Trump on president

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 16:40 Valimistel jaotusid hääled üsna pooleks. Nüüd aga need, kes hääletasid Trumpi poolt, on hakanud seda kahetsema. Ilmselt kui nüüd kuu aega hiljem okeks uued valimised, siis oma seisukohtade ja tegude tulemusel ta enam ei võidaks.
Ise nad on süüdi- valisid hampelmanni, siis olgu rahul selle tsirkusega, mida see hampelmann korraldab. Sama käib Zelenski fännide kohta. Koomikust hangeldaja, kelle nimi juba omal ajal Panama-paberitest läbi käis. Seda meest ei saa ju tõsiselt võtta.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 17:20
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 17:03
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 14:36

Väga paljude asjade üle võib arutada ja vaielda, aga see, et Zelenski ei riietunud ülikonda, on absoluutselt õige. Kui minu riigis on sõda, tuhandetel pole ei kodu, lähedasi ega mingit kuradi ülikonda ammugi, siis ma ei lähe lille lööduna kusagile näitama, kui kombekas ja viisakas ma olen.
Kui mul on kodus kehvasti lähen ja sülitan kolleegile näkku??? Mina avara dekolteega Saudi printsi juurde rääkima, et sul on kodus sõda :lol:
Sülitan näkku - vau, kus on alles orjameelsus. Avar dekoltee = Zelenski ülikond, seega loomulikult mitte.
Külaline

Väga paljude asjade üle võib arutada ja vaielda, aga see, et Zelenski ei riietunud ülikonda, on absoluutselt õige. Kui minu riigis on sõda, tuhandetel pole ei kodu, lähedasi ega mingit kuradi ülikonda ammugi, siis ma ei lähe lille lööduna kusagile näitama, kui kombekas ja viisakas ma olen.
See ei seganud tal koos prouaga Vogue ajakirja kaanel poseerimast...
Külaline

WD40 kirjutas: 02 Mär 2025 14:46Ja lisaks. Pane mats ennast riidesse kui Valgesse majja lähed. Esimene torge tuli ju kohe kui Zelenski autost välja astus ja Trump pika pilguga seda dressides tegelast vaatas ja kohmas. On ikka üles löönud ennast.
Vot, sellise matsliku käitumisega see tropp Trump oma samasuguste teiste matsidega ennast täis teevadki. Suur osa Ameeriklastest häbenevad praegult oma matsist presidendi ja ta kaaskonna pärast, kes niimoodi teist presidenti irvitades mõnitasid. Zelenski on öelnud juba sõja algusajal, et enne ta ülikonda selga ei pane, kui sõda läbi on. Ta on sõdiva riigi president ja tema välimus on täiesti vastav sellele.
Ja ei ole ta kunagi dressides olnud. Olid ülikonnapüksid, kingad ja viisakas kampsun. See Trump oma punase lipsuga võib ringi lehvida, jätku teiste välimuse kommenteerimine järele. See näitab ainult halba lastetuba ja matslikust.
Eestlastel on ka vanasõna, narri meest, mitte mehe mütsi. Rääkigugi oma lepetest, mitte ärgu hakaku teise mehe välimust mõnitama. Nagu 5.b ausalt.
Külaline

Okse, mis toimub. Hullud, seniilsed pensionärid maailma pooleks jagamas.
Külaline

Inglismaal oli ka samasugune kollase põhupeaga ärpleja vahepeal. Õnneks kadus minema. Ei igatse teda keegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 17:58
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 16:40 Valimistel jaotusid hääled üsna pooleks. Nüüd aga need, kes hääletasid Trumpi poolt, on hakanud seda kahetsema. Ilmselt kui nüüd kuu aega hiljem okeks uued valimised, siis oma seisukohtade ja tegude tulemusel ta enam ei võidaks.
Ise nad on süüdi- valisid hampelmanni, siis olgu rahul selle tsirkusega, mida see hampelmann korraldab. Sama käib Zelenski fännide kohta. Koomikust hangeldaja, kelle nimi juba omal ajal Panama-paberitest läbi käis. Seda meest ei saa ju tõsiselt võtta.
Sõda on siiski näidanud, et saab.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 18:47
Lugu on tema abikaasaga ja räägib ainult ja ainult sõjast. Mis selle eesmärk võiks olla, saad äkki ise aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 16:35
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 15:05
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 15:03

Kas sul mingeid päris argumente ka on või oledki mingi suvaline poliitkauge beib, kes kuskilt justkui on kuulnud, et Trump on paha? Sul puudub igasugunegi mõistlik argument ja põhjendus, lihtsalt mingi tühi lärtsumine.
See wd40 on vist mingi vanamehepäss tglt. Selline kes teab alati kuidas kõik õige on. Selline kes sõimab kõiki kes nii ei mõtle nagu tema poetagusteks.
See on see siinne tasuliste ostja ja neljaviiekümbiste mõnitaja.
Sina ole vait. Sinu jaoks on kõik mehed naistevihkajad. Imelik olend oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 18:49
WD40 kirjutas: 02 Mär 2025 14:46Ja lisaks. Pane mats ennast riidesse kui Valgesse majja lähed. Esimene torge tuli ju kohe kui Zelenski autost välja astus ja Trump pika pilguga seda dressides tegelast vaatas ja kohmas. On ikka üles löönud ennast.
Vot, sellise matsliku käitumisega see tropp Trump oma samasuguste teiste matsidega ennast täis teevadki. Suur osa Ameeriklastest häbenevad praegult oma matsist presidendi ja ta kaaskonna pärast, kes niimoodi teist presidenti irvitades mõnitasid. Zelenski on öelnud juba sõja algusajal, et enne ta ülikonda selga ei pane, kui sõda läbi on. Ta on sõdiva riigi president ja tema välimus on täiesti vastav sellele.
Ja ei ole ta kunagi dressides olnud. Olid ülikonnapüksid, kingad ja viisakas kampsun. See Trump oma punase lipsuga võib ringi lehvida, jätku teiste välimuse kommenteerimine järele. See näitab ainult halba lastetuba ja matslikust.
Eestlastel on ka vanasõna, narri meest, mitte mehe mütsi. Rääkigugi oma lepetest, mitte ärgu hakaku teise mehe välimust mõnitama. Nagu 5.b ausalt.
Aga mida sa siis Trumpi narrid. Meest kes on rohkem mees kui ükskõik kes maailmas. Loll ei saa maailma võimsamaks meheks.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 21:11 Inglismaal oli ka samasugune kollase põhupeaga ärpleja vahepeal. Õnneks kadus minema. Ei igatse teda keegi.
Teda peeti lolliks. Sinutaoliste poolt. Aga näe Brexiti tegi ära. Et sa teaksid tänu tallu on GB suurim Euroopa Ukraina toetaja. Seega loe oma kroonikat edasi ja ole vait
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 21:33
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 18:47
Lugu on tema abikaasaga ja räägib ainult ja ainult sõjast. Mis selle eesmärk võiks olla, saad äkki ise aru.
Aga Panamsse peidutud 10 miljonid ennem sõda? Nüüd ehk sajad miljonid. Kas sa ikka tead, et oligarh nimega Kolomaiski tegi temast presidendi. tõsi on see, et see kloun osutus tõesti meheks kui sõda tuli. Aga oma kohast hoiab kümne küünega kinni. Vallandab ja paneb vangi kindraleid. Populaarseid kindraleid sõja ajal???????? Ime, et sõdurite võitlusvaim langeb
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 21:40Teda peeti lolliks. Sinutaoliste poolt. Aga näe Brexiti tegi ära. Et sa teaksid tänu tallu on GB suurim Euroopa Ukraina toetaja. Seega loe oma kroonikat edasi ja ole vait
Millal Cameron kollane põhupea oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 21:43
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 21:40Teda peeti lolliks. Sinutaoliste poolt. Aga näe Brexiti tegi ära. Et sa teaksid tänu tallu on GB suurim Euroopa Ukraina toetaja. Seega loe oma kroonikat edasi ja ole vait
❓ Nii lühike mälu ongi? Boris Johnsonist pole kuulnudki?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 21:23
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 17:58
Sõda on siiski näidanud, et saab.
Üle kolme aasta sõda. Lokkav korruptsioon. Mööda maailma kerjamine. Imidz camo dressid. Nojjaaaa
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 21:43
"Sallija" redformierakonna valijast liberalisti jaoks on kõik halvad. Ka need kümned miljonid inimesed kes Brexiti poolt hääletasid. Kui tema teha ta laseks kõik need tappa, et "sallijatel" oleks parem elu . Õnneks pole.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Ääretult üleolev suhtumine on USA praeguse võimuladviku suhtumine Ukrainasse. Et pole kaarte, ise nad ju trumpässa ära meelitasid kui tuumarelvast loobumise eest territoriaalse terviklikkust lubasid austada.
Ukraina peaks nüüd omale tuumapommid valmis tegema ja siis andma Trumpile teada, et nüüd on nad valmis rahulepingut sõlmima, kuna neil on trumpäss olemas ja valmis ka kasutama, kui vene oma mehi Ukrainast ära ei korista. Ning mingeid rahutagatisi nad enam ei vaja ka.
Ukrainlased muidu alustasidki rahakogumist tuumarelva loomise jaoks.
https://news.telegraf.com.ua/ukr/ukrain ... v-uzhe-est
Viimati muutis Tõutäkk, 03 Mär 2025 00:54, muudetud 1 kord kokku.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 21:36
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 16:35
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 15:05

See wd40 on vist mingi vanamehepäss tglt. Selline kes teab alati kuidas kõik õige on. Selline kes sõimab kõiki kes nii ei mõtle nagu tema poetagusteks.
See on see siinne tasuliste ostja ja neljaviiekümbiste mõnitaja.
Sina ole vait. Sinu jaoks on kõik mehed naistevihkajad. Imelik olend oled.
Nalja teed või? Mitte ühtki ei tunne. Siinsed paar tükki pole mingid mehed. Mehelaadsed tooted.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 03 Mär 2025 00:41 Ääretult üleolev suhtumine on USA praeguse võimuladviku suhtumine Ukrainasse. Et pole kaarte, ise nad ju trumpässa ära meelitasid kui tuumarelvast loobumise eest territoriaalse terviklikkust lubasid austada.
Ukraina peaks nüüd omale tuumapommid valmis tegema ja siis andma Trumpile teada, et nüüd on nad valmis rahulepingut sõlmima, kuna neil on trumpäss olemas ja valmis ka kasutama, kui vene oma mehi Ukrainast ära ei korista. Ning mingeid rahutagatisi nad enam ei vaja ka.
Ukrainlased muidu alustasidki rahakogumist tuumarelva loomise jaoks.
https://news.telegraf.com.ua/ukr/ukrain ... v-uzhe-est
1. Mitte ükski riik ei luba Ukrainal tuumarelva valmis meisterdada. Need samad suured vaenlased lähevad koos ja pommitavad siis Ukrainat.
2. Ukraina on samasugune pätistan kui Venemaa. Ainuõige oli tuumarelvad neilt ära korjata. Sest neid poleks neil niikuinii olnud. Maha oleks müüdud.
3. Lääneriikide lubadustele ei saa kindel olla. Lubasid ju Ukrainat kaitsta kui tuumarelvad ära annavad
4. Hallllloooo süda on kestnud üle 3 aasta. Ja praeguseks on küsimus kas Ukraina jääb iseseisvaks või mitte. Ei saa lasta kõiki Ukraina mehi ära tappa ja lõpmatuseni sinna raha taguda.
5. Teadmata on selle abi suurus mille nad lihtsalt ära on varastanud. Nad müüvad oma sõduitele isegi kanamune 10 x hinnaga
6. Zelenski ei taha korruptsiooniga tegeleda. See on praeguseks selge.. Huvitav miks?
7. Ukraina rahvas on imetlusväärne. Sõdib tublilt tibladega ja taluvad maailma ühte suurimat korruptsiooni oma varganaägudest valitsejate ja oligarhide poolt.
8. Kõikidele poliitikutele õppetund. Ka meie omadele. Ära sõima inimest kellest võib sada riigi president.
Külaline

Aga kui näiteks Valgevene nüüd omadega ühel päeval nii kaugele jõuab ja otsustab, et tema tahab ka nüüd hoopis Euroopa olla ja NATO liige ja Venemaa selle peale sinna pommitama ja tapma läheb. Kas siis kohe hakkame sinna ka miljardeid loopima ja võtame küsimusi esitamata 50 000 valgevenelast omale siia täpselt Venemaa külje alla teiste venelaste sekka venelaste eest pakku?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, Google [Bot], Krissse, Piusa, taivopalm ja 9 külalist