblevad.
Mul ei ole isandaid.
Võta tabletti.
Reformierakond on ainus tõhus erakond, mis ka omi vaateid ellu viia suudab. See on nende suur pluss, olgu need vaated mis tahes. Ülejäänud kõik ainult tõmblevad." - IKKAGI ISANDAD. Kohe ainukene või. Aga minu arust on see ainuke eraknod kes on põlistanud oma võimu. Kelle tippjuhtkonda huvitab võim, raha, karjäär. Eesti neid ei huvita. Mis kuradi edulugu? Vasta tuuleparkide kohapealt. Kelle tasku see raha siis minema pidi? Või ei pidanudki. Kõik oli aus ja hea. Kõik mida nad teevad on aus ja hea. Aga minu ja paljude jaoks ei ole. Ja seetõttu juhtub nagu USA-s. inimestel saab kõrini ja nad valivad TRUMPI. Eestis valitakse isamaa, ekre ja võibolla ka parempoolsed. Ülejäänud lakeid kaovad ajaloo prügikasti. Mõni läheb ehk ka vangi
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 17:29 Reformierakond on ainus tõhus erakond, mis ka omi vaateid ellu viia suudab. See on nende suur pluss, olgu need vaated mis tahes. Ülejäänud kõik ainult tõmblevad." - IKKAGI ISANDAD. Kohe ainukene või. Aga minu arust on see ainuke eraknod kes on põlistanud oma võimu. Kelle tippjuhtkonda huvitab võim, raha, karjäär. Eesti neid ei huvita. Mis kuradi edulugu? Vasta tuuleparkide kohapealt. Kelle tasku see raha siis minema pidi? Või ei pidanudki. Kõik oli aus ja hea. Kõik mida nad teevad on aus ja hea. Aga minu ja paljude jaoks ei ole. Ja seetõttu juhtub nagu USA-s. inimestel saab kõrini ja nad valivad TRUMPI. Eestis valitakse isamaa, ekre ja võibolla ka parempoolsed. Ülejäänud lakeid kaovad ajaloo prügikasti. Mõni läheb ehk ka vangi
Midagi ma ei vasta sulle tuuleparkide koha pealt. Midagi vastata saab see, kes fakte teab. Mina ei tea. Muide, sina ka ei tea.
Kogu su ülejäänud jutt - nagu näha, arvad samuti kui mina, et reformierakond on tõhus erakond, lihtsalt sina näed seda miinusena, sulle meeldiks vist pidev võimuvahetus, kaklus, meeldiks, et saaks kogu aeg millelegi vastu olla ja millelegi oponeerida.
Jajah, sai siin ka hetkeks vahepeal inimestel kõrini ja sai EKRE valitsusse. Enam ei saa ta iial. Nagu juhtub ka Trumpiga väga tõenäoliselt.
Sest mõistus võidab.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 17:30
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 17:02

Ära vingu. Sul elud midagi ilusat ja head ka on? Naised halvad, riik halb. Ise oled sa mõttetu, selles on probleem.
Postitus on kustutatud
Jää juba ükskord vait, sa tola. Su hale üks ja sama plaat kõigi suhtes on surmani ära tüüdanud. Su hala mingitest limukatest ja orjadest ka. Ainus tallalakkuja oled sina, su jutt on lihtsalt nii rumal ja elukauge.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 18:25
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 17:29 Reformierakond on ainus tõhus erakond, mis ka omi vaateid ellu viia suudab. See on nende suur pluss, olgu need vaated mis tahes. Ülejäänud kõik ainult tõmblevad." - IKKAGI ISANDAD. Kohe ainukene või. Aga minu arust on see ainuke eraknod kes on põlistanud oma võimu. Kelle tippjuhtkonda huvitab võim, raha, karjäär. Eesti neid ei huvita. Mis kuradi edulugu? Vasta tuuleparkide kohapealt. Kelle tasku see raha siis minema pidi? Või ei pidanudki. Kõik oli aus ja hea. Kõik mida nad teevad on aus ja hea. Aga minu ja paljude jaoks ei ole. Ja seetõttu juhtub nagu USA-s. inimestel saab kõrini ja nad valivad TRUMPI. Eestis valitakse isamaa, ekre ja võibolla ka parempoolsed. Ülejäänud lakeid kaovad ajaloo prügikasti. Mõni läheb ehk ka vangi
Midagi ma ei vasta sulle tuuleparkide koha pealt. Midagi vastata saab see, kes fakte teab. Mina ei tea. Muide, sina ka ei tea.
Kogu su ülejäänud jutt - nagu näha, arvad samuti kui mina, et reformierakond on tõhus erakond, lihtsalt sina näed seda miinusena, sulle meeldiks vist pidev võimuvahetus, kaklus, meeldiks, et saaks kogu aeg millelegi vastu olla ja millelegi oponeerida.
Jajah, sai siin ka hetkeks vahepeal inimestel kõrini ja sai EKRE valitsusse. Enam ei saa ta iial. Nagu juhtub ka Trumpiga väga tõenäoliselt.
Sest mõistus võidab.
Kas veame kihla? Valskuste tegemise aeg on läbi. OECD raport ilmub e-valimiste kohta aprillis. Sa ikka tead, et nende missioon tuli seda auditeerima lõpuks. Eestlaste hulgas on lollide osakaal langemas. Ma ei näe ühtki võimalust, et oravanärakad saaksid asual teel jätkata. Nagu kuningriik. Siim ulatas oma kskpärasest advokaadist (kes kuulus 12 roheenergia firma nõukokku) riigi. Kui sellest väheks jäi aitas ka Euroopasse ja siis teatas. Mulle aitab.
p.s USApole rahapesu unustanud. rahapesu millega finantseeriti Ukraina sõda. 200 miljardit. Usa on andnud abi 350 miljardit. Vaadake suurusjärke ja siis saate aru
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist