Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 14:54Artiklis isa ütleb, et kui talle suudetakse täielikult tõestada, et Kairi on süüdi, siis põlegu põrgus
Mulle tundub, et see isa ja ema pole selles peres ka väga kaua koolis käinud. Sealt need sõnavõtud tulevad. Kas nad just tähelepanu soovivad? Pigem Õhtulehe reporter soovib ka oma palka välja teenida ja mingit artiklit sepistada valmis. Kokku tulebki see, mida me lugeda Õhtulehest saame.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 19:35
Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 14:54Artiklis isa ütleb, et kui talle suudetakse täielikult tõestada, et Kairi on süüdi, siis põlegu põrgus
Mulle tundub, et see isa ja ema pole selles peres ka väga kaua koolis käinud. Sealt need sõnavõtud tulevad. Kas nad just tähelepanu soovivad? Pigem Õhtulehe reporter soovib ka oma palka välja teenida ja mingit artiklit sepistada valmis. Kokku tulebki see, mida me lugeda Õhtulehest saame.
Minu meelest on meedia poolt ebaeetiline nende sõnavõtte avaldada ja lugusid treida.
Külaline

Tutiga Täi kirjutas: 02 Mär 2025 12:30Minu meelest on meedia poolt ebaeetiline nende sõnavõtte avaldada ja lugusid treida.
Klikid klikid klikid, see loeb ja reporter saab palka.
Külaline

See perekond kutsus pärast kohtuotsust kõik meediamajad endale külla, et avaldavad esimest ja viimast korda päris tõe. Muidu poleks ükski ajakirjanik sinna neid vanne läinud vaatama praegu.
Külaline

Ja jälle.
Kairi Kuusemaa vanemad, Anita ning Teet Kuusemaa kutsusid saate „TV3 uudised“ endale külla, et näidata joonistusi, mille Kairi on paberile pannud alates sellest, kui ta eelmise aasta suve alguses Marokos kinni peeti.
Milleks?
Külaline

Ja tsirkus ja vassimine jätkub ...
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2025 20:57 Ja jälle.
Kairi Kuusemaa vanemad, Anita ning Teet Kuusemaa kutsusid saate „TV3 uudised“ endale külla, et näidata joonistusi, mille Kairi on paberile pannud alates sellest, kui ta eelmise aasta suve alguses Marokos kinni peeti.
Milleks?
Nii käituvad inimesed, kes on suures segaduses ja meeleheitel.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 11:18 Ja tsirkus ja vassimine jätkub ...
Kuidas ma seda vaadata saaks, kui elan välismaal?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 11:22
https://www.ohtuleht.ee/1125896/tv3-vid ... abielamisi

Pange tähele, varsti tehakse temast veel kunstnik ka ...
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 11:25

Andke andeks, kui ma nüüd nõmedalt kõlan aga alandus?! Halloo, sa oled oma abitu lapse tapmises kinni peetud....
Ja ikka teised on süüdi? Et tema on ohver.
Ilmselt üritab oma plaani läbi suruda, et kogu Eesti tunneb kaasa mulle lõpuks.
No ei õnnestu hästi. Pigem vastupidine effekt. Mida rohkem seda tsirkust, seda nõmedam see välja paistab.
Külaline

Aitäh lingi eest.
Täiesti uskumatu tegelikult, kui absurdseks meediatsirkuseks see lugu on läinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 11:47

Andke andeks, kui ma nüüd nõmedalt kõlan aga alandus?! Halloo, sa oled oma abitu lapse tapmises kinni peetud....
No ei õnnestu hästi. Pigem vastupidine effekt. Mida rohkem seda tsirkust, seda nõmedam see välja paistab.
Tundub, et midagi jäetakse avalikkusele rääkimata? Mis see siis on, mis terve Eesti talle kaasa tundma paneks? Vägistamine? Tõepoolest imelik, miks vaikitakse täielikult maha lapse isa olemasolu - vaevalt see rasedus tal kunstviljastuse ja doonori abil tekitatud oli.
ketas

Postitus Postitas ketas »

selle kõige pärast ei olegi vaja selliseid asju kajastada. keegi ei saa aru. detaile ei ole piisavalt. ma ei ole kindel et detailid aitakski. miks see kinniseks ei kuulutatud? paljud asjad on. tihti on artikleid kus on öeldud et see või teine kohtuasi on kinnine ja edaspidi ka ei rääkind sellest keegi. ah ma ei tea noh

ka ma ei näe kuidas see kajastus kedagi nagu aitaks. mitte kedagi ei aita. ma püüan mõelda kas see äkki mõjutaks mingite tuleviku uurimiste käiku. aga ma ei ole päris kindel et õhtuleht seal seda asja ajab
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 13:55
Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 11:47

Tundub, et midagi jäetakse avalikkusele rääkimata? Mis see siis on, mis terve Eesti talle kaasa tundma paneks? Vägistamine? Tõepoolest imelik, miks vaikitakse täielikult maha lapse isa olemasolu - vaevalt see rasedus tal kunstviljastuse ja doonori abil tekitatud oli.
No lapse isa ei oma selle kuriteo toimepaneku seisukohalt mitte mingit tähtsust, kui ta just kaasosaline ei olnud - aga seda ta ei olnud. Lapsest vabaneda otsustas ema ja kohtuotsuse põhjal pani ka teo toime ema. Case closed.
Külaline

ketas kirjutas: 04 Mär 2025 14:36 selle kõige pärast ei olegi vaja selliseid asju kajastada. keegi ei saa aru. detaile ei ole piisavalt. ma ei ole kindel et detailid aitakski. miks see kinniseks ei kuulutatud? paljud asjad on. tihti on artikleid kus on öeldud et see või teine kohtuasi on kinnine ja edaspidi ka ei rääkind sellest keegi. ah ma ei tea noh

ka ma ei näe kuidas see kajastus kedagi nagu aitaks. mitte kedagi ei aita. ma püüan mõelda kas see äkki mõjutaks mingite tuleviku uurimiste käiku. aga ma ei ole päris kindel et õhtuleht seal seda asja ajab
Selle koha pealt ma olen ketasega täitsa nõus.
Külaline

Milleks?
Ma arvan ka, et see rong on läinud, enamus inimesi peab naist oma lapse tapnud mõrvariks ja milleks peale kaklust rusikatega vehelda, kohus on otsuse teinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 19:31
Milleks?
Ma arvan ka, et see rong on läinud, enamus inimesi peab naist oma lapse tapnud mõrvariks ja milleks peale kaklust rusikatega vehelda, kohus on otsuse teinud.
Vähe sai, 15 aastat oleks paras.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

ketas kirjutas: 04 Mär 2025 14:36 selle kõige pärast ei olegi vaja selliseid asju kajastada. keegi ei saa aru. detaile ei ole piisavalt. ma ei ole kindel et detailid aitakski. miks see kinniseks ei kuulutatud? paljud asjad on. tihti on artikleid kus on öeldud et see või teine kohtuasi on kinnine ja edaspidi ka ei rääkind sellest keegi. ah ma ei tea noh

See asi läks suure kella külge, kuna peale beebi leidmist palus politsei rahvalt abi, et leida ema, kes kardeti olevat abitus seisundis. Seejärel ilmnes veel mitmeid detaile (suure, eduka talu kena tütar jne), mis kõik selle loo "edule" kaasa aitasid ja nii see ratas veerema läks. Ei saa ka unustada, et KK oli kuni Marokos kinni võtmiseni oma sotsiaalmeedia kontol väga aktiivne. Konto on kusjuures siiani lahti ja kõigile näha. Kõik see annab alust kahtlustada, et soovitaksegi tähelepanu.
ketas

Postitus Postitas ketas »

jah, on tõepoolest lahti, ja igaüks saab sinna kommentaare toppida nagu "you forgot one hashtag, #babykiller" vms

a aktiivne nagu, rääkis? lihtsalt see näitabki? seal ma nagu otseselt midagi ei näind, seega pidi see arvamus kellegi peas tekkima

just nagu kellelgi siin samas sauel tekkis hulk mõtteid mille tagajärjel mind mööda linna taga aeti ja lubati auto alla ajada. kui öösel kellelgi sinuga midagi tegemist on niisama siis tundus hea mõte ära minna. siis tuli turvapatrull ja politsei ja need siis hakkasid uurima mis siin üldse toimub. siis neil oli et oot mis pedofiil, te mõtlete seda kelle me ammu kinni võtsime või? see oli teine inimene ju!

a kui ma neid pilte vaatan siis mulle tundub et ma olen neid asju enne näind. et need tüdrukud kellega ma olen suhelnud on ka joonistand igasugu asju. need on olnd kõik imelikud inimesed nagu mina ja ma ei tea miks nad meeldisid. igasugu hirmsaid asju juhtus nendega. lapsena vägistamine. suurena katsed. üks kirjeldas lapse saamist kui midagi mis rikub kogu elu ära. ühega läksin tülli ja me kaklesime ka, ta oli veendunud et me seksime ja teeme seda veel samas kui ma olin veendunud et maailmas polegi koledamat asja ja mis siis saab kui see "töötab". et ei kannataks välja. mitte et halb ja pole enne kuulnud kuidas maailma uusi inimesi tuleb. vaid et ei kannata välja lihtsalt, kuna liiga palju tundeid. siiani tahan surra kui mõtlen. ühtegi last mul ei ole, nii et ma ei tea, ei ole saanud katsetada kumb tunne peale jääb. et kas teha kalli või ära tappa. ükski neist ja ka mina ei ole eriti inimesteinimesed ega ka loomapiinajad ega muud. lihtsalt mine tea mis tunne vahel tuleb. ja ei räägi kah midagi mitte kellelegi. käituvad kah, teistmoodi. omavad kurat teab mis näoilmeid

sellepärast ongi halb igast asju arvata

muuseas, eksisteerivad ju igasugu mõtted inimestel. näiteks lapsi maha visata. on lausa uuritud. leiti et osadel on, osadel pole. miks, ei tea. osad nii ei tee, osad teevad. ei ole seotud vihaga lapse vastu või elu või muu. või siis see tunne kuskil kõrgel olles et mis siis oleks kui hüppaks. et saab surma aga mis ikkagi oleks kui. mis oleks? inimene ei pruugi tahta isegi surra. isegi sellest on ilmselt hea hulk teadustöid tehtud mis kõik juhtuda võib kui inimene seksib, või on rase, või sünnitab. või teab et keegi ootab su last või sünnitab teda. viimaseid kahte ma pole proovinud ja ei tea kuidas tundub. et kas hakkab hea või halb ja kas kohe või hiljem

nii et jube ohtlik on oletada. nagu ei rääkindki see kairi seal miskit? või rääkis osa või? kõik tõendid võeti telefonist? ja dna? vahepeal rääkis, siis mõtles ümber? kesse teab noh. võis ju otsida sünnitusmaja et äkki kannatab välja. või et äkki kutsub koju kiirabi pärast et ta ei taha last. ja siis enam ei saand ja kõik? ei kannatand välja. aborti teha äkki ei julgend. ei tea ju. isegi kui tahta meelega nii teha, siis kuidas sihukesse kohta üldse jõuda. lisaks võib ju karjuv laps olla tähelepanu tõmbav või omale hirmus taluda. mis sest et looduses on see väga kasulik kui kõik märkavad et mõni järglane kisendab

ma mõtlen et kui keegi rääkimise asemel pilte peab joonistama siis nagu milleks teda lüüa enam

selle pärast ma siin ütlesingi enne et "tugitool" on üks hea mõnus paik kust kõike rääkida ja see võib olla nii hea kui halb

no idea. a ma olengi imelik, ülitundlik ja tundetu korraga

a mulle tundub et sel pole mõtet lihtsalt
Külaline

ketas kirjutas: 05 Mär 2025 09:12 /.../
ma mõtlen et kui keegi rääkimise asemel pilte peab joonistama siis nagu milleks teda lüüa enam
Kui ta kohe alguses oleks rääkinud, siis ei peaks tema vanemad praegu nende piltide sisu tõlgendamisega tegelema.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 14 külalist