Tuludeklaratsioon 2025

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Otsuseid on? :)
rimar
Kontakt:

Postitus Postitas rimar »

Käisin just vaatamas, ei ole. Helista või neile ja küsiks üle, et millal liigutaa hakkavad.
Külaline

Kas täna on juba viies?
Üteldi ju selge sõnaga, et alates 5. märts :? :? :?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2025 14:29 Kas täna on juba viies?
Üteldi ju selge sõnaga, et alates 5. märts :? :? :?
5. märtsist hakatakse juba tagasimakseid tegema. Otsused peaksid ikka enne seda tehtud olema.
Külaline

Mina olen saanud igal aastal enne etteantud kuupäeva juba kätte. Enamasti juba veebruari lõpus, paaril korral märtsi algul. Igatahes alati enne kuupäeva mis öeldud on, see aasta on esmakordselt nii pole otsustki veel.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 14:42
Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 20:37
Külaline kirjutas: 28 Veebr 2025 08:37 Nii igav. Vanasti ikka tuludeklari teema kihas. Nüüd on niii vaikseks jäänud. Keegi einarutle enam isegi sellel üle kas ja millal ja kellel esimesena laekus raha.
Väga hea, et ei kiha ja enam tagastusi ei tehta. Sest need tulumaksusoodustused olid ebaõiglased. Sinna juurde veel rahapesu annetuste ja koolituste rahadega.
Mis mõttes ei tehta tagastusi? Tehakse ju. Ebaõiglased? Rahapesu? Millest sa räägid. Sinu arust on ebaõiglane, kui inimese maksukohustust vähendatakse, arvestades tulumaksustatavast tulust maha teatud seaduses määratud kulud? Mis selles ebaõiglast on või mis raha siin pestakse?
Mina oma kooselu ja 1 lapsega pole kahjuks kunagi saanud suurt tagastust nautida. Nüüd siis on lõpuks kõik võrdsed, sõltumata laste arvust ja perekonnaseisust.

Jah, kahju, et eluasemelaenu eest enam ei saa. Siit ma kaotan. Samas, need, kes üürivad korterit, kuna ei suuda laenu võtta, need ka ei saanud kunagi seda tagastust, kuigi maksid samamoodi eluaseme eest. Taas on nüüd kõik võrdses seisus.
:)
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 11:54
Külaline kirjutas: 17 Veebr 2025 10:01
Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 23:05

Just. Ja sina oled ma pakun umbes 5o aastane. Neile on võimude austamine emapiimaga kaasa antud. Aga sa muuda ennast. Päris Siberisse ei saadeta enam. Lihtsalt tühistatakse.
Oo, veel üks meetod - isiklikud rünnakud. Sa loed mingit õpikut just praegu ja katsetad uusi asju?
Kuidas sina käitud? Ei ole isiklikud rünnakud ja halvustamine. Ei noo ei ole.
Aga muidu tõde oli valus. Pakun välja, et vihkad ka Trumpi ja Ekret
kas PÄRISELT on mõni PÄRISinimene, kes ei vihka Trumpi ja Ekret! no ei ole võimalik...
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 05:53
Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 14:42
Külaline kirjutas: 01 Mär 2025 20:37

Väga hea, et ei kiha ja enam tagastusi ei tehta. Sest need tulumaksusoodustused olid ebaõiglased. Sinna juurde veel rahapesu annetuste ja koolituste rahadega.
Mis mõttes ei tehta tagastusi? Tehakse ju. Ebaõiglased? Rahapesu? Millest sa räägid. Sinu arust on ebaõiglane, kui inimese maksukohustust vähendatakse, arvestades tulumaksustatavast tulust maha teatud seaduses määratud kulud? Mis selles ebaõiglast on või mis raha siin pestakse?
Mina oma kooselu ja 1 lapsega pole kahjuks kunagi saanud suurt tagastust nautida. Nüüd siis on lõpuks kõik võrdsed, sõltumata laste arvust ja perekonnaseisust.
Ei peakski saama. 1 ja 3 lapsega pered polegi võrdsed. Suurpere panustab riiki kõvasti rohkem, nii rahaliselt kui iibe kasvuga.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 07:59
Ei peakski saama. 1 ja 3 lapsega pered polegi võrdsed. Suurpere panustab riiki kõvasti rohkem, nii rahaliselt kui iibe kasvuga.
Ja mismoodi see suurpere riiki rahaliselt rohkem panustab? Eriti arvestades kõiki neid toetuseid, tasuta õpet, tasuta arstiabi? Mina ütleks, et suurpere kurnab riiki kõvasti rohkem.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2025 11:37Otsuseid on? :)
Otsus tehtud!
Külaline

Suurperede toetusi ei peaks saama kärgpered, sest iibesse pole sellega enamalt jaolt midagi panustatud. Või siis saaksid mingit eraldi toetust kärgpered alates lapsest nr 5.
Iibe jaoks oleks parem, kui iga lapse kohta makstaks toetust samal määral. Oletame, et 150 eurot. See teeks 4 lapsega pere toetuseks juba 600 eurot, mis on täielik ulme näiteks praegustele kahelapselistele, kes saavad hetkel toetust 160 eurot (kokku) ja kellel ei jätku raha isegi huviringide jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 10:08 Suurperede toetusi ei peaks saama kärgpered, sest iibesse pole sellega enamalt jaolt midagi panustatud. Või siis saaksid mingit eraldi toetust kärgpered alates lapsest nr 5.
Iibe jaoks oleks parem, kui iga lapse kohta makstaks toetust samal määral. Oletame, et 150 eurot. See teeks 4 lapsega pere toetuseks juba 600 eurot, mis on täielik ulme näiteks praegustele kahelapselistele, kes saavad hetkel toetust 160 eurot (kokku) ja kellel ei jätku raha isegi huviringide jaoks.
Aitab juba sellest jahust. Tee oma teema, see siin on tuludeklarist.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 10:08Suurperede toetusi ei peaks saama kärgpered, sest iibesse pole sellega enamalt jaolt midagi panustatud
Kuidas siis ei ole?
Lapsed ju sünnivad. Kas kärgperesse sündinud laps ei lähe statistikasse või sündinid lapsena(iive) kirja :? :lol: ?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 08:14
Ja mismoodi see suurpere riiki rahaliselt rohkem panustab? Eriti arvestades kõiki neid toetuseid, tasuta õpet, tasuta arstiabi? Mina ütleks, et suurpere kurnab riiki kõvasti rohkem.
Suurpere lapsed hakkavad sinu hädist hooldekodu kinni maksma.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 09:51
Külaline kirjutas: 03 Mär 2025 11:37Otsuseid on? :)
Otsus tehtud!
Mul ka!
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 15:40
Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 08:14
Norm hooldekodu maksab 2500 kuus, mingil suurpere laste makstud toetusest ei piisa.
Külaline

Mul on ka 200 tagasi saada, aga ma ei lähe selle peale leili, tuleb millal tuleb, mis seal vahet on.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 19:23
Norm hooldekodu maksab 2500 kuus, mingil suurpere laste makstud toetusest ei piisa.
On ikka vahe küll, kui paljude laste vahel summa jaguneb. KOV toetab ka.
Nt Eluring on väga normaalne hooldekodu, ca 1300.- kuus, sõltub hooldusvajadusest. Me vanaema on väga rahul. Mitme peale jagades on see köömes tasuda. Ühele lapsele tõesti ehk karm.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 19:37
Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 19:23
On ikka vahe küll, kui paljude laste vahel summa jaguneb. KOV toetab ka.
Nt Eluring on väga normaalne hooldekodu, ca 1300.- kuus, sõltub hooldusvajadusest. Me vanaema on väga rahul. Mitme peale jagades on see köömes tasuda. Ühele lapsele tõesti ehk karm.
See on Tartu oma? 2300 eurot kuus täissumma? Ma rääkisin kogusummast, nüüd KOV midagi toetab jaa, 700 vms.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 21:09See on Tartu oma? 2300 eurot kuus täissumma? Ma rääkisin kogusummast, nüüd KOV midagi toetab jaa, 700 vms.
Ei tea 2300st midagi.
Meil on Eluringis 1300.- täissumma. KOV toetabki 700 euroga, ise peab maksma 600.-. Ja see tuleb praegu vanaema pensionist. Kui ta midagi vajab, siis muidugi ostame. Riideid, maiustusi, mõnd maitseainet toidule, viime juuksurisse, kui talle hooldekodu juuksur ei sobi vahel.
Tema on küll väga rahul kõigega. Palju üritusi igal nädalal, hea hooldus, sõbralikud töötajad. Kui tahab, nokitseb aias, kui tahab, käib küpsetamas. Mängib bingot, käib võimlemas, kuulab kontserte või jutlust. Telekast ja igapäevasest klatšist rääkimata 🙂
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist